- 20 Ekim 2011
- 1.147
- 112
- Konu Sahibi yellowdaisyy
- #1.521
benım 7 hafta bıttı. ben ılac kullanıyorum dusuk tehlıkem var o da bulantı yaparmıs ondan sordum
canm allah bebeğini sana bağışlasın, hepimize kucağımıza almk nasip olur inşallahh..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benım 7 hafta bıttı. ben ılac kullanıyorum dusuk tehlıkem var o da bulantı yaparmıs ondan sordum
canm allah bebeğini sana bağışlasın, hepimize kucağımıza almk nasip olur inşallahh..
bide ben ilk öğrendiğimden beri hergün 1 bardak süt ile 3 ceviz yiyorum
dün doktor bunları söylemedi bidahakinde sölicekmiş
acaba yapmam gereken başka bişi varmı
varsada öğrenirim zamanı gelince herhalde :)
ilk 3ay bebek bizim mevcuttan faydalanırmış
rahatlamana sevindm bakalım perşembe günü kontrolm var gittiğimde bulantı içn ilaç isticem olmuyor böle mutfak kapısının önünden bile geçemz oldummm (Kızlar ben de çok kötüydüm. Dr. um emadur verdi. Şimdi eskiye nazaran çok daha rahatım. En azından yemek yiyebiliyorum. Kullanmadan önce değil yemek görmek bile istemiyordum...
brokolı ye bol bol. başka da bıse yeme. o yeter :)
Cnm çiğ et yasak. Bakteri üretmeye müsait olduğu için o da. Ama canın çok çektiyse ye tabi. Ben yalancı çiğ köfte bol bol yemiştim ilk hamileliğimde.
Zeytine gelince bunu ilk defa sizden duyuyorum. Ben tabak tabak kırma zeytin yerim kimse de engel olamaz
canım ya azalacagına coğalıyor :) haftaya gıdıcem doktora canım pazartesı buyuk ıhtımal gıdeceyım ay ınsallah duyabılırız pıtpıtları senın az kalmıs hadı bakalım duy pıtpıtları da gel anlat nasıl bır duyguymus :)
ıyy pekte sevmem :)
neden yemek lazım ?
bi arkadaşım hamişliğinin 5-6. aylarında sadece brokoli yemek istiodu başka bişi pek yemiodu bebek gelişmedi o süreçte ???
bildiğim kadarıyla doğal folıc asit. doktor bi arkadaşım ye demişti bana da
bende hiç bulantı yok kızlar ya hatta hiç bir belirti yok:44:
kızlar zeytndmı yasak bu sabh cok canım cektı bıde cıgkoftde ydm ben
istanbulda olan temmuz anneleri hangi hastanelere gidiyosunuz ben bu konuda çok kararsızım sarıyerde oturuyorum ve buralardaki özeller çok pahalı hastane ve dokdor konusunda tavsıyesı olan varmı
istanbulda olan temmuz anneleri hangi hastanelere gidiyosunuz ben bu konuda çok kararsızım sarıyerde oturuyorum ve buralardaki özeller çok pahalı hastane ve dokdor konusunda tavsıyesı olan varmı
ben anadolu yakasındayım
kadıköy şifa Ataşehir hastanesine gidiyorum
doktorumda yasemin yakut çok tatlı bi bayan daha öncesinde araştırıp gitmiştim sevincede daimi doktorum ilan ettim
doğum için özel sağlık sigortası yaptırmıştım 1,5 yıl önce o yüzden rahatım
canım ben şuanda işyerime yakın bir hastaneye gidiyorum ama daha önceden araştırmıştım ve çok methini duymuştum florance nighthangale Bilim Üniv. araştırma hastanesinde dr. alin başgül yiğiter var ona gitmeyi düşünüyorum biraz daha vakit geçince, artık o nasıl yönlendirirse ona göre de doğum için f.nightangellerden birini seçeceğim.
Al benden de o kadar, kendimden şüpheleniyorum yoksa hamile değilmiyim diye...............