2013 / 2014 Güz Dönemi Açıköğretim Ders Çalışma Sayfası

Günaydınlar :KK3:

İçimdeki öküz kalktı bu sabah , bomba gibiyim :KK76::KK76:

Biberon canım , en kısa zamanda annelerini tanıştıralım bakalım onlar kaynaşacak mı :KK1: Yusufla Sarp bence de aynı kafada , şaşırdın mı , ben hayır :KK1:

Gazel senden duymuştum tatlım , tercih meselesi tabii saygı duymak gerek ama o zaman keşke diziye t-bag le bir aşk sahnesi koysalardı :KK52:

Biberon azıcık siyasete takıldım gece , sonra da eşim geldi , pek selamsız sabahsız gidiverdim gibi oldu ama hep içimdeki öküzden , benim suçum günahım yok :KK17:

Tekrar tekrar günaydınlar , güzel günler herkese .

Hatırlatayım dedim ; son 29 gün :KK14:

sorma t bag'a o kadar art niyet besledik dizi boyunca, bileydim daha bi sempatik davranırdım :KK60:

[sıze=3]allah bağışlasın :nazar: Yeniden çok geçmiş olsun :KK16:
Hadiii makarna yenmezmi ya nasıl çocukmuş öyle :KK53::KK53:
Saralle ekmek yapsan onuda mı sevmez yada bal kaymak o daha faydalı evde hamburger yapsan et yemiş olur :KK39:
Sen kesin yapıyosundurda ben yinede söylemiş olıyım dedim :KK9:
[/sıze]

sağol canım benim :KK16: Neler yapıyorum bir bilsen birde doğduğundan beri almadığımız vitamin şurubu balıkyağı kalmadı herhalde millet 20-30 lira verip çıkar eczaneden biz 100-120 :KK9: Ama hepsi boş çıktı.:KK9: önceden çok takardım kafaya kilosunu yememesini ama şimdi o kadar takmıyorum.sağlıklı olsun da başka isterse zayıf olsun sağlık o kadar önemli ki bir iğne yüzünden oğlumu kaybediyordum ben bundan ötesi var mı:KK14:

slm kızlar nasılsınız, ben salya sümük gidiyorum sormayın :KK5::KK5::KK5:
ufaklıktan bana geçti, benden de eşime geçer kesin, aile boyu grip takılıyoruz :2:
ders falan çalışamadım ağzım burnum yamuldu..:KK37:
bugün biraz istirahat edeyim diyorum ama aklım derslerde...belki yatana kadar en fazla bir ünite bitirebilirsem kafi diyecem..ama o bile zor :KK43:

dolmam erken gidiyorsun, nereyeee :KK14: daha karpuz kesecektik :KK76:
dükkanı kim kapatacak, kepenkleri kim indirecek yahu dur hele :KK60:

GAZELİM gitmiş bulunmuşum o kadarda arkamdan dur hele demişsinde :KK45:
Karpuzun kokusuna baylıyorum biliyomusun kendisini pek yemem var mı böyle bişey sadece koklamak için aldığımı düşünsene bi :KK9::KK9:
Bana yakışmayan bi saatte gittim dün ama cidden her yerim kırılıyordu hoş,bugünde öyleyim ama biraz daha iyiyim düne göre :KK52:

ufaklıktan bana geçti, benden de eşime geçer kesin, aile boyu grip takılıyoruz :2:
bugün biraz istirahat edeyim diyorum ama aklım derslerde...belki yatana kadar en fazla bir ünite bitirebilirsem kafi diyecem..ama o bile zor :KK43:

Aaaayyy kıyamam gazelim çok geçmiş olsun aman boşver dersi sağlığından önemli mi sen dinlenmeye bak iyi ol ki burakçığada iyi bak :KK16:
Var mı bi isteğin bi tarhana yapıp yollıyayım istersen(kargoyla damlıya damlıya :KK52: veya motorizetör ile :KK53:)
Dikkat et kendine gazelim hadi iyi dinlenmeler öpüyorum :KK54::KK54:

sağol canım benim :KK16: Neler yapıyorum bir bilsen birde doğduğundan beri almadığımız vitamin şurubu balıkyağı kalmadı herhalde millet 20-30 lira verip çıkar eczaneden biz 100-120 :KK9: Ama hepsi boş çıktı.:KK9: önceden çok takardım kafaya kilosunu yememesini ama şimdi o kadar takmıyorum.sağlıklı olsun da başka isterse zayıf olsun sağlık o kadar önemli ki bir iğne yüzünden oğlumu kaybediyordum ben bundan ötesi var mı:KK14:

