2012 ygs/lys

arkadaşım baraj 180 oluyor yani öylemi.
ben barajı geçersem eğer lys den de sözelden girerim herhalde olmazmı

kayıtlar sınavdan 1 ay önce oluyorsa ozaman ben şimdiden kitapları alıp çalışmaya başlıyım.
kızızm sbsye hazırlanırken güvenderin kitaplarıyla hazırlandı gayet güzeldi kitaplar.
bende mat. türkçe.fen sosyal ygs hazırlık kitabımı alıcam çalışırken ,yada nasıl bir kitap alıyım sizzler benden tecrübelisiniz.

evet aynen öyle güvenderin ilk adım kitapları var zor la kolaya arası onlardan başlayın bence bende başlıcam çalışmaya allah ın izniyle merak ettgniz bşiy varsa yanıtlaya blrim

evet baraj 180 olur tabikide sözel

kendy teşekkürler
bu hafta alıyım kitapları da başlıyım inşlh.
sen kaç yaşındasın,benim gibi uzuuuuuuuuun ara verenlerden değilsin galiba.
allah nasip ederde inşallah barajı geçerim.aöf kayıt olmak istiyorum
okumayı çok seviyorum içimde ukte kaldı üniv.okuyamadım diye işallah başarırım .
bu sene ehliyette alıyorum nasipse yazılı sınavları geçtim.şimdi sıra direksiyonda 2 hafta sonra direksyon sınavım var.
sen neler yapıyorsun

inşallah geçersin:) ben bu sene girdim ama kararsızm tercih konusunda rehber hocayla konuştuktan sonra karar verip başlıcam evde kendim çalışcam inşallah kazanırda okursun bende çok istiyorum kazanmayı bu sene yada seneye ugraşcaz bakalım hayırlısı olsun :)
şuan sadece oturuyorum moralim bozuk bi şekilde en kötüsüde kararsızlık heralde :S ama olsun herşeyde bi hayır mutlaka vardır
ayrıca rica ederim sorun olursa elimden geldigince yardımcı olurum :)

bu sene ki gibi 1 nisanlık olaylar olcak galba kızlar şimdiden bunun işaretini veriyolar bence

biraz nette araştırma yaptım ygs 1,2,3,4,5 ne oluyor diye.
sanırım ben ygs 3,ygs 4 ten giricem lys ye girmiycem.2 yıllık okumak istiyorum.
türkçe sosyaal çözücem galiba sadece

Kızlar dershane işini hallettiniz mi
Bu aralar arkadaşlarla,kuzenlerle tek muhabbetimiz dershane karar veremedik bi
Sen istedikten sonra dershanenın çok da önemi yok tarzı şeyler söylüyor herkes bunu hepimiz biliyoruz zaten
Kaynakları kaliteli bir yer olsun istiyorum
Eve yakın olsun istiyorum liseyi uzakta okumuştum uzak istemiyorum artık en yakın Kültür ve Fem var
Fem istemiyorum Kültür de yayınları hakkında öyle çok da bir bilgim yok
Uzun oldu yardım kızlar...

canım bir an önce karar versen iyi olur çünkü 2 hafta sonra bizim burada dersaneler başlıyor ve türkiyenin bir çok yerinde de başladı bile. kaynak dersen kesinlikle fem ama senin fem e neden gitmek istemediğini de anlıyorum aslında. umarım en hayırlısı ne ise o olur.

arkadasım feme gitmişti hiç memnun kalmadı.. bence dershane önemli

Canım bildiğim kadarıyla sen bu sene lise sondun ben mezun grubunda gideceğim dershaneye bizim için eylül ekim gibi açılıyor
geçen yaz bende sizin gibi erkenden başlamıştım
Bakalım en sonunda hangisine gidicez

arkadasım feme gitmişti hiç memnun kalmadı.. bence dershane önemli

Bende Fem'i hiç istemiyorum ama kaynak v.s kararsızım

Ben ailemden ayrılamıyorum :2::2: Sanırım tekrar deneyeceğim...Ah odtü ahh ne hallere düştüm senin yüzünden

Çalışmaya başladınız mıı??

Ben ailemden ayrılamıyorum :2::2: Sanırım tekrar deneyeceğim...Ah odtü ahh ne hallere düştüm senin yüzünden

Çalışmaya başladınız mıı??

Bende ODTÜ istiyorum ama zor görünüyor
bütün yaz tembellik yaptım hiç çalışmadım desem yeridir rakiplerimiz bayağı yol almışlardır tatilde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…