2013 / 2014 Güz Dönemi Açıköğretim Ders Çalışma Sayfası

Çişe kalksın diye bekliyorum :KK9:

Epey yoğunsun sen anlaşıldı , neyse ki senin ünite sayın az :KK14:

Yahu bir gireyim dedim ilk gördüğüm konu + 18 :KK8: , tam yazacaktım dilini ısır , poponu kaşı bacım olan var olmayan var diye ama munecim kapatıverdi konuyu :KK1:

Cıks , sevmiyorum o diziyi ben .

Sen hala bıkmadın mı onu izlemekten yahu ?

Ben Kayıp var kanal d de , Türk dizilerinden bir onu takip ediyorum , bir de bazen denk gelirse bugünün saraylısı , çok klişe konu ama dizide bir şey çekti beni işte.

Ooooo ne güzel ya , 4 ünite birden bitirmişsin . Tebrikler valla , bende hala tık yok .

Aynen devam et , bozma hiç tempoyu .

selimin tahta geçmesini bekliyorum ausum :KK9:
geçemedi bi türlü....
mihrimah rüstemi boşuyor falan filan işte, diziden kesitler :KK9:
bende türk dizilerini pek sevmem, haftada biz dizi ancak izlerim...
ama bu aralar çalıkuşunu çok sevdim....ona bakıyorum...muhteşeme de denk geldikçe bakıyorum okadar...
dizi deyince aklım ne geldi biliyomusun, bizim scofield'in özel durmunu duydun mu ausum :KK60:
yıkıldım yıkıldım hemde nasıl :KK60:

HIIII doğru ya sen sarpın doğum gününü yapcaktın dimi :KK31:
Nasıl geçti biberoncum :KK8:
Neler yaptın bakıyım teker teker yaz çabucak bi çırpıda hepsini atlamadan yaz ama :KK53::KK53:

Hmm, sonra gece gece karnım acıktı diyorsunuz amaaaa.:KK52::KK52::KK52: Mercimek köftesi, zeytinyağlı yaprak sarma, patates salatası, ton balıklı dip sos (cipsle birlikte), çerkez tavuğu, mayonezli tavuk salatası, italyan salata yapmıştım. Bir de yaş pastamız vardı angry birdslü, sarı olanından, o da çok güzeldi. Bir de azıcık evi süsledim, balonlarla, çocuklara şapka ve kaynana dili verdim birer tane, pek mutlu mesut oynadılar.:)))

iyiyim canmmm sağol..
sarp paşanın doğum günümü vardı kaç yaşına girdi beyfendi...:KK55:

Allah sağlıklı mutlu uzun ömürler versn inş. cnm :nazar:

eee neler yaptın misafirler bakalımm biberoncum..:KK56:

Sarp 5'i bitirdi, 6'dan gün almaya başladı hevi ablası.:)) Sağolasın birtanem, hepimizin olan ve olacak evlatlarına Allahım uzun, mutlu ve sağlıklı ömürler nasip etsin...Yukarıda saydım hevim, ama sonra bana kızmayın acıktık diye..:KK52::KK56:

ha hahahahahhahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :KK60: :KK60: :KK60:
ay çatlayacam şimdi.....:KK60:
ausum gördüm +18 lik konuyu....anam kk ya akıllısı gelmez ki zaten....çok güldüm allahım yarabbim :KK60:
bişey yazayım dedim ama mune kapatmış :KK60:

Hmm, sonra gece gece karnım acıktı diyorsunuz amaaaa.:KK52::KK52::KK52: Mercimek köftesi, zeytinyağlı yaprak sarma, patates salatası, ton balıklı dip sos (cipsle birlikte), çerkez tavuğu, mayonezli tavuk salatası, italyan salata yapmıştım. Bir de yaş pastamız vardı angry birdslü, sarı olanından, o da çok güzeldi. Bir de azıcık evi süsledim, balonlarla, çocuklara şapka ve kaynana dili verdim birer tane, pek mutlu mesut oynadılar.:)))

Sarp 5'i bitirdi, 6'dan gün almaya başladı hevi ablası.:)) Sağolasın birtanem, hepimizin olan ve olacak evlatlarına Allahım uzun, mutlu ve sağlıklı ömürler nasip etsin...Yukarıda saydım hevim, ama sonra bana kızmayın acıktık diye..:KK52::KK56:

Yok biberonum şu an felakkettin bi şekilde doymuş durumdayım akşam çok yedik ya :125::125::125::125:
Ondan rahat olabilirsin :KK52: zaten ona dayanaraktan sordum :KK52:
Ellerine sağlık ne güzel şeyler yapmışsın pastada sarpın isteğinden olmuş ne güzel ne güzel :KK23::KK23:
Eğlendiklerine ve eğlenceli geçtiğine de çok sevindim :KK16:

biberoncum acıksaaa acıksaa kim acıkırr dolma ve bennn:13:

maşallah cnm ellerine sağlık döktürmüşsün..:KK34:

ben oradan bi dilim pasta biraz sarma, ton balıklı dip sos, patates salatas, çerkeztavuğu ... :KK56::KK56:

ama bu kadarda olmazzzzz ki biberoncummm açıktıkkk demi dolmaaaa...:KK52::KK52:

bari azıcık pasta gönder canım..:KK55:

ama dolmada okmuş deme ki bugün bir tek ben açım...

