2013 / 2014 Güz Dönemi Açıköğretim Ders Çalışma Sayfası

efendimmm öncelikle bütün aöflü canların sınav sonuçlarının iyi gelmesini temenni ediyorum herkes süper notlar almıştır inş
yeni yılınızı da kutluyorum

veee topikte tüm arkadaşların

sonra daaa..

auscumm

gazelcim

dolmacım

biberoncum

betülcüm

sınav sonuçlarınız çok iyi gelmiştir inş yeni yılınız kutlu olsun
hepinize sağlık mutluluk huzur ve bol bol BAŞARI getirsin inş
hepinizi kocaman öpüyorum

Son düzenleme:

benim sonuçlar orta şekerli hevim, bir tane 40 var ona üzüldüm..gerisi fena değil..

kızlar sınav sonuçları açıklanmış benim sonçlar böle sizden ricam iyi mi kötü mü söyleyebilirmisiniz şimdiden teşekkür..

kızlar sınav sonuçları açıklanmış benim sonçlar böle sizden ricam iyi mi kötü mü söyleyebilirmisiniz şimdiden teşekkür..Eki Görüntüle 915592

Ne okuduğunu çözemedim ama. Genelde ingilizce ve iktisat derslerinin ortalaması düşük olur. Seni üzmek yahut kırmak istemem fakat notların ne yazık ki pek iç açıcı değil. Finalde daha çok çalışmalısın arkadaşım. Başarılar diliyorum şimdiden.

cümleten merhaba
öncelikle herkese mutlu huzurlu sağlıklı yeni bir yıl diliyorum
hepinizi öpüyorummm

sınav sonuçlarıda inşallah herkesin iyidir
benim beklediğimden iyi geldi diyebilirim
ingilizce 55 onu kötü saymıyorum bile herkes dökülmüş 10lar 20ler onlara nazaran çok iyi gözüküyor gözüme
anne baba eğitimi 35 çocuk ruh sağlığı 45 gerisi hep 80-90 gelmiş
2 derside toparlarım Allahın izniyle inşallah

gerçi hala ders çalışma düzenimi oturtamadım
4 ünitem bitti 50 ünitem kaldı dahada tık yok:26:

selamlar herkese hasta loliss'ten:2:
sonuçlarınız nasıl diye bi bakıyım dedim
benim ing 20 1dersim de 100
diğerleri 70-80
çok şükür fena değil...
hepinize hayırlı,huzurlu bir yıl diliyorum.sevgiler
(hevi hanım bana iyi dilek yok mu)

benim sonuçlar orta şekerli hevim, bir tane 40 var ona üzüldüm..gerisi fena değil..

maşallah gazelcim maşallah çok sevindim iyi olmasına
hadi şimdi sıra finallerde

merhaba gözdecim yoksun ne zamandır arada yani hergünde olabilir bi ceee de de git..
ne güzel gelmiş notların canım finallere daha sıkı çalışırsın inş..
AYRICAAA HATIRLATMAK İSTEMEM AMA FİNALLERE TAMMMMMM 24 GÜN KALDI..

onun için hepimiz başlıyalım çalışmaya en kısa zamanda hemde...

yeni yıl sana tüm güzellikleri versin gönlünden geçen dilekler hayırlısıyla olsun canım

aa loliscim bende kimi yazmadım diye düşünüp duruyorum yaaa..

sana en güzel dileklerimi sakladım canım..
yeni yılda seni aileni ve sevdiklerine sağlık huzur para ve başarı getirsin hemencik ve senin tüm isteklerin hayırlısıyla olsun
ve şu aöf de bitiversin hemen canım..

iyi seneler

bende notlarımı yazamk istedim çok prlak olmasa bile 2 dersim var diğerleri iyi demi..

size nasıl????

iktisada giriş 60
ingilizce 65
işletme 50

terminoloji 50
matematik 20 işte en kötüsü bu
iş sağlğı 30

sağlık kurumları 40 bu ders şüpheli kaldım mı geçtim mi ahh hevi ahh 5 puanlık daha alsaydın yaa..

çok parlak olmasa geçer notlar aldım değil mi kızlar şu 2 derse daha ağırlık versem daha iyi olacak off off nlar sıktı canımı off

Son düzenleme:

Son hafta çalışan hatunun notlara bak. Tü tü tü tü
Nasılsın ablacım, ne zamandır uğramak istiyordum hep kaynadı.
Gazel, gözde başka hatırlamadıklarım hepinize selam olsun musmutlu yıllar hepinize :116:

Son düzenleme:
Herkese selam, notlarım şaşırtıcı derecede iyi geldi, biri hariç.. Allah'ıma şükürler olsun..

