2012 ygs/lys

inanmak tamam orası kazanacağım diyorum çalışıyorum vs ama işte aklımın hep en ortasında bu sorun oluyor
bence öğle yemeğini meyve olarak götürme onun yerine evde kendin haşlanmış tavuk- salata gibi şeyler yap götür..
hem daha çekilesi hem de halsiz düşmüş olmazsın ..
ben artık alıştım. mesela gecen yumurta haşladım gittim
kime ne .. fıstık gibi olduğumda bu çektiğim sıkıntılara şükredeceğim

Bende meyve götürmeyi düşünüyorum ama daha çok yeni yadırgarlar diye de çekinmiyo değilim hani

ya önce aa ne yapıyorsun vs gibi şeyler duyuyorsun .
hatta arkadaslarım bana bu sene boşver yaza yaparsın diyor ama ben böyle mutlu olmadıktan sonra ne anlamı var ki diyorum ..
çünkü içimdeki duyguyu kmse bilemez .. yani yaşamayan bilemez..
dediğim gibi şeyler daha besleyici ve hoş bence .. şahsen öyle yapıyorum..

diğer bir hedefimde pdr benim çok rahat bir meslekmiş ya kpssden 10 yada 20 puanla atanıyolar bu aklımı karıştırıyo benim

evet öyle de 4 sene sonrasını kimse bilemez tabi . şu an netlerin kaç peki? gerçi daa olmadık bzde :) okul öncesininde kpss si az ama zor işş.

evet öyle de 4 sene sonrasını kimse bilemez tabi . şu an netlerin kaç peki? gerçi daa olmadık bzde :) okul öncesininde kpss si az ama zor işş.

canım pdr nin 10 yıl daha ömrü var diyolar sen hiç merak etme sınav olduk sınıflar belirlendi sonuçları vermediler sonra daha sınav olmadık kendim evdede çözmedim hiç deneme.okul öncesi çok güzel bölüm ama çocuklara sabrı olmayanlar nasıl yapcak öğretmenlik bilmiyorum helede ben çıldırırm heralde

10 - 20 puan mı :26: biraz az değil mi sanki :26:

pdr öyle canım ayysunun dediği gibi okul önceside 45 50 ile atanıyolar sınıf öğretmenliği eski önemini kaybetti artık onunda atamaları zorlaştı tm den hukuk pdr okul öncesi çok iyi gözde bölümler yani

gerçekten kpss de çok düşük bi puanla atanabiliyorlar benim normalde bölümüm ilk.mat.öğr. 88'le kalan arkadaşım vardı.. İnş istediğiniz yerleri kazanırsınız kızlaaar

konuyu görunce yazmak ıstedım.okul öncesı artık 45-50 ıle atanmıyor.bu yıl 69 da falan kaldı galıba .ayrıca sız unı okuyacaksınız bıtıreceksınız o zaman kadar okul öncesının dıger blmlerden farkı kalmaz..cunku asırı ıstek oldugu ıcın.kardesım okul öncesı son sınıf ögrencısı o bıle kara kara dusunuyor en az 85 almalıyım dıyor....

Kilo sorunu bende de var ama 1 haftadır çok iyi dengeli besleniyoruum bu sene değişim senesi sanırım 2 günden fazla diyet yapamazdım gerçi öhömmm diyet değil sağlıklı beslenme diyelimm :)))

Gittikçe yükseliyor... kesinlikle 50 de kalmaz 4 yıla kadar..70 i bulucak diyodum bulmuş bile

Son düzenleme:

Kuzenim müdür yardımcısı geçen yıllarda 45le atamıştı bi öğretmenleri

ciddimi ya böyle olduğunu bilmiyodum sınıf öğretmenliğini biliyodum ama okul öncesinin atamaları kolay diye biliyodum

ciddimi ya böyle olduğunu bilmiyodum sınıf öğretmenliğini biliyodum ama okul öncesinin atamaları kolay diye biliyodum

şuan için çok kolay evet. hatta birsürü de açık var. ama şuan bak 4 sene boyunca kaç mezun verecek ?
bu da öğretmenlikler gibi olacak. özel de iş bulursan rahat edersin ama devletin önü kapanacaktır..

sinir oluyorum ya valla oku okadar boşta kal

sinir oluyorum ya valla oku okadar boşta kal

düşünme öyle tatlım. bak mesala eczaneler artık o kadar çoğaldı ki .. ama ben eczacılık istiyorum ege üni.
hayatta ne olmak istiyorsan onu olmalısın. bunun için çaba vermelisin. ZAFERE GİDEN YOLDA ÇEKİLEN ÇİLE KUTSALDIR. :)))

işte bu ya

ooo biz okumayalı o zaman okul öncesi de böle olcaksa. en iisi hemşirelik ya özelde de çok rahat çalışıolar ama yazıkki sayısalcı deilim (

selam arkadaşlar bişey soracağım,,ben de bu yıl sınava girmeye karar verdim ama liseyi bitireli çok şey değişti..eşit ağırlıktı bölümüm,sadece lgs ye gireceğim demi..bilen biri bana anlatırsa çok sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…