2013 / 2014 Güz Dönemi Açıköğretim Ders Çalışma Sayfası

bende açıköğretim yazacak diye biliyorum sevgicim...
çünkü eşiminkinde de yazıyor açıköğretim diye...bi ara bunun mevzusu dolanıyordu ortalarda,ama net bi bilgi yok..

Geçen yıl sevgilim aldı kızlar hiç açıköğretim diye yazmıyor diplomada anadolu üniversitesi işletme bölümü diyor.
Ben bu muhabbeti ilk defa sizde duydum. :44:

Selam benim gülen yüzlü rengarenk dostlarım siz nekadar da enerji dolusunuz böyle bayılıyorum bu halinize:KK16: Hafta sonu giremedim ev iş çocuk derken ders çalışamadım geçmişe şöyle bir baktım da herkes çalışıyor :KK9: Ben yapacağım bakalım:18: çocuk da hasta onunla ilgilendim hafta sonu.zaten hafta içi ilgilenemiyorum:KK5: Inşallah bende başlayacağım tam gaz:KK1: öpüyorum hepinizi canlar allah hepimizin yardımcısı olsun :KK16::KK54::KK54::KK54::KK54::KK54::KK54::KK54::KK54::KK54::KK54::KK54::KK54::KK54::KK54::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:

Selam benim gülen yüzlü rengarenk dostlarım siz nekadar da enerji dolusunuz böyle bayılıyorum bu halinize:KK16: Hafta sonu giremedim ev iş çocuk derken ders çalışamadım geçmişe şöyle bir baktım da herkes çalışıyor :KK9: Ben yapacağım bakalım:18: çocuk da hasta onunla ilgilendim hafta sonu.zaten hafta içi ilgilenemiyorum:KK5: Inşallah bende başlayacağım tam gaz:KK1: öpüyorum hepinizi canlar allah hepimizin yardımcısı olsun :KK16::KK54::KK54::KK54::KK54::KK54::KK54::KK54::KK54::KK54::KK54::KK54::KK54::KK54::KK54::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:

canım yaa benim oğlum da hasta, iki gün önce yüksek ateşten mahfoldu, tam iyileşti derken bugün de grip başladı :KK5:
görsen salya sümük kafasını kaldıramıyor...bende çalışamadım bugün...güya iki ünite niyetim vardı ama akşam oldu hala tık yok..oğlum hasta olunca onla ilgileniyorum...hem anne hem öğrenci olmak zor..rabbim yardımcımız olsun...

selam hatunlar nasılsınız bakayım neler yapıosunuz
gazelim oğluşun hastaymış ya çok geçmiş olsun
bizde de bu ara bihastalık var ama inceden inceden gidiyor hepimizde
kardeşimde kuru bi öksürük
gece öksürükten boğuluyor hiç böylede olmazdı boğazlarındada birşey yok genelde hep boğazı şişer ateşi çıkardı bu sefer bir tuhaf gıcık gibi öksürüp duruyor elimizde süt bal gezinip duruyoruz geceleri
anneminde ağzında burnunda uçuklar çıktı hep sen geliosun aklıma
kadın bide çalışıo öyle ya
çokta kötü gözüküyor
herkes bana bakıo iğrenerek diyo hastalık yani napcaksın insanlarda bir tuhaf:KK19:
benimde çenem düştü:KK1:
inşallah oğluşun iyileşir hemencecik bol bol meyve yedir

bu arada konusu geçmiş yazayım dedim
aöf den mezun olanların kiminde açıköğretim fakültesi yazar kiminde işletme iktisat fakültesi diye yazar
4 yıllık 2 yıllık ayrımı yok bunda
benim bölümüm 4 yıllık ama okulöncesi öğretmenliği açıköğretim fakültesi başlığı altında geçtiğinden benim diplomamda açıköğretim fakültesi yazacak
işletmede mesela işletme fakültesi diye geçiyor işletme fakültesi yazacak
yani okuduğunuz bölümün adına özel fakültesi varsa açıköğretim diye yazmıyor
ama açıköğretim fakültesi başlığı altında geçiyorsa bölümünüz diplomadada açıköğretim fakültesi yazıyor haliyle
kpss de aöf yada örgün farketmiyor ikiside aynı
sadece özel sektörde sorun oluyor malesef

canım yaa benim oğlum da hasta, iki gün önce yüksek ateşten mahfoldu, tam iyileşti derken bugün de grip başladı :KK5:
Görsen salya sümük kafasını kaldıramıyor...bende çalışamadım bugün...güya iki ünite niyetim vardı ama akşam oldu hala tık yok..oğlum hasta olunca onla ilgileniyorum...hem anne hem öğrenci olmak zor..rabbim yardımcımız olsun...

