2013 / 2014 Güz Dönemi Açıköğretim Ders Çalışma Sayfası

slm badem..nasılsın...benim bir 40 ım var :KK5: azcık moralim bozuk...finalde kurtarırım inşallah..:KK5:

Senin azıcık bozuk moralini yerim ben :KK1:

Aşk olsun gazelim ya , gel seninle 40 kardeşliği başlatalım , benimde 40 ım var ya :KK8:

Baktın mı geçmiş senelerde çan eğrisinde kaçmış o dersin geçme notu ?

Güneydın günaydın günaydın :KK9::KK9::KK9:

Canlarımmm nasılsınız ? yeni gününüz aydınlıklarla dolsun hep güzel şeylerin başlangıcı olsun inşaALLAH(C.C)...(amin ecmain...)

Bir sorum olacaktı en küçücüğünden :KK52::KK52::KK52: geçmiş yıl çan eğrilerine bakabiliyor muyuz? bakıyorsak neren bakıyoruz? :nazar::nazar::nazar::nazar:

Güneydın günaydın günaydın :KK9::KK9::KK9:

Canlarımmm nasılsınız ? yeni gününüz aydınlıklarla dolsun hep güzel şeylerin başlangıcı olsun inşaALLAH(C.C)...(amin ecmain...)

Bir sorum olacaktı en küçücüğünden :KK52::KK52::KK52: geçmiş yıl çan eğrilerine bakabiliyor muyuz? bakıyorsak neren bakıyoruz? :nazar::nazar::nazar::nazar:

Günaydın betülcüm :KK16:

Austan iyilik güzellik , senden ne haberler var ?

Bende bilmiyorum canım varsa öyle bir adres biri yazarsa sevinirim . Ben geçtiğimiz dönem aldığım derslerin çan eğrisi notlarına göre yorum yapıyorum ama bu sene aldığım derslerin geçen sene ki çan notlarını bende bilmiyorum .
Dur hele biberon sosyal paylaşım sitelerini pek takip ediyor , bilse bilse o bilir :KK1: (kırmızı kırmız yazdım ki görüpte cevap versin
:KK8:)

Günaydın betülcüm :KK16:

Austan iyilik güzellik , senden ne haberler var ?

Bende bilmiyorum canım varsa öyle bir adres biri yazarsa sevinirim . Ben geçtiğimiz dönem aldığım derslerin çan eğrisi notlarına göre yorum yapıyorum ama bu sene aldığım derslerin geçen sene ki çan notlarını bende bilmiyorum .
Dur hele biberon sosyal paylaşım sitelerini pek takip ediyor , bilse bilse o bilir :KK1: (kırmızı kırmız yazdım ki görüpte cevap versin
:KK8:)

Benden iyilik , güzelikk ne olsun Ausum :KK16::KK16::KK16:

Bende facebooktan takip ediyorum bir üst sınıfta olanlar yazarsa bakıyoruz işte :KK34::KK34::KK34::KK34:

Hım bir adres varsa bilsek iyi olur haklısın... :KK9::KK9::KK9:

Badem hoş geldin kuzum :KK19:

Sağol tatlım , bende sevdim notlarımı :KK9:

Gazelin 40 ı varmış bir adet diye bunalımda :KK52: gözde de uğramıyor pek stajı var yoğun bu ara . Biberonun en düşük notu 70 :KK53:

Kısa dedikodular bunlar . Senin kpss çalışmaları tam gaz devam mı ?

