2013 / 2014 Güz Dönemi Açıköğretim Ders Çalışma Sayfası

evet canım dönem dönem öyle renk oluyor mesele bnmde bu aralar kırmızı ve haki yeşili sevdem tuttu şekerimm...
bende severim öyle rengarenkleri oo odan tam bana göre dolmam..:KK16:

hangi şarkı oo bakayımm..:KK76::KK76:

Eveeet rengarenk güzel oluyo insanın içi açılıyor :KK19:
Amaan hevim öyle saçma bi şarkıki ama gel görki dilime yapıştı :KK9::KK9:
Çok güzel hareketlerdeki oğuzhanı bilirsin onun bi DOMUZ GRİBİ OL İNŞALLAH şarkısı var o işte :KK60::KK60::KK60:
Netten bak istersen o takıldı kaldı dilime yaa :KK24::KK24::KK24::KK24:

Eveeet rengarenk güzel oluyo insanın içi açılıyor :KK19:
Amaan hevim öyle saçma bi şarkıki ama gel görki dilime yapıştı :KK9::KK9:
Çok güzel hareketlerdeki oğuzhanı bilirsin onun bi DOMUZ GRİBİ OL İNŞALLAH şarkısı var o işte :KK60::KK60::KK60:
Netten bak istersen o takıldı kaldı dilime yaa :KK24::KK24::KK24::KK24:

kızz biliyorum ben onu okudum ve bede söylemeye başladım bulaşıcı galiba

beni sen nasl terke ettin bırakıp gittin çok eyıp ettin eyvallah şimdi halsizliğin tutsun motorun bozulsun domuz gribi ol inşallah:KK24::KK24:
ayyy dolmam
hadi hep beraberrr :118:

kızz biliyorum ben onu okudum ve bede söylemeye başladım bulaşıcı galiba

beni sen nasl terke ettin bırakıp gittin çok eyıp ettin eyvallah şimdi halsizliğin tutsun motorun bozulsun domuz gribi ol inşallah:KK24::KK24:
ayyy dolmam
hadi hep beraberrr :118:

Bizim burdaki mağazada bangır bangır çalıyodu o dakikadan itibaren bi bakttım dilimde :KK53:
Hey yarebbim ya nasıl şarkıdır :KK53:
Vay arkadaş sanda mı bulaştırdım :KK52::KK52::KK52:
DOMUZ GRİBİ OL İNŞALLAH HOPPPPA HAYDIIII :KK52::KK52::KK52:
Topiği ayaklandıralım kııııız bu şarkıyla çok sessiz sakin :KK76::KK76::KK76::KK76::KK76::KK76:

Biberon biberon duyuyormusun bizi ordasın görüyoruz biz seni ama sen bizi duyuyormusun kardeeşşşş :KK53::KK53: Kardeş deyincede aklıma daayyyı geldi :KK9::KK9:
Yeğeen asıl mesele duymak değil görmektir yeğeeeeennn :KK60::KK60:

Bizim burdaki mağazada bangır bangır çalıyodu o dakikadan itibaren bi bakttım dilimde :KK53:
Hey yarebbim ya nasıl şarkıdır :KK53:
Vay arkadaş sanda mı bulaştırdım :KK52::KK52::KK52:
DOMUZ GRİBİ OL İNŞALLAH HOPPPPA HAYDIIII :KK52::KK52::KK52:
Topiği ayaklandıralım kııııız bu şarkıyla çok sessiz sakin :KK76::KK76::KK76::KK76::KK76::KK76:

aynen öyle canım topiğin gece bekçileriyiz ya biz dolmacımm :13:
istemediğin bi şarkı hemen diline dolanır dolmacım zaten bu şarkıyı çalıyordu olacak iş değil..:KK53:

biberon bizi mi okuyorsun sen hadi gel gel anı yaşa şarkı söylüyoruz canımm:KK24::KK24::KK24:

aynen öyle canım topiğin gece bekçileriyiz ya biz dolmacımm :13:
istemediğin bi şarkı hemen diline dolanır dolmacım zaten bu şarkıyı çalıyordu olacak iş değil..:KK53:

