Yok başvurulmuyor. O yüzden ders mi bıraksam diyorum tereddütte kaldım.
Ben matematik ve türkçe de tekrar yapmıyorum. Direkt soru çözüme başlıyorum. Bol bol soru bankası alıyorum. Netten soru indiriyorum falan.
Asıl ağırlık vereceğim genel kültür olacak bu yıl.
Ama tabi dediğin doğru ne kadar kaynak çeşitliliği olursa o kadar iyi olur.
Geçen yıl yargı, ihtiyaç, güvender bi de bi yayın vardı adını unuttum. 4 yayından çalıştım.
Nisan ayında soru çözeceğim diyorsun ya bol bol deneme almanı tavsiye ederim.
Aynen ben de Türkçe matematik çalışmıyorum. Sadece soru çözeceğim onlardan. Genel kültürde konu çalışacağım. Dershanelerin denemelerine girmeyi düşünüyorum. Bu sene girdiğimde son üç hafta çalışmıştım. Baktım yapabiliyorum, dershaneye falan kaydolmadım evde kendim çalışırım dedim. İnşallah olur.
Bende hiç gitmedim kpss için dersaneye
Ama deneme sınavlarına bi kaç kez girdim.
Evde kendi ortamını kurunca daha rahat oluyor.
hımm o zaman ben şimdiiden iletişime geçmem lazım kendisi ile ,
Randevu işlemi nasıl yapılıyor acaba ablacım , :)
alah yardımcı olsun valla ne diyeyim.
Evde olsam sorun değil de çalışınca zor oluyor be ablacım.
Ben gazele başvursam, beni döver mi acaba, yoksa sadece saçlarımı mı yolar?Gazelim 2 ayrı çizelge rica ediyorum, biri 23 ünite-7 ders, biri de 49 ünite-7 ders. Şöyle afillisinden olsun ama.:))
Sen direk uzat saçlarını gazele doğru canım , uzaat uzaaat
Sen şimdi inci gibi çizelge istersin birde , nasıl yapıyor bilsem , seninkini ben yapayım , en cicili bicilisinden
Amin ablam amin.
Tamam peki o zaman . gazelden mail bekliyor olacağım :d
Ben yatıyorum hepinize iyi geceler malum iş varkendinize iyi bakın
çizelgenin lafı geçmişken sevabına isteyene çizelge yapabilirim kızlar...
isteyen kimlik fotokopisi, 6 tane vasikalık ile başvurabilir
şaka tabiki, isteyen bana özelden msj yollasın, derslerinin isimleri ve mail adresiyle...
işte yurtdışında onu tamamen atıyorsun üstünden. burada yanlış bişey söylermiyim diye 40 kere düşünmekten ağzımızı açamıyoruz. ama orada konuşmak zorundasın yoksa elalem keyfinimi bekleyecek :) ben burada hazırlık okudum. üniversitede muaftımanlıyordum ama konuşmaya gelince 3-5 cümleden sonra hönk kalıyordum. ama şimdi alakasız bi şekilde konuşulduğunu bile duysam atlayasım geliyorNerede o günler. Ben yıllardır ingilizce biliyorum. Yazışabiliyorum okuyabiliyorum ama gel gör konuşmaya gelince konuşamıyorum. biri bana soru sordumu suratına şapşal şapşal bakıyorum. Çok üzücü. Halbuki chat yapsam ooo ne muhabbet döndürüm ama nerede... Şimdi unutmaya bile başladım. Neyseki ingiliz 3 ve 4 dersleri sayesinde tekrar tazelerim. YDS ye gireceğim o zamn sıkıysa unut
Ya ablam 60 küsür ünite nasıl oluyor bende onu anlamadım.. :44:
Gözde gelsin de soracağım bu hatun kaç ders almış.
Herhalde kredileri düşük, bilemedim..
Senin dersin mi az ablam yoksa mezun falan mı oluyorsun? :26:
Staj kılavuzu mıtaj kılavuzu , listeden 5 gitti mi sen ona bak gözdecim
Hadi bakalım süpersin
Ne oldu yavrum
Senin staj kılavuzun yok diye mi kıskandınnnn
Hadi bakayım tanzimata yürü senSeni müteferrika seni
Gözde gelmiş.
Yavrum bi deyiver kaç ders aldın
alırsın inşallah canımİyi gecelerrrr. Maşallah maşallah parmaklar çalışıyor, bu azminizi derslerde de beklerim hatunlar.
Sizceeee 9 ay çalışmayla kpss 96 falan alabilir miyim ben yoksa boşa mı hayaller kuruyorum?
Matematik için sınava yakın günlerde tekrar dönüş yaparsın , mat. dan başla , diğerlerini bitir sonra , en son mat. a geri dön bence .
Bol bol soru çözmek gerek mat .için .
Merhaba çağla , hoşgeldin aramıza .
