2013 / 2014 Güz Dönemi Açıköğretim Ders Çalışma Sayfası

Toplam ünite sayısını yazdım Canım ama vizedeki üniteleri de çalışmam lazım baştan başladım kitaba. Bu yıl geçmem lazım yoksa okul yasak bir daha bana Allah yardımcımız olsun

Biraz daha iyi canım sağol Allah razı olsun sorduğun için :)

Ne demek senden de Allah razı olsun ve Allah dahada iyi etsin iyi etsinki seninde kafan daha da rahatlasın
Daha önce söylediğim şeyleri uyguladınmı çocuğuna çocuğun diyorum kız mı erkek mi adın nedir ammada soru oldu sanki

Anneciğim hem babam üstüne düştü belini sakatladı..üzüntü günler geçirdiği için öyle bi sürpriz yapıyım dedim
Hevim türlü türlü insan var valla hayat menfaat üzerine kurulu olmuş herkes kendi derdinde aralarda iyi bulursan ne ala şanslısın o zaman..seni çok iyi anlıyorum işe dediğin gibi olunca elemeleri yapıyosun hakkedenler kalıyor hayatında dahada iyi oluyor Allah iyi insanlar çıkarsın karşımıza daima

İyi geceler herkeseee...

Dreamciğim, öncelikle geçmiş olsun, kuzucuğuna acil şifalar diliyorum, dualarım seninle...

Dolmacığım, anneciğinin doğumgününü kutlarım şimdiden, nice senelere, hep beraber...

Ausummmm, içinin sıkıntısı tez zamanda geçsin birtanem, aç aöf kitaplarını, için açılsın. Nicedir görüşemiyoruz canımın içi, buralardaysan ve benim de bağlantım kopmazsa iki laf edelim, belki canının sıkkınlığı da hafifler.

İnternet çok garip bugün, umarım bu mesajı yollayabilirim, aniden ortadan kaybolursam anlayın ki internet yemek yemeğe gitmiş.(Sarp internet kesilince öyle diyor.)

Nasıl bi türkçedir nasıl bir cümledir yaa
Hiç gülesim yoktu hevim yukarıdaki mesajımda babam sanki annemin üstüne düşmüş gibi bahsetmişimde olay şöyle
Yani babamdan sonra bi de annem sandalyeden düşüp belini biraz sakatladı öyle diyecektim..

Erkek canım :) bağışıklıkla ilgili rahatsızlığı var zaten hap kullanıyoruz dediğin gibi bademlerden geçmiş lenf bezlerine ama bağışıklık rahatsızlığı varya ikisi bir olunca korktum canım çünkü kan değerleri düşmemesi lazım birde iştahsız ki sorma kilosu çok düşük yemeklerden hiç yemez makarna pilav falan.

geçmiş olsun canımm iyi yapmışsın tabi anneciğini mutlu et 20 yaşına mı giriyorr..

öyle canım ama ben eleyemiyorum öyle arada arar konuşurum o kadar aslında görüşmeyi ben fazla istemiyorum ilginç bir yapıya sahip hem kendisi hem ailesi..

amin canım amin onun dışında bir dostum var ki oo oo can ciğer kuzu sarma..:13:

İyi geceler biberonum
KUCAK DOLUSU TEŞŞEKKÜR EDİYORUM BİBERONCUM SAOLASIN AMİİN

Nasılsın biberoncum nasıl gidiyor hem atatürk hem aöf
Atatürkün sınavına az kaldı dimi Allah zihin açıklıkları versin

ilk okumada bi anlam veremesemde 2.okumam da annenin düştüğünü anladım canım sorun yok

Son düzenleme:

Yerim beni onu ya , Yusufta biten , kapanan , giden her şeye uyumuş mu anne derdi bir ara .

Ne güzel bir tavsiyede bulunmuşsun canım arkadaşım ya , senden de ancak böyle bir tavsiye gelirdi hoş . Gerçi bir anlamda mantıklı bu teorin , kitapları açayım , ilk sayfada olmayan uykum gelse , hoop sıkıntı mıkıntı kalmadı işte mışıl mışıl uyku

Neler yaptın görüşmeyeli , özetlere dalmışsın ünitede bildirmiyorsun

sağol canım..
sende hoşgeldin..
çalışkan biberoncum
nasılsın

Allah bağışlasın yeniden çok geçmiş olsun
Hadiii makarna yenmezmi ya nasıl çocukmuş öyle
Saralle ekmek yapsan onuda mı sevmez yada bal kaymak o daha faydalı evde hamburger yapsan et yemiş olur
Sen kesin yapıyosundurda ben yinede söylemiş olıyım dedim

Dolmacığım, gitmiyor desem, 2 gündür doğru düzgün bakmadım notların yüzüne...Dediğin gibi az kaldı, bir gayret demem lazım ama pazar günü çok yorucu geçti, anca toparlanıyorum. Ama yaptıklarımı misafirlerim çok beğendiler, ben de çok mutlu oldum.:)) Pasta da çok güzeldi.:))

Yok canııımm 18inden gün alıyo
Can ciğer kuzu sarmamı
ciğeri sevmem yemem
kuzuyu hiç sevmem
sarma olur

HIIII doğru ya sen sarpın doğum gününü yapcaktın dimi
Nasıl geçti biberoncum
Neler yaptın bakıyım teker teker yaz çabucak bi çırpıda hepsini atlamadan yaz ama

Değil mi ausum, benim de bir mottom var işte çalış çalış çalış... Yerim ben o küçük çaydanlığı, tanışsalar çok iyi arkadaş olurlar eminim, o günü sabırsızlıkla bekliyorum...

Ausum yaaa, bugünü de okumaya çalışarak ama okuyamayarak geçirdim, bakalım yarın ola hayrola...Belki yatmadan yeni gelen ünitelerin özetlerini çıkarırım, daha onları yapamadım, o yüzden ünite bildirimi yok...Zaten edebiyata ancak 15'inden sonra başlayacağım, diğeri tamamen biteceği için kafamın rahat olacağı bir 10 gün olacak, yeteceğini umuyorum. Yine eş destekli tabii, onun yardımı olmadan olmaz...

sağol canım..
sende hoşgeldin..
çalışkan biberoncum
nasılsın

Canım hevim, iyiyim çok şükür, umarım sen de iyisindir...Ben tembel teneke oldum bu hafta...

Canım hevim, iyiyim çok şükür, umarım sen de iyisindir...Ben tembel teneke oldum bu hafta...

iyiyim canmmm sağol..
sarp paşanın doğum günümü vardı kaç yaşına girdi beyfendi...

Allah sağlıklı mutlu uzun ömürler versn inş. cnm

eee neler yaptın misafirler bakalımm biberoncum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…