yani düz lise çıkışlısın o zaman işin biraz zor bunu başta bilirsen daha iyi hazırlanırsın yani en 90 95 almalısınki bir hayalin olabilsin ha yok ben açıktan atamaları falan ( yani bizim gibi katiplik falan olur) beklerim dersen buda en 85 olmalı ama gözün korkmasın iyi çalışırsan bu puanlar olamayacak gibi değil sana tavsiyem iyi birkaç kaynak bul ve aralıksız sürekli çalış sonra bol bol test çöz çözki soru şekilleri hakkında bilgin olsun ve emin ol yapabilirsin ama gerçekten istiyorsan..! ha bu arada sana engel olmak istemek illa dersahane dersen ona da git ama bence dersaneye vereceğin boş paradansı kötü olduğun derslerde özel derste alabilirsin bak sana herkese söylüyorum bunu sanada söyleyeyim internette ekol hoca var matematik te kesinlikle onu tavsiye edim ben o adamı dinleyerek hiç bir temelim olmadığı halde ygs de 22 mat yaptım sanada tavsiye ederim data yayınlarının tarihi ni kesinlikle tavsiye ediyorum birde ihtiyaç coğrafya anayasada da ihtiyaç diyorum ve gerisi sana kalıyor şimdi çalışma zamanıdır diyor ve bitiriyorum senden de kendime katiplik sınavı için bol bol dua bekliyorum kolay gelsin hepimize :)süper lise çıkışlıyım tatlım
aslında sende biliyorsundur mutlaka bol bol yazmak gerek bu iş meşakkatli bir iş sabır istiyor biraz yani ben 180i görmüş biri olarak şimdi bu halime inanamıyorum ama sana en büyük tavsiyem asla geri dönme silme yanlışınla vakit kaybetme o arada en az 4 kelime daha yazacaksındır birde süre tutmak bazen iyi geliyor şimdi okuduğum bir şeyi de paylaşayım ingilizce metin yazarak hatalar azalıyormuş birde hergün en az 10 sayfa yazı yazmaya çalışıyorum yani canım 120 bence çok iyi hemde yanlışsız yani süper hatta ben sınavda onu bile yapamamaktan korkuyorum birde bugün bir katip arkadaşımla konuştum dideral diye bir sakinleştirici önerdi sınavdan önce yarım al tansiyonun düşebilir tuzlu falan ye üstüne dedi emin ol sakinleşirsin dedi ama ben emin değilim ... neyse burayı geçelim ama evet konsantre önemli benin sorunum konsantre olamamak sadece yazıyorum yani metine odaklanamıyorum bir türlü birde bu ara hastayım biraz ondanmı acep bilemedim ki yaa off çok daraldım ben yaa bulunduğum ilde çalışan ve iyi skorlar yapan çok kişi var o sırada bende olmalıyım çok emek verdim ben yaa birde zaman daraldıkça daha çok stres yapıyorumellerin duruşu oturuş harflere vurma şekli falan yüz kere okudum ve yüz kere yaptım ama olmuyor ya ben konsantre olamıyorum finallerim yeni bitti biraz tatil yapamadan şimdide buna çalışıyorum ve üstüne 2 de çocuğum var düşün halimi yani ekrandan değil bizim komisyon kağıttan yazdırıyor ona alışmaya çalışıyorum yarın başvuru yapacağım Allah herkese emeklerinin ekmeğini yemeyi nasip etsin içinde bizede (
Canım evet bol bol yazmak hem yanlışları azaltıyor hem yazdıkça yazasın geliyor. Sen şimdi zaman az kalınca ondan heyecan yapmışsındır kelime sayıların düşmüştür. Geri dönüyorum canım benim de en büyük hatam bu farkındayım zaten ondan az yanlışım çıkıyor buna bağlı olarak da kelime sayım artmıyor. İngilizce metin yazmanın ya da metinleri tersten yazmanın çok iyi olduğunu ben de duydum ama denemedim hiç. Ben de her gün 3-4 saat çalışıyorum yanlışsız 120 yazıyorum ama sınav anındaki heyecanla bu sayıda düşüş olacaktır ve ellerim titreyeceğinden yanlış tuşlara basarım buna bağlı olarak da yanlış sayım artacaktır. O yüzden biraz daha yükseltmek istiyorum kelime sayımı. Önerilerini dikkate alacağım canım.
İlaç meselesine gelince ben de duydum onu alıcam sanırım büyük ihtimal çünkü heyecanımı bir şekilde azaltmam gerek. Sen konsantrasyon sorunu yaşıyorsun e normaldir çocuklar, ev, okul ve sınavlar... Ama bunları düşünme 2 ay sonrayı düşün şimdiye kadar ki emeklerinin karışılığını alacağını düşün ve konsantre olmaya çalış. Bizim komisyonda kağıttan yazdırıyor ben de bugün yaptım başvurumu. Amin Allahım emeklerimizi karşılıksız bırakmaz inşallah, hak edene nasip eder inşallah..[/I][/B]
canım yaa bugün cezaevi katiplik sınavı geçti 141 yazdım 6. oldum 2 kişi alınacak ayrıca ben bimere şikayet dilekçesi yazmıştım o ellerine geçmiş büyük ihtimal beni mülakatta zorlayacaklar ama olsun karşılarına geçip bir vicdanlarını sızlatayım diyorum hayırlısı artık torpilsiz hiçbiryer kalmadı sözde burada da yoktu ama resmen gözünün önünde yaptılar torpili neyse hayırlısı ve nasip herşey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?