2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı


İki gün sonra kan testini tekrarlamanı istedi mi?. Eğer değer iki katına çıkıyorsa sorun yok demektir. Kendini üzme henüz hiçbir şey belli değil ki.
 
gunaydın canım benımde gaz sorunum var ama fazla deıl. mıdem bulanıyor sabahları bır tek o belırtı var. gguslerımde artık acımıyor nedense. valla yarın test yapmazsam catlıycam :)

aynen ben de ben de çatlicammmm


ikincisinde insan daha bir farkında oluyordur belki vücudunun gülgün?
günaydın arkadaşlar

bugün doktora gideceğim inşallah herşe yolundadır keseyi görürüm. dualarınıza ihtiyacım var.

İnşallah göreceksin canım Allah ve melekler seninle olsun


canım bak kontrol altına alınmış telaş yapma ne olur kendini yormadan yatıp dinlenmeye çalış çalışmıyorsun dimi?
 
canım sakin ol inşallah deger yukselecek hem henuz gormemesı cok doğal benım 501 ve gormedı senın okadar kucuk nasıl gorsun panık yapma lutfen pekı tekrar ne zaman test yapacaksın ?

CNM KAN VERDİMM bhcg BAKILCAK ÖĞLEDEN SONRA BELLİ OLCAK ...PEKİ NEDEN KANAMAM VAR BNM YERLEŞME KANAMASI OLSSAYDI KESEGÖRÜNÜRDÜ ODA DEĞİLSE NEDEN KANAMAM VAR???
 

canım bence böyle kasma kendii, dur bakaım, belki geç döllenmedir, bu yüzden görülmemiştir..
ben regim geciktikten 10gün sonra gittiğide nokta kadardı ve vajinel ultrasonla zor görmüşlerdi, 2 hafta geç döllenme vardı, şimdi önemli olan betanın yükselesi... eğer yükselirse herşey yolundadır... ayrıca lekelenmen devam ederse ilaç kullanman gerekli, umarım herşey gönlüne göre olur.

ayrıca unutmaki ilk gebeliklerin düşükle sonuçlanma oranı yüksek ve gayet normal olarak karşılanyor... kendini boşuna üzme lütfen...
 
iki gün sonra kan testini tekrarlamanı istedi mi?. Eğer değer iki katına çıkıyorsa sorun yok demektir. Kendini üzme henüz hiçbir şey belli değil ki.

sık sık kan tahlili isteyeceğini sakin olmam gerektiğini dış gebelik olmasındansa erken gebelik kaybı olmasının çok daha iyi bir sonuç olduğunu söyledi ama devam eder normal bir kanamadır demedi((
 

evet drumda ilk gebelikte çok sık olur dedi bakalım inş bende olmaz((
 
CNM KAN VERDİMM bhcg BAKILCAK ÖĞLEDEN SONRA BELLİ OLCAK ...PEKİ NEDEN KANAMAM VAR BNM YERLEŞME KANAMASI OLSSAYDI KESEGÖRÜNÜRDÜ ODA DEĞİLSE NEDEN KANAMAM VAR???

canım kese gozukmezdi kese 2000 lerde gozukuyor sana vajınal ult bakmamıstır herhalde kanamadan dolayı ? kanamam artımı peki ?
 

çalışıyorum iş yerindeyim burda arkadaşlarım yanında daha iyi hissederim
 
çalışıyorum iş yerindeyim burda arkadaşlarım yanında daha iyi hissederim

canım benim çok takmamaya çalış kafana nolur öyle mucizevi şeyler oluyor ki geçen gün bi ark.ımız bile yazmıştı kürtaj dedikleri annenin bebeği sapasağlam gelişmiş. Belki seninki üstüne görmedir?
 
canım inşallah guzel haberler cıkacak senın için dua edıyorum. buarada tahlıl sonucunu alınca lutfen bızede yaz. merak edıcem senı haber alanakadar

uMARIM O MUCİZELERDEN BİRİDE BENİİ BULURR UMARIM KİMSE BÖYLE ŞEYLER YAŞAMAZ ÇOK ZORR SAĞ SAĞLİMM BEBİŞLERİNİZİİ BÜYÜTÜN İNŞALLAH BENDE KENDİMİ YENİ EVLİYİM GENCİM DİYE AVUTUCAM ALLAH UZUN ZAMANDIR YOKLUĞUNU HİSSEDENLERE NASİP ETSİN İNŞLLAHH SONUÇLARIDA MUTLAKA YAZICAM MRK ETMEYİN
 
daha 4 gün önce 110du 2000-3000i bulmuşmudur ki?

Normal olanı 2 günde bir ikiye katlamasıdır. Bugün 440 civarındadır yani keseyi görmek için çok erken. Vajinal bakılırsa 1500 civarında görülüyor.Sanırım geç döllenme durumu var. Ben 4+5'te gördüm.
 

hadi ya:26: yarın da yaptıracağım kan testi bakalım ne çıkacak. Bir de gitmek istediğim doktordan telefonla randevu almaya çalıştım perşembe günü dolu dediler yaaama özel sekreteriyle görüşün o ayarlayabilir araya sıkıştırır dediler ona da telle ulaşamadım öğleden sonra gidip yüzyüze görüşeyim. Bakar mısın tee perşembe günü bile dolu yaaa umarım ayarlayabilirler beni
 

Malesef doktorların çoğu böyle.Ben bu ara yoğun çalıştığımdan haftaiçi gidemiyorum. 26 kasım cumartesiye zor randevu alabildim. İnşallah ayarlarlar.

Bu arada kan testi artışını anlayabilmek için 2 günde bir yaptırmak gerekiyor.Madem yarın yaptırmak istiyorsun bence bugün yaptırmalısın hatta aynı saate olmasını istiyorlar. Böylece 4 gün sonra değerin 4'e katlanıp katlanmadığı daha net anlaşılır.Yinede doktorla görüşebilirsen ona sormakta fayda var.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…