2013 / 2014 Güz Dönemi Açıköğretim Ders Çalışma Sayfası

ben zaten numuneliğim biberoncum hep terslikler bana denk gelir...
konyadaki arkadaşlarım hep alabilmiş kitaplarını...bursada neden bu sorun var anlamış değilim...iki tane büroya gittim ikisinde de yok...buda benim talihsizliğim işte...
bu arada origami denilince nedense hemen aklıma michael'in prison break kuşu geldi
yapmayı öğrendim süper bişey elime bi kağıt geçse hemen o kuşu yapıyorum...
yakında michael'in yaptığı gibi o kuşun kanadının altına aöf ile ilgili gizli bilgilerin şifresini yazıp burda paylaşabilirim

H.geldin çağlacım sende mi buradasın. Ee kayıtlar başladı ders çalışmaya başlıyorum ekim başında:) Kursta başlıyor hehe tempo iyice artacak:))

:)) eveet gördüm bende geldimm :))) bende ingiizce kursuna yazıldım ama bakalım eger gitmezse ikisi yaza bırakıcam herhalde ingilizce kursunu:)) bi şekilde bitireyim dedim üniversiteyi ya iş bulamıorum yoksa ..

kızlar interbnetten kayıtyaptırdıktan sonra bankaya gidip ödemeyi yaptıktan sonra ne yapıyoruz.

bandrol ne yapıştıracağız.ben unuttum ya.

Birde sınav tarihleri hakkında bilgisi olan varr mı?

Bandrol yapışıtırıp, kitapları alacağız bürodan.. Bunlar aynı anda oluyor.
(Hani gri yapışkan var ya kimliğin arkasında, 2013-2014 yazacak bu sene, acayip anlattım. )
Sınav tarihleri de;
Güz Dönemi Ara Sınavı: 14-15 Aralık 2013
Güz Dönemi Dönem Sonu Sınavı: 25-26 Ocak 2014

Son düzenleme:
Eveeet atm den harcımı yatırdım, büroya gittim. Aldığım kitap sayısı 0 Aman dedim çalışmayacaktım zaten ben.
Ayy "kaydınız yenilenmiştir" yazısına bayıldım.

Son düzenleme:
selam arkadaşlar. paso davam bitmedi. maillerde devame diyor. sabahki mailime henüz cevap gelmedi. devlet kurumu değil mi işte

kalan ünitelemi de 23 olarak güncellemenizi rica ederimm
kk dan kalan zamanlarda çalışıyorum işte

:)) eveet gördüm bende geldimm :))) bende ingiizce kursuna yazıldım ama bakalım eger gitmezse ikisi yaza bırakıcam herhalde ingilizce kursunu:)) bi şekilde bitireyim dedim üniversiteyi ya iş bulamıorum yoksa ..

İngilizce kursuna gideceksen ara vereyim falan diye düşüneceksen hiç başlama yaza ertele:)

keşke herkes dil eğitimini yurtdışında alabilse.. çünkü burada bir yere kadar oluyor. ama orada zor şartlarda öğrenildiği için daha kalıcı oluyor. burada kurstan çıkınca unutuyorsun. ama ingilterede yeni bir kelimeyi sıkıyorsa unut, ona yarın birdaha ihtiyacın olacak unutamazsınki

İngilizce kursuna gideceksen ara vereyim falan diye düşüneceksen hiç başlama yaza ertele:)

walla bu sene hiç ders bırakmadan gecmek zorundayım zaten 1 ders bıraktım gelecek döneme yasım oldu 25 zatee tekrarsız bitirmem lazımm öyle yapcam herhaldee

mrhaba ,

iktisat 4. sınıfım

henüz hiç ders çalışmaya başlamadım

mazeretim var 8 aylık hamile koca göbekliyim

Son düzenleme:
bende varımm
işletme 4 toplam ünite sayım 12 galiba emin değilim :)
açıklandı mı sorumlu olduğumuz ünite sayıları?
benim 3 dersim varda.
daha hiç başlamadım umarım bu akşam başlarım :)

Nerede o günler. Ben yıllardır ingilizce biliyorum. Yazışabiliyorum okuyabiliyorum ama gel gör konuşmaya gelince konuşamıyorum. biri bana soru sordumu suratına şapşal şapşal bakıyorum. Çok üzücü. Halbuki chat yapsam ooo ne muhabbet döndürüm ama nerede... Şimdi unutmaya bile başladım. Neyseki ingiliz 3 ve 4 dersleri sayesinde tekrar tazelerim. YDS ye gireceğim o zamn sıkıysa unut

çok teşekkür ederim ilgin için..ilerleyen günlerde kesın sana soracagım seyler olabılır..ama sıkı tutmam gerektiğini anladım..ama 3o puan ıle gecmek ıyımıs 1o soru yapsam yanı yarısını yapabılırsem yeterlı olur gıbı..

Kizlarrr slmmmm ya ben aof sayfasina girince sifre istiyo suan elimde sadece ogrenci bilgi formu diye bi kagit var kasimdagetir og. Karti vericez dediler derslerin kredisine bakicaktim bilginiz var mi bu konuda

topik sahibesine duyurulur, çalıştığım ünite sayısı 0
bugün akşama kadar migrenden yattım şükür şimdi geçti.. dolayısıyla bu saate kadar başlayamadım...ama birazdan başlıcam nasipse..yemeğimi yedim, çayımı içerken bismillah diyecem inşallah...

Şöyle söyleyeyim. Normal bir derse yarım saat ayırdıysam buna 1 saat ayırdım. En çok üstüne düşülmesi gereken ders bu güz döneminde...

Gazel kız naber :):):)
Gel öpcem alnından hahaha :):)
Bizden bi ot olur mu bacım :)
Benden de 0unite :):):):)
Kötü bir gun geçirdm canım skkndı iş guç yemek derken oturdum kaldm bahceede
Şimdi baslıcam bende
staj kitabım var ince
5unite toplam
onu okuyup bitireyim diyorum
hadi kolay gelsin sanada

bu arada gecmisi okuyamadm
yeni gelenler gördüm hoşgeldiniz diyeyim
yarın pcden girince uzun uzun okuyup yazarım :)

Ausum bıkacaksın benden biliyorum ama, benim de şimdi öğrendiğim üzücü bir gerçekle karşı karşıyayım.:) Sosyoloji ünite toplamım vizeye kadar 49'muş, vizeden sonra da bir 49 daha var. Yani canımcım, benim ünite sayısını 49 olarak düzeltirsen sevinirim ama sadece düzelttiğine sevinirim, yoksa içim kan ağlıyor.:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…