sen gerçekten çok sinirlenmişsin ama bu kadar basit bir olay nedeniyle bence başka yere taşınmayı düşünmen çok hızlı bir kadar sakinleş oyun oyna ders çalış zamana yay bu olayı emin ol o diğer komşunu sana çekiştiren senide ona çekiştiriyordur mutlaka o nedenle değemez bu kadar üzülüp depresyona girmene sakin ol ve güzel şeyler düşünmeye çalış derin bir nefes al ve verirken Allah de bak göreceksin ne kadar rahatladığını her çok sinirlendiğimde bunu yapıyorum ben işe yarıyor dene istersen bu arada onlar yok sa biz varız hayatım üzülme sen
laptop klavyesiyle masaüstü klavyesi farkediyor.yani bana göre.ben laptopta zorlanıyorum.belki de Q klavye olduğu içindir.sen ikisinide dene istersen hangisinde kolay gelirse ondan devam edersin.canım yaa çok sevindim rahatladığınıda 140 yazdığınadabu arada ben hep laptop klavyesiyle yazıyorum acaba bu sorun olurmuki yani masaüstü bilgisayar klavyesinde zorlanırmıyım acaba şimdi kafama bu takıldı eşimin iş yerindeki bilgisayar masaüstü arada onlada çalışsammı bilemedim bak şimdi takıldım ben buna klavye alıp laptop a takılabiliyormu?
canım yaa çok sevindim rahatladığınıda 140 yazdığınadabu arada ben hep laptop klavyesiyle yazıyorum acaba bu sorun olurmuki yani masaüstü bilgisayar klavyesinde zorlanırmıyım acaba şimdi kafama bu takıldı eşimin iş yerindeki bilgisayar masaüstü arada onlada çalışsammı bilemedim bak şimdi takıldım ben buna klavye alıp laptop a takılabiliyormu?
laptop klavyesiyle masaüstü klavyesi farkediyor.yani bana göre.ben laptopta zorlanıyorum.belki de Q klavye olduğu içindir.sen ikisinide dene istersen hangisinde kolay gelirse ondan devam edersin.
hazalcığım rahatlamana sevindim.benim çok sevdiğim bir söz var.hayat felsefemde diyebilirim.Hiç kimseye hakettiğinden fazla kıymet verme ya onu kaybedersin ya da kendini mahvedersin.ben artık bunu uyguluyorum.hem sen çalışan bir bayansın artıkhafta içi zaten yoğun olursun.hafta sonuda temizlik,klavye,ders,yemek ooooo yine yoğunsun.senin o komşuya ihtiyacınmı var.hem senin iş arkadaşlarında var.takma kafana.herkes değerini belli eder.ama madem doğudasın lojmandan taşınma.boşver lafı sözü.görüşmezsin olur biter.güvenliğin açısından madem eşinde nöbetlere kalıyor lojmanda otur.komşu için rahatını bozma.bir Nasrettin hoca fıkrası var.eşeğe binmiş laf etmişler.çocuğunu bindirmiş yine laf.boş götürmüşler yine laf.ikiside binmiş yine laf.yani ne yaparsan yap kimseyi memnun edemezsin.o yüzden çokta takma kimseyi istediklerini desinler istediklerini yapsınlar.çok çok çeneleri yorulur
sınavda başarılar.Canım bende zaten güvenlik açısından düşüncelerim var henüz karar vermedim birde gerçi düşünüyorum şurda iki senemiz kaldı burdan gitmemize yazık eşyalarımda yeniydi habire taşınınca eskirler yazıkdün bi sinirlenince öyle tepem attı ben zaten öyle gerekli gereksiz herkesi hayatıma sokmam herkeslede çok samimi olmam burdan mesela gelmek isteyen çok kişi oldu ama tarzlarımızı farklı onlarla arkadaşlık edemeyeceğimi anlayınca hiç görüşmedim yani seçiciyimdir o konuda ama karşı komşu işte neyse sinirim geçti daha rahatım
Bu arada spk sınavımın tarihi açıklanmış 20-21 ağustosta ayyyy çok kaldı çok sıkı çalışmam lazım
ne ruh ne vücut dayanamıyor artık maalesef.arkadaşlar bugün böyle bir yorgunum nedensiz hiçbirşeyde yapmadım aslında sadece kızımın sergisi vardı kreşe gidip geldim o kadar ama sanki dünyanın işini yapmış kadar yorgunum şöyle bir boşlayasım var herşeyi uyumak yada nebileyim şöyle manzarası güzel bir yere gidip boş boş etrafı izleyesim var hayatımızın en güzel dönemlerini böyle geçirmek çok zoruma gidiyor bazen şöyle herşey yoluna girse istediğimiz yerlere gelsek ve başlasak yaşamaya istediğimiz yerden off yaa işte bazı şeylerin kıymetini vaktinde bilmek gerek zamanında dinleseydim babamı ooo şimdi kariyer bile yapmıştım neyse çok eskiye dalmayayım ben sonra çıkamıyorum herkese kolay gelsin öptüm hepinizidee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?