2012 ye çalışmaya karar veren ortaöğretim mezunları..yorgun ama azimliler..:)

hazalcım ve yorguncum iyki varsınız çok sağolun anlattıkça rahatlıyor rahatladıkça daha pozitif bakıyorum olaylara sağolun gerçekten çok sağolun

hazalcım ve yorguncum iyki varsınız çok sağolun anlattıkça rahatlıyor rahatladıkça daha pozitif bakıyorum olaylara sağolun gerçekten çok sağolun

eee bu topiğimiz böyle zamanlar için canım sende iyiki varsın kardeşin ne yaptı canım yazıcakmı burayı ?

dertler ve sıkıntılar paylaştıkça azalıyor.arkadaşlıklar böyle günler içindir.

arkadaşlar mrhb kızım çiçek oldu o nedenle bir kaç gündür giremedim sayfaya ne zormuş yaa sürekli kaşınıyor ve her tarafı kabardı canım benim yaa çok kaşınmak istiyor ama ben iz kalacak diye izin vermiyorum kaşımasına oda haklı neyse sizler neler yaptınız nasıl geçiyor bu arada hazalcım evet yazdı orayı bakalım nasip hayırlısı olsun

kızlar nerelerdesiniz yahu hiç birinizden bir ses yok nasıl gidiyor çalışmalar klavye falan ne alemde bu arada kızım hala çiçek kaşınmaktan ve ona engel olamaktan ne klavye nede kpss hiç bir şey yapamadım bu hafta

çok geçmiş olsun canım benim.Allah acil şifalar versin.benimde küçük oğlum hasta.kaç gündür onunla uğraşıyorum.durduk yere burnundan kan geldi.durduramadım.acile gittik tampon falan.Aman Allahım.öyle kocaman bir bez sokuyorlarki burnuna.anne diye bir ağlaması yokmu mahvoldum.beziçıkarttırdık sonra ama şimdide nefes alamıyor.et parçası var görünüyor.tampondan önce yoktu.hergün doktordayız.daha ne olduğu belli değil.Allahım yardım etsin.küçücük bedenler çok yorluyor hastalıktan çünkü.

yorgun canım yaa çok üzüldüm gerçekten ama korkma bence büyük ihtimalle kılcal damarlarda çatlaklık olabilir benim yeğenimdede vardı ama korkulacak birşey değildir eminim dua edelim birbirimize benim kızımda iyi şükür atlattık biz şimdi kardeşinede geçmesinden korkuyorum dün akşamda oğlum masanın üzerine çıkmış ben namazdayken ve ordan düştü bir gün ayağının üzerine basamadı ama röntgen falan çektirdik sadece ezilme varmış Allah a şükür ki ama çok korktum bende kırıldı falan diye bu ara bize nazarmı değiyor nedir azimle çalışmaya devam ettikçe hırsımıza nazar değiyor neyse canım yaa üzülme hiç olurmu oğluşuna ve kendine iyi bak hayde bakalım hayata devam yarın bizi bekler...

arkadaşlar merhaba bende kpss hazırlananlardanım 1,5 yaşında oğlum var muhasebe mezunuyum nasıl gidiyor çalışmalar sizler ne mezunusunuz

arkadaşlar merhaba bende kpss hazırlananlardanım 1,5 yaşında oğlum var muhasebe mezunuyum nasıl gidiyor çalışmalar sizler ne mezunusunuz

hoş geldin aramıza iyi gidiyor test çözmeye ve klavye çalışmaya çalışıyoruz çocuklarla zor oluyor tabi ama oluyor ben bilgisayar mezunuyum yorgun bir beyinle her gece en az 20 soru çözmeye çalışıyorum birde klavye çalışıyorum günde yarım saat bazen bir saat böyle hadi bakalım sanada kolay gelsin

evet kanaması durdu ama tamponu çıkarırken bayağı hasar vermişler burnuna.şimdi de onunla uğraşıyoruz.nefes alamıyor rahat konuşamıyor.İnşaallah çabuk geçer.galiba nazarda değiyor haklısın.çalışmıyorlar çalışmıyorlar sonra ben çalışıp sınavlarda başarılı olunca kıskanıyorlar.seni bilmem ama benim etrafımda maalesef çok.o yüzden artık ders çalıştığımıda söyleyiyorum onlara puanlarımıda.çünkü son zamanlarda öylesine arkaya arkaya hasta olduk ki durduk yere.bende öyle bir karar aldım.Peygamber Efendiimiz s.a.v, nazar ile ilgil olarak,”Nazar insanı mezara, deveyi kazana sokar” buyurmuş.Rabbim kötü gözlerden korusun hepimizi.

