2013 / 2014 Güz Dönemi Açıköğretim Ders Çalışma Sayfası

Günaydın çalışkan kızçeler
Aus ben ünite bildirimi yanlış yapmışım ya vizeden sonrakilere çalışıyorum 23 ünite var toplamda bugün 4 tanesi bitti geriye kaldı 19 ünite

ausum dün gece 2 ünite bitirdim eklermisin sana zahmet..
bugünde iki niyetim var inşallah...bugün elimdeki kitabı bitirirsem 5 dersim bitiyor...:KK14: çok şükür..

aaa ben yokumm burda beniide alınn işletme 2. sınıf

auscum önce yazayım da ara da kaynamasın 1 ünite bitirdim canım..

Denetim 5.unitesini bitirdim.

Bendede muratin kitabi var. Birebir aynisi cikmazda benzerlero olur diye dusunuyordum. Yukarsa okudhhum yorumlarda sanirim pek memnun kalinmamis. Peko tavsiye edeceginiz yardimci kaynak varmi. Bu donemki derslerimi verirsem 7.yari yilim biticem. Ne stresli is.. Calisip dogru duzgun anlamadan ilerlemek. Ben bi sene kpss calistim. Bukdar sklmadim :KK43:

Rabbim yardimcimiz olsun

Günaydın herkeseee :)))

Ausum, listeye baktım da şimdi; benim galiba arada bildirmediğim ünite olmuş, bugün itibarıyla sosyolojide hiç ünitem kalmadı, sıfırlayabilirsin canımın içi...Şimdi özetlerimi de toparlayacağım, sonra önümüzdeki hafta özetlerime çalışıp o hafta sonu sınava gireceğim. Ondan sonra da sadece edebiyat kalacak. Ben kaçtım, özetler bekler, hepinizi çok çok öpüyorum...

Günaydın çalışkan kızçeler
Aus ben ünite bildirimi yanlış yapmışım ya vizeden sonrakilere çalışıyorum 23 ünite var toplamda bugün 4 tanesi bitti geriye kaldı 19 ünite

Listeyi günceledim , eksik yazdığım kaldıysa affola .

İnanılmaz bir baş ağrım var , migrenim sanırım , sabaha kadar uyutmadı . Yusufta hasta ve evde .Randevu aldım yarın doktordan yine.

Uyudu biraz şimdi , bende olduğum yerde uyukluyorum .

Öpüyorum herkesi.

Mesajlara tek tek cevap veremedim kusura bakmayın . Ekranı çift görüyorum .

Çağla kaç ünite çalışacaksın toplamda onu yazabilir misin ?

Asmunikal seninde bölümünü ve ünitelerini yazmamışım daha önce :26:

İnanılmaz bir baş ağrım var , migrenim sanırım , sabaha kadar uyutmadı . Yusufta hasta ve evde .Randevu aldım yarın doktordan yine.

Öpüyorum herkesi.

geçmiş olsun bitanesi ..çok iyi bilirim o illeti...
bütün gün perişan eder insanı..rabbim şifa versin...
karanlık odada gözlerini yum uyumaya çalış...birde kolonya sür burun çevrene...doktor söylemişti bana...
kolonyadaki alkol sinirleri uyuşturup migrenli bölgede his kaybına sebep oluyormuş..

biberoncum çook tesekkür ediyorum aus a cook geçmişler olsun idil den biliyorum çok canı yanıyor annenin.... anne olmak böyle bişeymiş. 34 ünitem var 4 ünite halkla ilişkler 1 pc 1 de ing. 6 ünite yaz dostum:)

Öpüyorum herkesi.

Çok GEÇMİŞ OLSUN AUSUM ALLAHIM EN TEZ ZAMANDA ŞİFASINI VERSİN :KK16::KK16:
MİGREN AĞRISINDA DA SESSİZ ORTAM VE IŞIKSIZ ORTAM EN MİKEMMEL ORTAM SEN DAHA İYİ BİLİRSİN DE :KK54:
ŞİMDİ AKLIMA GELDİ HANİ YUSUFÇUĞUN BAY MİKROP ŞARKISI VARSA BİZDE DE MEŞHHUR Bİ ŞARKIMIZ VARDI :KK9:
ALLAH MEKANINI CENNET ETSİN CANIM BABAMIN:KK16: BİZİM BİR YERİMİZ AĞRIDIĞINDA SÖYLEDİĞİ Bİ ŞARKI VARDI ADI KİRAZ DEDE :KK9:
BAŞINI ÜFELEYEREK KİİRAAZ DEDEE , KİİRAAZ DEDEE AUSUM BAŞIININ AĞRISI VAVAVLARA GİDEE,GİDEE :KK9::KK9:
BENİMDE BUGÜN HEM KARNIM HEM BADEMCİKLERİM İKİ KOLDAN AĞRILAR HÜCUM ETTİLER AUSUM :KK53:
BURALARDAN ÇABUK İYİLEŞMEN İÇİN DODAMAN DODAMAN ENERJİ DOLU ÖPÜCÜKLER YOLLUYORUM :KK19::KK19:

auscum çok geçmiş olsun sende yusufla beraber dinlen kocaman öptüm...:KK16:

dolmaaaaa:KK16:
ikimizde randevu saatinde önce geldikk canımm

nasılsın bugün daha iyi misin:KK31:

Son düzenleme:
auscum çok geçmiş olsun sende yusufla beraber dinlen kocaman öptüm...:KK16:

dolmaaaaa:KK16:
ikimizde randevu saatinde önce geldikk canımm

nasılsın bugün daha iyi misin:KK31:

