Allah yardımcın olsun.Şansın bol olsun.umarım istediğin gibi geçer.dualarım seninle.hazalcım yaa ben çok özlüyorum seni :2: bu kadar ayrı kalma burdan lütfen yaa ;( bu arada çok sevindim 125 süper değilmi en son 118 dimi senin güzel bence sende ankara danıştay alımlarına bir bak.. bu arada yorguncum dualarım seninle inşallah güzel geçecek sizde bana cumartesi günkü seminer için dua edin burda evden yürüttüğüm işim olduğunu daha önce yazmıştım ve bu ilk seminerim olacak ççoook dua edin şansa ve duaya ihtiyacım var bir üst seviyeye yükseldiğim için müdürlerim gelecek ve kapsamlı bir seminer olacak kızlar dua edin işlerimin yolunda gitmesi için bu işin iyi gitmeye başlaması kendime olan güvenimi yeniden getirdi bana o nedenle klavye çalışmalarında bile daha iyiyim artık sizede tavsiyem klavye çalışırken insan moral olarak iyiyse daha iyi sonuçlar alıyor hepimize hayatlarımızda başarılar diliyorum bankacı hanım ilk güzel haberi senden aldık artık güzel bir işin var darısı bize inş. hepinizin cuması mübarek olsun...
İnşaallah 2012 ye memur olarak gireriz.bende düz lise olarak girdim ama bir dahakine önlisans olarak gireceğim.sizin önlisans hangi bölüm?yorgun'cum özellikle teşekkür ederim kendi adıma..
ben ankaraya başvurmayı düşünmüyorum zabıt katibi için uygulama sınavı yokmuş ve sadece puan sıralamasına göre 10 kişi alınıcak yani benden çok yüksek puanlar başvurabilir..
ayrıca 2012 kpss ye hazırlanmak içimden hiç gelmiyor ben bu yıl veya 2012 şubatta falan olucak zabıt katipliğinde çok ümitliyim inşallah olur..olmazsa zaten 2012 ye önlisans olarak gireceğim yine 6 ay falan çalışırım 81 puanı alsam ön lisans olarak bir yerlere yerleşirim heralde diye düşünüyorum şimdiki puanım da 81 ama düz liseyim işte..
temmuzda olur bence de inşallah ama ya..olsun da hepimiz şurdan bi olumlu haberlerle yazalım..
allah büyük olucak olucak bukadar emek var ortada
İnşaallah 2012 ye memur olarak gireriz.bende düz lise olarak girdim ama bir dahakine önlisans olarak gireceğim.sizin önlisans hangi bölüm?
önce bomba haberimi vereyim bugün 149 yazdım arkadaşlarbu nedenle çok mutluyum ama bugün tam 2 saat aralıksız çalıştım neyse inşallah düşmez bu arada düşebiliyor bildiğiniz gibi metinden metine de değişiyor tabiki ama azimle devam bu böyle gitsin darısı yorgun sana sanırım silenizio yazmıştı 140 hazalcım darısı sanada tabiki 2012 kpss sanırım sonuna doğru olur yani ekim kasım belki gerçi eminde değilim neyse adliye bitsin sıra onada gelecek ben sadece test çözüyorum konu tekrarı olsun diye size de tavsiyem konu çalışmayın arkadaşlar test çözün benim bölümüm maliyeydi silenizio ama ben bu yıl Allah tan birşey olmazsa tde okumaya başlayacağım yarın için dualarınıza ihtiyacım var sakın unutmayın herkese kolay gelsin...
inşaallah avukat olursun.adalet bölümüm benim
hem 2012 de okulum bitince dgs ye girmeyide düşünüyorum zor ama belki olursa hukuk okurum memur derken avukat olurumsizin hangi bölm?
ben inanıyorum ya..temmuzda olucanın haberinide( bi ihtimal olsada ) sizden alınca çok mutlu oldum
tebriklerönce bomba haberimi vereyim bugün 149 yazdım arkadaşlarbu nedenle çok mutluyum ama bugün tam 2 saat aralıksız çalıştım neyse inşallah düşmez bu arada düşebiliyor bildiğiniz gibi metinden metine de değişiyor tabiki ama azimle devam bu böyle gitsin darısı yorgun sana sanırım silenizio yazmıştı 140 hazalcım darısı sanada tabiki 2012 kpss sanırım sonuna doğru olur yani ekim kasım belki gerçi eminde değilim neyse adliye bitsin sıra onada gelecek ben sadece test çözüyorum konu tekrarı olsun diye size de tavsiyem konu çalışmayın arkadaşlar test çözün benim bölümüm maliyeydi silenizio ama ben bu yıl Allah tan birşey olmazsa tde okumaya başlayacağım yarın için dualarınıza ihtiyacım var sakın unutmayın herkese kolay gelsin...
inşaallah avukat olursun.
ben düz lise mezunuyum.4 sene beklememek için önlisans yazacağım.bölüme daha karar vermedim.hem önlisans olarak kpss ye girerim hemde dikey geçiş yaparak lisans bitiririm.yani şimdilik düşüncem bu.