Sana da musmutludan daha da mutlu seneler :KK16:

[/B]

Kpss devam maalesef. daral geldi ders çalışmaktan en sonunda gemileri yakıp gidip evlencem :KK9:

Biberonun zaten maşallahı var. Güzel hatun, bilgili, becerikli daha nolsun :KK16:

slm badem..nasılsın...benim bir 40 ım var :KK5: azcık moralim bozuk...finalde kurtarırım inşallah..:KK5:

Eğer sen 40 aldıysan demekki sınav zordu :KK53: merak etme senin 40 ın aa gelmesede ona yakın bir şey gelir :KK34:

Akşamdan beri kitap elimde okuyup duruyorum hırs yaptım çok fena:) bir dersi bitirmek üzeceğim ve ardından bir ders daha :) inşAllah tabi:) yeni yıla bile ders çalışarak girdim bütün yıl çalışayım diye :) öpüyorum hepimizi çok. Sohbetinizi özledim :) hepinize iyi çalışmalar

Kızlar hepinize mutlu seneler :KK16:
dün notlara baktım bende iyi geldi çok şükür bi tek spk dersi 40 onu da hallederim finallerde

Senin azıcık bozuk moralini yerim ben :KK1:

Aşk olsun gazelim ya , gel seninle 40 kardeşliği başlatalım , benimde 40 ım var ya :KK8:

Baktın mı geçmiş senelerde çan eğrisinde kaçmış o dersin geçme notu ?

geçmiş çana bakmadım ama ilahiyatın face sayfalarında bu dersten baya dökülen olmuş...
ama 80-90 alanlarda var malum onlar olmasa olmaz :KK14:
ilk kez 40 alıyorum :KK14: üzüldüm haliyle...
açıkçası bu dersi biraz hafife aldım ve bi kere okuyup geçmiştim...
tekrar yapmamıştım...
kabul ediyorum :KK5:
evet kırk kardeşi olalım ausum :KK14: yada kırkımız çıksın diyelim :KK9:

Kpss devam maalesef. daral geldi ders çalışmaktan en sonunda gemileri yakıp gidip evlencem :KK9:

Biberonun zaten maşallahı var. Güzel hatun, bilgili, becerikli daha nolsun :KK16:

Eğer sen 40 aldıysan demekki sınav zordu :KK53: merak etme senin 40 ın aa gelmesede ona yakın bir şey gelir :KK34:

arkadaşlarımdan duyduklarım da genelde 35-40-45 arası almışlar bu dersten..sanırım biraz basite aldım bu dersi..
sonra gördüm hanyayı konyayı :KK14: inşallah kurtarırım...

ausum 3 ünite daha eklermisin...elimden geldiğince çalışmaya çalışıyorum...bitirip tekrar yapmama lazım...iki günde bir ders bitiriyorum..:18:

merhaba kizlar. Hayirli sabahlar.
İyo alanlari tebrik ediyorum. İyi almayanlarda insallah finalde iyi.notlar alirlar.
Dunden.beri bakiyprum ause nin iyi not.alanin yprumlauna..su sekilde calistik vs s demeleri icon.

Rica etsem.nasil calistinizi anlatirmisiniz.
Simdi.mesela uniteleri bastanmi alacaksini yoksa 4.uniteden sonrami baslayacaksiniz.
Yorumlarinizi desteklerinizi bekliyprum

Selam. :)
Ben özet çıkarttım tüm üniteleri, not kağıdına yazdım o özetleri ders ders.. Sınav anına kadar da o kağıdı okudum sadece. :)
Finallere, yine özet çıkartacağım, daha erken çalışmaya başlayacağım tabi çünkü üniteler attı.. 5-8 arasını yine aynı şekilde yazıp, okuyacağım.. İlk 4 üniteler açıkçası pek aklımda değil ama sadece sınavdan önceki gece o ilk çıkarttığım özetleri okuyacağım..
Benim kaynak kitabım falan yok. Hiç test çözmeden giriyorum sınavlara. Kaynak kitap çok daha yardımcı olabilir. :KK16:
Ama özet çıkarmak sanırım iyi bir yöntem..

