2013 / 2014 Güz Dönemi Açıköğretim Ders Çalışma Sayfası

Evde hasta olunca maalesef diğer kişiler de payını alıyor ama inşallah hasta olmazsın gazelim ya hem ders hem burakçığa bakmak zor olur senin için:KK8:
Ama ama aması var zorlandığında bi söylemen yeter hemencecik topikçe atlar geliriz :KK55::KK55:
Dikkat et kendine bak iyi ol diye en katmerlisinden dodaman öpüyorum :KK54:

sağol canım, kendimi düşündüğüm yok da ufaklık çok ağlıyor,, kafası kalkmıyor hiç, ilaç içiremiyorum, burnu tıkalı ona ağlıyor, burnunu silsem ağlıyor..iyice silmekten tahriş oldu acıyor haliyle...grip çocuklarda kötü oluyor...yarın doktora götürmeyi düşünüyorum..hayırlısı olsun..rabbim şifa versin bütün yavrucaklara..

sen daha yeni mi gördün beyazı ahretim, valla çok iyiymiş..benimkini göreli çok uzun zaman oldu...:KK5: gerçi çocukluğumda bile vardı tek tük ırsi sanırım, anneminde varmış çocukken..ama şimdi baya var yani, iki üç değil aralarda çok var :KK5:
eee ömür geçiyor ahretim, allah hayırlı ömür versin hepimize inşallah..
benimki de kestane rengi biliyorsun geçende başıma gelen boya meselesini...:KK1:
önce bakır kızıl yaptım ama hiç hoş olmadı, sonra çikolata kahveye döndüm tekrar...ben kahveyi pek sevmiyorum çünkü ana saçım kahve zaten...ama bu aralar türk kahvesi tozu modaymış, sibel can bile türk kahvesine boyamış, bi düşün istersen :KK14:

Evet ırsiymiş tatlım , keşke anneanneme çeksem , 86 yaşında vefat etti , saçlarında sayılı beyaz vardı , böyle upuzundu , banyo yaptırır sonra ellerime örerdim . Allah nur içinde yatırsın .

Boyatmadım ahretim sadece kestirdim , öyle çok değil zaten şuan gördüğüm 5-6 tane . Bakalım biraz daha çoğalsınlar , o zaman düşünürüm . Saç boyamaktan illallah demiş biriyim ben , eskiden ayda 3 kez renk değiştirdiğim olurdu , o yüzden uzun zamandır molada saçlarım .

Burak nasıl oldu ? Yusufu dün okuldan alıp sağlık ocağına götürdüm , gözlerinde çapaklanma oldu birazcık , meğer okulda salgınmış o da . Mikrobikmiş . Off offf okul demek harbiden hastalık demekmiş .

3 unı daha bıttı

Hemen ekliyorum fountain , nasıl gidiyor çalışma tempon ?

selam hatunlar nasılsınız bakayım neler yapıosunuz
gazelim oğluşun hastaymış ya çok geçmiş olsun
bizde de bu ara bihastalık var ama inceden inceden gidiyor hepimizde
kardeşimde kuru bi öksürük
gece öksürükten boğuluyor hiç böylede olmazdı boğazlarındada birşey yok genelde hep boğazı şişer ateşi çıkardı bu sefer bir tuhaf gıcık gibi öksürüp duruyor elimizde süt bal gezinip duruyoruz geceleri
anneminde ağzında burnunda uçuklar çıktı hep sen geliosun aklıma
kadın bide çalışıo öyle ya
çokta kötü gözüküyor
herkes bana bakıo iğrenerek diyo hastalık yani napcaksın insanlarda bir tuhaf:KK19:
benimde çenem düştü:KK1:
inşallah oğluşun iyileşir hemencecik bol bol meyve yedir

Gözdecim selamlar :KK19:

Kardeşine çok geçmiş olsun , annene de . O öksürükten bende de var ,aylardır geçmedi . Sadece yatınca geliyor ama gün içinde yok , sebebi de sinüslerin dolu olması , akıntının yatay pozisyona geçince boğaz yoluna akışı ve böyle gıcık tutmuş gibi pis bir öksürük yapması .

