2013 / 2014 Güz Dönemi Açıköğretim Ders Çalışma Sayfası

iyi akşamlar auscum..:KK42::KK16:

bazen bana da olur öyle hatta insanın içi daralıyor ama sebep yok..

inş geçer diyeyim canımm bugün bi olay sıktı belkide önemsiz sandığın bişey...

iyi akşamlar auscum..:KK42::KK16:

bazen bana da olur öyle hatta insanın içi daralıyor ama sebep yok..

inş geçer diyeyim canımm bugün bi olay sıktı belkide önemsiz sandığın bişey...

İyi akşamlar tatlım :KK19: Nasılsın görüşmeyeli ?

Bilmem , tüm gün neredeyse arkadaşlarla beraberdim .

Bazen evin sessizliği boğar beni , bu da onlardan heralde , gidip Yusufu uyandırasım var :KK1:

Az BDV ye sarayım bakayım :KK52:

İyi akşamlar herkese .

Şöyle göz ucu ile bakabildim geçmişe , üniteleri toparlamak için .

Tabloya ekliyorum şimdi , eksik varsa bakar söylersiniz .

Hiç keyfim yok bu akşam , içimde bir sıkıntı var ama sebebi yok , olsa paylaşır rahatlardım sizlerle .

Gazel çok çok geçmiş olsun arkadaşım , dinlenin bolca .

Dolma anneciğinin doğum gününüde bugünden kutluyorum .

Önemli bir şey yazan ve atladığım varsa affola :KK17:

Aöf kitaplarından çalışmanı tavsiye ederim ben , yardımcı kitapları soru bankalarını bir kenara koy bence . Üniteleri oku mutlaka uzun da olsa .

İstersen listeye adını ekleyeyim .

KOlay gelsin , aynen devam et bu süratle bence .

Canım ya , hasta hasta iyi çalışmışsın yine . Tebrik ederim .

Ben bugün arkadaşlarla beraberdim yine , akşam böyle içime bir öküz oturdu sanki :KK1:

Canım sıkılıyor , eşim işte , yusuf uyudu , ev sessiz belki ondan bilemiyorum .

İyi akşamlar sana da :KK16:

Öyle boş boş duruyorum canım ya hiç bir şey yaptığım yok , ders desen hiiiiiiç içimden gelmiyor.

Tabloya baktın mı biten ünitelerine:KK9:

çOK TEŞEKKÜRLER AUSUM :KK54:
VALLA ŞU AN BENİMDE İÇİME DEĞİLDE ÜSTÜME Bİ ÖKÜZ OTURMUŞ GİBİ AUSUM HALSİZLİK VAR YA DOLAYISIYLADA PEK KEYFİM YOK SANKİM :KK6:
Benim etütteki dersler biraz yoğınlaştı esasında haftanı 3 günüydü 4 e çıktı ama bu aralar yeni yıldn dolayı arkadaşlarım geliyo teker teker bi yeni yıllaşıyoruz bi hediye faslıdır bide annemin yarın doğum günü yok pasta yok hediye derken bi bakıyorum gün yetmiyor ya :KK52::KK52:
Bilikte uyandırak mı yusufu ausum :KK53:

Bazen evin sessizliği boğar beni , bu da onlardan heralde , gidip Yusufu uyandırasım var :KK1:

iyiyim auscum..

olabilir bak öyle

annesi kıyabilirsen uyandır :KK55: :KK16:

aman ausumm bdv de daha da için sıkılmasın :KK53:

Annelik işte kendinden çok çocuğunu düşünür hasta olunca bile her daim ayakta her daim çocuğunu düşünen :KK16: haklısın valla gazelim en zararsızı ıhlamur iç iç şifalar olsun :KK6: Evet aynen ya bi salgındır gidiyo bu seferki de ateşte yapıyomuş aman Allah korusun ya:KK53:Eşinede çok geçmişler olsun aynen revir gibi sağlık ocağı gibi olmuş..Amin amin gazelim kesinlikle herşeyin önemlisi ve herşeyin başı sağlık ..Sen de burakta hayırlısıyla tez vakitte iyleşirsiniz inşallah :KK54:

amin canım...bende şimdiden anneciğinin doğum gününü kutlarım...:KK34:

İyi akşamlar herkese .

