Huuu huuu ben geldiiim :)))
Herkese yeni yılın ilk gününden kucak dolusu sevgiler öncelikle, oğluşumu uyuttum, geldim.
Öncelikle geçmişi okudum okudum, ama alıntı yapamadım.
( Yoksa sayfalar tutacaktı, ben sıradan başlayayım:
Ausum, yine ortalığı kasıp kavurmuşsun son hafta çalışmasıyla; ama ben demiştim demeyeceğim.
Şaka bir yana çok sevindim birtanem, ama Yusuf'un hastalanmasına da çok üzüldüm...Umarım bugün daha iyidir, dediğin gibi o lanet mikrop eve bir girdi mi zor çıkıyor kış aylarında...
Gazelim, 40 olmuş, boşver, bak o kadar çekindiğin, korktuğun inkılap kaç gelmiş asıl sen ona bak...
Demek ki azıcık ağırlık verirsen mezhepler tarihine, bak görürsün nasıl da yükseliyor notun...
Dolmammm, senin moralin bozulursa herkesin morali bozulur burada, sen bizim neşe kaynağımızsın...45 de dönülemeyecek bir not değil, çana göre muhtemelen finalde bu yaptığından 2 soru daha fazla yapman gerekecek, o da garantilemek için...
Gözdeciğim, canım adaşım, bu sene o kadar içinden gelmiyordu çalışmak ama bak ne kadar güzel gelmiş notlar...Dediğin gibi onca aldığın ders arasında o 2 tane de toplanıverir finalde, olur biter..
Hevimm, notların bence gayet güzel, o 2 ders de finalde hallolur, matematik biraz zor bir ders, muhtemelen çanı da düşük olur, o nedenle ausumun dediği gibi ortalamadan geçmek için diğerlerini düşürmeden aynen devam...
İdilhiracığım, sen de hiç paniğe kapılma, 35 de 40 da kurtarılamayacak notlar değil, hele ki bu notların vize olduğunu ve sadece yüzde 30'unun alınacağını düşünürsek daha hiçbir şey bitmiş değil, lütfen kendini üzme...
Lolissciğim, öncelikle geçmiş olsun, sonra da tebrik ederim. İngilizcenin çanı düşük, o nedenle hiç takılacak bir durum yok, diğerleri zaten çok çok iyi...
Betülcüğüm, Pearlcüğüm, limoncuğum, arzucuğum, şekerciğim, Februaryciğim, notlarınız harika, arada olan bir-iki tane de mutlaka finalde toparlanır, çok çok tebrik ediyorum sizleri...
Piyonistciğim, az çalışmayla bu notlar geldiyse, biraz daha sıkı çalışmayla neler olur neler...Ben eminim çok daha üstü gelecek finallerde...
Perihellciğim, ben sosyoloji 1.sınıfım ama Atatürk aöf'deyim. Eğer bilebileceğim bir soru olursa seve seve cevaplarım...
Badeciğim, güzel sözlerin için çok çok teşekkür ederim, utandırdın beni...
Araştırmacı gazeteci biberonun da çan ile ilgili nereden bilgi alınabileceği hakkında bilgisi yok ne yazık ki
(( Tek yolu bir üst sınıftan birini bulup ona sormak olabilir, çünkü hala bizde de eski derslerin çan notları gözüküyor. Ya da bir ihtimal geçen sene vizelerden bir süre sonra sadece vizeye ait çan notlarını yayınlamıştı aöf, ama sadece birkaç gün. Sonra kaldırdılar. Eğer yine öyle bir şey olursa en azından fikrimiz olur genel durumla ilgili, belki bu sene de yayınlarlar...Ama bir kenara not almayı unutmayın, kaldırıyorlar sonra...
Atladığım varsa şimdiden çok çok özür dilerim, uzun zamandır girmeyince geçmişi okumak zor oluyor, herkese kocaman öpücükler...