temmuzda alım olacağını memurlar netten okudum.yani oranın yalancısıyıminşaallah olur.
aa biz tabiki 2012 ye kalmayacağız.ben öylesine sordumvallai canım kolay ve işe yarar bi bölüm bul ozaman ama sana şöyle diyim adalet okursan memur olma ihtimali çok yüksekmiş zaten zabıt katipliğinde falan öncelikliymiş..
adliyede memur olarak bir çok iş olanağı var yani..
inşallah geçerimde yetişririm 2012ye diye dertleniyorum bende
ama tabi allah 2012 ye bırakmasın..
bakalım ben sertifikamı elime almadan olmasında şu sınav başka bişey istemem..
aa biz tabiki 2012 ye kalmayacağız.ben öylesine sordum
bende öyle bir bölüm bulmalıyım ki hem dikey geçişi olsun hem önlisans sonrası yerleştirmeleri fazla olsun.
sertifika bilgisayar sertifikası mı?160 saatlik istiyorlar zaten.ama okulda gördüysen o da kabul ediliyormuş.inşaallah çabuk alırsın.
bende 160 saatlik kursa gittim ama hoca kurs bittiği gün sertifikaları verdi.seninde yetişir inşaallah.tabi ki bizim ki laf olsun yani
ben bilgisayar kursuna gittim 160 saatlik olana. 5 hazirandada sınavlarına girdim geçtim. yani sertifikam var şuan ama 1 aya kadar elinize geçicek dediler belge olarak en geç temmuzun 1inde geçer elime diye düşünüyorum inşallah..kursa gitmesem nerde okulda görücem düz liseydim bende bilgisayar dersim bile yoktu..
canım onları çok araştır sayısalın kötüyse sayısal olan bi bölüm seçme ki yetişsin memur olsak bile bidaha gireriz sınava önlisans olarak sonuçta dimi olmama ihtimalini düşünmüyorum yani
benim çok bi bilgim yok bu bölümler hakkında olsa yardımcı olurdum ama araştırmak gerek..
hazalcım yaa ben çok özlüyorum seni :2: bu kadar ayrı kalma burdan lütfen yaa ;( bu arada çok sevindim 125 süper değilmi en son 118 dimi senin güzel bence sende ankara danıştay alımlarına bir bak.. bu arada yorguncum dualarım seninle inşallah güzel geçecek sizde bana cumartesi günkü seminer için dua edin burda evden yürüttüğüm işim olduğunu daha önce yazmıştım ve bu ilk seminerim olacak ççoook dua edin şansa ve duaya ihtiyacım var bir üst seviyeye yükseldiğim için müdürlerim gelecek ve kapsamlı bir seminer olacak kızlar dua edin işlerimin yolunda gitmesi için bu işin iyi gitmeye başlaması kendime olan güvenimi yeniden getirdi bana o nedenle klavye çalışmalarında bile daha iyiyim artık sizede tavsiyem klavye çalışırken insan moral olarak iyiyse daha iyi sonuçlar alıyor hepimize hayatlarımızda başarılar diliyorum bankacı hanım ilk güzel haberi senden aldık artık güzel bir işin var darısı bize inş. hepinizin cuması mübarek olsun...
canım üzüldüm.çok zor.üstelik karşı komşun.ve her kapıyı açışında karşılaşma ihtimaliniz yüksek.üstelik eşlerinizde meslektaş ve arkadaş.kendisi diğerleri haber vermezse konuşmam bir daha demiş ama senin tepkinide fazla bulmuş.ben senin yerinde olsaydım diyorum yine en iyisini sen bilirsin ama ben olsaydım mesafe koyardım öylesi insana.sadece merhabalaşırdım o kadar.hatta karşı komşum olmasa bir daha kesinlikle konuşmazdım.ama devamlı yüz yüze bakma zorunluluğu var ve küsmek senin için daha yıpratıcı olabilir.ama arkadaş satan bir insanmış belli yani.sen yinede mesafeni koy derim.Bende çok özlüyorum valla iş yerinden giremiyorum nete fazla tahminimden daha yoğun geçiyor hele öğleye kadar nasıl geçiyor hiç anlamıyorum.Danıştaya baktım ama şahsen gidip başvurmak gerekiyor şuanda mümkün değil ankaraya gidip başvuramam postayla falan olsaydı başvururdumda daha yeni olduğu için izin alamam canım. Ya ben bişey anlatmak istiyorum acaba benmi fazla tepki verdim diye öğrenmek istiyorum. Şimdi ben malumunuz eşim polis olduğu için şark görevindeyiz şuan ve burda görüştüğüm pek kimse yok bir tek karşı komşum var onla çok iyiyiz buraya geldiğimden beri görüştüğüm bir tek o. Seçim dolayısıyla lojmandaki bütün polisler görevli ve benim eşimde görevli olduğu için okulda hiç bilmediğim bir yerde zaten tek gitme imkanımda yoktu 3-4 hafta önce ben bu karşı komşuma dedimki senin eşinde görevli benim eşimde görevli oy kullanmak için beraber gidelim dedim