çok geçmiş olsun canım oğluşuna allah acil şifalr versin onlar iyi olsun da biz her türlü zorluğa razıyız :KK16:

bu arada konusu geçmiş yazayım dedim
aöf den mezun olanların kiminde açıköğretim fakültesi yazar kiminde işletme iktisat fakültesi diye yazar
4 yıllık 2 yıllık ayrımı yok bunda
benim bölümüm 4 yıllık ama okulöncesi öğretmenliği açıköğretim fakültesi başlığı altında geçtiğinden benim diplomamda açıköğretim fakültesi yazacak
işletmede mesela işletme fakültesi diye geçiyor işletme fakültesi yazacak
yani okuduğunuz bölümün adına özel fakültesi varsa açıköğretim diye yazmıyor
ama açıköğretim fakültesi başlığı altında geçiyorsa bölümünüz diplomadada açıköğretim fakültesi yazıyor haliyle
kpss de aöf yada örgün farketmiyor ikiside aynı
sadece özel sektörde sorun oluyor malesef

saol canım verdiğin bilgilerin için ders ççalışmaların ansıl gidiyor benim yavaş yavaş malesef ittire kaktıra da diyebiliriz:KK1:

saol canım verdiğin bilgilerin için ders ççalışmaların ansıl gidiyor benim yavaş yavaş malesef ittire kaktıra da diyebiliriz:KK1:

ben daha başlamadım
sınav sonrası daha çok çalışmam gerekirken moralbozukluğuyla iyice salma modundayım
ama şan işte ingilizce notlarını çıkarayım dedim kartuş bitti:KK52::KK52::KK52::KK52:
benim suçum ne şimdi ben napayım:KK53::KK53::KK53:
ingilizceden başlayayım diyordum ama kısmet değilmiş:KK53:
şaka bir yana bugün itibariyle bende planımıhazırlayıp başlayayım artık diyorum
1 ünitede olsa başlıcam bugün
yarında staj var akşam belkiçalışırım yine
çok konum var yetiştiremeyebilirim:18:

selam kızlar bende inşallah bugün başlıyorum 1 ünite bitireceğim inşallah

selam canım
hadi beraber başlıyalım bari bende 1 ünite bitireyim bugün diyorum:KK1:

ben daha başlamadım
sınav sonrası daha çok çalışmam gerekirken moralbozukluğuyla iyice salma modundayım
ama şan işte ingilizce notlarını çıkarayım dedim kartuş bitti:KK52::KK52::KK52::KK52:
Benim suçum ne şimdi ben napayım:KK53::KK53::KK53:
Ingilizceden başlayayım diyordum ama kısmet değilmiş:KK53:
şaka bir yana bugün itibariyle bende planımıhazırlayıp başlayayım artık diyorum
1 ünitede olsa başlıcam bugün
yarında staj var akşam belkiçalışırım yine
çok konum var yetiştiremeyebilirim:18:

Selam canım
hadi beraber başlıyalım bari bende 1 ünite bitireyim bugün diyorum:KK1:

yarın veya gece buraya 1 ünite bitti yazacağız inşallah :KK9:

Başlıylaım sınav öncesi tutuşuyor etekler sonra :KK9: 1 ünite kardır yani :KK9: BENİMDE UMUDUM O YÖNDE BAKALIM :KK9:

Son düzenleme:
Eeeee be dolmam hiç topiğin anahtarı ulu orta paspasın altında denir mi şekerim ?

Dost var düşman var , ya gece gelip ünitelerimizi çalsalar :KK52:

Günaydınlar herkese :KK3::KK3::KK3:

Vira bismillah başladık bugüne , kilidi açtım , ben çıkıyorum , sayfa sizin :KK1:

Döndüğümde bitmiş ünitecikler görürüm umarım .

