- 7 Nisan 2010
- 8.402
- 455
- 163
hoşbuldummbölümüm tm hedef pdr cnmm inşş :)
aynı dert bende de var.. dersaneye gidiyorum arkadaşlarım orda bişiler yiyolar benim içim sızlıyo falan.. ve kimse anlamıyo ya deliriyorum!! en yakın arkadaşların bile boşver falan diyolar sanki kolay gibi..
o yüzden seni en iyi ben anlıyorum.. ama ben olaya konsantre olursak her şeyin çözüleceğine inanıyorum! dershaneye meyve götürmeye başladım artık, doymazsam da en fazla çubuk kraker falan yiyorum. elinden gelebildiğince dikkat et. ben artık takıntı yapmamaya karar verdim senelerdir takıntılıydım hiçbir şey değişmedio yüzdeen yavaş yavaş kilo vereceğine ve sınavı kazanacağına inanarak başla işe.
Bende meyve götürmeyi düşünüyorum ama daha çok yeni yadırgarlar diye de çekinmiyo değilim hani
hoşbuldummbölümüm tm hedef pdr cnmm inşş :)
Pdr hangi bölüm oluyor
Psikoloji rehberlik falan mı
diğer bir hedefimde pdr benimçok rahat bir meslekmiş ya kpssden 10 yada 20 puanla atanıyolar bu aklımı karıştırıyo benim
diğer bir hedefimde pdr benimçok rahat bir meslekmiş ya kpssden 10 yada 20 puanla atanıyolar bu aklımı karıştırıyo benim
evet öyle de 4 sene sonrasını kimse bilemez tabi . şu an netlerin kaç peki? gerçi daa olmadık bzde :) okul öncesininde kpss si az ama zor işş.
10 - 20 puan mı :26: biraz az değil mi sanki :26:
pdr öyle canım ayysunun dediği gibi okul önceside 45 50 ile atanıyolar sınıf öğretmenliği eski önemini kaybetti artık onunda atamaları zorlaştı tm den hukuk pdr okul öncesi çok iyi gözde bölümler yani
konuyu görunce yazmak ıstedım.okul öncesı artık 45-50 ıle atanmıyor.bu yıl 69 da falan kaldı galıba .ayrıca sız unı okuyacaksınız bıtıreceksınız o zaman kadar okul öncesının dıger blmlerden farkı kalmaz..cunku asırı ıstek oldugu ıcın.kardesım okul öncesı son sınıf ögrencısı o bıle kara kara dusunuyor en az 85 almalıyım dıyor....
konuyu görunce yazmak ıstedım.okul öncesı artık 45-50 ıle atanmıyor.bu yıl 69 da falan kaldı galıba .ayrıca sız unı okuyacaksınız bıtıreceksınız o zaman kadar okul öncesının dıger blmlerden farkı kalmaz..cunku asırı ıstek oldugu ıcın.kardesım okul öncesı son sınıf ögrencısı o bıle kara kara dusunuyor en az 85 almalıyım dıyor....
ciddimi ya böyle olduğunu bilmiyodum sınıf öğretmenliğini biliyodum ama okul öncesinin atamaları kolay diye biliyodum
şuan için çok kolay evet. hatta birsürü de açık var. ama şuan bak 4 sene boyunca kaç mezun verecek ?
bu da öğretmenlikler gibi olacak. özel de iş bulursan rahat edersin ama devletin önü kapanacaktır..
sinir oluyorum ya vallaoku okadar boşta kal
düşünme öyle tatlım. bak mesala eczaneler artık o kadar çoğaldı ki .. ama ben eczacılık istiyorum ege üni.
hayatta ne olmak istiyorsan onu olmalısın. bunun için çaba vermelisin. ZAFERE GİDEN YOLDA ÇEKİLEN ÇİLE KUTSALDIR. :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?