Sen daha başlamadın mı kuzum ya çalışmaya , çok üniten var ama :26:

http://www.kadinlarkulubu.com/aciko...dersi-ozetleri-1-6-uniteler.html#post33218357

ingilizce 3 dersi 1-6 ünite arası tüm özetleri burda topladım arkadaşlar
çok faydalı bilgiler var buna çalışın geçersiniz garanti veriyorum:KK1:
bende şimdi 3-6 ünite arasının çıktısını alıp çalışmaya başlayacağım bayada uzun oldu yalnızçıkar çıkar bitmez bunlar:KK52:

Süpersin ya , hemen bakıyorum . Senin özetler olmasa hepten şaşkoloz gibi kalacağım finalde :KK9:

selam kızlar bende inşallah bugün başlıyorum 1 ünite bitireceğim inşallah

Hmmm , sayfa sonuna kadar geldim ama 1 ünite bitti yazmadı tatlım :KK17:

Ne yaptın bitirebildin mi ?

Ah be ausum o kadar mı safız :KK55: e heralde yane dost var düşman var düşman olma yolunda olan var :KK52:
Zaten sağ gösterip sol vurdum usulundan tevekkül (nasıl kelimedir :KK53: kesin de öyle değildir) ANAHTARU BENDEDUR ANAHTARI BENDEDUR HA UŞAK HA HAA:KK64: Yaa durum bundan ibaret işte ausum :KK53:
En güzel günaydınlar da sana olsun ausum canııımmm :KK16: :KK19: :KK54:
Ben 1 ünite çalıştım ausum:121: gurur tablosuna eklermisin veya çıkarırmısın :kk77:
OOO desene ausum dahada bi güzzel olucaksın kuaförler filan :108::108:

Hemen çıkarayım ya da ekleyeyim :KK1:

Naber dolmam , nasılsın bakalım ? Gece 3-5 nöbetine gelmemişsiniz hevimle beraber , harıl harıl ders mi çalışıyorsunuz yoksa :KK52:

ausum bugün ben sadece 1 ünite çalışabildim...:KK5: burak çok nazlandı, ağladı durdu, çalışamadım fazla..ünite de çok uzunmuş oku oku bitmedi..belki yatmadan bi tane daha çalışayım diyecektim ama kafam da dengesiz biraz, sanırım bende hasta olacam :KK5:
çok kötü oldu bu yaa....yatak döşek kalırsam üniteler ne olacak :KK14:

Aman Allah korusun gazelim , Dikkat edin kendinize . Çok çalışıp uykusuz kalıp bünyeni zayıf düşürme , bol meyve ye .

Burak iyileşince sen yatma bari canım ya , sınav üstü .

Ekliyorum canım üniteni . Yorma kendini :KK19:

Selam kızlar kimse yok mu anlaşılan ben hariç herkes ders çalışıyor :KK43:

Selamlar :KK3:

Herkesler ders mi çalışıyor bilmiyorum ama ben çalışmıyorum :KK9: Seninde oğlun hastaymış galiba , yanlış hatırlamıyorsam :26:

Çok çok geçmiş olsun .

Evet ırsiymiş tatlım , keşke anneanneme çeksem , 86 yaşında vefat etti , saçlarında sayılı beyaz vardı , böyle upuzundu , banyo yaptırır sonra ellerime örerdim . Allah nur içinde yatırsın .

Boyatmadım ahretim sadece kestirdim , öyle çok değil zaten şuan gördüğüm 5-6 tane . Bakalım biraz daha çoğalsınlar , o zaman düşünürüm . Saç boyamaktan illallah demiş biriyim ben , eskiden ayda 3 kez renk değiştirdiğim olurdu , o yüzden uzun zamandır molada saçlarım .

Burak nasıl oldu ? Yusufu dün okuldan alıp sağlık ocağına götürdüm , gözlerinde çapaklanma oldu birazcık , meğer okulda salgınmış o da . Mikrobikmiş . Off offf okul demek harbiden hastalık demekmiş .

Kardeşine çok geçmiş olsun , annene de . O öksürükten bende de var ,aylardır geçmedi . Sadece yatınca geliyor ama gün içinde yok , sebebi de sinüslerin dolu olması , akıntının yatay pozisyona geçince boğaz yoluna akışı ve böyle gıcık tutmuş gibi pis bir öksürük yapması .

Süpersin ya , hemen bakıyorum . Senin özetler olmasa hepten şaşkoloz gibi kalacağım finalde :KK9:

Naber dolmam , nasılsın bakalım ? Gece 3-5 nöbetine gelmemişsiniz hevimle beraber , harıl harıl ders mi çalışıyorsunuz yoksa :KK52:

Aman Allah korusun gazelim , Dikkat edin kendinize . Çok çalışıp uykusuz kalıp bünyeni zayıf düşürme , bol meyve ye .