Al işte geldi bir ağlayan smiley daha :KK20:
Arzucum canım benim , İngilizce 3 den bende 40 aldım ve çok başarılı buldum kendimi :KK1: Çan eğrisinde çok düşükmüş geçmiş notu İngilizcenin , muhtemelen 30-40 ile geçiliyordur zaten şartsız şurtsuz .
Sen şimdi Din felsefesinden başla çalışmaya , en son onu tekrar edersin yine . Ortalamanın 2.00 üstü gelmesi ve ola ki bir dersten şartlı geçmek için iyi olan notlarını düşürmemeye bak finalde , kredilerine bak . Yüksek kredili derslerde notunu yüksek almaya çalış.
Bence iyi notların . Sadece finallerde düşürmemek için çalış canım :KK16:

2 arkadaş var sosyoloji 1 de listede , biberon ve mmis . Sorunu yaz istersen geldiklerinde cevaplarlar.

Notların iyi ya da kötü olması tamamen bölümünün çan eğrisi ile alakalı canım.
Senin bu notlarınla benim bölümünde rahat rahat geçilir ama senin bölümünde ortalama nedir bilmiyorum .
Geçen sene 27 geçme notu olan dersim vardı benim mesela , 65-70 aldığım ders AA gelebiliyordu .
Sende bölümünün derslerinin geçen sene ki çan eğrisinde geçme notlarını öğrenmeye bak , bu senede benzeri sonuçlar çıkar muhtemelen .
Şimdi 60 ile kalınan derste var , 30 ile geçilen derste , o sebeble notların iyi ya da kötü diyemem ama tahminim 2.00 ortalamanın altında kalmayarak geçeceğin yönünde.Finallerde çalışmaya aynen devam et.

Oyy benim kuzum gelmiş .:KK16:

80 lerini 90 larını kocaman kocaman tebrik ediyorum gözdecim :KK9:

İngilizcede iyi ki aynı bölümde değiliz , çanı yükselttiğin için çok kızardım sana :KK52:

35-45 e sıkı çalış , zaten sende biliyorsun , ortalamam yüksek olacağı için onlardan da geçersin . Hadi bakalım artık şu planlı düzenli çalışan gözdeyi kaybettiğin yerden çıkar ve başla tatlım.

Selam lolisscim , geçmiş olsun çok . Herkesin evinde hastalık inatla kol geziyor bu ara .
Gayet güzel canım tebrik ederim , ahhh ingilizce ahhh hepimizi yaktı bu dönem .
O değil de ben bir de yabancı dilim fena değilim derdim :KK1:

Hevim tatlım , bende senin notlarını merak ediyordum . Matematikten şartlı geçmek için diğer derslere odaklan derim ben , ortalamanı 2.00 üstü tut ve matematikten o şekilde kurtul . Eğer sadece ona çalışmaya ağırlık verirsen diğer not ortalamanı düşürebilirsin finalde .
30 ve 40 olan derslerinden başla çalışmaya derim ben , sonra diğerlerini ve son matematiğe . Tabii sen bilirsin , şartlı geçmek istemezsen matematiği yalayıp yutman gerekebilir.

Badem hoş geldin kuzum :KK19:

Sağol tatlım , bende sevdim notlarımı :KK9:

Gazelin 40 ı varmış bir adet diye bunalımda :KK52: gözde de uğramıyor pek stajı var yoğun bu ara . Biberonun en düşük notu 70 :KK53:

Kısa dedikodular bunlar . Senin kpss çalışmaları tam gaz devam mı ?

Sana da musmutludan daha da mutlu seneler :KK16:

:nazar::nazar::nazar:

İçim açıldı notlarına canım , o 25 de rahmetli annemin çok kullandığı ifade ile nazar boncuğu :KK1:

Hiç anlamadığın bir ders ise yüksek ortalamanla zaten şartlı geçeceksin o dersten , seneye kalmazsın ki .