Bademciklerdeki iltihaplar halen duruyor hevim :26: çok sevdim ya onları bırakamıyorum bi türlü :KK53:
Sen ne yaptın nasılsın hevim günün nasıl geçti :KK16:

Bademciklerdeki iltihaplar halen duruyor hevim :26: çok sevdim ya onları bırakamıyorum bi türlü :KK53:
Sen ne yaptın nasılsın hevim günün nasıl geçti :KK16:

aman dolmam bırak gitsin yaaa...:KK55:

iyiim canım ders çalıştım sen evdesin demi canım çıkma dışarı dinlenn:KK16:
bugün hava yağmurluydu sen dışarı çıkmadığın için beni uyarmadın bende şemsiye mi almadım ıslandım dolmamm:KK9:

kısır bir döngü oldu ama:KK52::KK52:

aman dolmam bırak gitsin yaaa...:KK55:

iyiim canım ders çalıştım sen evdesin demi canım çıkma dışarı dinlenn:KK16:
bugün hava yağmurluydu sen dışarı çıkmadığın için beni uyarmadın bende şemsiye mi almadım ıslandım dolmamm:KK9:

kısır bir döngü oldu ama:KK52::KK52:

Ders çalışmakla ne iyi etmişsin hevim :KK23:
Evet evdeydim canım bugün annemin uzatmalı doğum gününü kutladık ama o olmasaydıda evdeydim malüm bademcik+karın ağrısı :KK52:
Saçın uzar diyecem ama o nisan yağmurlarıydı demi :KK9:

Ders çalışmakla ne iyi etmişsin hevim :KK23:
Evet evdeydim canım bugün annemin uzatmalı doğum gününü kutladık ama o olmasaydıda evdeydim malüm bademcik+karın ağrısı :KK52:
Saçın uzar diyecem ama o nisan yağmurlarıydı demi :KK9:

evet kız nisandı o...

ohhh güzzel geçmiştir inş doğum günü 100-150 kişi vardı demi canım...:KK52::KK52: bütün sosyeteyi çağırmıştınız..:KK76:

lütfen dolmam dışarı çıkmayacağın zamanlar da şu arkadaşını unutma bi msj atıver ayol:21:

evet kız nisandı o...

ohhh güzzel geçmiştir inş doğum günü 100-150 kişi vardı demi canım...:KK52::KK52: bütün sosyeteyi çağırmıştınız..:KK76:

lütfen dolmam dışarı çıkmayacağın zamanlar da şu arkadaşını unutma bi msj atıver ayol:21:

Senin söylediğini bi kere o kulakların duyuyormu hevi ne diyosun sen ne demek 100 150 kişi aaa :KK53::KK53:
Bütün ANKARA bizdeydin kıız hatta aralarında sen de varsındır diye bişey demedim kalabalık ya ve yine hatta biri pastaya öyle bi gözünü dikmiştiki kesin sensinsdir diye ses etmedim :KK53: utandırmak istemedim :KK52:
Doğru söylüyosun hevim hava durumu haberleri vereyim ben sana es geçmiyeyim :KK8:

Senin söylediğini bi kere o kulakların duyuyormu hevi ne diyosun sen ne demek 100 150 kişi aaa :KK53::KK53:
Bütün ANKARA bizdeydin kıız hatta aralarında sen de varsındır diye bişey demedim kalabalık ya ve yine hatta biri pastaya öyle bi gözünü dikmiştiki kesin sensinsdir diye ses etmedim :KK53: utandırmak istemedim :KK52:
Doğru söylüyosun hevim hava durumu haberleri vereyim ben sana es geçmiyeyim :KK8:

aaaa olsun dolmam kız...
ayyy o sosyete yok mu o sosyete..

ayy dolmaaa hemen kendimi belli mi ettim nasıl anladın
kızz sen varya tabi anlayacaksın benden başka aç kimse yoktur aralarında demi...:KK56::KK52:

aaaa olsun dolmam kız...
ayyy o sosyete yok mu o sosyete..

ayy dolmaaa hemen kendimi belli mi ettim nasıl anladın
kızz sen varya tabi anlayacaksın benden başka aç kimse yoktur aralarında demi...:KK56::KK52:

Kııız ne diyosun o halından garsonlar ürkmüş tırsmış :KK53::KK53:
Topiktede yine kimsecikler yok hevim bizde boş topik cirit atıyoruz :KK55::KK55: :KK52:

Kııız ne diyosun o halından garsonlar ürkmüş tırsmış :KK53::KK53:
Topiktede yine kimsecikler yok hevim bizde boş topik cirit atıyoruz :KK55::KK55: :KK52:

ayyy öyle mi söyledi o pis garson sana bide tembih etmiştim kimseye söylemeyin lütfen diye aaaaa olmaz ki...

hee kız aus bize veriyor anahtarı gidiyor ne yapsın kadıncağız..

Son düzenleme:
ayyy öyle mi söyledi o pis garson sana bide tembih etmiştim kimseye söylemeyin lütfen diye aaaaa olmaz ki...

hee kız aus bize veriyor anahtarı gidiyor ne yapsın kadıncağız..

Hem kendi hasta hem yusuf öyle olunca e tabiki koskoca topikle uğraşamadı ausum bize teslim ettide bizde maaşallah çeneler gevşek taa yerlerde:KK9:
Hele dün iki topik arasında kaldık kıız paçayı zor kurtardık valla :KK53:

X