İleğeninide al savura savura gidek haydı kalk gidelim boşver sen ingi mingi bu daha önemli
ingi mingi güzeldi dolmacım ikilemeyi sevdim..
ama olmaz dolmam olmazz ders cdlerim beni bekler..
yaaa dolmaurda çalışma aşkı gelmiş bana neden kovuyorsun hemen aşkolsun
HÖÖÖÖÖSSSST SEN KARŞI mı GELİYOSUN BANA HIIII SESİMİDE YÜKSELTTİM
Ne güzel aşka gelmişsin tabiki git çalış hevicim ben engel olmıyayım
Dur gitme çalışamazsın ben gidene kadar kalıcaksın uuulleeennn diyip işi dengesizliğe vurumuşum
kız dün sen demedin mi 7 girerim 8 de çıkarım diye bende ona göre plan program yapıyorum şekerim..
aaa olmaz ki böyle ama olmaz yani..
bana kızıyor bide yaaa
öyle deme biberoncum 2 üni okumak zor olur kafan karışmıştır sınavlar yaklaştıkça..
şimdi bugübkü sınavlara giremedin kaldın mı biberoncum
olsun canım üzülme sen bütlerde halledersin hepsini inş..
sendeki çalışma azmi kimsede yok canım benim...
Hevim aynen öyle oldu, tahmin edemedim aynı gün olacağını, tarihe hiç bakmadan direkt saatlere baktım, bir de sitesinde 11-12 ocak yazıyordu o yanılttı beni...
Kaldım hevim, hukuk, bilgisayar ve ingilizce büte gireceğim...Napalım, kader böyleymiş, Allah daha beterinden korusun, umarım takılmadan veririm bütünlemede....
sen de haklısın hevim napalım artık geç girince bende hemen çıkmak istemedim bu kadarda yüklenilmezki bi insanın üstüne
ayy ayy ayyy gözlerin mi doldu dolmacım lütfen ama yapma..
yarın gireriz akşam geyik yaparız canım benim...:13:
tmm dolmacım aboo saat 9 olmuş canım beni 2 ünite bekler
yarın akşam saatleride görüşmek üzere topik sana emanet canım
çok öptüm grş
Hevim aynen öyle oldu, tahmin edemedim aynı gün olacağını, tarihe hiç bakmadan direkt saatlere baktım, bir de sitesinde 11-12 ocak yazıyordu o yanılttı beni...
Kaldım hevim, hukuk, bilgisayar ve ingilizce büte gireceğim...Napalım, kader böyleymiş, Allah daha beterinden korusun, umarım takılmadan veririm bütünlemede....
Şansın varmışki büt varmış biberoncum bak aöf de o da yok yaa şükretmek gerek
eller büte hasret biberonum şimdiden bütü düşünüyorum bu da ayrı bi sters şekli olsa gerek
Öyle dolmam ama ilk kağıda bakıp aynı gün olduğunu farkettiğimdeki şokumu bir görseydin...Başımdan aşağı kaynar sular döküldü resmen...(( Bir de tam o sırada bilgisayar çalışmayı bitirmiş hukuğa geçmek üzereydim. İyi ki yarın okul kapılarına gitmedim, o daha fena...:))
Öyle dolmam ama ilk kağıda bakıp aynı gün olduğunu farkettiğimdeki şokumu bir görseydin...Başımdan aşağı kaynar sular döküldü resmen...(( Bir de tam o sırada bilgisayar çalışmayı bitirmiş hukuğa geçmek üzereydim. İyi ki yarın okul kapılarına gitmedim, o daha fena...:))
iyi geceleeer :) uzuuuun bi aradan sonra hepinize merhababu kez fena salladım dersleri daha yeni başlıyorum 1 ünite bitti sadece 27 adet gözümün içine bakıyor vallaha neyse sabahlar benimmm...
[sıze=3]vay vay vay gözlerime inanamıyorum
Canım ausum topiğin bitanecik sultanıSeni görmek ne hoş ne hoş
Tamamen atlattın demek oh oh ne iyi olmuş aman uzak olsun buna benzer hastalıklar bi daha sana uğramasın
Beğen butonu ne olmuş auscum bizde heviyle dün onun geyiğini yapıyoduk topik başı boş kaldı hırhızlar aldı götürdü diyoduk
2 ünitemi yakalamışsın ausum onun üstünede sana zahmet 8 ünite ekleyebilirmisin yeni hastalıktan kalktın yormıyalım seni[/sıze]
Ahh be arkadaşım nasıl şaşırdım anlatamam . OKudum ve hadi beeeeee dedim ilk tepki . Tabii ki büt . olması büyük şans ama yine de seni ve kendine kızgınlığını tahmin edebiliyorum .
Bizim şer gördüklerimizde hayır , hayırlı gördüklerimizde şer olabilir ayetini düşünürüm bu durumlarda ben hep .
Şimdi edebiyata başlarsın , ne yapalım senin tatil azıcık geç olacak sadece .
Sakın moralini bozma tamam mı ? Şimdi kendimden pay biçiyorum ya hep sen bir şey anlatınca ,kaç daha o sınav kağıdına bakıp hayıflanırım ben çünkü.
Günaydın arzucum , nerelerdesin sen ?
Hadi bakalım 15 günde yer bitirirsin sen o 27 üniteyi . Bende yarın start vereceğim , 23 de bende var.
günaydın ablacımm vallahi son sınavdan sora aklıma bile getirmek istemedim sınavları bana hatırlatcak herşeyden uzak durdum anca iki hafta kala elim mahkum başladım halada çalışasım yok aslında..
ayıpsın gece 2 ünite daha devirdim kaldı 25
sen her türlü halledersin yav geçen sınavda mucizeler yarattın vallahi o kadar kısa zamanda helal sana
Ver gazı ablana ver gazı
Canım senden de harika bir performans bekliyorum finallerde . Ausun harikadan kastı her zaman geçecek kadar nottur