2012 ye çalışmaya karar veren ortaöğretim mezunları..yorgun ama azimliler..:)

evet sonunda açıklandı hepimize hayırlı olsun.
yanlız sadece cezaevleri değil adliye ve mübaşir alımlarıda var.

ay arkadaşlar ya ben çok stres ve heyecan yaptım bu sefer adliyeler çok alım yapıyor fark ettiniz mi benim bulunduğum yerde cezavi ve adliye katipliği toplam 18 kişi alıyor lütfen çok dua edelim birbirimize 2 hafta sonra finllerimde başlıyor ve ben panikten ne ders çalışabiliyorum nede klavye şu panik hali geçsin hemen bir kendime gelmem gerek Allah hepimizin yardımcısı olsun bu sayfada yerleşen katibelerin haberini alabilmeyi nasip etsin herkese kolay gelsin:18:

uff sonunda açıklandı ilan..Hepimiz için hayırlısı olsun inşallah kazanabiliriz..Klavyelere çok çalışın kızlar hadi bakalım güzel haberler vermem,vermeniz dileğiyle..bu arada mutlu yıllar 2012 hepimize uğur getirsin inşallah :)))

slenzio bu sefer alım fazla farkettinmi birde eskisi gibi kazananların 2 katı 3 katı falan değil kazanan herkes mülakata alınacak Allahım hepimize bulunduğumuz illerde katip olmayı nasip etsin çok dua edin bana bu arada kaç yazıyorsun slenizio?

Merhabalar kızlar ben Adalet meslek yüksek okulu 2. sınıftayım henüz hiç kpss ye girmedim liseyi bilgisayar bölümü olarak bitirdim.
sözleşmeli olarak zabıt katipliğine başvurmayı düşünüyorum ancak kpss puanı sözleşmelide de geçerli mi ? çok merak ediyorum..
inşallah gerekli değildir.

evet kpss şartı var sözleşmelide de kardoluda da kpss den en az 70 alma şartı var bu arada slenizio yada yorgun buradaysanız çalışmalar nasıl gidiyor benim finallerim bitti şükür şimdi klavye çalışıyorum ama çalıştıkta netlerim düşüyor sanki varmı bir taktik daha çabuk hızlanmak için

nerden öğrendiniz bölümlere ilgili kadroları ben bir türlü bulamadım

Son düzenleme:
Elfidaaa;
Merhaba nasıl gidiyor çalışmalar. Ben de adalet bakanlığının klavye sınavına çalışıyorum. Sen f klavye mi kullanıyorsun yoksa Q klavye mi ona göre yardımcı olabiliriz birbirimize.

Elfidaaa;
Merhaba nasıl gidiyor çalışmalar. Ben de adalet bakanlığının klavye sınavına çalışıyorum. Sen f klavye mi kullanıyorsun yoksa Q klavye mi ona göre yardımcı olabiliriz birbirimize.

canım merhaba iyi sayılır değişiyor aslında bazen çok iyi bazen kötü ben f çalışıyorum evet yaa çok iyi olur yani mesela ben çalışırken ellerim resmen kaskatı kesiliyor ve sonra hatalarımı dönüp düzeltmek gibi bir alışkanlığım var ve buda beni yavaşlatıyor haliyle aslında pek ümitli değilim ben burada çok yüksek yazanlar var ama nasip sen hangi klavye kullanıyorsun ? birde galiba strese girdikçe netlerim düşüyor ikimizede kolay gelsin umarım olur

Canım ben geçen yıl da girmiştim sınava. O zaman 88 de kalmıştım ve Q klavye kullanıyordum o zaman. Ama bu sene F klavye kullanıyorum. En önemlisi ekrana bakmaman. Tuşlara emin olarak vur yavaş yavaş yaz doğruluğundan emin olarak. Öncelikle doğru yazman önemli olduğu için doğru yazmaya odaklan. Hız sonra kendiliğinden gelecektir zaten. Hem daha sınava 1 ay var ümidini yitirme. Kendine güven. Stres bende yapıyordum ama son zamanlarda anlattığım gibi çalışıyorum ve kendime güvenim geldi. Şimdi daha iyi yazıyorum. Dediklerimi uygularsan yanlışlarının azaldığını göreceksin. Sonra da hız kendiliğinden gelecek. Hakkında hayırlısı olsun. Allah hepimizin yardımcısı olsun. İyi çalışmalar....

canım çok teşekkür ederim önerilerin için emin ol uygulayacağım birde kağıttan yazıyorum buda beni yavaşlatıyor ekrana bakma isteğimi yenemiyorum bir türlü ama olacak inşallah buradaki komisyon kağıttan soruyor şimdi kağıttan yazmaya alışmaya çalışıyorum bakalım ne olacak bu arada face de katipler net her gün deneme sınavı uyguluyor türkiyenin her yerinedne katip adaylarıyla yarışıyorsun tavsiye ederim kolay gelsin dualarına benide ekle ne olur

Canım evet biliyorum katipler netin sınavını yazıyorum ama kendini artık ekrana bakarak yazdıran programlardan kaçınmalısın. Ekrana bakmaman için de tuşlara yavaş yavaş doğruluğundan emin olarak vurmalısın hız kendiliğinden gelecektir önceliğin her zaman doğru yazmak olsun. Katipler.nette de dene şansını ama sen dakika tutarak kağıttan yazmaya özen göster. Kafana takılan bir şey olursa sorarsın, Dualarımdasın Elfida...