Hadi ya bi iğne nelere mal ocakmış ya görüyomusun,Allah korumuş daimada korusun ve Allah bağışlasın sana :nazar::emir_bebek:
Mutlaka yapıyosundur tahmin edebiliyorum anneler bu kadar fedakar bu kadar yaratıcı bu kadar da ısararcı :KK9:
Zayıf olması sağlıksız anlamına gelmiyorda tabii senin içine sinmiyordur şimdi :KK34:
Vücut direncini yüksek ve sağlam tutacak gıdalar tükettirtmeye çalış :KK56:

Canım ya Kıyamam sana çok geçmiş olsun yat dinlen iyice en kısa zamanda sağlığına kavuşman dileğiyle canım öpüyorum çok seni

Selam kızlar nasılsınız ben biraz moral bozukluğuyla karışık bir gün geçirdim :KK43: aslında saçma sapan birşey ama huyum böyle işte herşeyi kafaya takıyorum

Ben de sordum Sarp'a nerede anneciğim oyuncağın diye, "bilmiyorum ki, sen bul" dedi bana.:KK1: Eline geçeni çöpe atma huyu da yok Allahtan, ama belli de olmaz tabii, kafasına eserse her şeyi yapabilir.:KK1: Annemin bu kayıplar esnasında yaptığı bir şey vardır, çok da tutar gerçekten, hani şeytanla ilgili olan.:KK1:

Sevindim ausum, enerjiyi boşa harcamamak lazım, başla bakalım Türkiye'nin dış politikasına mesela.:KK8:

Sen çok fenasın var ya :KK24:

Nedenmiş Türk Dış Politikası :63: Neyse insaflı davranmışsın İngilizce dememişsin yine .

Bu ara eşim evde diye bir şey yapasım yok , hele Pazartesi işe başlasın sıvarım kolları .

Ben kitapları vize sonrası rafa kaldırdım işte hala orada duruyorlar. :KK1:
Nasıl çalıştınız kızlar bu kadar ünite ya sınavlar 25inde değil mi ? :44:
Ben ocak 2-3 gibi başlarım diye düşündüm yetişmez mi konular :44:

2-3 Ocak iyidir bencede sedulum , ama bu sefer fazlada geç kalmamak gerek .

Yorma kendini canım ya , bir gün daha istirahat etsen daha çabuk toparlanırsın .

Tekrar tekrar geçmiş olsun ahretim , Burak toparladı mı biraz ?

[sıze=3]auscum 1 ünite çalıştım tablodan yaka paça atarmısın :KK53:[/sıze]

Cıks atmam eklerim :KK1:

Naber dolmam görüşemedik ?

Selam kızlar nasılsınız ben biraz moral bozukluğuyla karışık bir gün geçirdim :KK43: aslında saçma sapan birşey ama huyum böyle işte herşeyi kafaya takıyorum

Selamlar , hayırdır ? Çok önemli bir şey değildir umarım .

Fazla kuruntu yapmak insanı yoruyor .

merhaba ahali:KK3::KK53:
kaçak geldi:KK1:
buraya ne gelmeye hiç yüzüm yok benim ya:KK50:
çünkü derds çalıştığım falan yok:KK37:
neyse dün gece dedim kendime yeter artık otur başla
oturdum
ölçtüm biçtim
dedim ki sınava kadar salı günleri hariç(staj günlerim) her gün 2 ünite bitireyim bakayım
ama bi baktım yine yetişmiyor
hepten moralim bozuldu
dün gece 2 ünite bugunde 2 ünite bitirip bir dersi bitircektim hevesim kaçtı 1 ünite bitirdim bende sonrada yattım
yine camış gibi uyuma moduna geri döndüm:KK19:
ama bugün dünden kalan ünitemide bitirip 3 ünite bitiricem söz veriyorum gece buraya 3 ünite daha bitti yzmazsam almayın beni buraya:KK1::KK1:

neyse aus ablamnapıosun nasılsın
sen şu benim üniteleri bir düzeltiversene yine
ben geçen dönem verdiğim bir derside eklemişim yanlışlıkla ünite hesaplarken 4 ünite daha eksilcek yani bir sevindim bir sevindim ki:KK52::KK52::KK52::KK52:
toplam 54 ünite olacak 1ini dün bitirdim kaldı 53:21::21::21:
azmettim bitiricem deli inadım tuttu hissediyorum:KK53::KK53::KK53:

merhaba ahali:KK3::KK53:
kaçak geldi:KK1:
buraya ne gelmeye hiç yüzüm yok benim ya:KK50:
çünkü derds çalıştığım falan yok:KK37:
neyse dün gece dedim kendime yeter artık otur başla
oturdum
ölçtüm biçtim
dedim ki sınava kadar salı günleri hariç(staj günlerim) her gün 2 ünite bitireyim bakayım
ama bi baktım yine yetişmiyor
hepten moralim bozuldu
dün gece 2 ünite bugunde 2 ünite bitirip bir dersi bitircektim hevesim kaçtı 1 ünite bitirdim bende sonrada yattım
yine camış gibi uyuma moduna geri döndüm:KK19:
ama bugün dünden kalan ünitemide bitirip 3 ünite bitiricem söz veriyorum gece buraya 3 ünite daha bitti yzmazsam almayın beni buraya:KK1::KK1:

neyse aus ablamnapıosun nasılsın
sen şu benim üniteleri bir düzeltiversene yine
ben geçen dönem verdiğim bir derside eklemişim yanlışlıkla ünite hesaplarken 4 ünite daha eksilcek yani bir sevindim bir sevindim ki:KK52::KK52::KK52::KK52:
toplam 54 ünite olacak 1ini dün bitirdim kaldı 53:21::21::21:
azmettim bitiricem deli inadım tuttu hissediyorum:KK53::KK53::KK53:

kuzum benim hoşgeldin..:KK16:
sorma bende dün hiiiç çalışmadım, senin camış modu bu aralar bana da uğradı :KK60:
ama hastayım kuzum yaa, affedilir dimi camışlığım...bugün birazcık daha toparlandım...inşallah çok çalışacağım bugün...
üzülme gözdem yaa, bak ben sana ne diyecem..bende üniteleri saydım ölçtüm biçtim doluya koy boşa koy derken epey moralim bozuldu...ama ilk gün kitabı elime bi aldım oku oku oku derken bir dersi bir günde bitirdim :KK53:
beyin çaresiz kalınca çözüm üretirmiş kuzum üzülme...biter hiç telaşlanma..
bugün 3 ünite daha bitirirsem toplam 3 dersim bitmiş olacak inşallah :KK52:

GAZELİM gitmiş bulunmuşum o kadarda arkamdan dur hele demişsinde :KK45:
Karpuzun kokusuna baylıyorum biliyomusun kendisini pek yemem var mı böyle bişey sadece koklamak için aldığımı düşünsene bi :KK9::KK9:
Bana yakışmayan bi saatte gittim dün ama cidden her yerim kırılıyordu hoş,bugünde öyleyim ama biraz daha iyiyim düne göre :KK52:

Aaaayyy kıyamam gazelim çok geçmiş olsun aman boşver dersi sağlığından önemli mi sen dinlenmeye bak iyi ol ki burakçığada iyi bak :KK16:
Var mı bi isteğin bi tarhana yapıp yollıyayım istersen(kargoyla damlıya damlıya :KK52: veya motorizetör ile :KK53:)
Dikkat et kendine gazelim hadi iyi dinlenmeler öpüyorum :KK54::KK54:

ay dolmam sen çok yaşa emi :KK1: iyi olur vallahi sıcak sıcak içerim..tam hasta çorbası..kokusu burnuma geldi...:KK56:
ben kuryeme telefon edeyim hemen motorizetorle gelip alsın canım :KK60:

Canım ya Kıyamam sana çok geçmiş olsun yat dinlen iyice en kısa zamanda sağlığına kavuşman dileğiyle canım öpüyorum çok seni

çok sağol canım benim...şükür düne göre azcık daha iyiyim ama burnum çeşme gibi :2:
ders çalışamadığım için moralim bozuk sadece...:KK6:

hayırdır canım derdini söylemeyen derman bulamazmış..
bende senin gibiyim, ufacık bişeyi bile kafama takarım...:KK5: huyumuz kurusun hiç iyi bişey değil..

