2013 / 2014 Güz Dönemi Açıköğretim Ders Çalışma Sayfası

Ah ah gazelim sen bilirsin kilo verebilmeyi asıl o çok zordur diyerekten seninle söz düellosuna başlıyomuşum :KK53::KK53:
Evet benim metabolizma çok tembel herhal bide yemeği sevince ooooooohhhhh deymeyin keyfime :KK52::KK52:
Hemen acil tarafından o zaman sevgili annemin pekmezli datlusundan göndereyim sana pekmez sevmeyen bile atılıyo gazelim :KK39::KK39: :KK8::KK8:

hımm pekmez tatlısı mı, hiç bilmiyorum nasıl yapılıyor?
pekmez helvasını bilirim ama tatlısı nasıl merak ettim..eşim pekmez canvarı..çok sever...şimdi duysa der ki, hemen tarifini al :KK60:

ayyy yerimm ben onu yerimm yaa:KK16::KK16:
burnundan mı şeker şey seni:KK19:
Allah acil şifa versin bak anneciğin nasıl üzülüyor sana:KK16:

evet konya soğuk yer canım otobüslerde malum in bin üşütmştür kısa zamanda atlatır inş:nazar:

evet canım yaa, otobüsün içi sıcak, mola da tuvalete indik falan derken soğuk sıcak dengesi bozdu...
geçer inşallah..rabbim hastalık vermesin kimseye...dermansız dert vermesin...bu sıralar hastalıklarla çok uğraştık, şükür ki dermanımız var da iyileştik,,,ya derman bulamayan binlerce insan...allahım kimseyi hastane köşelerinde bırakıp derman aratmasın...
şu soğukda karda aç açıkta bırakmasın kimseyi...amin..

Benimde bildirimler kısmında mesaj olduğunu göstermiyor ne zamandır sadece beğenileri gösteriyor gazelim :KK31:

gazelcim biz anlıyoruz canım senii

aynen dolmam ben kazene sordum bi sorun varmış hala çözülememiş bende de alıntılar gözükmüyor demek ki genel bir sorun var:KK31:

pekmez helvasını bilirim ama tatlısı nasıl merak ettim..eşim pekmez canvarı..çok sever...şimdi duysa der ki, hemen tarifini al :KK60:

evet canım yaa, otobüsün içi sıcak, mola da tuvalete indik falan derken soğuk sıcak dengesi bozdu...
geçer inşallah..rabbim hastalık vermesin kimseye...dermansız dert vermesin...bu sıralar hastalıklarla çok uğraştık, şükür ki dermanımız var da iyileştik,,,ya derman bulamayan binlerce insan...allahım kimseyi hastane köşelerinde bırakıp derman aratmasın...

amin gazelcim aminn..
ne güzel dua ettin ama aöflüleri unuttun hani 40 kere söyleyecektik..:KK37:

gazelcim biz anlıyoruz canım senii

aynen dolmam ben kazene sordum bi sorun varmış hala çözülememiş bende de alıntılar gözükmüyor demek ki genel bir sorun var:KK31:

evet canım alıntılanan mesajlarda bildiri gelmiyor artık...teknik bi sorun varmış...
kötü oluyor ama yaa, düzelse bi an önce iyi olur...unutuyoruz nereye ne yazdığımızı..malum benim gibi çenesi düşük biri her topiğe laf yetiştirdiği için :KK60: unutuyorum hangi topiğe ne yazmıştım diye :KK14:

hoş geldin arzucum yok ay daha çalışmıyoruz ki boş boş kaynatıyoruz burda..:KK9:

hoşbuldum :) olsun en azından sayfadasınız oda bişey benim sayfaya giresim bile gelmedi dünden beri o topik senin bu topik benim derbeder bi şekilde dolaşıyorum sorular açıklanınca tribe girdim :KK70: neyse tilki misali dönüp dolaşıp buraya geldim yine.. :KK70:

sağol canım benim çok teşekkür ederim...:KK5:
konyaya gidip geldik ya çok soğuktu sınav haftası otobüslerde haliyle üşüttük sanırım...:KK5:
o da öper seni ablası, pek sever öpmeyi :KK34: özellikle burundan öpmeyi :KK1:

sağol kuzum çok sağol...pek iyi değil ateş çıkıp çıkıp iniyor...çıkınca elim ayağıma dolanıyor, 39 a çıktı...hemen ılık banyo yaptırdım, kafası kalkmıyor kuzumun :KK5: hiç iştahı yok..ne dediysem ne yaptıysam yediremedim...keki çok sever kek yaptım bir dilimin yarısını yedi şurup verdim..
şimdi uyudu, gece saat başı kalkıp yokluyorum...inşallah çıkmaz ateş yine :KK5:

almak zor dolmam gerçekten başına gelmeden bilemezsin..yıllardır çabalıyorum, ama metabolizma çok hızlıysa naparsan yap olmuyor...3,5 kilo aldım bir ayda..ama sınav zamanı iştahsızlıktan birazı gitti :KK5:
hemen pekmeze bala cevize dayanmam lazım...hiç de sevmem :KK25:

oyy kıyamam yaa.. bi acile gitsenizya nolur nolmaz :KK43: bende pek panikimdir böyle konularda çocuğum olsa doktordan çıkmam büyük ihtimalle hıçkırsa aklım kaçar benim koşa koşa normalmi diye sorarım heralde :26: evlat işte canından can.. Allahım bütün analara kolaylık versin acil şifalar versin evlatcığına..