canım çok teşekkür ederim duaların için yani herkes yazarak hızlanır ben yazdıkça hem yavaşlıyorum hemde hatalarım artıyor metinlerin çıktısını aldım worlde yazıyorum son 3 gündür ama o kadar alışmışımki ekrana bakarak yazmaya hatalarım nasıl çok bir bilsen yani mesela 140 kelime yazıyorum ama bunun 20 si yanlış ama yok azmettim sınav gününe kadar hatalardan kurtulmaya çok bunalmış durumdayım yani önceden 180 bile yazabilen ve hatası en fazla 5 olan biriyim şimde ne oldu bana anlamadım neyse azimle devam ediyorum sen nasıl çalışıyorsun yani mesela gelecek yazacağıma gelecke yazıyorum anladınmı yazacaksam anladınım yazıyorum yada sondaki tek harfi yazmadan atlıyorum falan filan yani yok yaa çalışarak devam edicem ama 90 bile geçememekten korkuyorum böyle giderse birde düşün yani bir senedir buna çalışıyorum ne oldu anlamadım neyse hayırlısı sende artık dualarımdasın :)

kızlar merhaba ben yeni üyeyim... gerçekten bayıldım bu kulübe. Her istediğimi her an rahatlıkla bulabiliyorum burda:) ben iktisat 3. sınıftayım. artık başlıyım diyorum çalışmaya ama alan dersleri mi yoksa gk gy ten mi başlayım bir türlü karar veremedim. bügün çok sevidiğim ve görüşlerine güvendiğim değerli bir hocamla konuştum ve kafamdaki bu soru işaretlerini ona sordum. bana artık bu türkiye şartlarında ideallerin her zaman 2. planda olması gerektiğini daha kısa yoldan hayata atılmamın 1. planda olması gerektiğini söyledi... düşünüyorum da gerçekten haklı.... dolayısıyla bana bu yıl kpss ortaöğretim düzeyinde sınava girmemi önerdi.gk gy cepte olsun... eğer olmazsa seneye de istersen alana yönelirsin dedi.... ve ben gk gy e başlamaya karar verdim.hızlandırılmış kurslar açılıyor şubatta onlara gidiyim diyorum. ama tek bi sorun varki kpss b grubu gy gk den hızlandırılmış kurslar açılıyor. sizce ona gitmemin bi sakıncası olurmu ?? konular bildiğim kadarıyla lisans düzeyindekilerle aynıymış ama yine de bi soruyum dedim size ?

Canım çok iyisin bence senin bana öneri vermen gerekiyor çünkü ben 120lerde yazıyorum ama yanlışlarım az benim. "gelecek" yazacak yerde "gelecke" yazmanın nedeni çok acele ediyor olman bence. Sen kafanı parçaya ver anlaya anlaya yaz acele etme yani birde öyle dene önemli olan yanlışlarını azaltman. Valla bende kime nasihat veriyormuşum Eğer senin için önemli olan 90 nı geçmek ise yavaş yavaş yazmayı dene bakalım o işe yarayacak mı yanlışların azalacaktır. Önerilerin varsa hızlanmak konusunda sen de söylersen sevinirim. İyi çalışmalar.

aslında sende biliyorsundur mutlaka bol bol yazmak gerek bu iş meşakkatli bir iş sabır istiyor biraz yani ben 180i görmüş biri olarak şimdi bu halime inanamıyorum ama sana en büyük tavsiyem asla geri dönme silme yanlışınla vakit kaybetme o arada en az 4 kelime daha yazacaksındır birde süre tutmak bazen iyi geliyor şimdi okuduğum bir şeyi de paylaşayım ingilizce metin yazarak hatalar azalıyormuş birde hergün en az 10 sayfa yazı yazmaya çalışıyorum yani canım 120 bence çok iyi hemde yanlışsız yani süper hatta ben sınavda onu bile yapamamaktan korkuyorum birde bugün bir katip arkadaşımla konuştum dideral diye bir sakinleştirici önerdi sınavdan önce yarım al tansiyonun düşebilir tuzlu falan ye üstüne dedi emin ol sakinleşirsin dedi ama ben emin değilim ... neyse burayı geçelim ama evet konsantre önemli benin sorunum konsantre olamamak sadece yazıyorum yani metine odaklanamıyorum bir türlü birde bu ara hastayım biraz ondanmı acep bilemedim ki yaa off çok daraldım ben yaa bulunduğum ilde çalışan ve iyi skorlar yapan çok kişi var o sırada bende olmalıyım çok emek verdim ben yaa birde zaman daraldıkça daha çok stres yapıyorum ellerin duruşu oturuş harflere vurma şekli falan yüz kere okudum ve yüz kere yaptım ama olmuyor ya ben konsantre olamıyorum finallerim yeni bitti biraz tatil yapamadan şimdide buna çalışıyorum ve üstüne 2 de çocuğum var düşün halimi yani ekrandan değil bizim komisyon kağıttan yazdırıyor ona alışmaya çalışıyorum yarın başvuru yapacağım Allah herkese emeklerinin ekmeğini yemeyi nasip etsin içinde bizede (

canım merhaba bence eğer konular hakkıda genel bir bilgin varsa yani ki vardır lisans öğrencisisin bence hiç dersaneyle falan uğraşma onlar sana soru çözme tekniklerinden başka bir şey göstermeyecek bence iyi iki kaynak bul ve ondan çalış yani mesela datanın tarihi ihtiyacın coğrafyası gibi böyle yayınların iyi olduğu alanlarının kitaplarını al ve otur kendin çalış yani şahsen ben bu sene tekrar girersem öyle yapmayı planlıyorum yani bu katiplik olmazsa bende tekrar kpssye girmeyi düşünüyorum sorular kolay sadece bol bol deneme çözüp soru tekniklerini öğrenmen bile yeterli olacaktır ha bu arada düz lisemi yoksa meslek lisesimi çıkışlısın ona göre yazayım ...

süper lise çıkışlıyım tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…