2012'nin TAZE GELİNLERİ BURADA TOPLANALIM,YARDIMLAŞALIMM ! :)

bizde de çakışacak canım..vardiya usulü..

her zorluğun bir kolay yolu vardır mutlaka canım..
Allah büyük..hep böyle olacak diye bir kaide yok.

Hadi yaa .. kötü valla şekerim umarım düzelir diyelim artık..turizm hiç güzel bir meslek değil...

hmmm güzele benzio alıp okuyacağım o zaman elimdekiler bitince tavsiyen için teşekkür ederim

Valla 2. bir emre kadar böyle.. daha önce gececiydi üzülüyordum şimdi akşama döndü böyle oldu..kötü valla sorma

Allah yardımcınız olsun :26: inşallah en kısa zaman da çalışma saatlerini değiştirip sizin için uygun bir hale getirirler..

kuzucum ben Kırklareli nde yaşıyorum, okula gittim geldim sonrada pazara çıktım işte baya üşümüşüm yazık vala o pazarcılara üzüldüm adamlar tüm gün dışardalar

Yahu ben seni istanbul da biliyordum iyi mi..:44: benim kafa iyice sulanmış bugün anlaşıldı.
telefonlar susmak bilmedi Allah yardım etsin gerçekten dışarda çalışanlara tüm işçilere.
benim babamda bu soğuklarda dışarda çalışır..

Her ne kadar mesleğimi icra edemesem de meslektaşım oluyor senin özün kuzucumm :))

oovvv deme yaavvv

ben bi ara buluşma talebinde bulunmuştum ya İstanbulda o yüzden öle kalmış senin aklında ailem İstanbulda benim gidip geliyorum ben arada işte , yani ben karıştırdım senin aklını

ben bi ara buluşma talebinde bulunmuştum ya İstanbulda o yüzden öle kalmış senin aklında ailem İstanbulda benim gidip geliyorum ben arada işte , yani ben karıştırdım senin aklını

hee dedim kafayı mı yedim..kadıköy demiştin hatta yakınım dedim..

Ama ben çok yoğunum

oyy sorma Kadercim..tasfiye olan bir firmam var, son işlemleri kaldı ama beynim durdu sanki..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…