Ablacımm.. Şartlı nasıl geçeceğim? FF gelecek.. :KK1: Şart mart yok ablacığım bırakacaklar o dersten beni. :KK50:

Ben geçen sene hiç kitap açmadan gittim sınavlara aynı notu aldım bu sene çalışıp gittim yine aynı notlarım :KK53:
çok iyi değil malesef benimkiler canımıda sıkmıyorum finallerede çalışmaya başlıcam 2. dönem dondurucam zaten :KK34:

:KK14::KK14:

auscum ablacım teşekkür ederim sana ben bilmiyordum matematikten şartlı geçme olayını ben en iyisi öbür derslere başlayım çalışmaya çünkü gerçekten matematik zekam yok benim ben sözelciyim o zayıf olan 2 dersinde okumak yerine özetini çıkarsaydım olardan da geçer not alırdım hiç değilse off hevi of

buarada hepinizi tebrik ediyorum canlar en orta öğrenci benim aranızda:KK14:

aus ablacım yusufcuk hastaymış çok geçmiş olsun:KK54:

bay mikrop bay mikrop yusufu hasta ede-mez-sinnnn... pis mikrop..
bay mikrop bay mikroppppppp..
yusufu kocaman öpüyorum..:KK54:
:KK55:

Huuu huuu ben geldiiim :)))

Herkese yeni yılın ilk gününden kucak dolusu sevgiler öncelikle, oğluşumu uyuttum, geldim.

Öncelikle geçmişi okudum okudum, ama alıntı yapamadım.:KK43:( Yoksa sayfalar tutacaktı, ben sıradan başlayayım:

Ausum, yine ortalığı kasıp kavurmuşsun son hafta çalışmasıyla; ama ben demiştim demeyeceğim.:KK1: Şaka bir yana çok sevindim birtanem, ama Yusuf'un hastalanmasına da çok üzüldüm...Umarım bugün daha iyidir, dediğin gibi o lanet mikrop eve bir girdi mi zor çıkıyor kış aylarında...

Gazelim, 40 olmuş, boşver, bak o kadar çekindiğin, korktuğun inkılap kaç gelmiş asıl sen ona bak...:KK34: Demek ki azıcık ağırlık verirsen mezhepler tarihine, bak görürsün nasıl da yükseliyor notun...:KK16:

Dolmammm, senin moralin bozulursa herkesin morali bozulur burada, sen bizim neşe kaynağımızsın...45 de dönülemeyecek bir not değil, çana göre muhtemelen finalde bu yaptığından 2 soru daha fazla yapman gerekecek, o da garantilemek için...

Gözdeciğim, canım adaşım, bu sene o kadar içinden gelmiyordu çalışmak ama bak ne kadar güzel gelmiş notlar...Dediğin gibi onca aldığın ders arasında o 2 tane de toplanıverir finalde, olur biter..:KK34:

Hevimm, notların bence gayet güzel, o 2 ders de finalde hallolur, matematik biraz zor bir ders, muhtemelen çanı da düşük olur, o nedenle ausumun dediği gibi ortalamadan geçmek için diğerlerini düşürmeden aynen devam...:KK16::KK16:

İdilhiracığım, sen de hiç paniğe kapılma, 35 de 40 da kurtarılamayacak notlar değil, hele ki bu notların vize olduğunu ve sadece yüzde 30'unun alınacağını düşünürsek daha hiçbir şey bitmiş değil, lütfen kendini üzme...

Lolissciğim, öncelikle geçmiş olsun, sonra da tebrik ederim. İngilizcenin çanı düşük, o nedenle hiç takılacak bir durum yok, diğerleri zaten çok çok iyi...:KK34:

Betülcüğüm, Pearlcüğüm, limoncuğum, arzucuğum, şekerciğim, Februaryciğim, notlarınız harika, arada olan bir-iki tane de mutlaka finalde toparlanır, çok çok tebrik ediyorum sizleri...:KK16::KK16::KK16::KK16:

Piyonistciğim, az çalışmayla bu notlar geldiyse, biraz daha sıkı çalışmayla neler olur neler...Ben eminim çok daha üstü gelecek finallerde...

