Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
gÖRMEMİŞİZ YA
Bi müddet böyle idare ediverin hevim
İnsanların gözüne gözüne
Nirdesin hevi nirdesin hevi
Bak burayı melodili bi şekilde söylüyorum ona göre oku
Hiiiiççç ileğeninede baktığında yok bu arada onu da söyliyimde
melodili nasıl oluyor kızzz
biraz mırıldanıver..
ayy ayyhemen bakıyorum hemen canım çok pardon...
Nasıl anlatılır ki melodisi bilmemki kıız
Hemeeeeen ileğeninin başına geç bu ne sorumsuzluktur yaaa
anlat canım anlat bi söyle yaaa
geçtim ileğenime geçtimm...
anlat canım anlat bi söyle yaaa
geçtim ileğenime geçtimm...
Afffeeeerrriiin sana hevi
kıııız ısrar etme kafan göre bi melodi uydu gitsin
Yusuf iyi canım , memnun memnun ama bu aralar biraz şımardı . Yoruyor beni.
Hastalık hep var be gazelim , okula başladı başlayalı sümüklü oldu çıktı
Lolisscim canım selamlar , sende ara ara gelsen keşke bizde seni özledik .
Hemen ekliyorum arkadaşım , planladın mı çalışma programını ?
Mmis canım gözüm yollarda seni bekliyordum bende , hoş geldin , ekliyorum hemen listeye .
Soruna cevap vermiş arkadaşlar , tam bir ay kaldı canım finallere .
Hemen ekliyorum listeye .
Ünite bildirimini eğer mesajlaşma arasında yaptıysan gözümden kaçmış olabilir , ya ayrı bir mesaj yazarak ya da benden alıntı yaptığında bitirdiğin üniteleri yazarsan sevinirim hem de arada kaynayıp gitmez bu şekilde
Aferin benim hevime
Hadi bakayım o diğer ünitede bitsin de listemiz şenlensin
Gazelim tebrikler canım benim , çok istikrarlı gördüm bu kez seni .
Harikasın . Ben bu 2 yi düşeyim , sen gece gelip diğer 2 yi de haber verirsin inşaAllah .
Hadi canım benim ben tutmayayım seni Allah zihin açıklığı versin .
Ha bu arada aöf kitaplarını es geçmemekle çok çok iyi yapmışsın . Sen onlar bitince yardımcı ile tekrar ve pekiştirme yaparsın , en kötü oku geç ama mutlaka oku aöfü.
evet canım inşallah yetişirirsin nefes bile almadan çalışman lazım aöflere ancak yetişir süre kısıtlı neden şubatta yapmıyorlarsa sınavı anlamış değilim...
şu kısa zamanda vizeden sonra hemen strese sokuyorlar insanı..
bende 1.5 ünite çalıştım gazelim ama ev soğuk kombi bozuk canım hiç istemiyor yarın sıcak sıcak kütüphanede mi çalışsam diyorum amma
ausumm vallaha ev buz gibi kalemi tutan elim donuyor..
ama ben yineden bu gece bitirmeye çalışacağım canımm
ama bitiremezsem affola ..:26:
Dolma deyip çağırınca hemen koştum bu bu ausum sesi hemen gitmeliyim yetişmeliyim dedim
İlk önce bi hoşgeldin diyeyim AUSUM'A
Hatta bi hoşgeldin partisi :119::119::119::119::119::119::119::119::119:
Arkadaş toplantıların varmış ne iyi olmuş ama ausum inanki özledik seni var ya senin yokluğun direktmen belli oluyor Hevim ile sürekli çınlattık kulakcağızlarını hatta ötüttürdük kaç bin kez hemde bozulmuş herhal bi baktırıver ausum
Gazelcim saolsun sana herşeyimizi bildirmiş yani tabiri caizse yememiş içmemiş bildirmiş zaten yemediği de her halinden belli zayıflıktan şikayetçi keşke yaptıklarımızı sana söyleyeceğine biraz da yiyeydi Olsun bizi bildirmiş olsada ben ona pekmezli datlu yollıycam
Ama ama ausum ben sana hep özet geçtim yapılanları ve zaten okumuşsunda komplo olmadığınıda görmüşsündür
Hevinin dediği gibi valla başlıycaz o zaten başlamış bile ben de salı başlıycam salı günü :126::126:
Senin de erkenden başlayacağına sevindim auscum ama hoş erkenden başlamasanda sen üstesinden geliyosun alimallah
AUSUM BİZİ Bİ DAHA YALNIZ BIRAKMA VALLA SAHİPSİZ GİBİ KALIYORUZ ONDAN ZATEN HEVİ İLE ÇENEYE VURDU NE YAPTIĞIMIZI BİLDİK Mİ SANKİ KEYFİMİZDEN Mİ ONCA SAYFALAR ONCA KAYNATMALAR
Gel öpecem valla özlemişim seni sıkıştıtararak öpmekte bizim ailede meşhurdur küçükken de beni hep böyle öperlerdi e büyüdük alışkanlık oldu
Sen gel asıl ben öpeceğim
Deli yahu
Tam çıkıyordum geldiğini gördüm , eşime dedim az dur bekle dolmam gelmiş Tatlım bende sizi özledim yahu , eskiden forumda her konuda cirit atardım , şimdi varsa yoksa aöf topiği , hiç vaktim yokken bile bir bakınayım diyorum bizimkilere .
