2012 ye çalışmaya karar veren ortaöğretim mezunları..yorgun ama azimliler..:)

sen yine iyisin 63 kelime ben f e yeni geçtim ve daha 30 kelime anca yazabiliyorum q de 80 yazabiliyordum çok zorlanıyorum ama yaa bir alışsaydım...hızlanmak için önerin varmı?

ben 63le başlamıştım ama şuan 93-94 falan yazıyorum iki parmak ama on parmağa çeviricem şimdi onıun içinde eşim bi program indirmişti parmak çalışması yapıyosun yavaş yavaş öğreniyosun aslında yeni f klavye öğrenenler için ama ben hatırlamak için kullanıyorum orta seviye ileri seviye diye yükseltebiliyosun birde ben adliyelerin sınavlarda sordukları metinleri var daktilo kitaplarından alınma geçen girdiğim sınavdada onlardan sordular o metinlere çalışıyorum onlardan biri çıkıcak elbette sonuçta yaza yaza parmakların alışıyor tabi o metinleride indir istersen iyi olur sonuçta çıkıcak metinler elinde olur daha rahat çalışırsın ben sürekli onları yazıyorum artık ezberledim yakında bakmadan yazıcam :)

canım metinler bende var bende metinlere çalışıyorum sorun on parmak yazmaya alışamadım hala off parmaklarım hızlanmamak için inat etti resmen neyse dua et bana çok geriliyorum hızlanamadıkça,,her gün yazıyorum ama hızlanamıyorum;(

sen kafaya taktığın için hızlanmıyor sanıyorsun ama zamanla hızlanır merak etme bende ilk çalışmaya başladığım zaman hiç hızlanmıyorum diyordum yılmadan pes etmeden umudunu kaybetmeden çalışman lazım emin ol sonunda başarıcaksın

canım saol gerçekten öyle galiba sıradan bir yazı yazarken daha hızlıyım ama zaman tutarsam çok yavaşlıyorum sankii birde bakmadan yazmaya çalışıyorum ben bugün 50 kelime yazdım ilk kez dahada hızlanacak inş.bu arada kpss ye başladınmı?coğ.baktım bugün bölgeler coğrafyası hatırlıyorum bazı konuları kolay oldu 2 saatte bitti

evet inşallah bugün başlamayı düşünüyorum klavye çalışıyıyorum ama derslere sıkı bir şekilde başlayamadım henüz birde spk sınavına hazırlanmaya başlıyorum spk lisansıda almam lazım memurluk olmazsa en azından özel sektörde denicem şansımı o yüzden bende senin gibi oldum sınavdan sınava geçicem galiba gerçi spk mayısta gibi biliyorum ama henüz net bişey yok hepsini atlatırız inşallah canım

off ya evet gerçekten bu sene biraz zor geçecek ama umurım değer ya çok yoruluyorum ve bazen pes edecek oluyorum hemen aklıma sonunda ulaşacaklarım geliyor bazen gece 3 e kadar çalışıyorum inş olsun ya klavye delirtecek beni Rabbim yardımcımız olsun seneye konuştuğumuzda hedeflerimize ulaşmış olalım inş,,

inşallah oluruz bende herşeyden çok istiyorum tekrar çalışmaya başlamayı çok sıkıldım yaa evde olmak bana göre değil şimdi daha iyi anlıyorum ve hedefime ulaşmak için tüm gücümle çalışıcam vazgeçmek ve pesetmek yok asla

bencede yok yola devam...birde yeni bir site buldum genel ağ üzerinden f klavye eğitimi diye aratırsan uçan parmaklar diye bir site ama süper mutlaka bak bu siteye benim çok işime yaradı..matamatiktede ekol hoca var nette öneririm...bugün moralim iyi valla klavyede daha iyiym artık

ekol hocayı biliyorum bende ordan çalışıyorum ama klavye için olanı bilmiyordum bakarım oraya benimde bugün iyi moralim klavyem benimde ilerliyor h sınavdada istediğimz sonuçları alırız

bu arada az önce haberlerde af için bahar dönemi 7 marta kadar başvurular son diyordu benim devam zorunluluğum yada sadece iki dersim falan var ama bahar dönemi 7 marta kadar kayıt yaptıranlar başlıyorlarmış okula nasıl olucak acaba ben sadece sınavlaramı gitcemki yarın olsunda hemen okulu arim çok merak ettim

benimde aftan haberim yoktu 2. dönem başlıyomuyuz yani ççooookkk sevindim bunu yaa arayım bende..10 parmak çalışıyosun dimi sende?