Perihellciğim, ben sosyoloji 1.sınıfım ama Atatürk aöf'deyim. Eğer bilebileceğim bir soru olursa seve seve cevaplarım...:KK16:

Badeciğim, güzel sözlerin için çok çok teşekkür ederim, utandırdın beni...:KK17:

Araştırmacı gazeteci biberonun da çan ile ilgili nereden bilgi alınabileceği hakkında bilgisi yok ne yazık ki :KK43:(( Tek yolu bir üst sınıftan birini bulup ona sormak olabilir, çünkü hala bizde de eski derslerin çan notları gözüküyor. Ya da bir ihtimal geçen sene vizelerden bir süre sonra sadece vizeye ait çan notlarını yayınlamıştı aöf, ama sadece birkaç gün. Sonra kaldırdılar. Eğer yine öyle bir şey olursa en azından fikrimiz olur genel durumla ilgili, belki bu sene de yayınlarlar...Ama bir kenara not almayı unutmayın, kaldırıyorlar sonra...

Atladığım varsa şimdiden çok çok özür dilerim, uzun zamandır girmeyince geçmişi okumak zor oluyor, herkese kocaman öpücükler...:KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK54::KK54::KK54::KK54:

niye utanıyorsun gerçekleri söylüyorum :)) laf olsun diye demiyorum maşallah hoş bir bayansın
valla yarışmada hayran kaldım ben sana :KK53:

Anaaaaam biberonum gelmiş hem de ne gelmek , alıntı yapsam sayfa kaplanacaktı :KK1: Yok arkadaşım hiç atlamadan muhteşem bir şekilde yorumlamışsın hepimizi . Ne diyeyim ben sana ince kadınsın vesselam .
Bak bugün iltifat alma günün senin ona göre :KK16:

Yusuf hasta canım maalesef bugünde düzelmedi , o larenjit öksürüğü geri geldi . İçi çıkıyor resmen öksürürken , okula göndermeyeceğim bu hafta , bugün zaten tatildi de . O hasta olunca bende keyif meyif kalmıyor , bugün beraber marakas yaptık (içi boncuklu müzik aleti soda şişesinden) çok zevkliydi , birde süsledik , resim koyarım yarın , çok hoşuma gitti .

Biberon canım bu arada senden ünite haberi gelmiyor mu hiç yoksa bana mı öyle geliyor :KK6:

:KK14::KK14:

auscum ablacım teşekkür ederim sana ben bilmiyordum matematikten şartlı geçme olayını ben en iyisi öbür derslere başlayım çalışmaya çünkü gerçekten matematik zekam yok benim ben sözelciyim o zayıf olan 2 dersinde okumak yerine özetini çıkarsaydım olardan da geçer not alırdım hiç değilse off hevi of

buarada hepinizi tebrik ediyorum canlar en orta öğrenci benim aranızda:KK14:

aus ablacım yusufcuk hastaymış çok geçmiş olsun:KK54:

bay mikrop bay mikrop yusufu hasta ede-mez-sinnnn... pis mikrop..
bay mikrop bay mikroppppppp..
yusufu kocaman öpüyorum..:KK54:
:KK55:

Evet canım ya hala hasta , bugün diyor ki anne bay mikrop yanaklarıma geldi galiba , öksürürken çenesi ağrıyor sanırım .Derdini de çok anlatamıyor ki .

Hevim ben öyle dedim ama matematiğin çanıda önemli tabii , finalde 40-45 almaya bak derim ben garanti olsun diye tabii.

Benim dd 27 düşen dersim bile vardı geçen sene bölümümde , matematikte düşüktür umarım .

Öpücüklerini büyük bir keyifle aldım ve Yusufa ileteceğim canım , arada bir yanakta ben çaldım haberin olsun
:KK17:
aus toplamda 2 ünite bitirdim :KK70::KK16:

Oooooo müthiş atak :KK19::KK19:

Ben geçen sene hiç kitap açmadan gittim sınavlara aynı notu aldım bu sene çalışıp gittim yine aynı notlarım :KK53:
çok iyi değil malesef benimkiler canımıda sıkmıyorum finallerede çalışmaya başlıcam 2. dönem dondurucam zaten :KK34:

Ya sen yine de çalış panteracım ya , belki dondurmaktan vazgeçersin .