biberon bizi mi okuyorsun sen hadi gel gel anı yaşa şarkı söylüyoruz canımm:KK24::KK24::KK24:

valla hababam sınıfındaki veysel efendi gibi olduk kııız :KK9::KK9::KK9:
Aç kapıyı veysel efendi :KK53: biz de iki gece bekçisi kapı gibi durmuşuz kapını önünde :KK9::KK9::KK9: :KK8::KK8::KK8: :KK6::KK6:

valla hababam sınıfındaki veysel efendi gibi olduk kııız :KK9::KK9::KK9:
Aç kapıyı veysel efendi :KK53: biz de iki gece bekçisi kapı gibi durmuşuz kapını önünde :KK9::KK9::KK9: :KK8::KK8::KK8: :KK6::KK6:

aynen öyle oldu dolmam..:KK53:
topiğe gelen bizi görünce kaçıyor mu ne kimse cevap atmıyor bıktılar mı bizden:26::26:

Ah gazeliiim şu kilo verme alma olayını bi değiş tokuş yapsak senle :KK53::KK53:
Sen maşallah herşeyin üstesinden geliyosun şu an verebileceğim tek örnek yemek yarışması :KK9: onda ne kadar ümitsizdin ama san güveniyoduk zaten e ne oldu kazandın o misal sen yaparsın üstesinden gelirsin bu aöf ninde biz ne yapacaz :18::18:
Aynen öyle körolasıcaaöf bilerek yapıyolar meezun etmemek uğruna bizi ne hallere sokuyolar :KK53:
Sınava giderken evlilik cüzdanlarını götürdün mü :KK52::KK52:
Ben tapuyu unutmuşum be gazelim nerdeyse yüzüme tükürüyorlardı :KK52::KK52::KK53::KK53:

valla değişelim canım, tahta kurusu gibi gezmekten bıktım :KK1:
gerçi konyaya gidince halam dedi azcık killo almışsın ama az daha al :KK53:
sanki bakkaldan iki ekmek al der gibi kolay bişey sanıyorlar, olmuyor işte almak vermekten daha zor...
bende dedim hala senin de azcık fazlan var, azcık ver :KK60:
haa ben evlilik cüzdanını götürmedim, hatta gıcıklık olsun diye sınava başlarken kimlik belge vs çıkarmadım çantamdan hiç :21:
onlar isteyene kadar koymadım masaya, ohh iyi oldu... :21:

herkese iyi akşamlar diliyorum
hepinizi beğene beğene geldimm geçmişten şekerler...

aaa hiç kimse dün topiğe girmemiş konuşmamış
dolmam hemen açığı kapatmamız lazım..

evet insan isminin yazıldığını görünce kendini özel hissediyor..
ayy canlarım benim..
bende yazayım adet yerini bulsun
auscum gazelim dolmam betülcüm biberoncum gözdecim :KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:
sizleri kocaman öpüyoruum ayy bugün sevgi böceği oldum da öpesim geldi sizleri..
:KK54::KK54::KK54::KK54::KK54::KK54:

bende bi baktım canım ama hatırlayamıyorum bide acaba o mu bu mu diyerek insanın canı dahada sıkılıyor bende bıraktım..:26:
sınav sonuçlarını bekleyeceğim..
inş hepimiz iyi alırız..
bir şeyi 40 kere söyleyince olurmuş bizimkide 40 olmuştur artık:KK52::KK52:
demi gazelimm:KK16:

inşallahhhh canımm benimmm inşallahhh :KK31:

iyi akşamlar betülcüm..:KK16:
gelll betülcüm gel sende saçmala bizle ama sonra yok şöyle efendim yok böyle diye sitem etme kendini toparlayamzsan sorumlusu biz değiliz..:KK23:

bende ne zamandır çalışmayı düşünüyorum canım ama nasip olmuyor..
yarın haftasonu şu inglizceyi bi bitireyim diyorumm cd falan varya sonra gerisine bakacağız artık :KK31::KK31:
körolası aöf işteee:KK4:

baktım ama hatırlayamadım sonra bi iç çektim çıktım canımm artık sonuçları bekleyeceğim..:KK31:
inş bu akşam karşılaşırız dolmam:13::KK16:

iyi akşamlar biberoncum..:KK16:
çok teşekkür ederimm canımm:21:
çalışkan biberonum benimm maşallah sana vallaha senin gibi yok ayol:21:
azıcık bizede atıver ders çalışma aşkında :nazar:
:KK54:

