- 11 Ocak 2012
- 10.411
- 2.199
Çişe kalksın diye bekliyorum
Epey yoğunsun sen anlaşıldı , neyse ki senin ünite sayın az
Yahu bir gireyim dedim ilk gördüğüm konu + 18, tam yazacaktım dilini ısır , poponu kaşı bacım olan var olmayan var diye ama munecim kapatıverdi konuyu
Cıks , sevmiyorum o diziyi ben .
Sen hala bıkmadın mı onu izlemekten yahu ?
Ben Kayıp var kanal d de , Türk dizilerinden bir onu takip ediyorum , bir de bazen denk gelirse bugünün saraylısı , çok klişe konu ama dizide bir şey çekti beni işte.
Ooooo ne güzel ya , 4 ünite birden bitirmişsin . Tebrikler valla , bende hala tık yok .
Aynen devam et , bozma hiç tempoyu .
HIIII doğru ya sen sarpın doğum gününü yapcaktın dimi
Nasıl geçti biberoncum
Neler yaptın bakıyım teker teker yaz çabucak bi çırpıda hepsini atlamadan yaz ama
iyiyim canmmm sağol..
sarp paşanın doğum günümü vardı kaç yaşına girdi beyfendi...
Allah sağlıklı mutlu uzun ömürler versn inş. cnm
eee neler yaptın misafirler bakalımm biberoncum..
Hmm, sonra gece gece karnım acıktı diyorsunuz amaaaa.Mercimek köftesi, zeytinyağlı yaprak sarma, patates salatası, ton balıklı dip sos (cipsle birlikte), çerkez tavuğu, mayonezli tavuk salatası, italyan salata yapmıştım. Bir de yaş pastamız vardı angry birdslü, sarı olanından, o da çok güzeldi. Bir de azıcık evi süsledim, balonlarla, çocuklara şapka ve kaynana dili verdim birer tane, pek mutlu mesut oynadılar.:)))
Sarp 5'i bitirdi, 6'dan gün almaya başladı hevi ablası.:)) Sağolasın birtanem, hepimizin olan ve olacak evlatlarına Allahım uzun, mutlu ve sağlıklı ömürler nasip etsin...Yukarıda saydım hevim, ama sonra bana kızmayın acıktık diye..
Hmm, sonra gece gece karnım acıktı diyorsunuz amaaaa.Mercimek köftesi, zeytinyağlı yaprak sarma, patates salatası, ton balıklı dip sos (cipsle birlikte), çerkez tavuğu, mayonezli tavuk salatası, italyan salata yapmıştım. Bir de yaş pastamız vardı angry birdslü, sarı olanından, o da çok güzeldi. Bir de azıcık evi süsledim, balonlarla, çocuklara şapka ve kaynana dili verdim birer tane, pek mutlu mesut oynadılar.:)))
Sarp 5'i bitirdi, 6'dan gün almaya başladı hevi ablası.:)) Sağolasın birtanem, hepimizin olan ve olacak evlatlarına Allahım uzun, mutlu ve sağlıklı ömürler nasip etsin...Yukarıda saydım hevim, ama sonra bana kızmayın acıktık diye..
biberoncum acıksaaa acıksaa kim acıkırr dolma ve bennn:13:
maşallah cnm ellerine sağlık döktürmüşsün..
ben oradan bi dilim pasta biraz sarma, ton balıklı dip sos, patates salatas, çerkeztavuğu ...
ama bu kadarda olmazzzzz ki biberoncummm açıktıkkk demi dolmaaaa...
bari azıcık pasta gönder canım..
ama dolmada okmuş deme ki bugün bir tek ben açım...
Hevim ben bugün bu açlık oyunlarında yoğuuummm
bugün free takılacağım dolmacımm yani
tamam dolmam idare ediyorum ama bi daha tok gelme lütfennnn...
HEVİCİM CANIM BEN YATAM O ZAMAN TAKILDIM KALDIM MUHABBETE
İyi geceler tatlı uykular olsun
öpüyorum dodamanındaaann
Yarından süperinden geçsin günün
Yarın inşallah yine tutturuz konuşuruz
BİBERONCUM EN GÜZEL UYKULAR OLSUN SANADA DODAMAN ÖPÜYORUM
aUSCUM HABERSİZ ÖYLECE AKTIN GİTTİN VALLA YUSUF ÇİŞE Mİ KALTI YOKSA
TATLI EN RAHAT UYKULAR OLSUN DODAMAN ÖPÜYORUM
gAZELİM SEN DE İNŞALLAH SABAHA Bİ BAKMIŞSIN HEM BURAK DAHA İYİ HEM SEN DAHA İYİ GÜNE EN GÜZEL BAŞLAMAN DİLEĞİYLE
EN EN TATLI RÜYALAR OLSUN VE DODAMANINDAN ÖPÜYORUM
İyi akşamlar herkese
Tabloya baktın mı biten ünitelerine
Günaydınlar
İçimdeki öküz kalktı bu sabah , bomba gibiyim
Biberon canım , en kısa zamanda annelerini tanıştıralım bakalım onlar kaynaşacak mıYusufla Sarp bence de aynı kafada , şaşırdın mı , ben hayır
Gazel senden duymuştum tatlım , tercih meselesi tabii saygı duymak gerek ama o zaman keşke diziye t-bag le bir aşk sahnesi koysalardı
Biberon azıcık siyasete takıldım gece , sonra da eşim geldi , pek selamsız sabahsız gidiverdim gibi oldu ama hep içimdeki öküzden , benim suçum günahım yok
Tekrar tekrar günaydınlar , güzel günler herkese .
Hatırlatayım dedim ; son 29 gün
Çok sevindim ausum, en azından sıkıntı kalkmış ortadan, önemli olan da bu.:)) Ben de aynı kafada olduklarına hiiiç şaşırmadım bizimkilerin, armut dibinden ırağa düşmezse, zaten sonuç da farklı olmayacak demektir.:)))
Aşkolsun birtanem, ben de selamsız sabahsız kaçtım gibi oldu, bizim internet nanemolla olunca, tekrar bağlanmasını beklerken çok uykum geldi, amaaaan dedim kapatıp yattım.:))) Neyse bu sabah iyi gibi, daha kesinti olmadı...
Ben de sabah beri Sarp'ın oyuncaklarından birinin parçasını bulamıyorum. Bütün koltukların altına baktım, her yere baktım yok. Bulamazsam feci aklıma takılır, takıntılıyım biraz mutlaka bulmam lazım, kimbilir nereye girdi...
Sen bulmuşsun sıra bende , 2 gündür eşimin gözlük kabını bulamıyoruz ve en son Yusufun elindeydi
Nerde Yusuf getir babanın gözlük kabını diyorum , evde ne kadar gözlük kabı varsa toplayıp getiriyor ama o yok
Evet canım bu arada o kadar enerjim yerinde ki ders bile çalışabilirim