Ben de geçen sene öyle bişey satın almıştım hevim ama sonuç fostirik çıktı
Aynı şekilde yorumlar filan da iyi hoştu alanlar memnundu
Ben seni etkilemek istemem de ne bileyim pek bi reklamcı oluyor bunlar sanki ama sen bilirsin bi dene istersen
öyle mi diyorsun dolmam
bilemedim şimdi yaa..
2 dresm kötü ya bnm onun için demiştim ama ..
bakalım bizimkiler ne diyecek internetten siparişe pek güvenmiyorlarda ondan canım..
bide kargo bedelide pahalı 8tl sen ptt den ablana kargo göndermiştin kargo bedeli ne kadardı cnm..:44:
Ben de kesinlikle internetten alışveriş yapmıyorum dediğin gibi güvenilir olmuyor..
Benim geçen sene aldığım çok ucuzdu ve kapıda ödeme imkanı vardı ondan aldım..
Amaan geçiyimde alıyım nolcak diye aynı sen misal düşünmüştüm..
Ablama ben bayağı bi ağır bi koli gönderdim kaç kilo geldi hatırlayamadım şimdi ama 13 milyon ödemiştim..
Ptt daima güvenilir ve uygun fiatı ben ptt tercih ediyorum her zaman ( reklam üstüne reklam)
sen nerden almıştın aynı yerden değil demi canım..
evet ptt en uygunu reklam oluyor ama olsun..
ben bilemedim bizimkilerle konuşayım da bakarım canım sen ne kadara almıştın kaynak kitapları..
hevicim canım ben çıkıyorum artık..
aldığın zaman banada haber et..
ben de biraz inceledim ama kararsız kaldım bende..
ah aöf ah geçecez diye başvurmadık şey kalmıyor yahu
Bi sürü bi sürü öpüyorum hevim seni
Keyfimizden mi konuşuyoruz gazelcim hastayım hevi de beni oyalıyor
Gazelin neyi meşhurdur diye sorsalar eskiden etli ekmeği derdim ama şimdi ispiyonu diyecem
dolmacım yorumları okudum çok iyi falan demişler ondan diyorum bide sitenin ismini söyleyim sen bak
AÖF ÇIKMIŞ SORULAR ÖZETLER ...
abooooo gazel korktum kız nasılda kızdın sen yaww
auscum hasta olmasaydı yine gelirdi buraya
hasta işteama aklı bizdedir gelince kulaklarımızı çeker
aus gelene kadar çalışırız merak etme cnm
sende geçen sefer ki gibi yaptın yine yaaaa:26:
Arkadaşlar , güzel haberlerle gelmedim bu kez. Ağır bir şekilde su çiçeği geçiriyorum . Belli bir yaştan sonra etkileri artarmış zaten . Yüzüm tanınmaz halde . Tek göz kapağımın üzerinde bile 7-8 tane yara var .
Yusufunda bronşlarına inmiş öksürük , o da antibiyotik tedavisine başladı.
Dua edin , kafamı kaldıramıyorum .
Giremem bir süre daha , sayfa size emanet.
Arkadaşlar , güzel haberlerle gelmedim bu kez. Ağır bir şekilde su çiçeği geçiriyorum . Belli bir yaştan sonra etkileri artarmış zaten . Yüzüm tanınmaz halde . Tek göz kapağımın üzerinde bile 7-8 tane yara var .
Yusufunda bronşlarına inmiş iltihap ,öksürük , o da antibiyotik tedavisine başladı.
Yusufunda bronşlarına inmiş iltihap ,öksürük , o da antibiyotik tedavisine başladı.
tamam canım ben bizimkilerle konuşayım sanada haber veririm..
bende kararsız kaldım ama ben alıp beğenirsem sende alırsın demiii
aynen öyle dediğin gibi oldu ahh aöf ahh..
bende öptüm seni çok çok canım
görüşürüz..
auscum çok üzüldüm sen hastasın yusuf hasta Allah acil şifalar versinArkadaşlar , güzel haberlerle gelmedim bu kez. Ağır bir şekilde su çiçeği geçiriyorum . Belli bir yaştan sonra etkileri artarmış zaten . Yüzüm tanınmaz halde . Tek göz kapağımın üzerinde bile 7-8 tane yara var .
Sen bi hele bi al da hevicim
Ben alırsam belki o da kritik olan dersim yani sermaye için alabilirim
Bugün buralarda görünmemişsin ne yaptın bakalım
doğru dedin dolmam biz en iyisi geyik yapmayalım da ders çalışalım..
dolmam ya sana da bişey sorayım netten bi site buldum aöf özetli konu anlatımı dergileri satıyor 3 lira falan ondan alsam mı ben şu uzun konular için çünkü yetiştiremem vizelerimde kötü ya alıp onlara mı çalışsam 20 sayfa bişey hem çabuk biter..:44:
Bilemedim hevim her özette alırmıki :26:
Netten alacağına en azından bilindik murat filan al bari onun özetlerini çalış eğer öyle bi düşüncen varsa
Yargı da iyi biliyomusun ama tabiki bölüme göre değişiyor ben bi bakıcam yargı bulursam alıcam