Şöyle göz ucu ile bakabildim geçmişe , üniteleri toparlamak için .

Tabloya ekliyorum şimdi , eksik varsa bakar söylersiniz .

Hiç keyfim yok bu akşam , içimde bir sıkıntı var ama sebebi yok , olsa paylaşır rahatlardım sizlerle .

Gazel çok çok geçmiş olsun arkadaşım , dinlenin bolca .

Dolma anneciğinin doğum gününüde bugünden kutluyorum .

Önemli bir şey yazan ve atladığım varsa affola :KK17:

Aöf kitaplarından çalışmanı tavsiye ederim ben , yardımcı kitapları soru bankalarını bir kenara koy bence . Üniteleri oku mutlaka uzun da olsa .

İstersen listeye adını ekleyeyim .

KOlay gelsin , aynen devam et bu süratle bence .

Canım ya , hasta hasta iyi çalışmışsın yine . Tebrik ederim .

Ben bugün arkadaşlarla beraberdim yine , akşam böyle içime bir öküz oturdu sanki :KK1:

Canım sıkılıyor , eşim işte , yusuf uyudu , ev sessiz belki ondan bilemiyorum .

İyi akşamlar sana da :KK16:

Öyle boş boş duruyorum canım ya hiç bir şey yaptığım yok , ders desen hiiiiiiç içimden gelmiyor.

Tabloya baktın mı biten ünitelerine:KK9:

sağol ausum toparlanmaya çalışıyoruz inşallah...
muhteşem yüzyıl izle açılırsın :KK1: içine oturan öküz kalkar gider inan bana :KK9:

Iyi akşamlar ausum nasılsın ben 4 ünite bitirdim dün ve bugün inşallah hep böyle gider

çOK TEŞEKKÜRLER AUSUM :KK54:
VALLA ŞU AN BENİMDE İÇİME DEĞİLDE ÜSTÜME Bİ ÖKÜZ OTURMUŞ GİBİ AUSUM HALSİZLİK VAR YA DOLAYISIYLADA PEK KEYFİM YOK SANKİM :KK6:
Benim etütteki dersler biraz yoğınlaştı esasında haftanı 3 günüydü 4 e çıktı ama bu aralar yeni yıldn dolayı arkadaşlarım geliyo teker teker bi yeni yıllaşıyoruz bi hediye faslıdır bide annemin yarın doğum günü yok pasta yok hediye derken bi bakıyorum gün yetmiyor ya :KK52::KK52:
Bilikte uyandırak mı yusufu ausum :KK53:

Çişe kalksın diye bekliyorum :KK9:

Epey yoğunsun sen anlaşıldı , neyse ki senin ünite sayın az :KK14:

iyiyim auscum..

olabilir bak öyle

annesi kıyabilirsen uyandır :KK55: :KK16:

aman ausumm bdv de daha da için sıkılmasın :KK53:

Yahu bir gireyim dedim ilk gördüğüm konu + 18 :KK8: , tam yazacaktım dilini ısır , poponu kaşı bacım olan var olmayan var diye ama munecim kapatıverdi konuyu :KK1:

muhteşem yüzyıl izle açılırsın :KK1: içine oturan öküz kalkar gider inan bana :KK9:

Cıks , sevmiyorum o diziyi ben .

Sen hala bıkmadın mı onu izlemekten yahu ?

Ben Kayıp var kanal d de , Türk dizilerinden bir onu takip ediyorum , bir de bazen denk gelirse bugünün saraylısı , çok klişe konu ama dizide bir şey çekti beni işte.

Iyi akşamlar ausum nasılsın ben 4 ünite bitirdim dün ve bugün inşallah hep böyle gider

Ooooo ne güzel ya , 4 ünite birden bitirmişsin . Tebrikler valla , bende hala tık yok .

