- 7 Nisan 2010
- 8.402
- 455
- 163
Hayır canım.Meslek lisesiyim ben Ygs'den gircem sadece o yüzden Ygs konuları baya azaldıKimya Öğretmenligi istiyorum.Tabi Lys'ye girersem Eşit Ağırlık..Matematikten Üslü-Köklü İfadeler-Çarpanlara ayırma kaldı.Dersane hızlı gidiyor.Problemler bitti bile bizim.Çogu arkadaşım daha geçmemiş oralara.
Tabi ben Fizik yapamadıgım için fizik netlerimdeki açıgı diğer derslerle kapamaya çalışıyorum
Ne kadar hızlısınız öyle
Biz daha üslü sayılardayız normalde de geriyiz köklü sayılarda olmamız gerekiyodu ama siz ilerlemişsiniz baya
Haftaiçi mi gidiyosun dershaneye
12.sınıf / Ygs 'ye gidiyorum.
Hafta içi etüt + Haftasonu
Etüt günlerine staj yüzünden kısmen kaçırsam da..
Kısmet artık.
ders çalışırken çok uykum geliyo offfff bayılcam şimdi
Bende de var bu ne zaman şevkle başlasam yarım saat sonra uykum geliyo
evetne yapsak ya enerji içeceğide fayda etmiyo
Kahve falan diyolar ya o da hikaye bende hiç etkisi yok ben yine uyuyorum
günaydın kızlaaar ...
bayramınız kutlu olsun şimdiden ..
bu arada .. ben ege eczacılığı rüyamda görürüm. sabah akşam uyuyorum. ders çalışmıyorum ..
moraller yerlerde sürünüyor ..
günaydın kızlaaar ...
bayramınız kutlu olsun şimdiden ..
bu arada .. ben ege eczacılığı rüyamda görürüm. sabah akşam uyuyorum. ders çalışmıyorum ..
moraller yerlerde sürünüyor ..
Bu zorlu süreci yeni atlatmış biri olarak hepinize başarılar diliyorum kızlar.Taze bir öğretmen adayıyım.
Heyecana gerek yok diyemeyeceğim,faydası olmuyor çok iyi biliyorum.Ama sağlam bir temeliniz varsa,korkmanıza gerek yok emin olun.Ben sınav döneminde ve hayatım boyunca 1 saatten fazla çalıştığımı hatırlamıyorum.Hatta YGS'den sonra tamamen salmıştım.Benim gibi olmayın sakın da ben çalışamıyorum kesin kazanamıycam gibi düşüncelere de girmeyin.Her şey temelde bitiyor görüşüme göre.Arkadaşlarımdan gördüğüm kadarıyla da günü gününe çalışmanın çok önemi var.O an beyniniz dolu,bir türlü çalışamıyorsunuz,çalışmak istemiyorsunuz belki,o kadar iyi anlıyorum ki.Böyle durumlarda hiç zorlamayın,verimli olmaz çünkü.
Ben de bu sene tekrar YGS'ye girip AÖF'den 2.üniversiteme başlamak istiyorum kısmetse.YGS tarihini öğrenebilir miyim sizlerden?
oooo topic coşmuş ben girmeyeli :)
bu sene ben yurtta kalıyorum babamın taynı çıktı 2 saatlik mesafeye ben de son sene diye okulumu değiştirmedim okulun yurdunda kalıyorum . evde olsam çalışamazdım ama yurtta gene çalışıyorum. ama eksik çok malesef şimdi dank ediyo. şimdiki aklım olsa 9 dan başlardım çalışmaya. umarım hepimiz istediğimiz yeri kazanırız...
Ben sosyal hizmet yazmayı düşünüyorum ama iki üniversiteyi aynı anda yürütebilir miyim ondan emin değilim.Bakalım hiç çalışmadan YGS'de ne yapacağım,onu merak ediyorum bir de. :)Ben de tekrar sınava girip aöf yazıp 2.üniversiteye başlamak istiyorum ama bu sene olmaz heralde
Seneye tekrar gireceğim
Aöf ingilizce öğretmenliği istiyorum fakat o bölümün 2 senesi örgünmüş
tam aöf olmadığı için örgün eğitimle bir arada olmaz mı onu bilmiyorum
Umarım olur
Ben de ygs'den sonra iyice bırakmıştım kendimi
son aylar dersaneyi de bıraktım o yüzden ilk aylarda kendinizi çok sıkmayın
daha çok çalışmanız gereken aylarda sıkılırsınız
Bayramdan mıdır nedir anlamadım ama çalışma şevki falan nerdeee hiç yok öyle şeyler böyle olmamalı ya
ara verince uzaklaşıyo insan ya ben hiç çalışamadım ya şehir dışındaydım iyice stres oldum valla :18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?