oda önce hep beraber gideriz dedi hep beraberden kastı yukarda başka komşular var onlarla yani bende onlarla gitmem demiştim Oda sonra iyi dedi bakarız ikimiz bir başımıza gidebilirsek gideriz dedi. Oy kullancağımız okulda aslında yakınmış ama malum doğu olduğu için yürüyerek gidilcek bir yer değilmiş, dolmuş falanda geçmiyormuş zaten karışık bir yermişde. Bende taksiyle gideriz o zaman demiştim yürüyerek gidemiyorsak. Ama bana hiç bir zaman kesin olarak yukardaki arkadaşla ben gidicem oy kullanıcam demedi. Dün bir ara çağırmıştı beni oraya geçtiğimde benden önce o yukardaki komşu gelmiş demiş biz 10da gidicez bu benim komşuda demiş ben 10da gidemem çocuğum var 1den önce gitmem demiş Sonra ben ordayken dediki eğer bunlar bana haber vermeden giderlerse bidaha onlarla konuşmam dedi bende şaşırdım açıkçası beni hiç hesaba katmıyor banada bişey demiyor diye bozuldum ordayken ama hiç sesimi çıkarmadım bekledim dedim acaba o bana söyleyecekmi diye neyse bugün öğleye doğru kalktım ben 12 gibi uyumuşum baya ekmek yoktu ekmek almaya giderken baktım bunlar yukardakiyle gitmişte gelmişler oy kullanmışlar bende bozuldum tabii sonra beni aradı çağırdı gitmedim tlfda bende bir bir kırıldığımı, kendisine yapılmasını istemediği şeyi bana yaptığını söyledim bekleme beni gelmicem dedim şuan görüşmek ve konuşmak istemiyorum dedim oda bu kadarcık ufak birşeye kırılınırmı dedi ama aynı şeyi dün kendi bana yaparlarsa bidaha görüşmem diyordu şimdi konuşmuyorum gitmiyorum bugün planımızda eşlerimiz geç gelicekti akşam yemeği falan beraber yeriz kek falan yaparız diye planlamıştık ama içimden görüşmek gelmiyor kaç defa çağırdı girmedim. Ya oy kullanıp kullanmamak sorun değilde bana öyle yapmasına çok kızdım kırıldım acaba fazlamı tepki verdim siz olsanız ne yapardınız ?
seminer de geçti sonunda çok güzel di yaa her seminerden sonda vizyonun değişiyor resmen dualarınız için teşekkür ederim arkadaşlar ... yorguncum bence önlisans bölümlerini araştırırken en çok hangi bölümden alım oluyorsa ve en düşük hangi bölüm kapatıyorsa onu seç silenizio boyun ağrısı çok zor evet bende yaşadım onu boyun fıtığı oldum sandım hatta düşün yani o kadar ağrıyordu ama masajla ve kremlerle geçti şükür ki darısı sana çok geçmiş olsun...
canım üzüldüm.çok zor.üstelik karşı komşun.ve her kapıyı açışında karşılaşma ihtimaliniz yüksek.üstelik eşlerinizde meslektaş ve arkadaş.kendisi diğerleri haber vermezse konuşmam bir daha demiş ama senin tepkinide fazla bulmuş.ben senin yerinde olsaydım diyorum yine en iyisini sen bilirsin ama ben olsaydım mesafe koyardım öylesi insana.sadece merhabalaşırdım o kadar.hatta karşı komşum olmasa bir daha kesinlikle konuşmazdım.ama devamlı yüz yüze bakma zorunluluğu var ve küsmek senin için daha yıpratıcı olabilir.ama arkadaş satan bir insanmış belli yani.sen yinede mesafeni koy derim.
aslında bu kadar tepki verilirmi evet verilir ama bu kadar sinirlenmenin sebebi ondan başka kimsenin olmaması karşı taraf bunu biliyorsa bu ona güven veriyor ve seni senin onu önemsediğin kadar önemsememesini neden oluyor çünkü senin o ne yaparsa yapsın senin onunla görüşmekten başka bir şansın olmadığını düşünüyor insanlara asla değerinden fazlasını vermeyeceksin hazalcım bence hemen ipleri koparma ama eskisinden daha tedbirli ol ona karşı. silip atılacak kadar bir olay yok ortada bu kadar büyük tepkiler vererek aslında ona ne kadar değer verdiğini gösteriyorsun bence tepkilerini törpile ve onun dışında da bir hayatının olduğunu hissettir. şimdi o diğerleriyle de arkadaşya sen de o diğerleri gibi onun arkadaşısının ve sanada onlar kadar değer veriyor beklentilerini ve ilgini azalt bence ona onun hayatının tek arkadaşı olduğunu asla düşündürme artık yeni bir işin var ve çevrene birilerini daha ekleyebilirsin tabi güvendiğin birilerini canını asla sıkma benim hayatımdan kimler gitti bir bilsen ama gelene de gidenede kapımı açık bırakırım her zaman bana ben yeterim derim geçerim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?