Aynen devam et , bozma hiç tempoyu .

eşin doğru diyor canım..
sen iyileş bi ev kalsın öyle dersler hem sen hem burak bütün işler eşine mi bakıyor gazelcim..:KK31:

ayy dolmacım sorma ya bildirimler düzelse çok iyi olacak ama bakalım..:KK34:

çok yoğunmuşsun canım okurken ben yoruldum vallaha..

arkadaşlarınla ne güzel görüşüyorsun dolmacım:KK12:

ben bi arasam onlar aramıyor.. bende sonra aramıyorum..
herşey karşılıklı..:KK31:

yarın sizin evde parti var yani:KK76::KK76:

dinlen canım bende seni çok tutmayım dinlen biraz..:KK31:

Hevicim benim öyle bi kaç tane iyi dostlarım vardır onlarla her yıl bi yeni yıllaşırız :KK9:
Yoksa arayıp karşılık bulamayınca senin dediğin gibi belli aşamadan sonra insan kırılıyor ve o an elemeye başlıyosun işte..Dostluklar farklıdır ve gerçekten onları bulmakta zordur..insanın bi tane gözü kapalı dostu olsun yetiyo zaten..
Yarın pek parti olmıycak gibi canım ya annemin arkadaşları toplu olarak grip oldular beniimde bi arkadaşım gelcekti gelemiyor onun için haftaya yapcaz :KK23: ama ben yarın hediyesini veririm bu kadar tutabildiğime şükür bi de bi kebap ısmarlarım :KK56: zaten annem pastayı çok sevmez formalite icabı haftaya alıncak :KK8:
Tamda gidiyodum sizleri görünce geri döndüm en azından biraz laflar öyle giderim dedim hevim :KK55:
Sen neler yaptın :KK6:

Yahu bir gireyim dedim ilk gördüğüm konu + 18 :KK8: , tam yazacaktım dilini ısır , poponu kaşı bacım olan var olmayan var diye ama munecim kapatıverdi konuyu :KK1:

Ben Kayıp var kanal d de , Türk dizilerinden bir onu takip ediyorum , bir de bazen denk gelirse bugünün saraylısı , çok klişe konu ama dizide bir şey çekti beni işte.

Ooooo ne güzel ya , 4 ünite birden bitirmişsin . Tebrikler valla , bende hala tık yok .

Sağol canım benim inşallah böyle gider çocuk rahatsızdı bugün işe gitmedim hastaneye gittik tahlillerde de önemli birşey çıkmayınca rahatladım oğlanı uyuttuk ders çalıştım :) bundan sonra ne olur bilemem :) keşke hergün izin olsa :KK66: iş bıraksak mı ne :)

SAOLASIN GAZELİM :KK16:
o entrikaları izledikçe insanın inanki öküzden eser kalmaz gazelim doğru söyledin :KK9: :KK53:

Sağol canım benim inşallah böyle gider çocuk rahatsızdı bugün işe gitmedim hastaneye gittik tahlillerde de önemli birşey çıkmayınca rahatladım oğlanı uyuttuk ders çalıştım :) bundan sonra ne olur bilemem :) keşke hergün izin olsa :KK66: iş bıraksak mı ne :)

Çok sevindim önemli bir şey çıkmamasına , peki nedenmiş o şişlik ?

Ya inan çok zor işiniz , hem iş hem ev hem ders . Milyon kez helal olsun size . Sonuçta biz o hafta temizlik yapmasak , yemek pişirmesek oturup sadece ders çalışsak oluyor ama iş öyle değil işte .

Son hafta izin alsan , mümkün mü ?

Çok sevindim önemli bir şey çıkmamasına , peki nedenmiş o şişlik ?

Ya inan çok zor işiniz , hem iş hem ev hem ders . Milyon kez helal olsun size . Sonuçta biz o hafta temizlik yapmasak , yemek pişirmesek oturup sadece ders çalışsak oluyor ama iş öyle değil işte .

