- Konu Sahibi yellowdaisyy
- #4.241
Benım bebek tam ortada :) tövbe tövbe :)
Tövbe tövbe:)
anladığım kadarıyla usgde bebek soldaysa erkek sağdaysa kız:)
bu arada benimkide solda:)
hayırlısı olsun hepimiz için.
Son düzenleme:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benım bebek tam ortada :) tövbe tövbe :)
bebişim sağa yatık duruyor
çin takvimide sata göre değilde yumurtlama günüme bakınca kız
rus takvimini ilk kez duydum ona da baktım onda da kız çıkıyor Rabbim sağlıklı sıhatli versin de hepimizinkini önemli olan o
canim 1 satir bebegin kesedeki sekline falan olan topikteyim ve yuzde 80 lerde dogru cikiyo
bende sasirdim kizimdada tutu bende de tum herkezin arkadas daha cinsiyetlerini ogrenmeden kizin veya oglun demis hepside tutmus
hadi bakalim bu bebekte benim yine tutucakmi solda basida kendide bebegim erkek cikiyo rusta cin takviminde ultrason goruntusundede bakalim tutuyomu :26:
buba canim nasilsin nasil gidiyo
saol tatlim bizde iyiz allaha sukurler olsun
kizim tum evi dagtiyo tum gun pesinden topluyorum basimi catlatiyo yapma annem etme annem demekten sikildim
bebiste iyi ekmek elden su golden buyumeye calisiyo:13:
az kalmis az dayan daha tatlim ben annemi 3 ayda falan goruyorum geliyo turkiyeye bize ama babami 2 yil olcak gormedim
benim aylem londrada abilerim herkez
çini rusu italyanı benim ki kız diyoo ::)) hayırlısıcanim 1 satir bebegin kesedeki sekline falan olan topikteyim ve yuzde 80 lerde dogru cikiyo
bende sasirdim kizimdada tutu bende de tum herkezin arkadas daha cinsiyetlerini ogrenmeden kizin veya oglun demis hepside tutmus
hadi bakalim bu bebekte benim yine tutucakmi solda basida kendide bebegim erkek cikiyo rusta cin takviminde ultrason goruntusundede bakalim tutuyomu :26:
:)))))))) çok güldüm yav allahda seni güldürsün hep inşallah
18:45 te doktordayım kalbim duracak ::)) ne heyecan inşallah herşey iyi gidiyordur 2 gündür bulantılarımda biraz sanki birazcık azaldı gibi hayırlı haberler alırım inşallah hepiniz sağlıkla kalın ::))
kizlar ben kimseye deneyin demedim o kadar nimetlerle gunaha giriyoz da bir lahana suyuna gunah diyoruz
canim bebek kesenin sagindaysa kiz solundaysa erkek diyo arkadas iste ordada dildir kafasi ve tarafa duruyo ona dikat et
kizimda tam sagda kafasi ve kendi ve kiz cikiyo simdiki bebekte solda duruyo kafasi ve kendi tabi hersey allahtan
bu testler yuzde yuz soylemez tabi hem eglenmek icin hemde bir merak gidermek icin yapilmis bisi
her arkadas 12 haftada cinsiyet ogrencek diyede bisi yok kizimi 18 haftada ogrendik dogu arkadasim da hep 16 haftadan sonra ogrenmistir
herkez sansli dil 3 ayda ogrenmek icin
canım aynı şeyleri yaşamışız seninle, biz de eşimle sigara zammından sonra bıraktık. günde birer paket içiyoduk. ama insan unutuyor işte yaşadıklarını. beni de zaman zaman yokluyor şimdi. canım çekiyor. ben asla bırakamazmışım, tiksinme falan da olmadı. yalnız felaket kilo aldım, hiç ağzım durmuyo( bulantı yaşayan arkadaşlardan özür dileyerek) . hamile kaldıktan sonra 3,5 kilo aldım( çok moralim bozuluyor benim gibi kilo alan var mı? yemek istediğimden başkası da kesmiyo, dur diyemiyorum çok fena(herkes oo kaç aylık oldu, başlamışsın kilo almaya diyorcanım bende sigara içen biriydim hemde tiryaki derecesinde denebilir.nezamanki zam geldi o gun sıgarayı ınat ugruna bıraktım içtigim sıgaraya ödedıgım paranın nerdeyse tamamını vergi olarak ödedıgım için inat ettim biraktım.bide ne ögreneyim sıgarayı bıraktıgım ay hamileymişim ozaman dedimki kendi kendime allahım bu bana verdiğin en güzel hediye allahım beni sıgarayı bıraktıgım için bana dunyaları bağışladıgını düşündüm,ve bu hediyeye tüm yaşamım boyunca sahip cıkıp koruma ve besleme görevini bana yani annesine bahşetti o yüzden sıgara içerek onun hayatını riske atamam sende yapma canım ne olur benı yanlış anlama akıl vermek deıl benımkı sadece bi tavsiye azaltmana çok sevindim.birakacagınada ınanıyorum yeterkı iste .insan istedikden sonra başaramıyacagı şey yoktur.
haha:)) ilahi, herkesin ne değişik kaygıları var:) kapanır herhalde diyelim:)kızlar ya benım gobegımde 10 senedır piercing takılıydı 3 ay once cıkarttım hamıle kalırsam dıye ay karnım buyuyunce nasıl olacak o delik acaba ?:26:
hahahahahahha
:)))))))) çok güldüm yav allahda seni güldürsün hep inşallah