2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı


inşaallah canım inşaallah rabbim böyle bi durumu kimseye yaşatmasın
 

Canım çok üzüldüm Allah sabır versin çok zor inşallah diğer bebişlerine sağlık ömür verir rabbim (
 
 

canım çok üzüldüm, çok iyi anlıyorum seni.. daha önce 3 defa yaşadım senin yaşadığını bilirim nasıl bir duygu.. allah sana sağlık versin de gerisi kendiliğinden gelir. herşeyde vardır bir hayır diye düşün.. allah daha beter acılar yaşatmasın..
 
yaa ne güzel hemen hemen herkes bebişlerinin cinsiyetini öğrendi.. bir ben mi kaldım ne?? :44: :44: benim randevu cuma günü sizce öğrenir miyim artık??

cnm yanlız diilsin bende daha öğrenemedim hatta bizim bebişlerin günleri aynı inşallah cuma günü güzel haberlerle gelirsin, bizim randevumuzda pazartesi




saol cnm yaaa, süper olmuş eline sağlık yanlız bişi sorcam, liste güncellendiğinde topiğe yeni eklemeyip ilk sayfadaki postunumu güncelleyeceksiin?




bende dün bu ateş ölçer hakkında bilgisi olan varmı diye yazcaktım, ama işler yoğundu kaynadı arada. Büyük tesadüf olmuş. İnternette araştırdım yorumlar pek fazla yok hepsiburada da bi miktar yorum var ama yeterli gelmedi. Fiyat olarak çok uygun, aksine de çok fonksiyonlu biraz şaşırdım ve kararsız kaldım, aslında braun düşünüyordum. Ama arada inanılmaz fiyat farkı var.

Habishcim sen bi dene bakalım yorumlarını bekliyorum
 
 

canım ya sorunu anlamadım tam ama ı topikte yenılıycem artık ama arada burayada ekliycem listeyi. buarda diğer topiktede en son sayfaya bakarak listenin güncenlenmiş halini görebilirsiniz
 

Merak etme canım..Hasta biri olarak ilk uygulamayı kendimde yapıp,tecrübelerimi yazarım..
 
merhaba anne adaylari nasilsiniz


peri canim allah sabir versin tez zamanda birdaha kucuk melegini sana versin
ne desek cok basit kalir acinin yaninda allah saglikla kucagina kucucuk melegini versin


beksu sakin bal icme bida canim dun doktoruma sabahlari bogazimi rahatsiz eden bisi nvar
bal falan kaynar suyla icsem dedim yok bal asla yeme icme dedi bebege zarar verir diye
anneye vermiyoruz dedi

esim evdeya cok guzel kizlar ben uyudum doyana kadar kizima esim bakti sabah kalkip
bastaneye gidip kahvaltilarida aldi ben daha simdi temizlige basladim
esim ultrason kagidina bakip vay bu pipi ooglumuzun mu diyodaha inanamiyo
 
canım ya sorunu anlamadım tam ama ı topikte yenılıycem artık ama arada burayada ekliycem listeyi. buarda diğer topiktede en son sayfaya bakarak listenin güncenlenmiş halini görebilirsiniz


cnm listenin olduğu topiktede mesajlar çoğalmış, demek istediğim mesaj yazdıktan sonra güncelleyebiliyoruz ya mesaj düzenleme panelinden, acaba ilk sayfada girdiğin listenin olduğu mesajı güncellesen bizde topiği açar açmaz görsek, listenin olduğu son mesajı aramak gerekmezdi. Nasıl olur sence?
 
Son düzenleme:
 


Nasıl yaBen her sabah bal yiyerek kahvaltı yapıyorum..
 
 

aynen canım ya hiç ellerindeki sağlıklı çocuğun kıymetini bilmiyorlar tv de görünce ağlıyorum gerçekte görsem mahvolurdum heralde.
geçen gün üstün dökmen ,küçük şeyler programında anlattı. "bir baba.. işe giderken taksiciye kızıyor, dövmek istiyor ama tabi içinde tutuyor..müdürüne kızıyor tokatlamak istiyor ama tabi içine atıyor. başka bir arkadaşına kafası kızıyor , ya sabır deyip eve geliyor. Evde küçük çocuğuna kızar kızmaz tokadı patlatıyor, veya eşini dövüyor. şimdi bu ahlaksızlık değil de nedir;? senden güçsüz olana kolayca vurabiliyorsun. diğer kızdığın adamlara da vur erkeksen."
 
günaydın herkeslererrrr

yaa ne güzel hemen hemen herkes bebişlerinin cinsiyetini öğrendi.. bir ben mi kaldım ne?? :44: :44: benim randevu cuma günü sizce öğrenir miyim artık??

bende öğrenmedim merak etme yanız deilsin :)


geçmiş olsun çok dikkat et kendine

kızlar ya yine burnum patladı offfff doktorumda amerikaya gıdıyo bugun ulasmam zor

nasıl patladı ?


allahım sabırlar versin peri bişe demek çok zor ve söylencek bişide yok
Rabbim böyle istemiş
 
hayalimbenim biletim geldi istiyosan 2 bilet yollayabilirim

aysima şu yiğenin için yaptığın pembe battaniyeden yapmak istiyorum iznin olursa yardımcı olurmusun ?
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…