Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dolmam, okuyup okuyup gitmiyorum, demin tam cevap yazacaktım oğlan çağırdı odasına acil! annnneeeee geeeeeel diye.:)) Mecburen gittik el mahkum.Şimdi de geldim anacım, durduğunuz gibi durmuyonuz ki, oku oku bitmiyor.
![]()
Değiştiir mi oynuyoz hevi
Ama dur seen
TİN TİN TİNİMİNİ HANIM TİN TİN TİN TİNİMİNİ HANIM SENİ SEVİYOR CANIM SENİ SEVİYOR CANIM
BU DA NASIL Bİ ŞARKIDIR ARKADAŞŞŞ![]()
ne diyosun o kadar yaniii![]()
amannnnnnnnnnnnnnnnnnn oynayalım gitsin be dokmam topiğin 2 deli bekçisi
ayy bulamıyorum şarkı..
dolmaaa:26:
o kadar vallaha.. Acıncak halde hissediyorum kendimi.. Hiç böyle olmamıştı daha önce![]()
amannnnnnnnnnnnnnnnnnn oynayalım gitsin be dokmam topiğin 2 deli bekçisi
Ayy bulamıyorum şarkı..
Dolmaaa:26:
şimdi farkettim dolma yazacağına dokmam yazmışsın
Bizzat rahatsız olurum adımı dokma olarak çağrılmaktan![]()
Dur, ben size şarkı bulayım; ikimizin dee psikolojisini seeen bozduuun nasıl?? :)))
Dur yardım edem hevim
ANKARANIN BAĞLARI BÜKLÜM BÜKLÜM YOLLARI
hİÇTE ÖMRÜMDE DİNLMEDİĞİM ŞARKILAR BURAYADA YAZDIK ÇİZDİK SANKİ KULAKLIK KULAKIMIZDA HER DAİM MÜZİKLERİ DİNLİYORUZ HAVASI OLDU![]()
![]()
Ben farkettim de, şimdi topiğin redaktörü geldi demeyin diye ses etmedim.![]()
yok yok o kadarda değil yaniBenim şunu yaptığıma bakma sen arzu
Hepimiz aynı durumdayız diyecem o da olmıycak amman bende o durumdayım en iyisi oldu şimdi![]()
O NASIL Bİ ŞARKIbiberonum af buyur bilemedim yada bilmemzliğe vurdum
![]()
oo ankara havası diyorsun yanii..
Hopp dilara gazel düştü bağlara dilara karlar yağdı dağlara dilara neredesn bnm güzel sevdgmmm
Aynen öyle zannedecekler cnm ama öyle bişy yokk...![]()
biberoncum biraz mırıldanıver şarkıdan...![]()
aaaaaa domuz gribini biliyorsun da oğuzhan koç-ibrahim büyükak'ın yeni bombasını bilmiyorsun. Cık cık cık dolmam, olmadı bu...![]()