2013 / 2014 Güz Dönemi Açıköğretim Ders Çalışma Sayfası

Merhaba arkadaşlar. bende işletme 4.siniftayim.9 aylikta bir bebeğim var bu sene nasıl ders caliscam hic bilmiyorum:) krediliye gecince yardımcı kitaplar kalkmış diye duydum dogru mu bu :KK43: ben hep yardımcı kitaplardan çalışarak geçtim

Ohooooo Prison Break ler konuşulmuş. :KK53::KK53:
Benim favori dizimdi bir zamanlar. Her bölümü çıktığı gibi izledim.
Sara daha sonra walking dead dizisinde de oynadı ama gıcık oldum o dizide ona :KK53:
T bag manyak birşey ya adam rolünün hakkını veriyor o gıcıklık duygusunu hissettiriyor insana :KK1:
Ah ulen ah prison break izlerken kaç yaşındaydım şimdi kaç yaşındayım :KK14:

sorma canım yaa, prsion break hayranı değil resmen hastasıyım :KK16::KK16:
ya deli gibi izliyorum... ramazanda bir ay içinde bütün 4 sezonu devirdim izledim, yetmedi şimdi tekrar başladım...3. sezondayım..bitsin bidaha izlicem :) psikopata bağladım resmen...evet t bag çok başarılı gerçekten, öyle bir rolü ancak o kaldırırdı ve çok güzel başardı... ama ne olursa olsun ben mahone hayranıyım :KK14:
michaelin bütün dövmelerinin sırrını çözdü.. helal olsun... bu arada ben yeni izliyorum ya bu diziyi, sevineyim mi yani şimdi..:KK1:
hani yaşım genç mi oluyor bu durumda :KK52: prisonun çıktığı zaman biz bebe sayılırdık dimi dimi dimi :KK52::KK52::KK52:

sorma canım yaa, prsion break hayranı değil resmen hastasıyım :KK16::KK16:
ya deli gibi izliyorum... ramazanda bir ay içinde bütün 4 sezonu devirdim izledim, yetmedi şimdi tekrar başladım...3. sezondayım..bitsin bidaha izlicem :) psikopata bağladım resmen...evet t bag çok başarılı gerçekten, öyle bir rolü ancak o kaldırırdı ve çok güzel başardı... ama ne olursa olsun ben mahone hayranıyım :KK14:
michaelin bütün dövmelerinin sırrını çözdü.. helal olsun... bu arada ben yeni izliyorum ya bu diziyi, sevineyim mi yani şimdi..:KK1:
hani yaşım genç mi oluyor bu durumda :KK52: prisonun çıktığı zaman biz bebe sayılırdık dimi dimi dimi :KK52::KK52::KK52:

İlk 2005 te çıktı canım.
O zamanlar liseden yeni mezun olmuştum. :KK14:
Şimdi mezun olalı 8 sene geçti peh :KK14:
Ben önce O.C yi bitireyim tekrar başlarım prison break manyaklığına :KK1:

İlk 2005 te çıktı canım.

of ya ozaman genç sayılmıyorum :KK43: bende 2004 de mezun oldum liseden 86 lıyım :KK37: tüh görüyomusun :KK14:
prisona geri dönüş yap da beraber izleyelim yaa, hem dedikodusunuz yaparız daha zevkli olur...

of ya ozaman genç sayılmıyorum :KK43: bende 2004 de mezun oldum liseden 86 lıyım :KK37: tüh görüyomusun :KK14:
prisona geri dönüş yap da beraber izleyelim yaa, hem dedikodusunuz yaparız daha zevkli olur...

Ben senden 3 yaş küçük kalıyorum :KK1: 89luyum ama okula erken gittiğim için hep 88 ve 87 liler arkadaşım oldu. :KK1::KK1:
Hafta sonu açılışı yapıyorum o zaman prison için :KK53:

Ben senden 3 yaş küçük kalıyorum :KK1: 89luyum ama okula erken gittiğim için hep 88 ve 87 liler arkadaşım oldu. :KK1::KK1:
Hafta sonu açılışı yapıyorum o zaman prison için :KK53:

mutlaka yap :) tek başıma zevki çıkmıyor :KK9:
michael'ın dövmelerinin sırrını birlikte çözeriz hem :KK60:
ders çalışmakla aöf bitmez :KK60: aksiyon lazım...