SOSYAL BİLİMLERDE ARAŞTIRMA YÖNTEMLERİ 80
SOSYAL POLİTİKA 80
HALKLA İLİŞKİLER 95
KAMU PERSONEL HUKUKU 80
TÜRK İDARE TARİHİ 60
İNGİLİZCE I 90
KENTLEŞME VE KONUT POLİTİKALARI 80
TÜRK VERGİ SİSTEMİ 75
DEVLET BÜTÇESİ 25 (Buna şok oldum, nasıl toparlayacağım bilmiyorum.)
MALİYE POLİTİKASI I 85

İyi iyi iyi iyi, devlet bütçesini gördüğüm an yıkıldım.. O dersi zaten hiç anlayamıyorum, finalde kurtarma şansım sanırım sıfırın bile altında.. Bütün sevincimi boğazıma tıktı, yapabileceğime dair en ufak bir umudum, bilgim yok.. Finalden 25 bile alamam belki.. İnşallah seneye veririm o dersi..

halkla ilişkiler okuyorum..ben o kadar da kötü olduğunu düşünmüyorum sonuçta biri hariç hepsi 45 üstü..teşekkürler

merhaba kizlar. Hayirli sabahlar.
İyo alanlari tebrik ediyorum. İyi almayanlarda insallah finalde iyi.notlar alirlar.
Dunden.beri bakiyprum ause nin iyi not.alanin yprumlauna..su sekilde calistik vs s demeleri icon.

Rica etsem.nasil calistinizi anlatirmisiniz.
Simdi.mesela uniteleri bastanmi alacaksini yoksa 4.uniteden sonrami baslayacaksiniz.
Yorumlarinizi desteklerinizi bekliyprum

Al işte geldi bir ağlayan smiley daha
Arzucum canım benim , İngilizce 3 den bende 40 aldım ve çok başarılı buldum kendimi Çan eğrisinde çok düşükmüş geçmiş notu İngilizcenin , muhtemelen 30-40 ile geçiliyordur zaten şartsız şurtsuz .
Sen şimdi Din felsefesinden başla çalışmaya , en son onu tekrar edersin yine . Ortalamanın 2.00 üstü gelmesi ve ola ki bir dersten şartlı geçmek için iyi olan notlarını düşürmemeye bak finalde , kredilerine bak . Yüksek kredili derslerde notunu yüksek almaya çalış.
Bence iyi notların . Sadece finallerde düşürmemek için çalış canım

sosyoloji 1.sınıf olan var mı

2 arkadaş var sosyoloji 1 de listede , biberon ve mmis . Sorunu yaz istersen geldiklerinde cevaplarlar.

kızlar sınav sonuçları açıklanmış benim sonçlar böle sizden ricam iyi mi kötü mü söyleyebilirmisiniz şimdiden teşekkür..Eki Görüntüle 915592

Notların iyi ya da kötü olması tamamen bölümünün çan eğrisi ile alakalı canım.
Senin bu notlarınla benim bölümünde rahat rahat geçilir ama senin bölümünde ortalama nedir bilmiyorum .
Geçen sene 27 geçme notu olan dersim vardı benim mesela , 65-70 aldığım ders AA gelebiliyordu .
Sende bölümünün derslerinin geçen sene ki çan eğrisinde geçme notlarını öğrenmeye bak , bu senede benzeri sonuçlar çıkar muhtemelen .
Şimdi 60 ile kalınan derste var , 30 ile geçilen derste , o sebeble notların iyi ya da kötü diyemem ama tahminim 2.00 ortalamanın altında kalmayarak geçeceğin yönünde.Finallerde çalışmaya aynen devam et.

Oyy benim kuzum gelmiş .

80 lerini 90 larını kocaman kocaman tebrik ediyorum gözdecim

İngilizcede iyi ki aynı bölümde değiliz , çanı yükselttiğin için çok kızardım sana

35-45 e sıkı çalış , zaten sende biliyorsun , ortalamam yüksek olacağı için onlardan da geçersin . Hadi bakalım artık şu planlı düzenli çalışan gözdeyi kaybettiğin yerden çıkar ve başla tatlım.