Burdada ders yapıyoruz niye öyle diyosun heviiii :KK53::KK53::KK53:

tabi canım çalışıyorsunuz bliyom ben :KK70:

ilk önce burakçığına çooookkk geçmiş olsun dileyeyim yeni gördüm hayırdır ne yi var grpmi :KK28:
Gelelim pekmez datlusuna çok dehşetistan bişey gazelim biraz tutturması zor gibi :KK8::KK8:
İçine fındıklar bademler koyuluyo alüminyum tepside ocak üzerinde yapılıyor :KK52: sadece pekmez susam fındık filan ondan ibaret bi tatlı :KK6: tarifide verişime bak ya ileğinime tüküreyim ben :KK53::KK53:
aklına yattıysa daha itinalı bi şekilde verbilirim tarifi veya şöyle iyisinden bi pekmez gönderiver boool olsun ama biz yaparız :KK53::KK53:

hoşbuldum :) olsun en azından sayfadasınız oda bişey benim sayfaya giresim bile gelmedi dünden beri o topik senin bu topik benim derbeder bi şekilde dolaşıyorum sorular açıklanınca tribe girdim :KK70: neyse tilki misali dönüp dolaşıp buraya geldim yine.. :KK70:

oyy kıyamam yaa.. bi acile gitsenizya nolur nolmaz :KK43: bende pek panikimdir böyle konularda çocuğum olsa doktordan çıkmam büyük ihtimalle hıçkırsa aklım kaçar benim koşa koşa normalmi diye sorarım heralde :26: evlat işte canından can.. Allahım bütün analara kolaylık versin acil şifalar versin evlatcığına..

tabi canım çalışıyorsunuz bliyom ben :KK70:

aynen öyle olmuş canım ama olsun sen gel yinede amann ya aöfye sinir oluyorum artık..:KK53:
sen baktın mı cevaplarına arzucum..

ah hevim ah, olacağını bilsem hatim bile indiririm :KK14: 40 ın lafı mı olur :KK51:

olsun gazelim et sen umut dünyası...:21:

aynen öyle olmuş canım ama olsun sen gel yinede amann ya aöfye sinir oluyorum artık..:KK53:
sen baktın mı cevaplarına arzucum..

olsun gazelim et sen umut dünyası...:21:

yok yaa bakamadım ben yüreğim dayanmadı bu acıya :KK43: zaten soruları hatırlayamadımki cevaplarım aklıma gelsin o kadar kopmuşum :KK53:

yok yaa bakamadım ben yüreğim dayanmadı bu acıya :KK43: zaten soruları hatırlayamadımki cevaplarım aklıma gelsin o kadar kopmuşum :KK53:
ben baktım ama hatırlayamadım ki cevapları bide insanın moralide bozuluyor..
nys canım inş ii notlar alırız ya..
Amaaan şeker oğlan anasına darılmııışş damda yatar oğlaannnn :KK24::KK24: :KK9::KK9:

dolmaaaaaaaa:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
manda yuva yapmış söğüt dalına amannn amann:KK24::KK24:

Arzu seni de yüreği dayanamayıp bakamayanlar tarafına alıyım şöyle :KK42: :nazar: ama zaten sen o tarftaymışsın :KK9::KK9:

vallaha o taraftayım başka tarafa hayatta gidemem hatta sonuçlara bile bakmayı düşünmüyorum önlemim olmadan tımarhanelik olurum diye önce ilaçlarımı yutup öyle bakarım pasiflora falan içerim bi şişe anca öyle bakabilirim yoksa mümkünü yok.. :KK53:

vallaha o taraftayım başka tarafa hayatta gidemem hatta sonuçlara bile bakmayı düşünmüyorum önlemim olmadan tımarhanelik olurum diye önce ilaçlarımı yutup öyle bakarım pasiflora falan içerim bi şişe anca öyle bakabilirim yoksa mümkünü yok.. :KK53:

ne diyosun o kadar yaniii :KK53::KK53::KK53:

ben baktım ama hatırlayamadım ki cevapları bide insanın moralide bozuluyor..
nys canım inş ii notlar alırız ya..

dolmaaaaaaaa:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
manda yuva yapmış söğüt dalına amannn amann:KK24::KK24:

Değiştiir mi oynuyoz hevi :KK53::KK53:
Ama dur seen :KK52::KK52:
TİN TİN TİNİMİNİ HANIM TİN TİN TİN TİNİMİNİ HANIM SENİ SEVİYOR CANIM SENİ SEVİYOR CANIM :KK24::KK24:
BU DA NASIL Bİ ŞARKIDIR ARKADAŞŞŞ :KK53::KK53:

X