Nedenmiş Türk Dış Politikası :63: Neyse insaflı davranmışsın İngilizce dememişsin yine .

Bu ara eşim evde diye bir şey yapasım yok , hele Pazartesi işe başlasın sıvarım kolları .

Yorma kendini canım ya , bir gün daha istirahat etsen daha çabuk toparlanırsın .

sağol ahretim, iyiyim azcık şükürler olsun..bugün çalışmaya niyetliyim ama bakalım artık :KK5:

İlk önce 1 ünite çalıştığımı söyliyeyim auscum :KK8::KK8:
Valla ne desem Ausum Gazelden mi bulaştı ne :KK53: hafiften bi kırıklık boğazımda hafiften bi ağrı ama şu tipimle noel baba gibi dolanıyorum etrafta :KK52: Bugün de bi arkadaşımın yanına gittim hem yeni yıl hediyesi vermeye hem kızı hastaymış okuldada toplntı varmış kızımın yanında durabilirmisin deyince tam hasta hastayı ağırlamış gibi oldu :KK9: Neyseki ateş düşürücü verdiklerinden iyiydi kızı paso oynadık:KK55: hatta çocukkken yaparken kağıdın altına metal para koyar boyardık ya onlardan yaptık bi sürü çok hoşuna gitti :KK55:sahte paralar bastık :KK52:
Esasında işi arsızlığa veriyorum kemiklerim kırılıyor gittip tv karşısında uzanıyım en iyisi :KK37:
Sen ne yaptın ausum nasılsın neler yapmaktasın :KK16:

ay dolmam sen çok yaşa emi :KK1: iyi olur vallahi sıcak sıcak içerim..tam hasta çorbası..kokusu burnuma geldi...:KK56:
ben kuryeme telefon edeyim hemen motorizetorle gelip alsın canım :KK60:

çok sağol canım benim...şükür düne göre azcık daha iyiyim ama burnum çeşme gibi :2:
ders çalışamadığım için moralim bozuk sadece...:KK6:

hayırdır canım derdini söylemeyen derman bulamazmış..
bende senin gibiyim, ufacık bişeyi bile kafama takarım...:KK5: huyumuz kurusun hiç iyi bişey değil..

sağol ahretim, iyiyim azcık şükürler olsun..bugün çalışmaya niyetliyim ama bakalım artık :KK5:

Ah gazeliiim banada olan oldu ben de sanki hasta olmak üzere gibiyim :KK55:
Bi kırıklıktır gidiyo valla zaten meşhurdur benim bademcik hikayeleri :KK52:
Sen nasıl oldun burak nasıl oldu eşin nasıl oldu diye böööyllee gidermiş :KK53:

Ah gazeliiim banada olan oldu ben de sanki hasta olmak üzere gibiyim :KK55:
Bi kırıklıktır gidiyo valla zaten meşhurdur benim bademcik hikayeleri :KK52:
Sen nasıl oldun burak nasıl oldu eşin nasıl oldu diye böööyllee gidermiş :KK53:

salgın varmış canım dikkat et, hemde ateşli salgın..millet yüksek ateşten dolu hastanede..
burağı götürdüğümde bütün çocuklar kütür kütür öksürüyor yavrucaklar...
burak iyi birazcık ama öksürük fena, gecede çok öksürüyor, haliyle boğazı tahriş oldu sanırım sesi kısık biraz yavrumun :KK5:
ama şükür ateş falan yok oynuyor gülüyor...
bende bugün azcık daha toparlandım ama paso yatıyorum iş güç yaptığım yok..zar zor bi ıspanak pişirdim, birde çorba tamam..yedik içtik...bulaşıklar bile duruyor öylece...
nasıl olsa iş güç yapmıyorum bari yattığım yerden ders çalışayım dedim..yata yata çalıştım zoraki..

X