2013 / 2014 Güz Dönemi Açıköğretim Ders Çalışma Sayfası

Günaydınlar , aus tan kucak dolusu sevgiler saygılar efenim (kucağım kocamandır herkese yeter :KK9: )

2 gün gelmedim , sensörümde ötmedi hiç , bu sabah bakayım neler oluyor dedim . Her şey yolunda , sadece arkadaş toplantıları falan üst üste geldi bu iki akşam , evde yoktum .

Şimdi geçmiişe döneyim , üniteler çalışılmış mı ? yeni katılanlar olmuş mu ? Sarı kız doğurmuş mu ? :KK52:

Sağolsun dolmacım bana olayların özetini geçmiş ama belki bu bir tuzaktır , benim sensör bozulmuştur o da geçmişe dönmeyeyim diye bu yola başvurmuştur :KK28:

Gerçi son sayfadan gördüğüm kadarı ile dolmanın ve hevinin topik sadakati devam etmiş :nazar: En çok onları öpüyorum o zaman :KK19:

Neyse okumam gereken bir 20 sayfa var , meraktan değil ha , arada biten ünite bildirimlerini yakalamak için :KK6:

amannnn amannn efendimm kimler gelmişş kimlerr topiğimizin güzel sahibesi gelmiş.. :KK12::21::KK16::KK16:

nerdesin auss ya kaç gündür yoksun..:21::21:

özledikk senii yaaa:KK19:

topikte dolma ile kaynatıyoruz boş bırakmıyoruz buraları da sensiz olmuyor ki...:KK19::KK19:

bende seni kocaman öpüyorumm :KK54::KK54:

ooo ne çok konuşmuşuz dolma ile 20 sayfa olmuş ausum sana zorluk çıkıyor böyle yaaa :KK34:

sen hiç gitme hep kalll topikteee:KK31::KK31:

amannnn amannn efendimm kimler gelmişş kimlerr topiğimizin güzel sahibesi gelmiş.. :KK12::21::KK16::KK16:

nerdesin auss ya kaç gündür yoksun..:21::21:

özledikk senii yaaa:KK19:

topikte dolma ile kaynatıyoruz boş bırakmıyoruz buraları da sensiz olmuyor ki...:KK19::KK19:

bende seni kocaman öpüyorumm :KK54::KK54:

ooo ne çok konuşmuşuz dolma ile 20 sayfa olmuş ausum sana zorluk çıkıyor böyle yaaa :KK34:

sen hiç gitme hep kalll topikteee:KK31::KK31:

Hoş buldum şekerpare :KK17::KK17:

Bugün ancak fırsat bulabildim girmeye , evet ya ünite bildirimi var mı diye bakmak zorundayım ya , o sebeble geri dönüş yapmalıyım mutlaka ama iyi oluyor tabii sensör bozuksa okuyarak garantilemiş oluyorum adımın geçtiği yerleri :KK37:

Ne yaptınız bakimmmm özellikle sen ve dolma , bu kadar lak laklağa karşlık en az bana bildirecek bir iki üniteniz vardır değil mi , vardır vardır :KK53:

Hoş buldum şekerpare :KK17::KK17:

Bugün ancak fırsat bulabildim girmeye , evet ya ünite bildirimi var mı diye bakmak zorundayım ya , o sebeble geri dönüş yapmalıyım mutlaka ama iyi oluyor tabii sensör bozuksa okuyarak garantilemiş oluyorum adımın geçtiği yerleri :KK37:

Ne yaptınız bakimmmm özellikle sen ve dolma , bu kadar lak laklağa karşlık en az bana bildirecek bir iki üniteniz vardır değil mi , vardır vardır :KK53:

sensörüne hiçççççç dokunmadık kı ausummm...:KK53::KK53:

öyle havadan sudan konuştuk dolma ile ve diğer topikte arkadaşlarla..:KK6:

yaaaa gazelll nasıl biliyorsun tanıyorsun ahretini..
yoksa sen mi söyledinn gazelcimmm:26:

ablacımm yani ben kendim için söylemem gerekirse..:26:
şayett.. kemm kümmm... aslında... yaniii... ablacımm:KK37:
dün çalışacaktım ama..:26:
bugün söz çalışacağım..
2 ünite bildirimi yapacağım sana
konular uzun gözümde büyüdü önce ingilizceyi bitireyim diyorum da canımm:KK31:

bakkk dürüstçe söyledimmm kızmazsın demii auscumm:KK16::KK16::KK16:

Günaydın kızlar nasılsınız napıyosunuz nasıl gidiyor çalışmalarınız:KK16::KK16::KK16::KK16:
Benim dün itibari ile 25 ünitem kaldı bugunde 3 ünite bitirmeyi düşünüyorum tüm gün boşum inşallah bir bitsedi su üniteler ya :125:

Günaydınlar , aus tan kucak dolusu sevgiler saygılar efenim (kucağım kocamandır herkese yeter :KK9: )

2 gün gelmedim , sensörümde ötmedi hiç , bu sabah bakayım neler oluyor dedim . Her şey yolunda , sadece arkadaş toplantıları falan üst üste geldi bu iki akşam , evde yoktum .

Şimdi geçmiişe döneyim , üniteler çalışılmış mı ? yeni katılanlar olmuş mu ? Sarı kız doğurmuş mu ? :KK52:

Sağolsun dolmacım bana olayların özetini geçmiş ama belki bu bir tuzaktır , benim sensör bozulmuştur o da geçmişe dönmeyeyim diye bu yola başvurmuştur :KK28:

Gerçi son sayfadan gördüğüm kadarı ile dolmanın ve hevinin topik sadakati devam etmiş :nazar: En çok onları öpüyorum o zaman :KK19:

Neyse okumam gereken bir 20 sayfa var , meraktan değil ha , arada biten ünite bildirimlerini yakalamak için :KK6:

Günaydın canm hoşgeldin:KK9::KK9::KK9: ne cok şey söylemişn kız maşallah benm 25 ünitem kaldı yiyip bitiiroum bunları bazen saldırıyorum cok olunca sayfalar:KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53: :125:
birazdan tekrar oturacam ders başına bir 3 ünite daha bitirmek ümidile hyadi tempoooooo:KK76::KK76::KK76::KK76:

Günaydın kızlar nasılsınız napıyosunuz nasıl gidiyor çalışmalarınız:KK16::KK16::KK16::KK16:
Benim dün itibari ile 25 ünitem kaldı bugunde 3 ünite bitirmeyi düşünüyorum tüm gün boşum inşallah bir bitsedi su üniteler ya :125:

iyiyim sevgi meleği sen nasılsın :KK34:
oo başlamışsın çalışmalara ne güzel..

bende bugün 2 ünite bitirmeyi düşünüyorum ama gözümde de büyüyor yaaa:KK31:

sensörüne hiçççççç dokunmadık kı ausummm...:KK53::KK53:

öyle havadan sudan konuştuk dolma ile ve diğer topikte arkadaşlarla..:KK6:

yaaaa gazelll nasıl biliyorsun tanıyorsun ahretini..
yoksa sen mi söyledinn gazelcimmm:26:

ablacımm yani ben kendim için söylemem gerekirse..:26:
şayett.. kemm kümmm... aslında... yaniii... ablacımm:KK37:
dün çalışacaktım ama..:26:
bugün söz çalışacağım..
2 ünite bildirimi yapacağım sana
konular uzun gözümde büyüdü önce ingilizceyi bitireyim diyorum da canımm:KK31:

bakkk dürüstçe söyledimmm kızmazsın demii auscumm:KK16::KK16::KK16:

Daha da gerilerden geliyorum geçmişten o yüzden çıkamadım bir türlü , listeye isim yazdıranlar olmuş .

Başla tatlım başla , son 1 ay :KK52:

Hmmm gazel öyle arada neden pırtlayı çıktı sanıyorsun , teftiş teftiş :KK51:

Sen bugün 2 ünite bitir , bırak kızmayı akşam ünite bitirme partisi bile yaparım sana hevimmm:KK16::21:

3 gün girmedim geçmiş birikmiş onun içinden çıkmaya çalışıyoum hala .