Herkesler ders mi çalışıyor bilmiyorum ama ben çalışmıyorum :KK9: Seninde oğlun hastaymış galiba , yanlış hatırlamıyorsam :26:

Çok çok geçmiş olsun .

valla bende korkuyorum canım, inşallah yataklara düşmem, şimdiden hapşurmaya başladım kesin bana da bulaştı...
1,30 da randevu aldım burağın doktoruna gidecez...öksürmese götürmezdim ama öksürüyor...malum bizim bronşit sorunumuz varya, öksürüğün önünü kesmezsek ciğerlere doluyor....inşallah kötü bişey yoktur...
yusuf paşamada geçmiş olsun...evet okul demek hastalık demek ausum...yusuf sağlıklı olsa bile diğer çocuklar bırakır gider virüsü mikrobu....o yüzden cesaret edemedim ben kreşe....
nasip olursa bugün 2 ünite niyetim var ama hiç de mecalim yok...
bakalım bi gidip geleyim de, elimden geldiğince çalışmaya çalışacam..:KK5:

selam kızlar ,

ablacım yok yazamadım çünkü çalışmadım direk girdim yattım

Çok çok geçmiş olsun .

Sağol canım benim lenf bezlerinde büyüme vardı bir de astımı var :KK43: yarın kontrol var bakalım ne diyecek doktor. Aynen canım bende hiç çalışmadım ne yapacağım bilmiyorum

Çok çok geçmiş olsun .

He yaa ausum nasılda bildin harıl harıııl ders çalışıyoruz heviyle yarıştayız hiç sorma :KK53::KK53:
Hevi yok ortlıklarda ausum nedir böyle gün be gün kayıplar artıyor betüldür ne zamandır yook :107::106:
Bu aralar pek bi faaliyetler pek bi ders durumları yoğun ausum ondan gece de çok giremiyorum yoruluyorum hemen valla tv karşısında dinlenmek daha iyi geliyor :KK76:
Bi de perşembe annemin doğum günü ve ayrıca yeni yıl yaklaşıyor herkeslere armağanlar alma peşindeyim ablama koli yaptım yeğenleri sevindereyim dedim onlarla uğraşıyorum işte ausum :KK8::KK8:
Sen nasılsın ausum yusufçuğa çok geçmiş olsun canımm hiç kıyamam :KK55: :KK54:
Gözlerini bebe şampuanıyla yıka ausum özellikle dalini tavsiye ederim:128:
Annemin gözleri çok hassastır ve dediğin gibi mikrobik durumlarda çapaklanma olurdu doktor sabun kullanmamasını şampuanın daha iyi geleceğini söyledi o gün bugündür dalin şampuala yıkıyor (reklam gibi oldu aynen :KK52:) gözü çok rahat..Ve ayrıca çay suyuyla da yıkayabilirsin o da çok faydalı göze :KK34:
Bu arada ausum bugün yine zor olsa da bir ünitemi çalışmış bulunuyorum vee ben acil tarafından çıkmalıyım :KK55::KK55:Arkadaşım gelcek ziyaafet-i ikram yapacaz :KK52::KK52:
DOOOOODDAAAAAMMAAAAN ÖPÜYORUM :KK19::KK19::KK19::KK19:
Unutmadan gözdenin de kardeşi hastaymış heralde çok geçmiş olsun gözdecim :KK16:

huuu huuu :KK3::KK3:
merhaba aöflü hanımları..:21::21:

hepinize kucak dolu sevgiler gönderiyorum...:KK16::KK16:

ausumm :KK12:
dolmam:KK16:
gazelim:KK34:
biberoncum:21:
betülcüm:KK9:
gözdecim:KK34:
decembercim..:KK34:

nasılsınız canlarım nasıl gidiyor ders çalışmaları..:KK31:

Çok iyi yapmışsın hevicim e heralde özledik tabükü :KK54:
Görünmedin ortalıklarda dedim bu kız bu dondurucu havada dondu kaldı mı acep :KK52::KK52:

vallaha hava buz gibi soğuk haberlerde kırmızı montlu bi kız dondu derlerse ben olablirim..:KK52::KK52::KK52:
ayy soguğa alerjim olmasa bişey yok ama hmen elim yüzüm kırmızı olup şişiyor..:26:
ayy bu sabah dışarı çok güzeldi (soguğu hariç tabi) çiğ düşmüş heryer benbeyazdı ağaçlar falan tam kartpostal gibiydi:KK34:

vallaha hava buz gibi soğuk haberlerde kırmızı montlu bi kız dondu derlerse ben olablirim..:KK52::KK52::KK52:
ayy soguğa alerjim olmasa bişey yok ama hmen elim yüzüm kırmızı olup şişiyor..:26:
ayy bu sabah dışarı çok güzeldi (soguğu hariç tabi) çiğ düşmüş heryer benbeyazdı ağaçlar falan tam kartpostal gibiydi:KK34:

:KK9::KK9::KK9::KK9:
Hadi ya demek alerjin var :KK53: ne yapman gerekiyor o durumda :KK28:
Evet çok güzel aldatıcı günüş vardı :KK53:
Valla ya aynen kartpostallık manzaralar burada da vardı :KK12:
Ben bugün çıkmadım dışarı iyi de oldu yani her gün deli danalar gibi dışarlardayım :KK23:

:KK9::KK9::KK9::KK9:
Hadi ya demek alerjin var :KK53: ne yapman gerekiyor o durumda :KK28:
Evet çok güzel aldatıcı günüş vardı :KK53:
Valla ya aynen kartpostallık manzaralar burada da vardı :KK12:
Ben bugün çıkmadım dışarı iyi de oldu yani her gün deli danalar gibi dışarlardayım :KK23:

vallaha doktor geçici bir ilaç vermişti.. ilaçı içtim iyiydi sonra çözüm olmadı..
ya ben di daha gideyim doktora bu böyle olmaz ki..:KK31:
ama geçmedi hala çok soğuk olunca oluyor..:KK31:
çok güzeldi ama çok soğuktu..
sen nasılsın canım ders çalışmışsın ne güzel ne güzel..

vallaha doktor geçici bir ilaç vermişti.. ilaçı içtim iyiydi sonra çözüm olmadı..
ya ben di daha gideyim doktora bu böyle olmaz ki..:KK31:
ama geçmedi hala çok soğuk olunca oluyor..:KK31:
çok güzeldi ama çok soğuktu..
sen nasılsın canım ders çalışmışsın ne güzel ne güzel..

Allah Allah çok değişik bişeymiş git tabiki git ihmal etme :26:
Evet hevicim ya dün ve bugün 1 er ünite çalıştım ancak bitsinde tekrarlara başlıycam :KK8:
Senin nasıl gidiyor çalışmalar çalışıyosun dimi :KK6:

huuu huuu :KK3::KK3:
merhaba aöflü hanımları..:21::21:

hepinize kucak dolu sevgiler gönderiyorum...:KK16::KK16:

ausumm :KK12:
dolmam:KK16:
gazelim:KK34:
biberoncum:21:
betülcüm:KK9:
gözdecim:KK34:
decembercim..:KK34:

nasılsınız canlarım nasıl gidiyor ders çalışmaları..:KK31:

iyi diyelim iyi olalım hevim, şükür halimize...hastalıkla cebelleşiyoruz bu ara, ufaklık fena öksürüyor, benimde boğazım şişti :KK5: grip geliyor banada bulaştı buraktan...
sen nasılsın, çalışabildinmi?

ausum sadece bir ünite çalışabildim, :KK14: çok halsizim, burağı doktora götürüp geldim..
iştahım yok içim titriyor ısınamıyorum...:KK5: boğazımda şişti yutkunamıyorum, fena hasta olacam heralde..napıcam ben onca üniteler bekliyor :KK14:

Allah Allah çok değişik bişeymiş git tabiki git ihmal etme :26:
Evet hevicim ya dün ve bugün 1 er ünite çalıştım ancak bitsinde tekrarlara başlıycam :KK8:
Senin nasıl gidiyor çalışmalar çalışıyosun dimi :KK6:

çalışıyorum canım bugün anneme temizlikte yardım ettim çalışmadım ama yarın çalışırım inş..:KK31:
evet canım gideyim ben bi..:KK9:

iyi diyelim iyi olalım hevim, şükür halimize...hastalıkla cebelleşiyoruz bu ara, ufaklık fena öksürüyor, benimde boğazım şişti :KK5: grip geliyor banada bulaştı buraktan...
sen nasılsın, çalışabildinmi?

ahh canım geçmiş olsun doktora gittin mi kalın giyin sıcak bişeyler iç..:KK16:
havalar çok soğuk caım hemen iyileş gazelcim..:KK16:
çalışıyorum canım da bugün temizlik yaptıkta çalışamadım
burak nasıl iyi mi biraz daha:KK55:

X