ben az önce okulla görüştüm 7 marta kadar olan başvurular devam zorunluluğu olanlar için dedi devam zorunluluğun yoksa 24 temmuza kadar sonmuş başvurular yani 5 ay süresi var dediler benimde devam zorunluluğum olmadığı için bi dahaki dönem eylüldeki dönem yani o zamanki sınavlara girebileceğimi söylediler ama benim kafam karıştı herkes farklı bişey söylüyor yaaa ((( konuşabildinmi okulunla sana ne dediler peki ?? evet 10 parmak kullanıyorum ama istediğim durumda değilim daha iyi olmam lazım kaç yazıyosun şuan sen ?

okulla görüşemedim ama bencede senin dediğin gibi olmalı çünkü vizelere nasıl yetişilirki şimdi başlarsak,,,ben çok iyi değilim ama kendimce yol katediyorum 30 la başlamıştım 60 lardayım şimdi)çok yorucu yaa 100 ü bi görsem yaa,,,çok sıkıcı oluyor bazen ama sabırla f klavyeye devam bu arada tabii kpss konularıda var yakında robota dönüşebilirim az kaldı...uyurken bile klavye çalışıyorum o kadar yani rüyamda zabıt katiplerini görüyorum bi kış tatilimi yapsam deliriyorum galiba;:)

bencede bi tatil yapabilirsin yada dinlenebilirsin iyi gelir ben bu ara süre tutmadan çalışıyorum önce parmaklaımı hızlandırmak istiyorum çünkü süren tutunce az yazdığın zaman moralin bozuluyor önce hızlandır yaza yaza sonra süreli çalış bence ben öyle yapıyorum daha faydalı oluyor... keşke bu döneme yetişebilsek biran önce biter bizde bu dertten kurtulurduk

evet ya yetişebilseydi keşke neyse hayırlısı olsun..2012 kpss ye yetişsin benim için önemli olan bu..klavyeyi ritmik kullanabilsem bidee,,deniycem bakalım bu ara süre tutmadan yazmayı gerçekten sinir oluyo insan hızlanamadıkça...

araştırmalarıma göre bu dönem başlayabilirsin 7 marta kadar kayıt yaptırırsan eğer benim yaptırma imkanım yok 5 ay içinde yaptırıcam bu kadar kısa zaman verirlerse olacağı buydu çok sinirlendim yaaa öğrendiğimde zaten 4 gün vardı kaydın bitmesine bu nasıl iş anlamadım kii okula geri dönmeyelimmi istiyolar ne okulun yakınındaysa pzt başvurabilirsin ama ben başvuramıyorum uzakta olduğu için gidemiyorum bidahaki döneme kaldı çok üzüldüm (

üzülme hazalcım yaa hayırlısı olsun 2012 ye yetişsin yeter zaten bende bu dönem yaptıramıyorum ama önemlide değil zaten 2012 ye kadar hallolur inş. bugün arkadaşımın biri adliyeye başladı bende çok heyecanlandım yaa darısı bize inş.20 mart tam başlama tarihiymişbizde görürüz o günleri inş.

evet yaa keşke bizde başlayabilsek ne güzel olurdu ama ben o zaman eşimi burda bırakıp istanbula gitmek zorunda kalıcam neyse bir iki sene idare ediceez sonrada o benim yanıma gelir artık :)

yenimi evlisin hazal? eğer öyleyse eşini bırakıp gitme derim oda gelsin seninle çok zor oluyor öyle..neden istanbul bulunduğun ilde girmeye çalış adliyeye tecrübeyle sabit sekte yiyor evlilik ayrı kalınca,, yaşayan arkadaşlarım var bununla ilgili sorunlar..ben on yıllık evliyim ve ben bile tedirgin oluyorum bazen güvenle falan alakalı değil ama insan alıştığı düzeni bozamıyor aynı yer olsun istiyorum eşimle,,,

17 aylık evliyim yeni sayılır ama bulunduğum yerde 2 tane falan eleman alıyorlar zor olur girmem yani geçen sınavdada ist la ailemin yanına gidip orda sınava girdim ama klavyeden geçemedim yani aslında çok zor girmek pek umudumda yok ama herşeyin hayırlısı nasip kısmet inşallah bizede bigün kısmet olur bu sene yada öbür sene

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…