Bir de şu Osmanlı'nın 19.yüzyıldaki durumundan bana fenalık geldi...İnkılap dersinde gördüm, Tanzimat dersinde gördüm, Kültür dersinde gördüm en son da Sosyolojiye Giriş dersinde gördüm...Artık doktora tezi verecek kadar iyi biliyorum 19.yy. Osmanlı durumunu, ama yakında imdaaaaaat diye de bağıracağım...
ya benim kafaama girmio osmanllının son zamanları ya gelsek Atatürk dönemine oooh ne alaa:) 15 puan almısım yaa kendi gecmiş tarihimden 3 soru yapmsım utanıorum
merhaba arkadaşlar,
bende bugün itibariyle ders çalışmaya başlıcam. öncelikle iş yerinde kaba taslak bir okuyuğ, eve gidince tekrar okuyup muratın yayın evinden soru çözmeyi planlıyorum. soru çözerkende özet..
DENETİM dersinin 5. ünitesinden başlıyorum.
notlarım çok kötü.
vizelerde bütün derslere çalışmadım. kolay dediğim derslere çalıştım. diğerlerini ortalamayla geçerim diye düşündüm..
yanlış arabaya bindiğimden dolayı sabahki sınavlarıma giremedim.
öğleden sonrakileride beklerken, saat 2buçukta okulun kapısına gittim. ama sınav saat 2de olduğu için sınavıda kaçırmışım.
diğer girdiğim iki derside çalışmadığım derslerdi. onlardanda 25 30 almışım.
durum vahim.. ama vardır bir hayır diyorum. inşALLAH finaller yüzümü güldürür..
hepimize başarılar
[sıze=3]ahanda heviii[/sıze]
Napıyosun hevi
Bi giriyosun bi çıkıyosun bi çıkıyosun giremiyosun noooolldu böyle sana hevim topikin kapısını yalama yapıcan kıız
dolmaaaaaa
ben seni dinleniyorsun yatağın diye düşünüyordum ama sen maşallah canım daha iyisin demek ki
aman daha da iyi ol canım bnm nasılsın nasıl gidiyor..
teşekkürler hevim ama yok ya eh idare ederim iyileşmiş değilim arsızlığa veriyorum fakat halsizliği biraz geçtiki girebildim topike yoksa üzerime sığırcık oturmuş gibi oluyorum halim kalmıyor yazamıyorum keyfim gidiyor
Yoksa bademciklerin iltihapları duruyor hevim ya bugün yemediğim içmediğim şey kalmadı hatta tenüriyotla gargara yaptım :120::120::120: iğrençti ama napıyım her yola başvuruyoruz
OO 1 üniteler de çalışmışsın
canımm benimmm..
ıyyy tentürdiyot mu nasıl yaptın canım iyi geldi mi bari..
ye canım iç bademcik iltihabı zordur dikkat et kendine kalın giyin dolmam..
ayy evet notlarımı gördün mü berbatlar off off
mat ve sağlık güvenliğini düzeltmem lazım ama mat çok zor..
evet hevicim Allh düşmanımın başına vermesin bademcik iltihabı :2:
iltihaba iyi gelirmiş tentürdiyot hatta direkt iltihabın üzerini temizlemek daha iyi ama denedim kusacaktım nerdeyse :120::120:
yok canım ya sıkma canını düzeltirsin çalış yaparsın biraz mat ve sağlık güvenliği ama onlarıda yaparsınsenin matda en büyük destekçin var
aminn canım..
doğrudur canım ama mide dayanmaz ki ona..
inş yaparım canım diğer derslerde pek prlak değil senin notlar kaç açık açık yazmadın bari bana söyle...
temel olmadıktan sonra destekçi olsa neye yarar dolmamm
Aynen öyle hevicim ya
3 DERSTEN GİRMİŞTİM ZATEN BİRİ 75 BİRİ 50 BİRİ DE 45
Püf noktalarını çakmaya çalış hevim biraz atmasyon biraz ezber yaparsın yani yardımcı kaynak olarak hangisi iyiymiş ona göre soru ezberle bari bak bak nasıl yardımcı oluyorum sana
[sıze=3]anladım canım azmış senin benmkinden iyi dolmam..
Hani erkek arkadaşıma kızıyorduk ya o bide iktisatçı ben ondan iktisadı daha yüksek almış ohhh
bana diyor ki bide ben sana iktisat anlatıyordum keşke sen bana anlatsaydın diye
Murat var canım testlerde çözdüklerimle sınavdakiler tutmuyor ki..
Artık senin dediğin gibi soru ezberleyeceğim canım ne yapayım ki bi 45 alsam şartlı geçsem yeter yaa
[sıze=3]
iyi olmuş iyiii bi daha da senle uğraşmasın uğraşacağı zaten şöyle bi dursun düşünsün kiminle dans ediyorum diye
Netten bi araştır istersen murat tutmuyorsa tutan bi yardımcı kaynak vardır bende de öyle oldu çünkü hevim bende bi bakıcam[/sıze]
aynen öyle dolmam sen kiminle dans ediyorsun heeeheyyy
evet canım onu bende araştırayım karacan nokta atışlar nasıl ki..
senin hangi ders öyle oldu dolmacım
Sermaye hevim sermaye bana yaptı yapacağını
Her bölüm için ayrı iyi yardımcı ders var işte bakmak gerekiyor tutarsa
Bu arada ilk defa yemek konularınada girmedik farkkettin mi hevim
evet canım haklısın..
bi bakalım neler var ben yarın biraz araştırayım piyasada bunu..
ayyy evet kız girmedik..
sınav sonrası sendromu olmuş bizde
aç değiliz bugün
Hastayım ya çok açlık hissetmiyorum ama gözüm açmış demekki çünkü ititraf ediyorum biraz önce nevrestenin mutfağına girdim of of