2013 / 2014 Bahar Dönemi AÖF Ders Çalışma Sayfası

sende allah(c.c)'a emanet ol dolmam

Tamam zorlamam kız olduğu kadar

ha şöyle olduğu kadarıyla tabiki
öpüyorum dodamanından betülüm yine karşılaşır yine konuşuruz inşallah ve ayrıca bugün karşılaşıp iki kelam etmemiz beni çok mutlu etti

ha şöyle olduğu kadarıyla tabiki
öpüyorum dodamanından betülüm yine karşılaşır yine konuşuruz inşallah ve ayrıca bugün karşılaşıp iki kelam etmemiz beni çok mutlu etti

bende çok mutlu oldum ki

inşaALLAH(C.C) gene karşılarız.. Bu arada hevi nerelerde ?

Son düzenleme:
ben bu sene bi yargı yayınlarınınkini aldım tavsiye edebilirim onu ama her bölüm için mi işe yarıyo faydalı onun için bişey diyemem

arkadaşım işletme okuyor oda yargıdan memnun baya :26: sizin bölüm neydi

arkadaşım işletme okuyor oda yargıdan memnun baya :26: sizin bölüm neydi

benimde bölüm işletme fakat bi arkadaşım farklı bi bölümde okuyor onun için sormuştum faydalı olur mu diye evet demişti ve aldı arkadaşım fakat sınavda ne kadar yarlı oldu bilmiyorum daha konuşmadım..
sanırım şimdi yeni moda yargı olsa gerek..
nokta atış filan yalan oldu gibi

eylüüüüüüüüüüllll
yarım saatlik bi süren var öğle tatiline girmeden ivedi şekilde muhabbetimizi yapalım ama istersen senin topiğe atlayalım buray meşgul etmeyelim

tamam tatlım sne geç geliyorum

hazırlan geliyorum gbi oldu

sen sadece yardımcı kitaptanmı çalıştın peki. tavsiyen üzerine alıcam çünkü :26:
nekadr faydası oldu sana mesela:26:

sen sadece yardımcı kitaptanmı çalıştın peki. tavsiyen üzerine alıcam çünkü :26:
nekadr faydası oldu sana mesela:26:

önceden dediğim gibi ana kitap çok önemli ben ana kitap sonra yargıdan soru çözmek için çalıştım..
%100 yardımcı oldu diyemem çünkü bire bir çıkan sorular yerine zekice sorular geliyor birbirine katarak..
ana kitap+yargıdan çalıştığım için belli bi bilgi oluşuyo kafanda gelen sorular birebir olmasada aşikarlık olup yapabiliyosun

anladım. tşk ederim canım

uykususuzum betülüm uykusuz
neden dersen ki diyosan tabiki
bizim ev ağaçları bol bi yerde ve insana bu huzur veriyor yeşillik severim ben ama taaki
birinin muhabet kuşu mu kaçmış evden ne iki gecedir nasıl ötüyo anlatamam kafam şişti yahu ne kadar çenesi düşük

hahaha , çenesi düşük ha

haklısın ya uykusuzluk tüm günü alt üst ediyor

işletmeyim bende. 3buçuk gibi derslerim muhasebeler bana zor geliyor. nasıl vericem bilmiyorum. kursa gitmeyi bile düşündüm

işletmeyse hiç düşünme al yargıyı çalışırsan birazda olsa yapılabiliyor amaan geçecek kadar olsunda çoğunu isteyen kim

hahaha , çenesi düşük ha

haklısın ya uykusuzluk tüm günü alt üst ediyor

aynen öyle bi de hastayım ya tam dinlenemiyorum
dün arkadaşım gelişi güzel sesin geldiği yöne patates soğan at diyo
bi yakalasam ağzını bağlıycam ya
şu an yine geliyo sesi fakat diğer kuşların arasında biraz kaynıyo sesi ama gece diğer kuşlar yatışa geçiyor heralde sadece bu geveze başlıyo ötmeye manyak kuş ya
sen napıyosun betülüm
baban nasıl bu arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…