- 11 Ocak 2012
- 10.411
- 2.199
Ben de aynı şeyi düşündüm yazarken, yok daha deştikçe neler çıkacak ben biliyorum.:))) Artık şaşırtmıyor, sadece tatlı bir gülümseme oluşuyor yüzümde...
Toplamazsın umarım canım benim, ama sanki bu sene daha düzgün gibi geçen seneye göre...Gerçi gazel problemle karşılaştı daha ilk dakikadan, ama ben kitaplarımı almaya gittiğimde ilahiyat kitaplarını gördüm gelmişti, sınıfa dikkat etmedim gerçi, belki 1.sınıfınkilerdir...Hatta düşündüm keşke bizim bürodan alsaydı kitaplarını diye...
Ben de büro çıkışı egem yayınlarına uğradım, daha benim bölümün yardımcı kitabı gelmemiş, 1 haftaya gelir ama konu anlatımlı değil, soru bankası gelecek dedi çocuk. Karacan Yayınlarına da internetten bakmıştım, o da nokta atış ile beraber başka türlü bir yardımcı kitap daha çıkartmış bu sene. Her derse ayrı kitap, "kavram şemalı ders notları" diye bir seri...Her dersi almam da, belki osmanlı türkçesi ve orhun türkçesi için alabilirim eğer çıkarsa...Murat da bu sene geçen senelerin çıkmış sorularını her bölüm için ayrı bir kitapçık olarak basmış. Bir de normal yardımcı kitabı var. Lider yayınları da daha basılmamış, en azından benim bölümüm, o yüzden bir fikrim yok onunla ilgili...
ben zaten numuneliğim biberoncum hep terslikler bana denk gelir...
konyadaki arkadaşlarım hep alabilmiş kitaplarını...bursada neden bu sorun var anlamış değilim...iki tane büroya gittim ikisinde de yok...buda benim talihsizliğim işte...
bu arada origami denilince nedense hemen aklıma michael'in prison break kuşu geldi
yapmayı öğrendim süper bişey elime bi kağıt geçse hemen o kuşu yapıyorum...
yakında michael'in yaptığı gibi o kuşun kanadının altına aöf ile ilgili gizli bilgilerin şifresini yazıp burda paylaşabilirim