Ünite sayın seninde çokmuş , Allah kolaylık versin , ekliyorum listeye , beraber başarırız merak etme
Eeee sende burda olsana bizimle , listemizde yani
Bende o kadarını yaptım canım , büroya gittiğimde bondrol yapıştıracaklar ve kitaplarımı alacağım ama ne zaman giderim Allah bilir
[/B]
Hayırlı sağlıklı doğumlar dilerim , az kalmış çok . 4 sene önce bu zamanlar bende son ayımdaydım , 16 Ekim doğumlu oğlum
Zor olacak biraz senin için , ilk zamanlar uyumayacak vs ... Ama planlı bir düzen oluşturabilirsen ders için neden olmasın ? Son senenmiş , uzamaz umarım .
Ünite sayısınıda yazarsan listeye ekleyeyim , beraber çalışırız burada .
Selam loliss , ne var ne yok
Hoşgeldin do_major
http://e-ogrenme.anadolu.edu.tr/Docu...ersListesi.pdf
Bu linkten bakabilirsin ünitelerinin sayısına .
Elindeki öğrenci bilgi forumu ile beraber internet şifreniz diye bir a4 daha vermeleri gerekiyordu , yani geçen sene bana öyle yapmışlardı :26:
Geçmiş olsun gazelimmm , mazeretin büyükmüş , neyse ki geçmiş , tahminimce şuan harıl harıl çalışıyorsundur ve gece gelip bitirdiğin ünite bildirimi yaparsın
Bak bak bir kaytarıkçı daha , hani siz gazelle kararlaştırmıştınız perşembe başlıyordunuz , çizelgenizde perş. boş mu kaldı şimdi
Oyy canım benim yaaa , çokmuş be gözdem
Ben yazarım yazmasına da elim nasıl gider + 49 yazmaya bilemedim :26:
günaydın bacılar
hava yağmurlu yataktan zor koptum
alırsın inşallah canım
daha vaktimiz çok
ben araya ales'i de saıkıştırcam mesela
Slmmmm:) nasilsiniz? Aus o yarim unit. 1 e tamamladim ne azim dimiya bisey soruc kpss ve aof ayni anda yururmu sizce 2 yasinda oglum var gunduz uyudukca ders calisiyorum tasinma isi bitsin daha sıkı calisicam istedigim puan 85 fln infaz koruma memurlugunu istiyorum sizce calisayim mi yoksa ikisi yurumez mi dersiniz?
Slmmmm:) nasilsiniz? Aus o yarim unit. 1 e tamamladim ne azim dimiya bisey soruc kpss ve aof ayni anda yururmu sizce 2 yasinda oglum var gunduz uyudukca ders calisiyorum tasinma isi bitsin daha sıkı calisicam istedigim puan 85 fln infaz koruma memurlugunu istiyorum sizce calisayim mi yoksa ikisi yurumez mi dersiniz?
Ya şu kucuk ifadeler nerden cikiyooo:)
bu arada bir hal ve gidişat bir isana bu kadar mı yakışır
abla ya
anneme hep diyorum
bu senenin sonunda ben artık kafamda huni üzerimde deli gömleği dolaşırsam hiiiiiçç şaşırma diye
cukk oturmuş yani
babamın evde olması kardeşimin dersleri falanda çok bunaltıo beni bu sene
bakalım ne yapıcam
bir bitireyim şu seneyi
hayatım düzene girecek resmen
günaydın bacılar
hava yağmurlu yataktan zor koptum
alırsın inşallah canım
daha vaktimiz çok
ben araya ales'i de saıkıştırcam mesela
iyi diyelim canım
dün eşim evdeydi normal şartlarda o evde olunca daha güzel çalışıyorum ama dün kitabı bırakıp da derse geçemedim
biri içimdeki kitap kurduna dur demeli diyorum
biberonum birinci şirketten ikinci ücrete tabi malesef.. uygun bir mebla karşılığında anlaşabiliriz, uygun olması da hani dostumsun o manada...yoksa pazarlıksız....
eğer istersen sana da hazırlarım hemen tatlım, pc de kayıtlı sadece ders ekle çıkar yapıyorum sayıya göre..
seninki nerden baksan 4 tane A4 kağıdı yapar...ehh artık evinde münasip bir duvara asarsın...işaretlemekle de bitmez seninki canım yaa... özelden mailini ve derslerini bildir bana, yarına hazırlarım...
hakkaten ausum, biberon için on veya on beş tane fosforlu almam lazım ki eh anca yeter okadar derse
üzgünüm biberoncum, tek renk çalışıyor benim kartuş
Merhaba. Evli ve çocuklu olunca durum biraz daha farklı olur tabi ama kendinize güveniyorsanız yaparsınız bence. Ben de bu sene hem yüksek lisans hem aöf hem kpss halletmeye çalışacağım, üstelik benim hedefim en az 95. Bakalım nasıl olacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?