2013 / 2014 Güz Dönemi Açıköğretim Ders Çalışma Sayfası

iyi çalışmalar sonra da tatlı rüyalar betülcüm..
Allah zihin açıklığı versin..:KK34:

Öbür avatarımda kitaplarımla yatıyordum bir kere :KK14::KK14::KK14:

Bende başladım canım ama bir kaç günlük rötar yaptım :KK1::KK1::KK1: neyse Dolmam benim Coğrafya çalışmam lazım hadi ALLAH(C.C)'a emanet olunnn Hevim , Dolmam :KK16::KK16::KK16:

Sonuçta yatıyodun ama hele kitaplarla yatmak yatak yorgan yatmaktanda...gerisini getiremiycem :KK52::KK52::KK52::KK52:
Betülüm Allah işini rast getirsin arkadaşım Allah zihin açıklıkları versin :KK16:
Enerji dolu dodaaaaaammmaaan öpücükler yolluyorum sana :KK19::KK19::KK19::KK19:

Bak bak hem online görünüp hem uyuyabiliyosun ya tebrik ediyorum valla uyudun demi hevicim :KK53::KK8:
Benimde hafiften sanki uykum geldi yarın yine yoğun bi gün beni bekler hevim :KK16:

Dodaaamanından dodaamanında öpüyorum seni :KK19::KK19::KK19:
En tatlı en cipsli :KK53: rüyalar diliyorum :KK16:
Yarın da günün en süperinden geçsin diliyorum :KK16:

Ausum biz bugün gece nöbetine geldik iyikide gelmişiz vala topik kenarları pas tutmaya başlamıştı söyliyeyim yani :KK53:
Ben dediğim gibi esasında akşam girmiycektim ama bir ara girdiğimde de heviyi görünce muhabbetin dibine vurduk betülde katıldı yani kayıplar bulundu kendi ayaklarıyla geldiler :KK9::KK9::KK55::KK9::KK9:
En tatlı rüyalar senin olsun ausum yarın da en güzel bi gün olsun :KK16::KK16::KK16::KK54::KK54::KK16::KK16:

EN DİP NOT :KK52:
Ve ayrıca onca saat sen gelirsin diye de gözümüz online tarfındaydı onu da söyleyemeden geçemedim ausum :KK48:

ahh canım geçmiş olsun doktora gittin mi kalın giyin sıcak bişeyler iç..:KK16:
havalar çok soğuk caım hemen iyileş gazelcim..:KK16:
çalışıyorum canım da bugün temizlik yaptıkta çalışamadım
burak nasıl iyi mi biraz daha:KK55:

sağol canım benim :KK16:
burak'ın burun akıntısı geçti gibi ama öksürük var fena hemde...uyutmuyor çocuğu...ilaç verdi doktor onları içirip yatırdım...
öksürük illet bişey işte yatınca daha çok oluyor...
kış günü ne temizliği kuzum yaa, hasta olursun aman dikkat et, valla ben bulaşık ve yemekten başka elimi bişeeye sürmüyorum inan...ev harman yerine döndü...aman napiyim hastalık bi yandan, dersler bi yandan, soğuk bi yandan...

Gazelim ya çok geçmiş olsun canım ya sonunda hasta oldun demek..Felaket bi salgın yine ortalıklarda ya niye böyle bi türlü virüslerden kurtulamadık :KK9:
Hemen bi vitamin depolaması yaşat kendine sarımsak ve soğanda cabası :KK53: İştahım yok filan deyip koy verme kendini yoksa iyleşmen daha zorlaşır..Hep oldum olası ilaca karşıyım ama zorda da kalırsa antibiyotik başla buraktan fırsat buldukçada dinlenmeye bak gazelim..Dersler için canını sıkma sen iyileş burakında iyileştiğini gördüğün zaman moralin yerine gelir ve azimle son gaz daha rahat daha verimli çalışırsın :KK55::KK55:

çok sağol canım benim...idar ediyorum ittire kaktıra çalışmaya çalışıyorum, kend hastalığıma bile takmayacam da ufaklı hasta olunca el ayak dolanıyor...çaresiz kalıyor insan...
ıhlamur falan içtim canım, bende ilaçtan hiç haz etmem ama kötüleşirsem doktora gidecem kendim için, şimdilik şükür idare ediyorum...sizlerde dikkat edin canım, hastalık geldi mi gitmiyor ev ahalisini yoklamadan...eşimde dünden beri migren nöbeti geçiriyor...bi görsen ev revire döndü, rabbim hayırlısını versin..sağlık herşeyden önemli...

auscum şükür 1 ünite daha bitirdim, bugün ikiye tamamladım elhamdülillah...ama bitene kadar kırk takla attım inan hasta hasta çok zor bitti, birde çok uzundu üniteler...ama azmettim bitirdim...saat şuan 1 ve bu saate kadar çalıştım....
sağolsun hevi ile dolma dükkana bakmışlar :KK9:
şimdi kimsecikler yok, bende kapatıp gideyim bari ausum..mesai biteli çok oldu...:KK1:
sabaha hevi yada dolma açar nasıl olsa...kızlar anahtar paspasın altında...:KK34:
herkese hayırlı geceler olsun..rabbim sıhhatimize zeval vermesin inşallah...:KK34:

Günaydın herkeseeee :)))

Gazelim, anahtarın yerini söylediğin iyi olmuş, dükkanı ben açayım dedim bugün.:KK1:

Nasıl gidiyor çalışmalar? Ben daha hala özet yetiştiriyorum...:18:

X