öp kuzum öp, bende seni öpeyim kokulu öpücüklere boğayım :KK16::KK16:
sevgi pıtırcığım benim :KK16:
bu arada evet 40 sefer söyleyince olurmuş, burdan herkese duyurulur, giren çıkan herkes iyi puanlar alalım diye telkin etsin :KK60:
umudumuz telkinlere kaldı nolcek :KK60:

Kızlar geçmişi pek iyi okuyamadım kusuruma bakmayın...

Ausu benden 1 ünite düşer misin? Ezberlemem gereken notlarım var çıkmam lazım... Ausum, Dolmam , Hevim , Gazelim , Gözdem ,Biberonum ve tüm topik arkadaşlarım ALLAH(C.C)'a emanet olun... (amin):KK16::KK16::KK16::KK16:

ohh maşallah betülüm bir iki üç derken bitireceksin bütün üniteleri, ben daha kitap açmadım :KK14:
oğlum biraz hasta yaa, :KK5:üşüttük sanırım dün gece ateşlendi...
istifra etti... oğlum hasta olunca içimden gelmiyor çalışmak..rabbim cümlemizin evladını korusun inşallah...
sende allaha emanet ol betülüm :KK16:

slm kızlar nasılsınız ne kaynatmıssınız :KK52::KK52::KK52:
hoş geldin gurbet öyle ortaya karışık doömam ile konuşuyıruz sende katıl aramıza nasılsın..

öp kuzum öp, bende seni öpeyim kokulu öpücüklere boğayım :KK16::KK16:
sevgi pıtırcığım benim :KK16:
bu arada evet 40 sefer söyleyince olurmuş, burdan herkese duyurulur, giren çıkan herkes iyi puanlar alalım diye telkin etsin :KK60:
umudumuz telkinlere kaldı nolcek :KK60:

gazelimmm:KK16: öncelilkle burakcığa geçmiş olsun caım tez vakitte iyileşir inş ayaklarını sıcak tuttun bütün hastalıkjlar aradan ayaktan alınır der babam canım benm
dur öpeyim:KK54::KK54::KK54::KK54:
burağa da geçmiş olsun öpücüğü:KK54:
aynen gazelcim söyleyelimde olsun artık aöfnin acıması yok bari biz aramızda yapalım bunu canıımm:KK16:

iyi akşamlaaar naparsınız ne edersiniz.. çalışmaya başlamış bile millet ben daha sınavın şokunu atlatamadım :KK53:

gazel ablam geçmiş olsun oğluşuna iyidir inşallah şimdi.. :KK43:

son yazdığım mesajda alıntılar birbirine girmiş :KK1:
cevap verdiğim kişiler dikkatle okusun, karman çorman olmuş kusura bakmayın :KK34::KK34:

ben kendi alıntınımı gördüm okudum gazelim :KK53::KK53:
:KK9::KK9::KK9:BENDE AYNI ŞEKİLDE ÇANTAMDAN ÇIKARMADIM HİÇ BİR BELGEMİ SORANA KADAR SORUNCADA İK SAATTE SALINA SALINA ÇIKARDIM :KK52::KK52:
Valla bana görede almak vermekten kolay be gazelcim yaz olunca napacaz bilinmez bir yolda gididyorum :KK53::KK53::KK52::KK52:

iyi akşamlaaar naparsınız ne edersiniz.. çalışmaya başlamış bile millet ben daha sınavın şokunu atlatamadım :KK53:

hoş geldin arzucum yok ay daha çalışmıyoruz ki boş boş kaynatıyoruz burda..:KK9:

hoş geldin gurbet öyle ortaya karışık doömam ile konuşuyıruz sende katıl aramıza nasılsın..