Hemen ekliyorum ünitelerini devamını bekliyorum .

Daha da gerilerden geliyorum geçmişten o yüzden çıkamadım bir türlü , listeye isim yazdıranlar olmuş .

Sen bugün 2 ünite bitir , bırak kızmayı akşam ünite bitirme partisi bile yaparım sana hevimmm:KK16::21:

sağol auscumm:KK54:
demek ki sen yokken yerini gazele devrediyorsun canımm..
ahhh gazel ahhh:KK16::KK16::KK16: :KK54:

tamam ablacımm bugün 2 ünite bitireceğim söz verdim bak sana

oooo:KK23: akşama parti mi yapıyoruz..:KK76:

300-500-300-500 :KK76::KK76::KK76::KK76:

kim konuşmuş bu kadar auscumm ya o kadar olmuş geçmiş ya:KK37::KK37:

Son düzenleme:

ahretim hoşgeldin...sen yokken topiğine gözüm gibi baktım hiç endişelenme...
şimdi sıra geldi şikayetlere...
ausum şu hevi ile dolma yokmu, aman yarabbi allah bi çene vermiş onlara, sayfalar dolusu çene çaldılar burda :KK1:
ama sanma ki sayfalar ilerledi üniteler azaldı, nerdeeeeeee....
hiç ünite çalışmadılar, anca lak lak :21:
ben dedim, yapmayın etmeyin eylemeyin aus gelirse affetmez, onlarda dediler ki o kadar çok sayfa ilerledik ki, aaus okumaya vakit bulamaz araya kaynarız :KK53:
bende dedim ki, hanııım hanııım, sen ausu tanıyamadın mı, o satır satır okur bikere dedim :21:
ama beni hiç dinlemediler ausum, artık ben sana devrediyorum, buyur yol saçlarını :KK60:
oysa ben nekadar çok çalıştım :21::21:
bütün özetlerimi okudum, yeni aldığım kitaptan ikinci özetlere çalışıyorum :KK6:
ünite bildirimi mi yapıcam ama aöf den çalışmadığım için, net ünite bitirmiyorum..bütün derslerin özetlerini ikinci tekrarda ünite bitişi diye bildircem ausum...:KK24:
şimdilik durum bu ahretlik...hoş gelmişsen sefa gelmişsen :KK16:

Bitti nihayet :KK37:

Arada kaçırdığım ünite bildirimi yoktur umarım .

Listede adı olup çalışılacak ünite sayısını bildirmemiş arkadaşlar var , size sesleniyorummmmm çalışmanız gereken ünite sayısını iletir misiniz bana :KK16:

Gazel geçmiş olsun ahretim Burakcığım hastalanmış .

Betülcüm canım benim arada girip güzel dileklerde ,dualarda bulunmuşsun ama giremedim kaç gündür :KK16:

Biberon yine gömüldü derslere , o 60 lar 90 olacaaaaaaaaaaak parolası ile :KK1:

Minik kuzum bal kaymağım gözdem , hiç keyfi yok ve üzüyor aus ablasını :KK14:

Hevi dolma tam gaz performans :KK24::KK24::KK24:

Arzuda pek uğramamış :KK19:

Tek ünite bildirimi betülden , zelişten , sevgimeleğinden ve 1/ 4 de olsa limoncuğumdan gelmiş :KK9:

ausum şu hevi ile dolma yokmu, aman yarabbi allah bi çene vermiş onlara, sayfalar dolusu çene çaldılar burda :KK1:
ben dedim, yapmayın etmeyin eylemeyin aus gelirse affetmez, onlarda dediler ki o kadar çok sayfa ilerledik ki, aaus okumaya vakit bulamaz araya kaynarız :KK53:
bende dedim ki, hanııım hanııım, sen ausu tanıyamadın mı, o satır satır okur bikere dedim :21:
ama beni hiç dinlemediler ausum, artık ben sana devrediyorum, buyur yol saçlarını :KK60:
bütün özetlerimi okudum, yeni aldığım kitaptan ikinci özetlere çalışıyorum :KK6:
ünite bildirimi mi yapıcam ama aöf den çalışmadığım için, net ünite bitirmiyorum..bütün derslerin özetlerini ikinci tekrarda ünite bitişi diye bildircem ausum...:KK24:

gazelll :KK16: aşkolsunnn hemen ilk mesajda da söylenmez ki yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:KK25:

hiç acıman yok gazelcimm ama :26::26:

bi kerem ben senden önce söyledim auscum bana bugün çalış affedeceğim seni dedi :63: :63:

auscum dolmaya kızma olur mu o da çalışacak hatta dedik başlayalım aus gelmeden..

