sende allah(c.c)'a emanet ol dolmam
Tamam zorlamam kız olduğu kadar
ha şöyle olduğu kadarıyla tabiki
öpüyorum dodamanından betülüm yine karşılaşır yine konuşuruz inşallah ve ayrıca bugün karşılaşıp iki kelam etmemiz beni çok mutlu etti
ben bu sene bi yargı yayınlarınınkini aldım tavsiye edebilirim onu ama her bölüm için mi işe yarıyo faydalı onun için bişey diyemem
bende çok mutlu oldum ki
inşaALLAH(C.C) gene karşılarız.. Bu arada hevi nerelerde ?
arkadaşım işletme okuyor oda yargıdan memnun baya :26: sizin bölüm neydi
dolmaaaaaaaaaa
eylüüüüüüüüüüllll
yarım saatlik bi süren var öğle tatiline girmeden ivedi şekilde muhabbetimizi yapalım ama istersen senin topiğe atlayalım buray meşgul etmeyelim
Hevinin kardeşi ders çalışsın diye annesi pcyi yasaklamış onun için ancak arada bir nadiren girebiliyor
benimde bölüm işletme fakat bi arkadaşım farklı bi bölümde okuyor onun için sormuştum faydalı olur mu diye evet demişti ve aldı arkadaşım fakat sınavda ne kadar yarlı oldu bilmiyorum daha konuşmadım..
sanırım şimdi yeni moda yargı olsa gerek..
nokta atış filan yalan oldu gibi
sen sadece yardımcı kitaptanmı çalıştın peki. tavsiyen üzerine alıcam çünkü :26:
nekadr faydası oldu sana mesela:26:
önceden dediğim gibi ana kitap çok önemli ben ana kitap sonra yargıdan soru çözmek için çalıştım..
%100 yardımcı oldu diyemem çünkü bire bir çıkan sorular yerine zekice sorular geliyor birbirine katarak..
ana kitap+yargıdan çalıştığım için belli bi bilgi oluşuyo kafanda gelen sorular birebir olmasada aşikarlık olup yapabiliyosun
anladım. tşk ederim canım
napıyorsun cnm
rica ederim umarım yardımcı olabilmişimdir bu arada sen hangi bölümdeydin
uykususuzum betülüm uykusuz
neden dersen ki diyosan tabiki
bizim ev ağaçları bol bi yerde ve insana bu huzur veriyor yeşillik severim ben ama taaki
birinin muhabet kuşu mu kaçmış evden ne iki gecedir nasıl ötüyo anlatamam kafam şişti yahu ne kadar çenesi düşük
işletmeyim bende. 3buçuk gibi derslerimmuhasebeler bana zor geliyor. nasıl vericem bilmiyorum. kursa gitmeyi bile düşündüm
hahaha , çenesi düşük ha
haklısın ya uykusuzluk tüm günü alt üst ediyor