2013 / 2014 Güz Dönemi Açıköğretim Ders Çalışma Sayfası

Gazelim ya çok geçmiş olsun canım ya sonunda hasta oldun demek..Felaket bi salgın yine ortalıklarda ya niye böyle bi türlü virüslerden kurtulamadık
Hemen bi vitamin depolaması yaşat kendine sarımsak ve soğanda cabası İştahım yok filan deyip koy verme kendini yoksa iyleşmen daha zorlaşır..Hep oldum olası ilaca karşıyım ama zorda da kalırsa antibiyotik başla buraktan fırsat buldukçada dinlenmeye bak gazelim..Dersler için canını sıkma sen iyileş burakında iyileştiğini gördüğün zaman moralin yerine gelir ve azimle son gaz daha rahat daha verimli çalışırsın

öyle bir temizlik çeşidi de mi var dolmamm..

yok kız misafirler vardı ya onlar gitti onun temizliği..

yılbaşı temizliğimi olurmuş canım..

Hani bahar temizliği-bayram temizliği var da yeni yıl temizliği niye olmasın hevim bu da dolma usulü bi temizlik olsun varsın

Hani bahar temizliği-bayram temizliği var da yeni yıl temizliği niye olmasın hevim bu da dolma usulü bi temizlik olsun varsın

olsunnn dolmam seni mi kıracağız kız
ama bu soğukta kimse cam silmez gibi canımm
olsun evin içini temizlesinler demü

Ben geldim bir bakayım dedim ünite bildirimi malesef yok Misafir ve kpss den ünite çalışamadım daha
Yani çalıştığım ünite yarım kaldı bitiremedim

Son düzenleme:
olsunnn dolmam seni mi kıracağız kız
ama bu soğukta kimse cam silmez gibi canımm
olsun evin içini temizlesinler demü

Bu soğukta cam silerken donup heykel gibi kalıyomuşuz orada
Nasıl uyuşuk kızım anlatamam soğuk sıcak farketmez benim için çünkü silemiyorum camları
Haftada iki halıları makinayla alıp bi viledayla silersem tamamdır o da annem ameliyatlı ona bırakmamak adına yapıyorum yoksaaa...

vallaha öyle olur kalırız canımm
ben silerim canım camları da ev işlerini bende pek yapamam ama bugün yardım ettim işte..

hoşgeldin
betülcüm nasılsın
bende çalışamadım canım yarın artık..

Hayır ben değilim

Dolmam o nasıl soru öyle?

Özledik tabiki seni bu soruyu artık sitem olarakta algılıyabilirsin
Ne zamandır yoksun ortalıklarda betülüm bir anda çıka gelince şaşırdım şaşkınlığıma veriver

Naaptıın betülüm diycem ama sen açıklamanı yaparak gelmişsin zaten misafir ve kpss yoğunluğu

Hevim hoşbuldum sizleri... Ben çok stresliyim ya sorma kendime inanamıyorum çalışamıyorum ama misafir gelip gidiyor şehir dışından yatılı.. Haftayada gelecekler var dersanede konular çoğaldı bende panik başladı odadan çıkamıyorum desem yeridir

olsun canım çalış sen çalışmaya devam et biraz git yanlarına
sonra hopp dersine devam
sen yetiştirirsin cnm stres yapma...

Ay sorma kız bende sizleri çok özledim sitem yapma başımı kaşıyacak vaktim olmuyor odama postu serdim.. Odadan dışarı çıkmamıyorm desem yeridir...

İyi yapmışsın hevicim
Hele annemin çiçekleri ah o çiçekleri yok mu işte insan sevince gözüne batmıyoda sevmeyincede sulamasıymış havalandırmasıymış pek bi zor oluyor bi ara annem yapamıyodu mecburen annem hatırına yapıyodum ama yaparkende tipimi gör yani aynen şuna benziyordum

olsun canım çalış sen çalışmaya devam et biraz git yanlarına
sonra hopp dersine devam
sen yetiştirirsin cnm stres yapma...
Misafirler başka akrabalarındalar 2 gündür ama sanırım yarın gelecekler... O kadar stresliyim ki gece sinirden kalp çarpıntım oldu papatya içtim biraz rahatlamışım 3 te uyudum sanırım annemde dokunmamış sabah , öğlen 1'e kadar uyumuşum

Ay sorma kız bende sizleri çok özledim sitem yapma başımı kaşıyacak vaktim olmuyor odama postu serdim.. Odadan dışarı çıkmamıyorm desem yeridir...

AHA yakaladım seni post demek ha hangi avdaki hangi hayvanın postu söyle çabucak bir çırpıda söyle öyle daha güzel oluyor
Aaay kıyama sana betülüm yapma stres diycem çokta faydalı omyacak bu dediğim ama panikledikçe birbirine giricek ve o arada zamanı kaybediceksin..İlk önce moralini iyi tutu paniği filan bi kenara at haata tekme tokat atki bi daha gelmesin Bİ plan progman içine gir günde atıyorum en basitinden bi yarım saat çalışsan bile hem moralin yerine gelmiş olur hem kafan ve için rahatlamış olur hem böylelikle verimli çalışmış olursun
Sana güveniyoruz yaparsın en önemli moral unutma

Dolmam post most yok Aynen bu paniği atmam lazım benim ama nasıl olacak bilmiyorum Aöf ' yi yetiştiririm inşaALLAH(C.C)... Bu arada vizeler ne zaman açıklanacaksa Çok teşekkür ederim moralim biraz düzeldi sayenizde Hevim Ve sen sayesinde ALLAH(C.C) razı olsun...(amin)

olsun canm dinlenmişsin işte..
neden bu kadar stres yapıyorsun..:26:

Yapaarsın betülüm panik ne demekmiş o senden korksun kaçsın
Vizeler bi ocağın ortasını bulur heralde geçen senede sınava bi 15 gün kala filan açıklamışlardı
Senden de Allah razı olsun Betülüm ne demek yardımcı olabildiysek ne mutlu bize Birbirimize destek için burdayız zaten
Biraz biraz düzeldiyse o zaman tam gaz öyle git betülüm sakin diyim moralini bozıyım deme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…