Son düzenleme:
sağol auscumm:KK54:
demek ki sen yokken yerini gazele devrediyorsun canımm..
ahhh gazel ahhh:KK16::KK16::KK16: :KK54:

tamam ablacımm bugün 2 ünite bitireceğim söz verdim bak sana

oooo:KK23: akşama parti mi yapıyoruz..:KK76:

300-500-300-500 :KK76::KK76::KK76::KK76:

kim konuşmuş bu kadar auscumm ya o kadar olmuş geçmiş ya:KK37::KK37:

Bilmeeeeeeem kim konuşmuş acaba :KK52:

O gazel yok mu o gazel , nette yoksam hemen telefonuma rapor bildirir , hevi ve dolmanın çenesi düştü diye :KK53::KK53::KK53:

Yarın bende başlıyorum çalışmaya hevicim , bu sefer son haftaya bırakmayacağım kısmetse .

Hoş buldum pembeli ahretim benim :KK16:

Oku oku gözlerim yerinden pörtledi mi gazelim ya , yazık biberoncum bir ara yetişemiyorum yahu yazmış :KK9:

Satır atlamadım ama :KK1:

Ooooo harika başlamışsın , aöf açmayacak mısın hiç ?

Bitti nihayet :KK37:

Arada kaçırdığım ünite bildirimi yoktur umarım .

Listede adı olup çalışılacak ünite sayısını bildirmemiş arkadaşlar var , size sesleniyorummmmm çalışmanız gereken ünite sayısını iletir misiniz bana :KK16:

Gazel geçmiş olsun ahretim Burakcığım hastalanmış .

Betülcüm canım benim arada girip güzel dileklerde ,dualarda bulunmuşsun ama giremedim kaç gündür :KK16:

Biberon yine gömüldü derslere , o 60 lar 90 olacaaaaaaaaaaak parolası ile :KK1:

Minik kuzum bal kaymağım gözdem , hiç keyfi yok ve üzüyor aus ablasını :KK14:

Hevi dolma tam gaz performans :KK24::KK24::KK24:

Arzuda pek uğramamış :KK19:

Tek ünite bildirimi betülden , zelişten , sevgimeleğinden ve 1/ 4 de olsa limoncuğumdan gelmiş :KK9:

sağol ahretim, iki gün yüksek ateşliydi, kötüydü..şükür bugün daha iyi...korktuğum gibi olmadı....
biberon okadar üzülünce bende sandım 50 ler 45 ler alıcak :KK53: sonuçları bi yazdı maşallah hep 80 70 60 :KK53:
el insaf be biberonum yaa, biz 60 70 e göbek atıyoruz burda :KK9:
dediğin gibi bütün notları 90 lamadan çıkmaz sınavdan :KK53:
sen ne yaptın ne ettin, arkadaş toplantısı mı :KK5:
ben aylardır dostlarımın yüzünü görmüyorum, :KK43:
uzaklık çok kötü...

sağol ahretim, iki gün yüksek ateşliydi, kötüydü..şükür bugün daha iyi...korktuğum gibi olmadı....
biberon okadar üzülünce bende sandım 50 ler 45 ler alıcak :KK53: sonuçları bi yazdı maşallah hep 80 70 60 :KK53:
el insaf be biberonum yaa, biz 60 70 e göbek atıyoruz burda :KK9:
dediğin gibi bütün notları 90 lamadan çıkmaz sınavdan :KK53:
sen ne yaptın ne ettin, arkadaş toplantısı mı :KK5:
ben aylardır dostlarımın yüzünü görmüyorum, :KK43:
uzaklık çok kötü...

