- 19 Temmuz 2013
- 175
- 2
Tekrar geçmiş olsun dileyeyim ben .
Allah evlatlarımıza sağlık versin , biraz hastalansalar dünyamız şaşıyor resmen .
İyi olur son hafta izin alırsan bence . Bu şekilde çok zorlanırsın . Şİmdi gördüm tabloda ünite sayında fazlaymış senin
Pardon canım , ürinasyonunu bekliyorum diyecektim
Biraz daha iyi canım sağol Allah razı olsun sorduğun için :)
olsun canım sen yarın kutla parti haftaya kalsın
ooo bauagı kalabalık olacaksınız desene..
vallaha bende ki dostlar ilginç 15 yıllık çocukluk arkadaşım var dostum diyebilirim ama görüşürüm ama çok sık değil, aradığında sadece kendinden bahseder beni nasılsın diye sorar o kadar insan büyüdükçe uzaklaşıyorlar birbirlerinden frekansları mı tutmuyor ne..
Erkek canım :) bağışıklıkla ilgili rahatsızlığı var zaten hap kullanıyoruz dediğin gibi bademlerden geçmiş lenf bezlerine ama bağışıklık rahatsızlığı varya ikisi bir olunca korktum canım çünkü kan değerleri düşmemesi lazımNe demek senden de Allah razı olsun ve Allah dahada iyi etsin iyi etsinki seninde kafan daha da rahatlasın
Daha önce söylediğim şeyleri uyguladınmı çocuğunaçocuğun diyorum kız mı erkek mi adın nedir ammada soru oldu sanki
Anneciğim hem babam üstüne düştü belini sakatladı..üzüntü günler geçirdiği için öyle bi sürpriz yapıyım dedim
Hevim türlü türlü insan var valla hayat menfaat üzerine kurulu olmuş herkes kendi derdinde aralarda iyi bulursan ne ala şanslısın o zaman..seni çok iyi anlıyorum işe dediğin gibi olunca elemeleri yapıyosun hakkedenler kalıyor hayatında dahada iyi oluyor Allah iyi insanlar çıkarsın karşımıza daima
İyi geceler herkeseee...
Dreamciğim, öncelikle geçmiş olsun, kuzucuğuna acil şifalar diliyorum, dualarım seninle...
Dolmacığım, anneciğinin doğumgününü kutlarım şimdiden, nice senelere, hep beraber...
Ausummmm, içinin sıkıntısı tez zamanda geçsin birtanem, aç aöf kitaplarını, için açılsın.Nicedir görüşemiyoruz canımın içi, buralardaysan ve benim de bağlantım kopmazsa iki laf edelim, belki canının sıkkınlığı da hafifler.
İnternet çok garip bugün, umarım bu mesajı yollayabilirim, aniden ortadan kaybolursam anlayın ki internet yemek yemeğe gitmiş.(Sarp internet kesilince öyle diyor.)
Nasıl bi türkçedir nasıl bir cümledir yaa
Hiç gülesim yoktu hevim yukarıdaki mesajımda babam sanki annemin üstüne düşmüş gibi bahsetmişimde olay şöyle
Yani babamdan sonra bi de annem sandalyeden düşüp belini biraz sakatladı öyle diyecektim..
İyi geceler herkeseee...
Dreamciğim, öncelikle geçmiş olsun, kuzucuğuna acil şifalar diliyorum, dualarım seninle...
Dolmacığım, anneciğinin doğumgününü kutlarım şimdiden, nice senelere, hep beraber...
Ausummmm, içinin sıkıntısı tez zamanda geçsin birtanem, aç aöf kitaplarını, için açılsın.Nicedir görüşemiyoruz canımın içi, buralardaysan ve benim de bağlantım kopmazsa iki laf edelim, belki canının sıkkınlığı da hafifler.
İnternet çok garip bugün, umarım bu mesajı yollayabilirim, aniden ortadan kaybolursam anlayın ki internet yemek yemeğe gitmiş.(Sarp internet kesilince öyle diyor.)
Erkek canım :) bağışıklıkla ilgili rahatsızlığı var zaten hap kullanıyoruz dediğin gibi bademlerden geçmiş lenf bezlerine ama bağışıklık rahatsızlığı varya ikisi bir olunca korktum canım çünkü kan değerleri düşmemesi lazımbirde iştahsız ki sorma kilosu çok düşük yemeklerden hiç yemez makarna pilav falan.
İyi geceler biberonum
KUCAK DOLUSU TEŞŞEKKÜR EDİYORUM BİBERONCUM SAOLASIN AMİİN
Nasılsın biberoncum nasıl gidiyor hem atatürk hem aöf
Atatürkün sınavına az kaldı dimi Allah zihin açıklıkları versin
geçmiş olsun canımm iyi yapmışsın tabi anneciğini mutlu et 20 yaşına mı giriyorr..
öyle canım ama ben eleyemiyorum öyle arada arar konuşurum o kadar aslında görüşmeyi ben fazla istemiyorum ilginç bir yapıya sahip hem kendisi hem ailesi..
amin canım amin onun dışında bir dostum var ki oo oo can ciğer kuzu sarma..:13:
Dolmacığım, gitmiyor desem, 2 gündür doğru düzgün bakmadım notların yüzüne...Dediğin gibi az kaldı, bir gayret demem lazım ama pazar günü çok yorucu geçti, anca toparlanıyorum.Ama yaptıklarımı misafirlerim çok beğendiler, ben de çok mutlu oldum.:)) Pasta da çok güzeldi.:))
Yerim beni onu ya , Yusufta biten , kapanan , giden her şeye uyumuş mu anne derdi bir ara .
Ne güzel bir tavsiyede bulunmuşsun canım arkadaşım ya , senden de ancak böyle bir tavsiye gelirdi hoş . Gerçi bir anlamda mantıklı bu teorin , kitapları açayım , ilk sayfada olmayan uykum gelse , hoop sıkıntı mıkıntı kalmadı işte mışıl mışıl uyku
Neler yaptın görüşmeyeli , özetlere dalmışsın ünitede bildirmiyorsun
sağol canım..
sende hoşgeldin..
çalışkan biberoncum
nasılsın
Yok canııımm 18inden gün alıyo
Can ciğer kuzu sarmamı
ciğeri sevmem yemem
kuzuyu hiç sevmem
sarma olur
ooo annenen bizden küçük dolmam..
komşuuuuu ileğenine diyorum bakıversen bi...
Canım hevim, iyiyim çok şükür, umarım sen de iyisindir...Ben tembel teneke oldum bu hafta...