bu ygs tarihi daha belli degil başvuru tarihi 1 ay kala falan oluyo genelde
başvuru tarihi değil,sınav tarihi 1 nisan.
ilk aşama ygs için mat fen türkçe sosyal yapmalısınız sonra ygs1 ygs2 ygs3 ygs4 ygs5( bu mat türkçe yada sadece türkçe sosyal den yaptıgınız netlerin puanları ) gibi puan bölümleri var bunlardan her hangi birinden 180 almanız lazım sonra barajı geçince lysden sayısaldan kayıt yapablrsiniz sınaw başvurularını herhangi bi liseden yapabiliyorsunuzz
arkadaşım baraj 180 oluyor yani öylemi.
ben barajı geçersem eğer lys den de sözelden girerim herhalde olmazmı
kayıtlar sınavdan 1 ay önce oluyorsa ozaman ben şimdiden kitapları alıp çalışmaya başlıyım.
kızızm sbsye hazırlanırken güvenderin kitaplarıyla hazırlandı gayet güzeldi kitaplar.
bende mat. türkçe.fen sosyal ygs hazırlık kitabımı alıcam çalışırken ,yada nasıl bir kitap alıyım sizzler benden tecrübelisiniz.
arkadaşım baraj 180 oluyor yani öylemi.
ben barajı geçersem eğer lys den de sözelden girerim herhalde olmazmı
kayıtlar sınavdan 1 ay önce oluyorsa ozaman ben şimdiden kitapları alıp çalışmaya başlıyım.
kızızm sbsye hazırlanırken güvenderin kitaplarıyla hazırlandı gayet güzeldi kitaplar.
bende mat. türkçe.fen sosyal ygs hazırlık kitabımı alıcam çalışırken ,yada nasıl bir kitap alıyım sizzler benden tecrübelisiniz.
1 NİSAN 2012 şaka gibi bi sınaw yapacaklar heralde
Kızlar dershane işini hallettiniz mi
Bu aralar arkadaşlarla,kuzenlerle tek muhabbetimiz dershane karar veremedik bi
Sen istedikten sonra dershanenın çok da önemi yok tarzı şeyler söylüyor herkes bunu hepimiz biliyoruz zaten
Kaynakları kaliteli bir yer olsun istiyorum
Eve yakın olsun istiyorum liseyi uzakta okumuştum uzak istemiyorum artık en yakın Kültür ve Fem var
Fem istemiyorum Kültür de yayınları hakkında öyle çok da bir bilgim yok
Uzun oldu yardım kızlar...
Kızlar dershane işini hallettiniz mi
Bu aralar arkadaşlarla,kuzenlerle tek muhabbetimiz dershane karar veremedik bi
Sen istedikten sonra dershanenın çok da önemi yok tarzı şeyler söylüyor herkes bunu hepimiz biliyoruz zaten
Kaynakları kaliteli bir yer olsun istiyorum
Eve yakın olsun istiyorum liseyi uzakta okumuştum uzak istemiyorum artık en yakın Kültür ve Fem var
Fem istemiyorum Kültür de yayınları hakkında öyle çok da bir bilgim yok
Uzun oldu yardım kızlar...
canım bir an önce karar versen iyi olur çünkü 2 hafta sonra bizim burada dersaneler başlıyor ve türkiyenin bir çok yerinde de başladı bile. kaynak dersen kesinlikle fem ama senin fem e neden gitmek istemediğini de anlıyorum aslında. umarım en hayırlısı ne ise o olur.
arkadasım feme gitmişti hiç memnun kalmadı.. bence dershane önemli
Ben ailemden ayrılamıyorum :2::2: Sanırım tekrar deneyeceğim...Ah odtü ahh ne hallere düştüm senin yüzünden
Çalışmaya başladınız mıı??
Bende ODTÜ istiyorum ama zor görünüyor
bütün yaz tembellik yaptım hiç çalışmadım desem yeridir rakiplerimiz bayağı yol almışlardır tatilde
istemekle olmuyo çalışmamız lazım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?