hoşgeldiniz.bende düz lise mezunuyum.aslında ben çalışmayı yeni bitirdim diyebilirim.en son yls ye girmiştim çünkü.ama 1-2 hafta dinlenip tekrar başlayacağım.tekrar amaçlı.sadece test olarak.ama anayasaya sınava 2-3 ay kala konu anlatımlı olarak çalışacağım.2012 eylülde olursa 1 sene kadar bir zamanımız kaldı.

canım benim yaa çok geçmiş olsun seni o kadar iyi anlıyoruki aynı şeyleri bir dönem bende yaşadım ama bol bol dua et nazar ayeterini oku ayetelkürsi ve nas ve felak surelerini aklına geldikçe oku çok geçmiş olsun bu arada ben hiç söylemyorum artık klavyedeki netlerimi falan Allah korusun yaa kötü bakana geri dönsün kötülükler neyse boş ver sen onları sen yoluna bak onlara takılıp kalırsan önünü göremezsin ben eminim başaracağından biz karar verdik be çalışıyoruz onlarda karar versinler ve çalışsınlar boşver kötülük her yerde sen iyi ol kötü kendini belli eder Allah a emanet olun

Geçmiş olsun canım

Elfida sanada geçmiş olsun canım bu ara giremedim pek yarın kaynanam geliyor temizlik falan hazırlık giremedim dersde çalışamıyorum bir 10 gün falanda çalışamayacağım klavyede sorunum yok iş yerinde sürekli yazdığım için... Ara ara uğramaya çalışırım kıslar ösleyin beni

ünv tercihleri ne zaman yapacağız yorgun bir bilgin varmı canım yaa ben onu hep unuttum yaa
o konuda hiç bir fikrim yok.bende hayatımda ilk defa yapacağım.bu sene ilklere imza atıyorum ya bakalım hayırlısı.kpss tercihlerinide ilk defa yaptım.kısmetse üniversite tercihlerinide ilk defa yapacağım.nette yayınlarlar heralde yine birbirimizi uyaralım bilgilendirelim.malum çoluk çocuk hayat telaşı herşey birbirine girince unutuyoruz.

heyoooo 2012 benimde yılım olsun kpss bekle beni

hazal cım saol canım yaa benim kayınvalidemde geldi ve bende pek çalışamıyorum arada kızımı gezdirmeye çıkıyor falan ancak o zaman hayde bakalım kayınvalideli günler bizi bekler kolay gele bize

teşekkür ederim yorgun bende girdim ygs ama lys gerek yoktu benim için meslek lise mezunu olduğum için ben açıköğretimden adalet ve laborant teknikerligi var onları secmeyi istiyorum bakalım hayırlısı sen ne istiyosun örgün eğitim mi okuyacaksın evlimisin çoçuk varmı arkadaşlar burda bildiklermizi paylaşalım ki bilgilerimz hep güncel kalsın benden size güncel bilgi IMF YENİ BAŞKANI FRANSA MALİYE BAKANI LAGERDE OLDU.İLK KADIN BAŞKAN bence bu soru kesin sorulacak kendinize iyi bakın

bende meslek lisesi çıkışlıyım ama ben türk dili edebiyatı okumak istiyorum inş. tercihleri yapınca yerleşebilirsem bakalım hayırlısı 2 tane çocuğum var biri 5 biri 2 yaşında ve onlardan fırsat buldukça çalışıyorum bencede bilgilerimizi taze tutmak işe yarar soru süper teşekkürler canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…