Evet canım plan yapmış arkadaşlar iki gün üst üste , eee eşiminde yüzünü gördüğüm yok zaten derslere gömüldü o da , bende çıkayım dedim gezeyim :21:

Gel işte bana ben yakınım sana :KK16:

Şu ingilizceden bile memnunum ben düşün yani , çan düşükmüş çok ing de , geçeyim yeter yahu .

Öpüyorum Burağı kocaman
:KK19:

iyiyim sevgi meleği sen nasılsın :KK34:
oo başlamışsın çalışmalara ne güzel..

bende bugün 2 ünite bitirmeyi düşünüyorum ama gözümde de büyüyor yaaa:KK31:

iyiymm canm ne olsun bende su dün ki ünv kazasını okuyordum bizim burdan da ölen varmış.. resmen facia ihmalsizlik bu gencecik insanlar hayatını kaybetti:KK50::KK50::KK50::KK50::KK50:
hiç bırakmadım ki kuzum:KK9::KK9::KK9::KK9: inşallah sınavdan önce bitirip bol ol tekrar yapacam
aöf kitapları gerçekten cok uzun ama morel lazım motive lazımm ben nasıl çalıştımı söyleyim istersen
ilk başta aöf kitabındaki üniteyi bir güzel okuyorum önemli yerleri çiziyorum renkli kalemle sonra ünite sonu özeti okuyorum sıra sizdeleri okuyrum soruları çözüyorum daha sonra iyice pekişmesi için murat yayınlarından o ünitele ilgil nerdese zaten bir 60 soru var onları çözüyorum bu sayese konu iyice pekişmiş oluyor soru çözmek cok önemli tatlım hadi bakalm biter biter 2 ünite nedir gün içnde:KK76::KK76::KK76::KK76:

teşekkür ederim canmm inşallah tam hız bitirceğim bu üniteleri finallerde cok iyi almam lazımm burda yazıyo ya böyle daha cok hırslanıyorum:KK9::KK9::KK9::KK9:

O gazel yok mu o gazel , nette yoksam hemen telefonuma rapor bildirir , hevi ve dolmanın çenesi düştü diye :KK53::KK53::KK53:

Yarın bende başlıyorum çalışmaya hevicim , bu sefer son haftaya bırakmayacağım kısmetse .

Oku oku gözlerim yerinden pörtledi mi gazelim ya , yazık biberoncum bir ara yetişemiyorum yahu yazmış :KK9:

bakk bakkk seniiii gazel seniii :KK16::KK16::KK16::KK23:

evet auscum bırakma sen sonra uykusuz kalıyorsunnn..:KK31:
vallaha başla sende başla ben de hatta topikçe başlayalım yoksa olmayacak böyle..

son haftalara bırakınca sıkışıyoruz:KK37:

valla ahretim bol bol düşünmeye vaktim oldu :KK14:
vizelerde aöf kitaplarnı yaladım yuttum da ne oldu? pek de iyi geçmedi sınav....
oysa sınava iki gün kala netten inkılap özetlerini indirmiştim...sadece özetten çalıştım ve çok da iyi anladım...
o yüzden aöf beni bunaltıyor, özetleri indirip ordan çalışıyorum...birde muratın özet kitabı var..ona da göz atıyorum, iki özeti bir arada götürüyorum anlayacağın...sanki daha iyi oluyor gibi.. aöf leri yetiştirecek vaktim yok ahretim..mecalim de yok :KK17:
böyle yaptım bakalım bu sefer..inşallah pişman olmam...

bu arada evet yetişemedik okumaya hevi ile dolmayı :KK9:
ahretim sen onlara bi topik açıver bari :KK9: :KK9::KK9:

gazelll :KK16: aşkolsunnn hemen ilk mesajda da söylenmez ki yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:KK25:

hiç acıman yok gazelcimm ama :26::26:

bi kerem ben senden önce söyledim auscum bana bugün çalış affedeceğim seni dedi :63: :63:

auscum dolmaya kızma olur mu o da çalışacak hatta dedik başlayalım aus gelmeden..