Merhaba arkadaşlar. bende işletme 4.siniftayim.9 aylikta bir bebeğim var bu sene nasıl ders caliscam hic bilmiyorum:) krediliye gecince yardımcı kitaplar kalkmış diye duydum dogru mu bu :KK43: ben hep yardımcı kitaplardan çalışarak geçtim

Hoşgeldin gamzeli , kredili sistemden sonra bazı bölümlerde dersler tamamen değiştiği için (örn.benim bölüm) yardımcı kitap ve soru bankası yoktu .

İşletme de böyle bir durum yok diye biliyorum , işletme okuyanlar daha doğru cevap verirler.

Bebeğinide sağlıkla büyüt inşallah , zor olacaktır tabii . Ben aöf e başladığımda oğlum 3 yaşındaydı , uyku saatleri , oyunları falan belli olduğu için zorlanmadım ama senin bebeğin çok küçük daha .Uyuduğu zamanları denk getir.

Burada bizimle motive olmak istersen , listeye alabilirim ismini ?

İlk 2005 te çıktı canım.

Siz bilmezsiniz :KK1: bu hapisane dizi manyaklığı ilk O.Z vardı cine 5 de , onunla başlamıştı bende , bende o zamanlar liseyden mezun olmuştuum :KK6:

Eski dizi , belki şimdi cazip gelmez ama bir bakın netten , o da güzeldi.

Ausu ablacım benim 8 dersim var . Dün kayıt yenilemeyi yaparken baktım sadece 1 ders kalmış onu da alayım güz dönemine seneye ders bırakmıyım dedim . inşallah hiç ders bırakmam .ünite sayılarını bir ara toplayıp söyleyeceğim

EE Ne zaman ders çalışmaya başlıyouzzzzz:KK1:

Başlayanlar başladı bile tatlım , gazelle gözde de bugün başlayacaklardı sanırım yeni çizelgeleri ile .

Sende yavaş yavaş koyul ders çalışmaya .

Sedulu , ben ve gareng arkadan takip edeceğiz sizi :KK24:

Bugün kitaplarımı almaya gittim..
10 dersten, 9unu verdiler, öyle çok şaşırdım ki.. :KK53:
2-3 tane alır gelirim diyordum.. :79:

Aus ablacım, hal ve gidişat: Derslerden korkan.. :KK1:

Ben gitmedim daha almaya , şöyle bir e-kitaplardan bakıverdim de aman aman pek sevimliler her biri :KK31:

Hal ve gidişatını hemen değiştiryorum o zaman canım , ilk eline alınca ne sevimsiz geliyor o kitaplar değil mi ?

Dün derslere şöyle br göz attım ve en kolay olandan başlamaya karar verdim. İş sağlığı ve güvenliğinden başlayacağım ama ne zaman bakalım artık :KK9::KK9:

Mrb arkadaşlar,bende yarın kayıtt yenileyip çalışma maratonuna başlayacağım inş :KK52:
Size bişey sormak istiyorum ben gazi çocuğum bizden ücret almıyorlarmış ama bunun belgesi varmış nerden alabilirim? daha önceki yatırdıklarımı geri alabilirmiyim acaba ? :26: Tşk ederim şimdiden

kızlar merhaba benşde alın aranıza motive olmaya ihtiyacım var..3.sınıf iktisatım alttan bir dersem var..bu yıl toplam 8 ders alıcam ünite sayım toplam 68 diye biliyorum...
üzüldüğüm takıldığım nokta şu;iktisat bölümünü seçerek hata mı yaptım birinci sınıfta zar zor kursa giderek matematık dersini geçtım bu yıl matematıksel iktisat var şok oldum..matematıksel ikitsat dersını nasıl vericem taktım kafaya..diğer derslerde zor olanlar var..kursa gidicem bu dersten ama verebilecek mıyım..bu dersı alan gecen varsa bana yazsın derdime ortak olsun..

listeye benıde ekleyın lutfen takıpteyım bende unıte sayılarım düştüğünü
gördukçe motıve olucam topiği açan arkadaş çok ıyı yapmış..

Siz bilmezsiniz :KK1: bu hapisane dizi manyaklığı ilk O.Z vardı cine 5 de , onunla başlamıştı bende , bende o zamanlar liseyden mezun olmuştuum :KK6:

Eski dizi , belki şimdi cazip gelmez ama bir bakın netten , o da güzeldi.