Son düzenleme:
biberoncum acıksaaa acıksaa kim acıkırr dolma ve bennn:13:

maşallah cnm ellerine sağlık döktürmüşsün..:KK34:

ben oradan bi dilim pasta biraz sarma, ton balıklı dip sos, patates salatas, çerkeztavuğu ... :KK56::KK56:

ama bu kadarda olmazzzzz ki biberoncummm açıktıkkk demi dolmaaaa...:KK52::KK52:

bari azıcık pasta gönder canım..:KK55:

ama dolmada okmuş deme ki bugün bir tek ben açım...

Hevim ben bugün bu açlık oyunlarında yoğuuummm :KK53::KK53::KK52::KK52:

tamam dolmam idare ediyorum ama bi daha tok gelme lütfennnn...:KK39::KK39::KK39:
:KK9:

HEVİCİM CANIM BEN YATAM O ZAMAN TAKILDIM KALDIM MUHABBETE :KK9::KK9:
İyi geceler tatlı uykular olsun :KK16:
öpüyorum dodamanındaaann :KK19::KK19:
Yarından süperinden geçsin günün :KK16:
Yarın inşallah yine tutturuz konuşuruz :KK3::KK3:

BİBERONCUM EN GÜZEL UYKULAR OLSUN SANADA DODAMAN ÖPÜYORUM :KK54::KK54:

aUSCUM HABERSİZ ÖYLECE AKTIN GİTTİN VALLA YUSUF ÇİŞE Mİ KALTI YOKSA :KK53::KK53:
TATLI EN RAHAT UYKULAR OLSUN DODAMAN ÖPÜYORUM :KK19::KK19:

gAZELİM SEN DE İNŞALLAH SABAHA Bİ BAKMIŞSIN HEM BURAK DAHA İYİ HEM SEN DAHA İYİ GÜNE EN GÜZEL BAŞLAMAN DİLEĞİYLE :KK16:
EN EN TATLI RÜYALAR OLSUN VE DODAMANINDAN ÖPÜYORUM :KK54::KK54:

HEVİCİM CANIM BEN YATAM O ZAMAN TAKILDIM KALDIM MUHABBETE :KK9::KK9:
İyi geceler tatlı uykular olsun :KK16:
öpüyorum dodamanındaaann :KK19::KK19:
Yarından süperinden geçsin günün :KK16:
Yarın inşallah yine tutturuz konuşuruz :KK3::KK3:

BİBERONCUM EN GÜZEL UYKULAR OLSUN SANADA DODAMAN ÖPÜYORUM :KK54::KK54:

aUSCUM HABERSİZ ÖYLECE AKTIN GİTTİN VALLA YUSUF ÇİŞE Mİ KALTI YOKSA :KK53::KK53:
TATLI EN RAHAT UYKULAR OLSUN DODAMAN ÖPÜYORUM :KK19::KK19:

gAZELİM SEN DE İNŞALLAH SABAHA Bİ BAKMIŞSIN HEM BURAK DAHA İYİ HEM SEN DAHA İYİ GÜNE EN GÜZEL BAŞLAMAN DİLEĞİYLE :KK16:
EN EN TATLI RÜYALAR OLSUN VE DODAMANINDAN ÖPÜYORUM :KK54::KK54:

dolmam erken gidiyorsun, nereyeee :KK14: daha karpuz kesecektik :KK76:
dükkanı kim kapatacak, kepenkleri kim indirecek yahu dur hele :KK60:

Günaydınlar :KK3:

İçimdeki öküz kalktı bu sabah , bomba gibiyim :KK76::KK76:

Biberon canım , en kısa zamanda annelerini tanıştıralım bakalım onlar kaynaşacak mı :KK1: Yusufla Sarp bence de aynı kafada , şaşırdın mı , ben hayır :KK1:

Gazel senden duymuştum tatlım , tercih meselesi tabii saygı duymak gerek ama o zaman keşke diziye t-bag le bir aşk sahnesi koysalardı :KK52:

Biberon azıcık siyasete takıldım gece , sonra da eşim geldi , pek selamsız sabahsız gidiverdim gibi oldu ama hep içimdeki öküzden , benim suçum günahım yok :KK17:

Tekrar tekrar günaydınlar , güzel günler herkese .