Evimden biri gibi oldunuz be :26:
Çok duygusala bağlamadan çıkalım bu moddan hemen
Sende başla dolmacım , bende tez vakit başlayacağım , öyle dünyadan kopmuş bir son hafta istemiyorum bu sefer . Güzel geçti iki günüm , şimdi evde popomu kırıp oturma zamanı
Gazelime laf yok ama , biriciğim benim 007 ajanım
Ben şimdi çıkıyorum , pc eşime teslim , o sabahlamaya ders başında , ben kahvemi yapıp , şöyle bir film izlesem ne güzel olur değil mi
Öpüyorum en kocamanından hepinizi
Demek öyle yapmışız gazelcim hiiiçç yakıştıramadım sana cık cık
Şu durumda hemen bi küçük emrah moduna girmem gerekiyor dudrumdan sıyrılmak üçün
Canın saolsun be gazelim ausumada söyledim bizi şikayet etsede ben yinede ona pekmezli tatlı göndericim dedim nasıl olsa dönüş olaraktan etli ekmek gelecek bize daha karlı çıkarız
OOOOOO gazel gelmişşşş HOŞGELMİŞ Heviyle Çok mu çınlatmışız kulalarını
katiyen olmaz canmm
bi melodiden örnek ver gitsin..
kaçışın yok bekliyorum
Bugün akşam geldim dedim sakin sakin iki kelam edlim bugün sinirlenmiyim diye ama hooop bi baktım hevi damarıma damarıma basıyo yok melodi, yok örnek ver ,yok kaçışın yok, yok bekliyorum
evet ausum istikrar var bu aralar bende, ama çabuk geçmese bari
süre kısıtlı ya malum benimde bir paça tutuşma aksiyonum var sen iyi bilirsin
dedim tutuşma başlamadan önünü alayım yoksa burda sızlanır dururum...eşim bile diyor daha yeni çıktın sınavdan az bi dinlen diye, annem telefonda epey kızdı azarladı sen dersle uğraşacam diye burağı ihmal et valla alır gelirim kuzumu diyor
yok anne o uyudukça çalışıyorum dedim, gerçekten hep o uyuyunca çalışıyorum, bugün biraz zorladım sadece...bir kitap bitti çok şükür...4 ünite çalıştım inanamıyorum kendimi aştım ay maşallah bana
evet aöf den çalışacam yaa yoksa içim rahat etmeyecek, sınav kötü geçse kendime kızacam, yana yakıla pişman pişman dolanacam ortalarda ani bir kararla aöf den bismillah dedim...
özetide artık sınav haftası kurcalarım göz atarım o da işe yarar aslında...
evet hevim yaa süre çok az, daha sınavdan çıkar çıkmaz stres başlamıştı bende...
çok kısa olması insanı motiveden düşürüyor yetişmeyecek kaygısı ile..
evet dolmam bu aralar ispiyon takılıyorum yemedim içmedim yetiştirdim
ama pemezli tatlıyı yerim vallah billah
ay sorma kuzum yaa, bende bugün şanslı günümdeyim sanırım...
ders molası vermiştim, çay demeledim geldim, dur bi bakayım tv de ne var dedim..anam bi açtım fetih
nasıl severim nasıl hemde...10 kere izledim gene izlerim bıkmam hiç... ben çok tutkulu gacıyım sanırım bi dizi veya filme bi tutuldummu sindire sindire izlemeden rahat edemiyorum
çayımı yudumlarken fetihi izledim..şimdide kulaklarım çınladı baktım buraya
boşa çınlamamış dolmam ile hevim sağolsun çınlatmakla kalmamış koparmışlar kulağımı
geldim kuzum geldim, koptu kulaklarım ne çınlaması
gönder sen bana gönder, acaip tatlı krizim tuttu zaten
istediğin etliekmek olsun...aus bana sponsor iken dana döş evi açtık beraber
restoranlar zinciri kurup bankerliğe adım atasım var, bi etliekmekciğin lafımı olur...koliyle yollarım ayıpsın...
sende hemen sinirleniyorsun ama olmaz ki yaa
Yaaaaa çınlattık mı çok pis çınlatırız hatta seninki kopmuş bile (Allah korusun) şakada yapıyoz ama yazarkende içim bi tuhaf oldu gazelim ya
Tatlı eşittir dolma Bi insan tatlıyı bu kadar mı sever ya ah keşke senin gibi kilo alma derdim olmasa terdütsüz yerim hoş yine yiyiyozda
Tabiki ayıp ettin yılbaşı süsleriyle süslenmiş güzel bi pekmez tatlısı ama önce güzel kaliteli bi pekmez gerek gazelim
Gönlü gözü tok kızsın demiştim vakti zamanında zaten
HIIIH bi de dırnağını ye tam olsun
canlarım bana müsade kafam bin beşyüz vallahi, koca bir kitap bitirdim...
maşallah deyin nazar etmeyin haaaa
başım biraz ağrıyor yatıcam öptüm hepinizi..
canlarım bana müsade kafam bin beşyüz vallahi, koca bir kitap bitirdim...
maşallah deyin nazar etmeyin haaaa
başım biraz ağrıyor yatıcam öptüm hepinizi..
yemiyorum işte hııhh pepe duruşumu da yaparım ohh