Şimdi dışarı çıkmam lazım , önce sağlık ocağı , sonra kuaför :KK12:

Herkese güzel günler diliyorum :KK16: Öpüldünüz kocamaaaaan ya da dodaman :KK9:

Ah be ausum o kadar mı safız :KK55: e heralde yane dost var düşman var düşman olma yolunda olan var :KK52:
Zaten sağ gösterip sol vurdum usulundan tevekkül (nasıl kelimedir :KK53: kesin de öyle değildir) ANAHTARU BENDEDUR ANAHTARI BENDEDUR HA UŞAK HA HAA:KK64: Yaa durum bundan ibaret işte ausum :KK53:
En güzel günaydınlar da sana olsun ausum canııımmm :KK16: :KK19: :KK54:
Ben 1 ünite çalıştım ausum:121: gurur tablosuna eklermisin veya çıkarırmısın :kk77:
OOO desene ausum dahada bi güzzel olucaksın kuaförler filan :108::108:

selam hatunlar nasılsınız bakayım neler yapıosunuz
gazelim oğluşun hastaymış ya çok geçmiş olsun
bizde de bu ara bihastalık var ama inceden inceden gidiyor hepimizde
kardeşimde kuru bi öksürük
gece öksürükten boğuluyor hiç böylede olmazdı boğazlarındada birşey yok genelde hep boğazı şişer ateşi çıkardı bu sefer bir tuhaf gıcık gibi öksürüp duruyor elimizde süt bal gezinip duruyoruz geceleri
anneminde ağzında burnunda uçuklar çıktı hep sen geliosun aklıma
kadın bide çalışıo öyle ya
çokta kötü gözüküyor
herkes bana bakıo iğrenerek diyo hastalık yani napcaksın insanlarda bir tuhaf:KK19:
benimde çenem düştü:KK1:
inşallah oğluşun iyileşir hemencecik bol bol meyve yedir

sağol gözdem sorma arka arkaya geldi hastalık..önce ateş, sonra grip...kesin bana da bulaştı hapşurmaya başladım :2:
sınav vakti grip olup yataklara düşmesem bari...benim grip biraz inatçıdır geldi mi gitmez...:KK5:
burağın yazık yavrum burnu kıpkırmızı oldu silmekten, silerken ağlıyor acıyor diye...:KK5: bi hapşuruyor maşallah salya sümük birbirine giriyor, sabahtan beri dört kez üst değiştirdik, sinüsleri fena dolmuş hepsi akıyor...
kafası kalkmıyor, hastalık kolay değil de çocuklar hasta olunca anaların eli ayağı birbirine giriyor..rabbim kollasın inşallah...sizede geçmiş olsun gözdem..kuru öksürükten korkun...kötü sonuçlar çıkabilir allah muhfaza...zencefil tozunu bala karıştırıp sabah akşam bir tatlı kaşığı yedirin hemen geçer...bunu doktor dedi bize biliyomusun, ilaçtan daha tesirliymiş öksürük için...
uçuk da kötü kuzum yaa, sen bana sor onu, bende de bi çıkar ağzım yüzüm şeytan çarpmışa döner...
krem falan kullansa hemen kurutur ama yokmu krem...asiviral alsın eczaneden çok tesirli ben hep onu kullanıyorum...

çok geçmiş olsun canım oğluşuna allah acil şifalr versin onlar iyi olsun da biz her türlü zorluğa razıyız :KK16:

öyle canım yaa, rabbim korusun inşallah yavrucakları...sabahtan beri mutfağa bile göndermedi beni,..tüm gün ilgilendim napiyim :KK5:

ausum bugün ben sadece 1 ünite çalışabildim...:KK5: burak çok nazlandı, ağladı durdu, çalışamadım fazla..ünite de çok uzunmuş oku oku bitmedi..belki yatmadan bi tane daha çalışayım diyecektim ama kafam da dengesiz biraz, sanırım bende hasta olacam :KK5:
çok kötü oldu bu yaa....yatak döşek kalırsam üniteler ne olacak :KK14:

[sıze=3][/sıze]
[sıze=3]betülüm nerelerdesin yahu kaç günlerdir yoksun zaten bi aus kayboluyo bi sen dönüşümlü bişey mi yapıyosunuz yoksa ne :104::KK52::KK52:[/sıze]

ausum bugün ben sadece 1 ünite çalışabildim...:KK5: burak çok nazlandı, ağladı durdu, çalışamadım fazla..ünite de çok uzunmuş oku oku bitmedi..belki yatmadan bi tane daha çalışayım diyecektim ama kafam da dengesiz biraz, sanırım bende hasta olacam :KK5:
çok kötü oldu bu yaa....yatak döşek kalırsam üniteler ne olacak :KK14:

Evde hasta olunca maalesef diğer kişiler de payını alıyor ama inşallah hasta olmazsın gazelim ya hem ders hem burakçığa bakmak zor olur senin için:KK8:
Ama ama aması var zorlandığında bi söylemen yeter hemencecik topikçe atlar geliriz :KK55::KK55:
Dikkat et kendine bak iyi ol diye en katmerlisinden dodaman öpüyorum :KK54:

X