- 5 Temmuz 2013
- 3.393
- 162
allah allah benim alıntılar niye karışık çıkıyor yaa..daha önce hiç olmazdı :26::26:
Benimde bildirimler kısmında mesaj olduğunu göstermiyor ne zamandır sadece beğenileri gösteriyor gazelim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
allah allah benim alıntılar niye karışık çıkıyor yaa..daha önce hiç olmazdı :26::26:
Burdada ders yapıyoruz niye öyle diyosun heviiii
Ah ah gazelim sen bilirsin kilo verebilmeyi asıl o çok zordur diyerekten seninle söz düellosuna başlıyomuşum
Evet benim metabolizma çok tembel herhal bide yemeği sevince ooooooohhhhh deymeyin keyfime
Hemen acil tarafından o zaman sevgili annemin pekmezli datlusundan göndereyim sana pekmez sevmeyen bile atılıyo gazelim
ayyy yerimm ben onu yerimm yaa
burnundan mı şeker şey seni
Allah acil şifa versin bak anneciğin nasıl üzülüyor sana
evet konya soğuk yer canım otobüslerde malum in bin üşütmştür kısa zamanda atlatır inş
Benimde bildirimler kısmında mesaj olduğunu göstermiyor ne zamandır sadece beğenileri gösteriyor gazelim
hımm pekmez tatlısı mı, hiç bilmiyorum nasıl yapılıyor?
pekmez helvasını bilirim ama tatlısı nasıl merak ettim..eşim pekmez canvarı..çok sever...şimdi duysa der ki, hemen tarifini al
evet canım yaa, otobüsün içi sıcak, mola da tuvalete indik falan derken soğuk sıcak dengesi bozdu...
geçer inşallah..rabbim hastalık vermesin kimseye...dermansız dert vermesin...bu sıralar hastalıklarla çok uğraştık, şükür ki dermanımız var da iyileştik,,,ya derman bulamayan binlerce insan...allahım kimseyi hastane köşelerinde bırakıp derman aratmasın...
şu soğukda karda aç açıkta bırakmasın kimseyi...amin..
gazelcim biz anlıyoruz canım senii
aynen dolmam ben kazene sordum bi sorun varmış hala çözülememiş bende de alıntılar gözükmüyor demek ki genel bir sorun var
hoş geldin arzucum yok ay daha çalışmıyoruz ki boş boş kaynatıyoruz burda..
sağol canım benim çok teşekkür ederim...
konyaya gidip geldik ya çok soğuktu sınav haftası otobüslerde haliyle üşüttük sanırım...
o da öper seni ablası, pek sever öpmeyi özellikle burundan öpmeyi
sağol kuzum çok sağol...pek iyi değil ateş çıkıp çıkıp iniyor...çıkınca elim ayağıma dolanıyor, 39 a çıktı...hemen ılık banyo yaptırdım, kafası kalkmıyor kuzumun hiç iştahı yok..ne dediysem ne yaptıysam yediremedim...keki çok sever kek yaptım bir dilimin yarısını yedi şurup verdim..
şimdi uyudu, gece saat başı kalkıp yokluyorum...inşallah çıkmaz ateş yine
almak zor dolmam gerçekten başına gelmeden bilemezsin..yıllardır çabalıyorum, ama metabolizma çok hızlıysa naparsan yap olmuyor...3,5 kilo aldım bir ayda..ama sınav zamanı iştahsızlıktan birazı gitti
hemen pekmeze bala cevize dayanmam lazım...hiç de sevmem
Burdada ders yapıyoruz niye öyle diyosun heviiii
dolmam görünen koy yakındır canımm ya geçmişi okusalar aaayy... çaktırmaa
amin gazelcim aminn..
ne güzel dua ettin ama aöflüleri unuttun hani 40 kere söyleyecektik..
hımm pekmez tatlısı mı, hiç bilmiyorum nasıl yapılıyor?
pekmez helvasını bilirim ama tatlısı nasıl merak ettim..eşim pekmez canvarı..çok sever...şimdi duysa der ki, hemen tarifini al
evet canım yaa, otobüsün içi sıcak, mola da tuvalete indik falan derken soğuk sıcak dengesi bozdu...
geçer inşallah..rabbim hastalık vermesin kimseye...dermansız dert vermesin...bu sıralar hastalıklarla çok uğraştık, şükür ki dermanımız var da iyileştik,,,ya derman bulamayan binlerce insan...allahım kimseyi hastane köşelerinde bırakıp derman aratmasın...
şu soğukda karda aç açıkta bırakmasın kimseyi...amin..
hoşbuldum :) olsun en azından sayfadasınız oda bişey benim sayfaya giresim bile gelmedi dünden beri o topik senin bu topik benim derbeder bi şekilde dolaşıyorum sorular açıklanınca tribe girdim neyse tilki misali dönüp dolaşıp buraya geldim yine..
oyy kıyamam yaa.. bi acile gitsenizya nolur nolmaz bende pek panikimdir böyle konularda çocuğum olsa doktordan çıkmam büyük ihtimalle hıçkırsa aklım kaçar benim koşa koşa normalmi diye sorarım heralde :26: evlat işte canından can.. Allahım bütün analara kolaylık versin acil şifalar versin evlatcığına..
tabi canım çalışıyorsunuz bliyom ben
ah hevim ah, olacağını bilsem hatim bile indiririm 40 ın lafı mı olur
Safmıyız kııız niye çaktırıyoz niye yazıyon niye ele veriyon bizi
aynen öyle olmuş canım ama olsun sen gel yinede amann ya aöfye sinir oluyorum artık..
sen baktın mı cevaplarına arzucum..
olsun gazelim et sen umut dünyası...
dur dur saçımı çekme dolmam ya sen el deyince şarkı geldi aklıma ele güne karşı yapayslnız böylede olmaz ki..
yok yaa bakamadım ben yüreğim dayanmadı bu acıya zaten soruları hatırlayamadımki cevaplarım aklıma gelsin o kadar kopmuşum
ben baktım ama hatırlayamadım ki cevapları bide insanın moralide bozuluyor..yok yaa bakamadım ben yüreğim dayanmadı bu acıya zaten soruları hatırlayamadımki cevaplarım aklıma gelsin o kadar kopmuşum
Amaaan şeker oğlan anasına darılmııışş damda yatar oğlaannnn
Arzu seni de yüreği dayanamayıp bakamayanlar tarafına alıyım şöyle ama zaten sen o tarftaymışsın
ben baktım ama hatırlayamadım ki cevapları bide insanın moralide bozuluyor..
nys canım inş ii notlar alırız ya..
vallaha o taraftayım başka tarafa hayatta gidemem hatta sonuçlara bile bakmayı düşünmüyorum önlemim olmadan tımarhanelik olurum diye önce ilaçlarımı yutup öyle bakarım pasiflora falan içerim bi şişe anca öyle bakabilirim yoksa mümkünü yok..
ben baktım ama hatırlayamadım ki cevapları bide insanın moralide bozuluyor..
nys canım inş ii notlar alırız ya..
dolmaaaaaaaa
veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
manda yuva yapmış söğüt dalına amannn amann