Ahhhh OZ'u nasıl severdim.:))) Law and Order SVU'da oynayan adam oynuyordu, biraz psikopat bir diziydi ama çook güzeldi.:))) Ben bir ara dizimaxe fena sarmıştım, ama sevdiğim diziler hep criminal minds, law and order tarzı olduğu için artık seyredemiyorum, oğlan da seyretmesin diye.

Bu arada, günaydınlar herkeseee.:))) Aöf'ye gittim, bütün kitaplarımı aldım, yaşasıın :))). Atatürk aöf'ye de paramı yatırdım, şimdi erzuruma belgelerimi yollayacağım, ondan sonra dersleri görebileceğimi umuyorum.:))) Bankada hiç sıra yoktu, büroda hiç sıra yoktu, bandrolümü yapıştırdılar, kitap sırası da yoktu, yani her şeyim rast gitti.:)))

yardımcı kıtap kalkmadı ben yenı sordum ılk umut yayınlarına basımda dedıler alıcam yanı

kızlar merhaba benşde alın aranıza motive olmaya ihtiyacım var..3.sınıf iktisatım alttan bir dersem var..bu yıl toplam 8 ders alıcam ünite sayım toplam 68 diye biliyorum...
üzüldüğüm takıldığım nokta şu;iktisat bölümünü seçerek hata mı yaptım birinci sınıfta zar zor kursa giderek matematık dersini geçtım bu yıl matematıksel iktisat var şok oldum..matematıksel ikitsat dersını nasıl vericem taktım kafaya..diğer derslerde zor olanlar var..kursa gidicem bu dersten ama verebilecek mıyım..bu dersı alan gecen varsa bana yazsın derdime ortak olsun..

listeye benıde ekleyın lutfen takıpteyım bende unıte sayılarım düştüğünü
gördukçe motıve olucam topiği açan arkadaş çok ıyı yapmış..

Ben geçen sene iktisat 3 tüm. Evet zor bir ders ve matematikten zor geçtiysen kursa gitmeni tavsiye ediyorum. Çünkü hem iktisatın kurallarını formüllerini bilmen gerekiyor hemde matematik bilmen lazım. Bu dersin göbek adı marjinal yani türev demek, yanlışım yoksa limit , integral ve diferansiyel vardı.
Kitapta çok salak bir soru vardı hiç unutmuyorum. Kitapta bir e sayısıyla çözmüş ama öyle bir e sayısı yok ve olmadan çözmüştü. Soru hastalığın yayılma hızıyla ilgili birşeydi. Yok 2 hafta sonra kaç kişi hastadır gibi birşeydi.
Gözünde büyütme. Geçen sene koşullu geçer notu 28 küsürdü. Yani her iki sınavda 30 alan bu dersten geçti.
Ben 65 le AA ile geçtim. İkinci dönemi biraz daha zor. Maalesef bazı soruları çözmek bir sayfa sürüyor.

Birde uluslararası iktisat teorisi/ politikası dersiyle , bilgi ekonomisi dersine dikkat et ederim. Bilgi ekonomisinde çok fazla bilgi var sakın sona bırakma.(bahar dönemi dersi) ul.ikt.teoriside sorular kolay ama ters soruyorlar. Yorum gerektiren sorular sordular hep...
Ezberlemek yeterli gelmeyebilir. Çünkü bir çok aradaş bilgi ekonomisi ul.ikt teorisi ve politikası ve en önemlisi matematiksel iktisattan çaktılar. Kursa giden arkadaşlardan bile 5,15 20 puan alan çok oldu. Moraliniz bozmak istemiyorum sadece peşin peşin başla derim. Hatta limit türev integral kurallarına hemen bak.

Ee ben buralardayım takıldığın birşey olursa seve sevede yardım ederim...

bu arada listeye girmesemde bu başlıkta yazabilir miyim konu sahibesi ?

Ausencia teşekkür ederim cevabın için :) evet listeye beni de eklersen sevinirim. kizimdan fırsat buldukça takip ederim burayı. uykusu o kadar az ki bakalım nasıl caliscam bu sene.sen buyutmussun ne guzel.Allah bagislasin seninkini de.benimkinin en zor dönemleri.dis cikarma hastalık baya zorlanıyorum.surekli pesindeyim. yardimci kitaplarin kalkmadigina cok sevindim valla.sadece muratin kitaplarına çalışarak geçmistim çünkü.

fountain mrb senin bolum de zor sanırım sayısal derslerde ben de çok zorlanıyorum. ilk umuttan mı calisiyorsun sürekli?murat aliyodum bende bu sene ne alirim bilmiyorum

X