gazelimmm:KK16: öncelilkle burakcığa geçmiş olsun caım tez vakitte iyileşir inş ayaklarını sıcak tuttun bütün hastalıkjlar aradan ayaktan alınır der babam canım benm
aynen gazelcim söyleyelimde olsun artık aöfnin acıması yok bari biz aramızda yapalım bunu canıımm:KK16:

sağol canım benim çok teşekkür ederim...:KK5:
konyaya gidip geldik ya çok soğuktu sınav haftası otobüslerde haliyle üşüttük sanırım...:KK5:
o da öper seni ablası, pek sever öpmeyi :KK34: özellikle burundan öpmeyi :KK1:

sağol kuzum çok sağol...pek iyi değil ateş çıkıp çıkıp iniyor...çıkınca elim ayağıma dolanıyor, 39 a çıktı...hemen ılık banyo yaptırdım, kafası kalkmıyor kuzumun :KK5: hiç iştahı yok..ne dediysem ne yaptıysam yediremedim...keki çok sever kek yaptım bir dilimin yarısını yedi şurup verdim..
şimdi uyudu, gece saat başı kalkıp yokluyorum...inşallah çıkmaz ateş yine :KK5:

ben kendi alıntınımı gördüm okudum gazelim :KK53::KK53:
:KK9::KK9::KK9:BENDE AYNI ŞEKİLDE ÇANTAMDAN ÇIKARMADIM HİÇ BİR BELGEMİ SORANA KADAR SORUNCADA İK SAATTE SALINA SALINA ÇIKARDIM :KK52::KK52:
Valla bana görede almak vermekten kolay be gazelcim yaz olunca napacaz bilinmez bir yolda gididyorum :KK53::KK53::KK52::KK52:

almak zor dolmam gerçekten başına gelmeden bilemezsin..yıllardır çabalıyorum, ama metabolizma çok hızlıysa naparsan yap olmuyor...3,5 kilo aldım bir ayda..ama sınav zamanı iştahsızlıktan birazı gitti :KK5:
hemen pekmeze bala cevize dayanmam lazım...hiç de sevmem :KK25:

konyaya gidip geldik ya çok soğuktu sınav haftası otobüslerde haliyle üşüttük sanırım...:KK5:

sağol kuzum çok sağol...pek iyi değil ateş çıkıp çıkıp iniyor...çıkınca elim ayağıma dolanıyor, 39 a çıktı...hemen ılık banyo yaptırdım, kafası kalkmıyor kuzumun :KK5: hiç iştahı yok..ne dediysem ne yaptıysam yediremedim...keki çok sever kek yaptım bir dilimin yarısını yedi şurup verdim..
şimdi uyudu, gece saat başı kalkıp yokluyorum...inşallah çıkmaz ateş yine :KK5:

almak zor dolmam gerçekten başına gelmeden bilemezsin..yıllardır çabalıyorum, ama metabolizma çok hızlıysa naparsan yap olmuyor...3,5 kilo aldım bir ayda..ama sınav zamanı iştahsızlıktan birazı gitti :KK5:
hemen pekmeze bala cevize dayanmam lazım...hiç de sevmem :KK25:
Ah ah gazelim sen bilirsin kilo verebilmeyi asıl o çok zordur diyerekten seninle söz düellosuna başlıyomuşum :KK53::KK53:
Evet benim metabolizma çok tembel herhal bide yemeği sevince ooooooohhhhh deymeyin keyfime :KK52::KK52:
Hemen acil tarafından o zaman sevgili annemin pekmezli datlusundan göndereyim sana pekmez sevmeyen bile atılıyo gazelim :KK39::KK39: :KK8::KK8:

ayyy yerimm ben onu yerimm yaa:KK16::KK16:
burnundan mı şeker şey seni:KK19:
Allah acil şifa versin bak anneciğin nasıl üzülüyor sana:KK16:

evet konya soğuk yer canım otobüslerde malum in bin üşütmştür kısa zamanda atlatır inş:nazar:

oh oh ıyı edıyosunuz napım bende oturuyom vakıtte geçmıyo dersde çalısamıyom puf:KK14::KK14:

X