Selam lolisscim , geçmiş olsun çok . Herkesin evinde hastalık inatla kol geziyor bu ara .
Gayet güzel canım tebrik ederim , ahhh ingilizce ahhh hepimizi yaktı bu dönem .
O değil de ben bir de yabancı dilim fena değilim derdim

Hevim tatlım , bende senin notlarını merak ediyordum . Matematikten şartlı geçmek için diğer derslere odaklan derim ben , ortalamanı 2.00 üstü tut ve matematikten o şekilde kurtul . Eğer sadece ona çalışmaya ağırlık verirsen diğer not ortalamanı düşürebilirsin finalde .
30 ve 40 olan derslerinden başla çalışmaya derim ben , sonra diğerlerini ve son matematiğe . Tabii sen bilirsin , şartlı geçmek istemezsen matematiği yalayıp yutman gerekebilir.

Badem hoş geldin kuzum

Sağol tatlım , bende sevdim notlarımı

Gazelin 40 ı varmış bir adet diye bunalımda gözde de uğramıyor pek stajı var yoğun bu ara . Biberonun en düşük notu 70

Kısa dedikodular bunlar . Senin kpss çalışmaları tam gaz devam mı ?

Sana da musmutludan daha da mutlu seneler

İçim açıldı notlarına canım , o 25 de rahmetli annemin çok kullandığı ifade ile nazar boncuğu

Hiç anlamadığın bir ders ise yüksek ortalamanla zaten şartlı geçeceksin o dersten , seneye kalmazsın ki .

yorumun için teşekkürler canımm

Sana da hayırlı sabahlar asmunikal .

Herkesin ders çalışma sistemi o kadar farklı ki burada .

Ben son hafta çalışanlardanım mesela . Tek 50 altı dersim İngilizce , onu da sabahlara kadar çalışsam yetmeyeceği için rafa kaldırdım , 13 sene önceki okul bilgilerimle gireceğim yine .
100 olan dersim var mesela , 30 puan gelecek ondan , finalinden 30 bile alsam ortalaması 51 0lacak ve bu benim bölümüm için çok geçerli bir not , o sebeble o dersede pek bakmayacağım .
Kalan derslerin 5. ünitesinden başlayacağım çalışmaya , vize ünitelerinin sadece özetlerini okuyup ünite sonu sorularını çözeceğim sadece.

Notlarım bana göre iyi sayılır , nasıl çalıştın dersen ? Son hafta kampa aldım kendimi . Günde sadece 3-4 saat uyuyup sabahlayarak son haftayı geçirdim . Ders çalışma şeklim genellikle , önce ünitenin özetini okurum , konuya ısınmak için , sonra elime kalemi alır önemli yerlere notlar alarak kitap üzerinde , alt çizerek , kocaman yıldızlar falan koyarak bir kez okurum üniteyi . En sonda tekrar özeti okuyarak , başta okuduğumda yabancı olduğum dersten ikinci okuduğumda ne kadar şey kafamda aşina olmuş ona bakarım .Ve ünitenin sonundaki 10 soruyu çözerim . Bu şekilde günde 1 ders bitirdim son hafta . Ortalama bir ders 9-10 saat sürüyor bu şekilde.Bir daha tekrara ya da soru bankasından soru çözmeye falan da vaktim kalmıyor zaten .Son hafta çalıştığım için taze bilgilerle girmiş oluyorum sınava , bende işe yarıyor , yani tüm notlarım 80 90 değil ama geçecek kadar iyi notlar alabiliyorum bu şekilde.

Umarım yardımcı olabilmişimdir .:26:

Ause canim. RBbim razi olsun senden. Bende son hafta isten.izin.lamyi dusunuyorum bakalim. Hakkimizda hayirlisi

Ause canim. RBbim razi olsun senden. Bende son hafta isten.izin.lamyi dusunuyorum bakalim. Hakkimizda hayirlisi

Amin canım ne demek , cümlemizden inşaAllah.

Çalışıyorsan işler değişir tabii , o zaman aynen dediğin gibi izin al .Eşimin taktiğidir son hafta işten izin almak , çok işe yarar , biz pek yüzünü göremeyiz ama sonuçta gayet iyi notlar alır o da . Darısı başına seninde.

Allah yardımcımız olsun , kolay gelsin tekrar .

slm badem..nasılsın...benim bir 40 ım var azcık moralim bozuk...finalde kurtarırım inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…