- 9 Kasım 2007
- 16.975
- 248
canım bu yorumundaki dersleri not aldım fakat şu diğer bütün dersler 4. sınıfa ait demişsin, onu anlamadım...başka derslerinde mi var onu anlamadım.., istersen bütün derslerini toplam yaz bana....birde hangi gün çalışmaya başlayacağını yaz, ve mail adresini..
bi kaç saate kadar yollarım çizelgeni..
ah gözdem nasıl güldüm kız
sen keşke bol bol çizikler at, ben sana yenilerini hazırparım kuzum
Gazelim mailini şimdi gördüm, eve şimdi girdim. Ellerine sağlık, harika olmuş. Çok çok teşekkür ederim...
Beeeen geldimmmmmmmm
Hem ben bugün kitaplarımı bile aldım , büroya girmemle çıkmam 5 dk dır heralde . Görevli kitapları kucaklamış gelince , hepsi mi var ? dedim istemsiz olarak
Derslere bir baktım da , ikisini çok sevdim , birinden biraz hoşlandım , ikisi itici geldi , yabancı dile ise hööönk dedim kaldım .
Bir kere daha beni geçen sene neden muaf yaptıklarına biiiiiiiiiiipppppppppppppppppppp ........
İngilizce 3 kim alıyor bu sene ? Beraber çalışalım lütfeeeeeen , pleaseeeeeee (ingilizcemi de göstereyim dedim)
Ders çalışan , ünite bitiren var mı bakayım
İngilizce 3 bende alıyorum ausum
Cd falan var bakalım yüklerim bi ara kitapları açmadım aldığım gibi rafa kaldırdım.
Ben baktım canım ya , aslında 1-2 almış olsak tamam da , bodoslama olmuş böyle .Birde tek kelime Türkçe yazmıyor
Diğer ince kitap ana kitabın kılavuzu gibi , cd lerde var evet.
Neyse , bakacağız artık , olmadı pratik yaparız burda
Beeeen geldimmmmmmmm
Hem ben bugün kitaplarımı bile aldım , büroya girmemle çıkmam 5 dk dır heralde . Görevli kitapları kucaklamış gelince , hepsi mi var ? dedim istemsiz olarak
Derslere bir baktım da , ikisini çok sevdim , birinden biraz hoşlandım , ikisi itici geldi , yabancı dile ise hööönk dedim kaldım .
Bir kere daha beni geçen sene neden muaf yaptıklarına biiiiiiiiiiipppppppppppppppppppp ........
İngilizce 3 kim alıyor bu sene ? Beraber çalışalım lütfeeeeeen , pleaseeeeeee (ingilizcemi de göstereyim dedim)
Türkçe yazmıyor muBak bunu bile yeni öğrendim senden
Bakarız ya yardımcı oluruz buradan
Artık ingilizce yazışırız.
ABLACIMMMMMMMM CANIMMSINNN
BEN GÖRECEĞİM İNGİLİZCE 3 VE BEN HİÇ Mİ HİÇ ANLAMIYORUM BU DERSTEN :s
Selamlar herkese! Benim kitaplarım 10 gün sonra gelecekmiş, ama ben bugün kpss çalışmaya başladımmmm.
Ok.
Don't write Turkish
I'm download self study edition cd
Funny something
Bak anladım ama aklımdaki cevabı ingilizceye dökemedim işte
Sen indir , işe yarar bir şeyse bana bildir diyecektim
biberonum özelden de msj attım da buraya da yazayım, bi hata yapmışım
tarihleri değiştirmeden direk başlıkları yazık yollamışım
istersen değiştirebilirim canım...
Beeeen geldimmmmmmmm
Her türlü ingilizce yardımı itinayla yapılır ausum. Biberon halı kilim travel...
Hadi bakalım rast gelsin .
Gareng canım ciğerim , senin İngilizce iyiydi değil mi ? Ya bende fena değil diye geçinirdim ama bu kitaplar beni şok etti , sadece ingilizce olması , hiç Türkçe yazmaması.
Bir metod bir yol diyiver ablana be canım