Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aaa ben yokumm burda beniide alınn işletme 2. sınıf
auscum önce yazayım da ara da kaynamasın 1 ünite bitirdim canım..
Denetim 5.unitesini bitirdim.
Bendede muratin kitabi var. Birebir aynisi cikmazda benzerlero olur diye dusunuyordum. Yukarsa okudhhum yorumlarda sanirim pek memnun kalinmamis. Peko tavsiye edeceginiz yardimci kaynak varmi. Bu donemki derslerimi verirsem 7.yari yilim biticem. Ne stresli is.. Calisip dogru duzgun anlamadan ilerlemek. Ben bi sene kpss calistim. Bukdar sklmadim
Rabbim yardimcimiz olsun
Günaydın herkeseee :)))
Ausum, listeye baktım da şimdi; benim galiba arada bildirmediğim ünite olmuş, bugün itibarıyla sosyolojide hiç ünitem kalmadı, sıfırlayabilirsin canımın içi...Şimdi özetlerimi de toparlayacağım, sonra önümüzdeki hafta özetlerime çalışıp o hafta sonu sınava gireceğim. Ondan sonra da sadece edebiyat kalacak. Ben kaçtım, özetler bekler, hepinizi çok çok öpüyorum...
Günaydın çalışkan kızçeler
Aus ben ünite bildirimi yanlış yapmışım ya vizeden sonrakilere çalışıyorum 23 ünite var toplamda bugün 4 tanesi bitti geriye kaldı 19 ünite
Listeyi günceledim , eksik yazdığım kaldıysa affola .
İnanılmaz bir baş ağrım var , migrenim sanırım , sabaha kadar uyutmadı . Yusufta hasta ve evde .Randevu aldım yarın doktordan yine.
Uyudu biraz şimdi , bende olduğum yerde uyukluyorum .
Öpüyorum herkesi.
Mesajlara tek tek cevap veremedim kusura bakmayın . Ekranı çift görüyorum .
Çağla kaç ünite çalışacaksın toplamda onu yazabilir misin ?
Asmunikal seninde bölümünü ve ünitelerini yazmamışım daha önce :26:
elinde yargı lider yayınarı olan varmı :26: iyi diyorlarda :26:
Listeyi günceledim , eksik yazdığım kaldıysa affola .
İnanılmaz bir baş ağrım var , migrenim sanırım , sabaha kadar uyutmadı . Yusufta hasta ve evde .Randevu aldım yarın doktordan yine.
Uyudu biraz şimdi , bende olduğum yerde uyukluyorum .
Öpüyorum herkesi.
Mesajlara tek tek cevap veremedim kusura bakmayın . Ekranı çift görüyorum .
Çağla kaç ünite çalışacaksın toplamda onu yazabilir misin ?
Asmunikal seninde bölümünü ve ünitelerini yazmamışım daha önce :26:
auscum çok geçmiş olsun sende yusufla beraber dinlen kocaman öptüm...
dolmaaaaa
ikimizde randevu saatinde önce geldikk canımm
nasılsın bugün daha iyi misin
Bademciklerdeki iltihaplar halen duruyor hevim :26: çok sevdim ya onları bırakamıyorum bi türlü
Sen ne yaptın nasılsın hevim günün nasıl geçti
aman dolmam bırak gitsin yaaa...
iyiim canım ders çalıştım sen evdesin demi canım çıkma dışarı dinlenn
bugün hava yağmurluydu sen dışarı çıkmadığın için beni uyarmadın bende şemsiye mi almadım ıslandım dolmamm
kısır bir döngü oldu ama
Ders çalışmakla ne iyi etmişsin hevim
Evet evdeydim canım bugün annemin uzatmalı doğum gününü kutladık ama o olmasaydıda evdeydim malüm bademcik+karın ağrısı
Saçın uzar diyecem ama o nisan yağmurlarıydı demi
evet kız nisandı o...
ohhh güzzel geçmiştir inş doğum günü 100-150 kişi vardı demi canım... bütün sosyeteyi çağırmıştınız..
lütfen dolmam dışarı çıkmayacağın zamanlar da şu arkadaşını unutma bi msj atıver ayol
Senin söylediğini bi kere o kulakların duyuyormu hevi ne diyosun sen ne demek 100 150 kişi aaa
Bütün ANKARA bizdeydin kıız hatta aralarında sen de varsındır diye bişey demedim kalabalık ya ve yine hatta biri pastaya öyle bi gözünü dikmiştiki kesin sensinsdir diye ses etmedim utandırmak istemedim
Doğru söylüyosun hevim hava durumu haberleri vereyim ben sana es geçmiyeyim
aaaa olsun dolmam kız...
ayyy o sosyete yok mu o sosyete..
ayy dolmaaa hemen kendimi belli mi ettim nasıl anladın
kızz sen varya tabi anlayacaksın benden başka aç kimse yoktur aralarında demi...
Kııız ne diyosun o halından garsonlar ürkmüş tırsmış
Topiktede yine kimsecikler yok hevim bizde boş topik cirit atıyoruz
ayyy öyle mi söyledi o pis garson sana bide tembih etmiştim kimseye söylemeyin lütfen diye aaaaa olmaz ki...
hee kız aus bize veriyor anahtarı gidiyor ne yapsın kadıncağız..