Akşamdan beri kitap elimde okuyup duruyorum hırs yaptım çok fena:) bir dersi bitirmek üzeceğim ve ardından bir ders daha :) inşAllah tabi:) yeni yıla bile ders çalışarak girdim bütün yıl çalışayım diye :) öpüyorum hepimizi çok. Sohbetinizi özledim :) hepinize iyi çalışmalar

Sağol dreamcim ya , arada gel yine unutma bizi derslere gömülüp , kolay gelsin sana çok . Aman o hırsı bulmuşken sakın kaybetme , tut yakasından paçasından kaçırma . Kaç ünite bitirdin toplamda , tabloya ekleyeyim ?

Kızlar hepinize mutlu seneler :KK16:
dün notlara baktım bende iyi geldi çok şükür bi tek spk dersi 40 onu da hallederim finallerde

Sana da mutlu mutluuu çoook mutlu seneler sedulum .

Yılbaşı gecesi mesajın gözümden kaçmadı bu arada :KK6: Umarım güzel geçmiştir çok :KK16:

Bende bir 40 var , hallederiz :KK34:

geçmiş çana bakmadım ama ilahiyatın face sayfalarında bu dersten baya dökülen olmuş...
ama 80-90 alanlarda var malum onlar olmasa olmaz :KK14:
ilk kez 40 alıyorum :KK14: üzüldüm haliyle...
açıkçası bu dersi biraz hafife aldım ve bi kere okuyup geçmiştim...
tekrar yapmamıştım...
kabul ediyorum :KK5:
evet kırk kardeşi olalım ausum :KK14: yada kırkımız çıksın diyelim :KK9:

arkadaşlarımdan duyduklarım da genelde 35-40-45 arası almışlar bu dersten..sanırım biraz basite aldım bu dersi..
sonra gördüm hanyayı konyayı :KK14: inşallah kurtarırım...

Bende de bir ders var ilk ona çalışmıştım çok kolay diye , sonra da bakmadım hiç , inan 90-100 gelecek dersti 65 ancak almışım .
Hem tek kısa üniteli dersimdi , kolay diye sallamadım neyse ki ucuz atlattım .
Eee madem seninki de aslında kolaysa , sallamadığın için aldıysan daha iyi ya , finalde çok iyi geçer .

ausum 3 ünite daha eklermisin...elimden geldiğince çalışmaya çalışıyorum...bitirip tekrar yapmama lazım...iki günde bir ders bitiriyorum..:18:

Bravooo benim ahretime , kırk kardeşime , gazelime :KK9:

Aynen devam et bu şekilde bak göreceksin finalde bomba notlar gelecek .

Ablacımm.. Şartlı nasıl geçeceğim? FF gelecek.. :KK1: Şart mart yok ablacığım bırakacaklar o dersten beni. :KK50:

Ama ama ama sen kötü senaryo yazıyorsun , benim gibi iyisinden düşünüver azıcık .
Çanda dd si 27 olan dersim vardı benim geçen sene , senin bu derste belki o cinstir . Finalde 30-35 patlattın mı oldu bitti işte .

Anaaaaam biberonum gelmiş hem de ne gelmek , alıntı yapsam sayfa kaplanacaktı :KK1: Yok arkadaşım hiç atlamadan muhteşem bir şekilde yorumlamışsın hepimizi . Ne diyeyim ben sana ince kadınsın vesselam .
Bak bugün iltifat alma günün senin ona göre :KK16:

Yusuf hasta canım maalesef bugünde düzelmedi , o larenjit öksürüğü geri geldi . İçi çıkıyor resmen öksürürken , okula göndermeyeceğim bu hafta , bugün zaten tatildi de . O hasta olunca bende keyif meyif kalmıyor , bugün beraber marakas yaptık (içi boncuklu müzik aleti soda şişesinden) çok zevkliydi , birde süsledik , resim koyarım yarın , çok hoşuma gitti .

Biberon canım bu arada senden ünite haberi gelmiyor mu hiç yoksa bana mı öyle geliyor :KK6:

içine ne koydunuz fasülyemi, mısır mı :KK1:

X