aynen öyle bi de hastayım ya tam dinlenemiyorum
dün arkadaşım gelişi güzel sesin geldiği yöne patates soğan at diyo
bi yakalasam ağzını bağlıycam ya
şu an yine geliyo sesi fakat diğer kuşların arasında biraz kaynıyo sesi ama gece diğer kuşlar yatışa geçiyor heralde sadece bu geveze başlıyo ötmeye manyak kuş ya
sen napıyosun betülüm
baban nasıl bu arada
babam şükürler olsun ALLAH(C.C)'ıma daha iyice kuzum
Dinlen şimdi uyusan belki faydası olur
gündüz uyumakta insanı sersem ediyor bazen arada bir gündüz kestiririm uyanınca hiç iyi olmaz baş ağrısı filan oluyor çok zorda kalmadıkça uyuymamaya çalışırım..
dışarı çıkıp biraz temiz hava almayı düşünüyorum inşallah yani üzerimde çok kırgınlık var başarabilirsem çıkıcam bide bi arkadaşıma uğramam gerekiyor çıkmışken onada giderim hem iyi olur..
betülüm öpüyorum seni görüşmek üzere
Muhabbet etmek istiyoruum hehehehe :))
Şaka bi yana bende dün yazmıştım sana ansıl geçtigini merak ediyorum diye :)
Benimde fena deildi umarım sonuçta memnun edici olur bakalım :)
Çıkmış sorular fazlaydı buna çok memnun oldum inşallah finallerde de böyle olur yaaa :)
finallerde çıkmış soru hayal resmen canım yaa
güvenme finale, oturup çalışacaz totomuzu sıkıp
Neden finallerde çıkmaz mı daha soru :)
Bende pek bi heveslenmiştim yaaa :))
finaller zor olur vizeye göre canım...çıkmışlarda pek çıkmaz...adeti böyle aöf nin...
Çıkmış soru olayını farketmedim yani vize de varsa finalde çıkmaz seklinde..
neyse hakkımızda hayırlısı olsun bende bugün yarın düşünüyorum bi plan yapmayı :)
Sen başladın mı çalışmaya ?
yok canım nerdeeeeedaha başlamadım ve hiç de başlayacak gibi hissetmiyorum şu aralar kendimi :18:
hiç içimden gelmiyor...daha yeni çıktık sınavdan az dinlenelim diyorum ama gönlüm de rahat etmiyor
İLKUMUT yayınlarının kitabını aldım, çok güzel bi kitap, sanırım sadece ondan çalışacam...kısacık değil özetler...uzun uzun sayfalar 15-20 sayfa civarı...
aöf kitaplarından yetiştiremiyorum yaa bıkkınlık geliyor...anca kıtı kıtına üniteleri bitirebiliyorum, ama ne soru çözebiliyorum, ne özet çıkarabiliyorum, nede tekrar yapabiliyorum....onun yerine bu kitaptan çalışıp çabucak bitirip sonra test çözecem tekrar yapıcam vs....inşallah...
Ben aöf kitaplardan çalışıcam sanırım yine..
sınav ertesi öyle yogun bi tempoya girdim ki pazartesi misafir salıdan beride temizlik her gece yorgunluktan bitmiş yatıyodum
Dün bitti temizlik ufak tefek şeyler var onları da hallederim yavaş yavaş:)
Bugün ayarlayabilirsem bi bakıcam nasıl bi program yapıyım hangi kitaptan başlıyım vs...
yarın akşam belki misafir gelir çarşamba başlarım heralde hiç içimden gelmiyo amaaa
Ya sonra sınav zamanı bi dünya bunalımlara giriyorum bi de şimdi tüm kitaptan sorumluyuzzz
Yaptıgın üniteleri tekrar yapıyor musun ?
Bi de bu topicte tekrar ünite bildirimi falan oluyomu ?
evet canım ünite bildirimi oluyor...ilk sayfaya bakarsan tablo var...
topik sahibi gelince tabloyu yeniler zaten...
canım valla bende aöf kitablarından çalışmak istiyorum ama çok uzunlar ve bu sınavda tüm kitaptan sorumluyuz..yetişmek çok zor...
yetişsek bile tekrar yapmaya fırsat olmuyor test çözmek hayal...
o yüzden bu aldığım kitaptan çalışıcam...
bende bi temizliğe başlıcam da fırsat bulamadım...
inşalah bugün yarın girişecem...
Bende yardımc kitap almadım inşallah yetiştiririm yaa hakkımızda hayırlısı bakaım :)
Allah kolaylık versin bende görünürde evde pek iş yok gibiydi ama girişince bi hafta sürdü resmen :))
ben sınav var diye işi gücü koyvermiştim ev dandiniye döndü resmen
bi girişsem bir hafta sürer benimde...
birer oda yapıcam...anca bir haftada biter inşallah..mutfağı hiç bahsetmiyorum bile
Arkadaşlar, herkese merhaba :)
Umarım sınavlarınız iyi geçmiştir, benim sosyoloji sınavlarım da geçen hafta tamamlandı ama herkes gibi ben de kendimi ancak toparlayıp buraya gelebildim. Yeni sayfayı soran arkadaşlarım olmuş; ben devam etmeyi çok isterdim ancak ne yazık ki vize-final arası sadece 1 ay var. Benim 2 bölümüm var; sosyolojide 84 ünite, edebiyatta da 14 ünite+vize konularını çalışmam gerekiyor. Dolayısıyla yeni sayfayı ben üstüme alamayacağım, çünkü zaman daraldıkça buraya girmem bile mümkün olmayacak gibi görünüyor...
Bu nedenle sayfayı açmak isteyen arkadaşımız varsa, lütfen ses versin...
canım mrb ben almak isterdim ama bebeğim ev ders vs. derken yapamam, zaten teknik bilgim de iyi değil, sormak istediğim 2 bölüm nasıl oluyor ikiside aöf mü, bende edeb. düşünüyorum aslında yada kamu, veya 2si ni...