Hatırlatayım dedim ; son 29 gün :KK14:

Günaydınlar :KK3:

İçimdeki öküz kalktı bu sabah , bomba gibiyim :KK76::KK76:

Biberon canım , en kısa zamanda annelerini tanıştıralım bakalım onlar kaynaşacak mı :KK1: Yusufla Sarp bence de aynı kafada , şaşırdın mı , ben hayır :KK1:

Gazel senden duymuştum tatlım , tercih meselesi tabii saygı duymak gerek ama o zaman keşke diziye t-bag le bir aşk sahnesi koysalardı :KK52:

Biberon azıcık siyasete takıldım gece , sonra da eşim geldi , pek selamsız sabahsız gidiverdim gibi oldu ama hep içimdeki öküzden , benim suçum günahım yok :KK17:

Tekrar tekrar günaydınlar , güzel günler herkese .

Hatırlatayım dedim ; son 29 gün :KK14:

Çok sevindim ausum, en azından sıkıntı kalkmış ortadan, önemli olan da bu.:)) Ben de aynı kafada olduklarına hiiiç şaşırmadım bizimkilerin, armut dibinden ırağa düşmezse, zaten sonuç da farklı olmayacak demektir.:)))

Aşkolsun birtanem, ben de selamsız sabahsız kaçtım gibi oldu, bizim internet nanemolla olunca, tekrar bağlanmasını beklerken çok uykum geldi, amaaaan dedim kapatıp yattım.:))) Neyse bu sabah iyi gibi, daha kesinti olmadı...

Ben de sabah beri Sarp'ın oyuncaklarından birinin parçasını bulamıyorum. Bütün koltukların altına baktım, her yere baktım yok. Bulamazsam feci aklıma takılır, takıntılıyım biraz mutlaka bulmam lazım, kimbilir nereye girdi...

Yazdım ve de buldum :))) TV ünitesinin altına girmiş, 3 kere de oraya bakmıştım ama göremedim demek ki.:))) Ararken aklıma geldi, ben de normalde dizi fazla izlemiyorum ama Aramızda Kalsın diye bir dizi var perşembe akşamları, Binnur Kaya ve Uğur Yücel oynuyor, ona bayılıyorum. Oradaki ufak çocuk her şeyi buzdolabının derin dondurucusuna koyuyor.:KK1: Evde bir şey kaybolduğunda hemen oraya bakıyorlar, neler neler çıkmıyor.:KK52: O geldi aklıma, dedim şimdi bizimki de etkilenip koymuş olmasın.:KK1:

Çok sevindim ausum, en azından sıkıntı kalkmış ortadan, önemli olan da bu.:)) Ben de aynı kafada olduklarına hiiiç şaşırmadım bizimkilerin, armut dibinden ırağa düşmezse, zaten sonuç da farklı olmayacak demektir.:)))

Aşkolsun birtanem, ben de selamsız sabahsız kaçtım gibi oldu, bizim internet nanemolla olunca, tekrar bağlanmasını beklerken çok uykum geldi, amaaaan dedim kapatıp yattım.:))) Neyse bu sabah iyi gibi, daha kesinti olmadı...

Ben de sabah beri Sarp'ın oyuncaklarından birinin parçasını bulamıyorum. Bütün koltukların altına baktım, her yere baktım yok. Bulamazsam feci aklıma takılır, takıntılıyım biraz mutlaka bulmam lazım, kimbilir nereye girdi...

Sen bulmuşsun sıra bende , 2 gündür eşimin gözlük kabını bulamıyoruz ve en son Yusufun elindeydi :KK52:

Nerde Yusuf getir babanın gözlük kabını diyorum , evde ne kadar gözlük kabı varsa toplayıp getiriyor ama o yok :KK1:

Evet canım bu arada o kadar enerjim yerinde ki ders bile çalışabilirim :KK8::KK8::KK8::KK8:

Sen bulmuşsun sıra bende , 2 gündür eşimin gözlük kabını bulamıyoruz ve en son Yusufun elindeydi :KK52:

Nerde Yusuf getir babanın gözlük kabını diyorum , evde ne kadar gözlük kabı varsa toplayıp getiriyor ama o yok :KK1:

Evet canım bu arada o kadar enerjim yerinde ki ders bile çalışabilirim :KK8::KK8::KK8::KK8:

Ben de sordum Sarp'a nerede anneciğim oyuncağın diye, "bilmiyorum ki, sen bul" dedi bana.:KK1: Eline geçeni çöpe atma huyu da yok Allahtan, ama belli de olmaz tabii, kafasına eserse her şeyi yapabilir.:KK1: Annemin bu kayıplar esnasında yaptığı bir şey vardır, çok da tutar gerçekten, hani şeytanla ilgili olan.:KK1:

Sevindim ausum, enerjiyi boşa harcamamak lazım, başla bakalım Türkiye'nin dış politikasına mesela.:KK8:

Ben kitapları vize sonrası rafa kaldırdım işte hala orada duruyorlar. :KK1:
Nasıl çalıştınız kızlar bu kadar ünite ya sınavlar 25inde değil mi ? :44:
Ben ocak 2-3 gibi başlarım diye düşündüm yetişmez mi konular :44:

X