eee iş başka dostluk başka hevim....:KK60:
anında söylerim hiç affetmem....
sen dua et mesaj çekip bildirmedim...yine merhametliyim görüyon dimi :KK62:
ben size dedim dimi, etmeyin eylemeyin ausa kül yutturamazsınız, o görür yazdıklarınız diye...dinlemediniz beni ohh canıma değsin :KK60:

Kızlar kesinlikle aöf kitaplarını okumalısınız ünitelerini çünkü bu sınavda sırf kitap agırlıklı sormuşlar zaten konuyu okumaklada pek anlamıyorsun
ek kaynak olması gerçekten cok yararlı oluyor ben konuyu bitiriyorum hemen soru çözmeye geçiyorum bir konudan 60 soru çözüyorum yaklaşık ve konu o kadar güzl pekişiyo ki zaten özet olması gerekli yoksa tüm karışıyo :86: önceden hep unuturdum aöfün sonundaki test soruları yetmezdi şmdi hiç öyle değilm bol bol soru çözün mutlaka kaynak kitabı olmalı birde su sıra sizde bölümleri var onların cevapları onlarara mutlaka çalışın bu sene onlardan soru vardı dikkat ettiniz mi hiç aöf sistemi cok değiştirmiş bize denk geldi o da:KK9::KK9:
durmak yok yola devam ben şimdi dersimin başına geçim enisi çok konuştum:KK53::KK53:

Son düzenleme:
iyiymm canm ne olsun bende su dün ki ünv kazasını okuyordum bizim burdan da ölen varmış.. resmen facia ihmalsizlik bu gencecik insanlar hayatını kaybetti:KK50::KK50::KK50::KK50::KK50:
hiç bırakmadım ki kuzum:KK9::KK9::KK9::KK9: inşallah sınavdan önce bitirip bol ol tekrar yapacam
aöf kitapları gerçekten cok uzun ama morel lazım motive lazımm ben nasıl çalıştımı söyleyim istersen
ilk başta aöf kitabındaki üniteyi bir güzel okuyorum önemli yerleri çiziyorum renkli kalemle sonra ünite sonu özeti okuyorum sıra sizdeleri okuyrum soruları çözüyorum daha sonra iyice pekişmesi için murat yayınlarından o ünitele ilgil nerdese zaten bir 60 soru var onları çözüyorum bu sayese konu iyice pekişmiş oluyor soru çözmek cok önemli tatlım hadi bakalm biter biter 2 ünite nedir gün içnde:KK76::KK76::KK76::KK76:

teşekkür ederim canmm inşallah tam hız bitirceğim bu üniteleri finallerde cok iyi almam lazımm burda yazıyo ya böyle daha cok hırslanıyorum:KK9::KK9::KK9::KK9:

nerde olmuş kaza canım bakmadım haberlere..

bende başlayacağım canım bugün niyetim var..
bende senin tarzda çalışıyorum ama önce murattan özet çıkartıyorum.. :KK31:
sonra aöf kitaplarını okuyup eksiklerini not edip yapıştırıyorum canım..

canım aöfler çok uzun anlattığı için oku oku bitmiyor özet çıkarmakta uzun şu kısa vakitte..:KK34:
sanada oluyor mu hepsinin önemli geldiği yerler aöflerde..:26:

Evet canım plan yapmış arkadaşlar iki gün üst üste , eee eşiminde yüzünü gördüğüm yok zaten derslere gömüldü o da , bende çıkayım dedim gezeyim :21:

Gel işte bana ben yakınım sana :KK16:

Şu ingilizceden bile memnunum ben düşün yani , çan düşükmüş çok ing de , geçeyim yeter yahu .

Öpüyorum Burağı kocaman
:KK19:

evet ausum benim arkadaşlardan da duydum, ing çok düşükmüş çanı...geçersin telaş etme...
iyi yapmışsın gez tabi, enişte de çalışsın evde :KK34:
yusuf paşa ne yapıyor, kreşten memnun mu? sağlığı yerinde olsun aman ausum, dikkat et kreşten çok hastalık getirir eve...:26:

X