2013 / 2014 Güz Dönemi Açıköğretim Ders Çalışma Sayfası

Biberoooooooon allahını seversen bu sefer okuyup okuyp gitme :10::10: Bak allahın adını verdim geeellll bekliyoruz seni :8::8::8:

Dolmam, okuyup okuyup gitmiyorum, demin tam cevap yazacaktım oğlan çağırdı odasına acil! annnneeeee geeeeeel diye.:)) Mecburen gittik el mahkum.:1: Şimdi de geldim anacım, durduğunuz gibi durmuyonuz ki, oku oku bitmiyor.:1:

Dolmam, okuyup okuyup gitmiyorum, demin tam cevap yazacaktım oğlan çağırdı odasına acil! annnneeeee geeeeeel diye.:)) Mecburen gittik el mahkum.:1: Şimdi de geldim anacım, durduğunuz gibi durmuyonuz ki, oku oku bitmiyor.:1:

OHHH BEEE SONUNDA GELDİ BİBERONUM :16::16:
Eee napıcan biberonum dünyada dönüyo diye iğrençte bişey dermişim :9::9: :27:
Aman o durumları bilmezmiyim benim yeğenlerde öyle illa bi annelerini ayaklaraına çağırırlar :55::55:

Değiştiir mi oynuyoz hevi :27::27:
Ama dur seen :52::52:
TİN TİN TİNİMİNİ HANIM TİN TİN TİN TİNİMİNİ HANIM SENİ SEVİYOR CANIM SENİ SEVİYOR CANIM :24::24:
BU DA NASIL Bİ ŞARKIDIR ARKADAŞŞŞ :27::27:

amannnnnnnnnnnnnnnnnnn oynayalım gitsin be dokmam topiğin 2 deli bekçisi :16::16::16:

ayy bulamıyorum şarkı..

dolmaaa:32::32::26:

amannnnnnnnnnnnnnnnnnn oynayalım gitsin be dokmam topiğin 2 deli bekçisi :16::16::16:

ayy bulamıyorum şarkı..

dolmaaa:32::32::26:

Dur yardım edem hevim :27::27:
ANKARANIN BAĞLARI BÜKLÜM BÜKLÜM YOLLARI :64::64::64::64:
hİÇTE ÖMRÜMDE DİNLMEDİĞİM ŞARKILAR BURAYADA YAZDIK ÇİZDİK SANKİ KULAKLIK KULAKIMIZDA HER DAİM MÜZİKLERİ DİNLİYORUZ HAVASI OLDU :9::9: :27::52:

Gazelim, geçmiş olsun kuzucuğa, en kısa zamanda iyileşir sen ona şimdi neler neler yaparsın hemencecik kalkar ayağa...Çok çok geçmiş olsun canım benim...

Dur yardım edem hevim :27::27:
ANKARANIN BAĞLARI BÜKLÜM BÜKLÜM YOLLARI :64::64::64::64:
hİÇTE ÖMRÜMDE DİNLMEDİĞİM ŞARKILAR BURAYADA YAZDIK ÇİZDİK SANKİ KULAKLIK KULAKIMIZDA HER DAİM MÜZİKLERİ DİNLİYORUZ HAVASI OLDU :9::9: :27::52:

oo ankara havası diyorsun yanii..:32:
hopp dilara gazel düştü bağlara dilara karlar yağdı dağlara dilara neredesn bnm güzel sevdgmmm :32::32:

aynen öyle zannedecekler cnm ama öyle bişy yokk...:27:

yok yok o kadarda değil yani :53::53::53: Benim şunu yaptığıma bakma sen arzu :8::8:
Hepimiz aynı durumdayız diyecem o da olmıycak amman bende o durumdayım en iyisi oldu şimdi :52::52:

bizi bu hale koyanlar bizden beter olsunlar inşallah dicem ama beddua bile etmeye değmez bunlara :( inşallah güzel atmışızdır ya tek umudum şansımın yaver gidip attıklarımın tutmuş olması..

oo ankara havası diyorsun yanii..:32:
Hopp dilara gazel düştü bağlara dilara karlar yağdı dağlara dilara neredesn bnm güzel sevdgmmm :32::32:

Aynen öyle zannedecekler cnm ama öyle bişy yokk...:27:

nooooollduuu pınar sana noooolduuu :27:
Bu nasıl bi şarkı ne diyosun sen :27::27::27:
Gazelden bahsediyon sandım sonra dilara dedin noooolllluuuyyooo yaa :8::8::8:

aaaaaa domuz gribini biliyorsun da oğuzhan koç-ibrahim büyükak'ın yeni bombasını bilmiyorsun. Cık cık cık dolmam, olmadı bu...:19::52::52:

hııııhhhh çok güzel oldu işte bu :52::52:çalışmadığımız yerden geldi aynı aöf gibisin biberonum fena vurdun bizi :52::52:
Harbiden olmadı ama :30::30::30::30::30::30::30:

Back