- 1 Haziran 2012
- 11.060
- 2.565
- 423
eveeeet
düşünki yabancı yok arada 3 teyzem ve 2 dayımlar bide annemler
kalabalık aileyiz biz
yemekten korkmuyorum .. hizmettende kuzen en yaşlı 35 :) çok teyzemler genç
o gün bana iş bırakmazlarda
evime ilk defa gelio olmalarının heyecanıı buuu
gerçekten heyecanlı bi duyguo kadar kişiye nasıl yemek yapacaksın :26:
Selam kızlar bende 2012 taze gelinlerindenim :)
07.07.2012 Düğün tarihim. 3 ay 3 gün oldu :))
babetim ayağımın arkasını vurdu acılar içindeyim
bende geldimmm kızlar aranıza...tam 1 ay 2 günlük evli bir hatunummm
yeni bir hayat topiğinden geliyorummm..orayada beklerizzz
slm iclal ben hoşgeldin...
http://www.kadinlarkulubu.com/bulusma-haberleri-amp-aktiviteler/535682-yeni-hayat.html
Slm. Kızlar fikrinize ihtiyacım var çeyizim için Bıçak seti alacağım eminim hepinizde vardır bana ne önerirsiniz.
Slm. Kızlar fikrinize ihtiyacım var çeyizim için Bıçak seti alacağım eminim hepinizde vardır bana ne önerirsiniz.
Teşekkürler fikirleriniz için internetten araştırıyorum bulursam alıcam bugün..:)))
kızlaaar selam.. hani malum çalışıyoruz ya kimimiz, hsonundan yemek yapıp dolaba koyayım diyorum.. bikaç fikrim var ama siz de bana fikir verebilirsiniz bence
mercimek çorbası
bütün tavuk haşlicam,akşam gelince pilav olana kadar fırında kızartırım üstünü..
bi de kuru fasülye yapayım diyorum..
h.içi de bigün fırında makarna yaparım, bi gün de fırında kremalı patates yaparım. yanlarına çorba salata yeter herhalde..
bu haftaki fikirlerim bunlarkaynanamda yemek istemediğim ne kadar belli değil mi... başbaşa olmak varken ailece sofraya oturmaya ne gerek var
sen baya kafana takmışsın canım bu konuyuhaklısın tabii, böyle bi istekleri oldu mu sizden bu zamana kadar?
kadında o potansiyel var hissediyorum. pazar günü annemlere gidecektik, önce onlara uğradık. yemek var dedi, annem hazırlamıştır dedim, apar topar masa kurdu, oturmak zorunda kaldık... benim eşyalarım kalmıştı evde, onları alıp arabada yer kalırsa dönüşte tekrar uğrayıp eşimin evde kalan eşyalarından alacaktık, annemlere gittik 1 saat sonra tlf etti gelmiyo musunuz diye.. dün de avizelerimiz eksikti onları aldık, bize evde çok çok alıyolarmış pirinç,makarna,fasülye,nohut fln hazırlamış. uğrayıp alacaktık, çıkalım yemeğimizi evde yiyyelim dedim eşime. bi gittik sofraya yeni oturuyolar.. eşim bizz gidicez hemen siz yeyin fln dedi, kadın yok ben de yemem ozaman,öyle şey mi olur fln demeye başladı. biz odada oturuyoduk tamam geliyoruz fln dedik. eşime dedim "seninle oturup başbaşa yemek yemek istiyorum, 3 yıldır başbaşa kalalım diye beklioruz,daha evimizde bi yalnız oturmadık, ben yemek yapmaktan şikayetçi miyim,değilim. gündüzleri hafta içi ne pişirebilirim die düşünüyorum ama hiç şikayet etmiyorum. şu anda da zorunda kaldığımız için oturcam" dedim. gözlerim doldu bunları söylerken de, o da " ben de istiyorum,istemem mi, ben de istiyorum bunları ama zorunda kaldık istemezsen gidelim" fln dedi.. ben de oğlunu engelleyen gelin olmak istemedim,onların gözünde öyle olurdu çünkü.. kaldık yedik kalktık... zaten çalışıyoruz eve geldik saat 10a geliyordu... avizeleri tak, çay iç derken yatarken saat 1i buldu yani... sevmiyorum öyle şeyleri, h.sonu gidilir,gelinir ama h.içi çok zor oluyor.. ve bunu alışkanlık haline getirebilecek biri bence benim k.validem, bunu da sen yoruluyorsun diyerek tatlı hale getirebilir ama istemiyorum işte... biz çok zor günler geçirdik evlenene kdaar, hep ayrılık,dışarı çıksak annemlerden korkuma 1 saat kalır kaçardım,her tlfda korkardım... biraz tadını çıkarmak istiyorum...
haklısın şekerim gerçekten potansiyel varmış. ah biraz saygı olsaiyi niyetinden yapıyordur belki; ama insan istemiyor işte, anlamıyorlar. neyse canım, üzülme; bak eşin yanında nasılsa
işte iyi niyetinden mi onu keşfedemedim dha... bende önyargı var herhalde ister istemezumarım eşim de bu zihniyette olur her zaman...
ben annemlere yada eşimin annesigile haftasonu gitmektense haftaiçi gitmeyi tercih ediyorum .. böylelikle haftasonumuzu ister arkadaşlarımızla istersekte başbaşa geçiriyoruz .. kimse gelin gidin diyemiyor .. hem haftaiçi gidince yarın iş var diyip erkenden kalkabiliyoruz
ahh ah neyse canım ya, böyle işte. her şeyi yönetecekler. biz daha büyümedik ya. onlar olmadan sanki adım atamayız biz. ufak tefek gibi gözükse de ben de bu her şeyde yönlendirme çabasını bir kişilik bozuklugu olarak görüyorum acıkcasıgerçi burda bi psikologumuz var o ne der acaba bu durumlarda sormak lazım ;llkay'a
ben annemlere yada eşimin annesigile haftasonu gitmektense haftaiçi gitmeyi tercih ediyorum .. böylelikle haftasonumuzu ister arkadaşlarımızla istersekte başbaşa geçiriyoruz .. kimse gelin gidin diyemiyor .. hem haftaiçi gidince yarın iş var diyip erkenden kalkabiliyoruz
oğlunu aç bırakmam ki ben.. seve seve yaparım. eşim de diyor,sen yorulma diye fln diye.. şimdilik kendim yapayım,bi baksın,sevsin yaptıklarımı.. biraz vakit geçirelim,evimize alışalım.. daha 11 gün oldu ya evleneli...
bu da farklı ve bir o kadar da güzel bir bakış açısı... ama k.validem yakın olduğu için bi yere giderken istersek uğrayıp geçebiliriz. eşimin arkadaş çevresi çok geniş, bize gelmek isteyecekler,bizi çağıracaklar.. sanırım alışma çabası içindeyim.. kendi ailem uzak, onlara sürekli zırt pırt gidince sinir oluyorum açıkçası garip bi psikoloji bendeki herhalde.. sanki annemleri aldatıyomuşum,onları terkettiğimi düşüneceklermiş gibi geliyor bana.. k.valideme gittiğim zaman anneme söylersem üzülürmüş gibi sanki... garip demi benim halet-i ruhiyem :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?