- 12 Ağustos 2008
- 1.973
- 221
- 47
niye utanıyorsun gerçekleri söylüyorum :)) laf olsun diye demiyorum maşallah hoş bir bayansın
valla yarışmada hayran kaldım ben sana
Canımsın, çok incesin, o sizlerin güzelliği, güzel gören gözlerinizin güzelliği, çok teşekkür ederim...
Anaaaaam biberonum gelmiş hem de ne gelmek , alıntı yapsam sayfa kaplanacaktı Yok arkadaşım hiç atlamadan muhteşem bir şekilde yorumlamışsın hepimizi . Ne diyeyim ben sana ince kadınsın vesselam .
Bak bugün iltifat alma günün senin ona göre
Yusuf hasta canım maalesef bugünde düzelmedi , o larenjit öksürüğü geri geldi . İçi çıkıyor resmen öksürürken , okula göndermeyeceğim bu hafta , bugün zaten tatildi de . O hasta olunca bende keyif meyif kalmıyor , bugün beraber marakas yaptık (içi boncuklu müzik aleti soda şişesinden) çok zevkliydi , birde süsledik , resim koyarım yarın , çok hoşuma gitti .
Biberon canım bu arada senden ünite haberi gelmiyor mu hiç yoksa bana mı öyle geliyor
Canımmm benim kıyamam ben ona, bir de böyle mahzun mahzun bakıyorlar ya hastayken, gerçekten içim kıyılıyor. En iyisi canım, evde dinlensin kuzucuk, anne şefkati onu hemencecik iyileştirir...Çok çok geçmiş olsun canım benim...Merak ettim şu marakası, resmini koy da ausum, belki biz de bakıp, senden de ayrıntıları alıp, sarp'la birlikte yaparız...
Upps, yakalandık... Ben de ausum farketmez dedim ama kaçar mı senden hiç? Hala özetlerle boğuşuyorum canım benim, ama bugün 4 ünite bitirdim, biri hatta az önce bitti. Herhalde konu kalmadı tabii 14 ünite olunca, son üniteyi geçmiş ünitelerin harmanlaması gibi yapmışlar, o yüzden kolay oldu.:)) Sosyolojiden 4 ünite düşersen çok sevinirim canımın içi. Edebiyat dersen, onu da önümüzdeki haftadan sonra hızlandırılmış bir biçimde halledeceğimi umuyorum. 2 ders hariç zorlanmam sanırım ama osmanlıca ve orhun türkçesi özel ilgi istiyor...
Sen de çok incesin canım benim, utandırmayın beni gerçekten, çok seviyorum ben sizi yaaa.:))) Bu arada ben de farkettim yazım biraz(!) uzun olmuş, ama uzun zaman girmeyince artık böyle oldu.