- 11 Ocak 2012
- 10.411
- 2.199
Ben de aynı şeyi düşündüm yazarken, yok daha deştikçe neler çıkacak ben biliyorum.:))) Artık şaşırtmıyor, sadece tatlı bir gülümseme oluşuyor yüzümde...
Toplamazsın umarım canım benim, ama sanki bu sene daha düzgün gibi geçen seneye göre...Gerçi gazel problemle karşılaştı daha ilk dakikadan, ama ben kitaplarımı almaya gittiğimde ilahiyat kitaplarını gördüm gelmişti, sınıfa dikkat etmedim gerçi, belki 1.sınıfınkilerdir...Hatta düşündüm keşke bizim bürodan alsaydı kitaplarını diye...
Ben de büro çıkışı egem yayınlarına uğradım, daha benim bölümün yardımcı kitabı gelmemiş, 1 haftaya gelir ama konu anlatımlı değil, soru bankası gelecek dedi çocuk. Karacan Yayınlarına da internetten bakmıştım, o da nokta atış ile beraber başka türlü bir yardımcı kitap daha çıkartmış bu sene. Her derse ayrı kitap, "kavram şemalı ders notları" diye bir seri...Her dersi almam da, belki osmanlı türkçesi ve orhun türkçesi için alabilirim eğer çıkarsa...Murat da bu sene geçen senelerin çıkmış sorularını her bölüm için ayrı bir kitapçık olarak basmış. Bir de normal yardımcı kitabı var. Lider yayınları da daha basılmamış, en azından benim bölümüm, o yüzden bir fikrim yok onunla ilgili...
H.geldin çağlacım sende mi buradasın. Ee kayıtlar başladı ders çalışmaya başlıyorum ekim başında:) Kursta başlıyor hehe tempo iyice artacak:))
kızlar interbnetten kayıtyaptırdıktan sonra bankaya gidip ödemeyi yaptıktan sonra ne yapıyoruz.
bandrol ne yapıştıracağız.ben unuttum ya.
Birde sınav tarihleri hakkında bilgisi olan varr mı?
:)) eveet gördüm bende geldimm :))) bende ingiizce kursuna yazıldım ama bakalım eger gitmezse ikisi yaza bırakıcam herhalde ingilizce kursunu:)) bi şekilde bitireyim dedim üniversiteyi ya iş bulamıorum yoksa ..
İngilizce kursuna gideceksen ara vereyim falan diye düşüneceksen hiç başlama yaza ertele:)
keşke herkes dil eğitimini yurtdışında alabilse.. çünkü burada bir yere kadar oluyor. ama orada zor şartlarda öğrenildiği için daha kalıcı oluyor. burada kurstan çıkınca unutuyorsun. ama ingilterede yeni bir kelimeyi sıkıyorsa unut, ona yarın birdaha ihtiyacın olacak unutamazsınki
Ben geçen sene iktisat 3 tüm. Evet zor bir ders ve matematikten zor geçtiysen kursa gitmeni tavsiye ediyorum. Çünkü hem iktisatın kurallarını formüllerini bilmen gerekiyor hemde matematik bilmen lazım. Bu dersin göbek adı marjinal yani türev demek, yanlışım yoksa limit , integral ve diferansiyel vardı.
Kitapta çok salak bir soru vardı hiç unutmuyorum. Kitapta bir e sayısıyla çözmüş ama öyle bir e sayısı yok ve olmadan çözmüştü. Soru hastalığın yayılma hızıyla ilgili birşeydi. Yok 2 hafta sonra kaç kişi hastadır gibi birşeydi.
Gözünde büyütme. Geçen sene koşullu geçer notu 28 küsürdü. Yani her iki sınavda 30 alan bu dersten geçti.
Ben 65 le AA ile geçtim. İkinci dönemi biraz daha zor. Maalesef bazı soruları çözmek bir sayfa sürüyor.
Birde uluslararası iktisat teorisi/ politikası dersiyle , bilgi ekonomisi dersine dikkat et ederim. Bilgi ekonomisinde çok fazla bilgi var sakın sona bırakma.(bahar dönemi dersi) ul.ikt.teoriside sorular kolay ama ters soruyorlar. Yorum gerektiren sorular sordular hep...
Ezberlemek yeterli gelmeyebilir. Çünkü bir çok aradaş bilgi ekonomisi ul.ikt teorisi ve politikası ve en önemlisi matematiksel iktisattan çaktılar. Kursa giden arkadaşlardan bile 5,15 20 puan alan çok oldu. Moraliniz bozmak istemiyorum sadece peşin peşin başla derim. Hatta limit türev integral kurallarına hemen bak.
Ee ben buralardayım takıldığın birşey olursa seve sevede yardım ederim...
bu arada listeye girmesemde bu başlıkta yazabilir miyim konu sahibesi ?
çok teşekkür ederim ilgin için..ilerleyen günlerde kesın sana soracagım seyler olabılır..ama sıkı tutmam gerektiğini anladım..ama 3o puan ıle gecmek ıyımıs 1o soru yapsam yanı yarısını yapabılırsem yeterlı olur gıbı..
topik sahibesine duyurulur, çalıştığım ünite sayısı 0
bugün akşama kadar migrenden yattım şükür şimdi geçti.. dolayısıyla bu saate kadar başlayamadım...ama birazdan başlıcam nasipse..yemeğimi yedim, çayımı içerken bismillah diyecem inşallah...
Anzerim nasılsın? :))
Canım ancak yazabildim.. İyiyim şükür sen nasılsın, gördüğüm kadarıyla iyisin maşallah :)