Son hafta izin alsan , mümkün mü ?

Lenf bezleri şişmiş canım boğaz enfeksiyonu varmış o yüzden oluyormuş. Çocuk olunca aklım başımdan gidiyor birde zaten rahatsızlığı var hasta olmaması lazım toparlanması çok zor oluyor korkutuyor beni. Son hafta izin almayı düşünüyorum canım bakalım zaman ne gösterecek

Çiş mi :KK53::KK53: ne ayıp ausum cık cık hiç yakıştıramadım insan en azından bi küçük abdest der hatta söz konusu küçük çocuk olduğu üçün küçük abdestçik diyebilirdin :KK52::KK52::KK52:

Lenf bezleri şişmiş canım boğaz enfeksiyonu varmış o yüzden oluyormuş. Çocuk olunca aklım başımdan gidiyor birde zaten rahatsızlığı var hasta olmaması lazım toparlanması çok zor oluyor korkutuyor beni. Son hafta izin almayı düşünüyorum canım bakalım zaman ne gösterecek

Tekrar geçmiş olsun dileyeyim ben .
Allah evlatlarımıza sağlık versin , biraz hastalansalar dünyamız şaşıyor resmen .

İyi olur son hafta izin alırsan bence . Bu şekilde çok zorlanırsın . Şİmdi gördüm tabloda ünite sayında fazlaymış senin

Çiş mi :KK53::KK53: ne ayıp ausum cık cık hiç yakıştıramadım insan en azından bi küçük abdest der hatta söz konusu küçük çocuk olduğu üçün küçük abdestçik diyebilirdin :KK52::KK52::KK52:

Pardon canım , ürinasyonunu bekliyorum diyecektim :KK52::KK52::KK52:

Hevicim benim öyle bi kaç tane iyi dostlarım vardır onlarla her yıl bi yeni yıllaşırız :KK9:
Yoksa arayıp karşılık bulamayınca senin dediğin gibi belli aşamadan sonra insan kırılıyor ve o an elemeye başlıyosun işte..Dostluklar farklıdır ve gerçekten onları bulmakta zordur..insanın bi tane gözü kapalı dostu olsun yetiyo zaten..
Yarın pek parti olmıycak gibi canım ya annemin arkadaşları toplu olarak grip oldular beniimde bi arkadaşım gelcekti gelemiyor onun için haftaya yapcaz :KK23: ama ben yarın hediyesini veririm bu kadar tutabildiğime şükür bi de bi kebap ısmarlarım :KK56: zaten annem pastayı çok sevmez formalite icabı haftaya alıncak :KK8:
Tamda gidiyodum sizleri görünce geri döndüm en azından biraz laflar öyle giderim dedim hevim :KK55:
Sen neler yaptın :KK6:

olsun canım sen yarın kutla parti haftaya kalsın
ooo bauagı kalabalık olacaksınız desene..

vallaha bende ki dostlar ilginç 15 yıllık çocukluk arkadaşım var dostum diyebilirim ama görüşürüm ama çok sık değil, aradığında sadece kendinden bahseder beni nasılsın diye sorar o kadar insan büyüdükçe uzaklaşıyorlar birbirlerinden frekansları mı tutmuyor ne..:KK31:

Tekrar geçmiş olsun dileyeyim ben .
Allah evlatlarımıza sağlık versin , biraz hastalansalar dünyamız şaşıyor resmen .

İyi olur son hafta izin alırsan bence . Bu şekilde çok zorlanırsın . Şİmdi gördüm tabloda ünite sayında fazlaymış senin

Pardon canım , ürinasyonunu bekliyorum diyecektim :KK52::KK52::KK52:

:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:
Bak bu daha iyi oldu çocukken annelerimizde neticede hep çocuğu götüremde bi ürinasyonlatıyım derdi :KK53::KK53::KK53::KK53: :KK52::KK52::KK52:

X