2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

doktora gittik bugün folik asitim bitmşti hem ona devam edecekmiyim diye hemde idrarda yanma oluyor biraz onun için
neyse bebişimi gördüm 13mm olmuş orda masum masum yatıyor
 
doktora gittik bugün folik asitim bitmşti hem ona devam edecekmiyim diye hemde idrarda yanma oluyor biraz onun için
neyse bebişimi gördüm 13mm olmuş orda masum masum yatıyor

ne güzel yaa:)maasaallah..:nazar:devammiymis canim folik aside?


hapsuu cnim sakin ol gelmesin bulantilar
 
doktora gittik bugün folik asitim bitmşti hem ona devam edecekmiyim diye hemde idrarda yanma oluyor biraz onun için
neyse bebişimi gördüm 13mm olmuş orda masum masum yatıyor

canımya buyumus maşallah :nazar: 8 haftada hareketlenmeye baslıyomus harektlerını gordun mu yoksa uykudamıydı senın ufaklık ?
 
Son düzenleme:
folik aside devam dedi idrar testinide 3gün sonraya alıcam bakalım 12. haftada gel 2li test için dedi
medipole giden var mı bu arada bide oraya gitmeyi düşünüyorum doktorumun ultr. cihazinda bebişi zor gördü bi ara büyüme yok dedi benm renk attı tabi bidaha baktı ozaman gördü böyle devam ederse ben sedyede şok geçirip durucam ikiye bir
 
herkese selamlar kızlar:KK3:ne güzel bugün şenlikli topiğimiz. Sabahtan gittim kan ve idrar tahlillerimi verdim 1 hafta sonraya belli olacakmış. Kan verdikten sonra 4 tüp bir süre midemin bulantısı geçti kan azalınca mı fark etti bilemiyorum rahatladım. Ama şimdilerde sanki yine başlıyor...:KK37:

bnde rüyamda hep bebek emzirdiğimi ve hatta sütümün çok geldiğini emzirirkenn bebeğin yüzüne falan dağılıyodu böyle bu rüyadan 4-5 kez gördüm ama en son gördüğüm hamile olduğumu öğrenmeeden 1 hafta falan önce görmüştüm erkek bebek çok tatlıydıı çooook geneldede erkek gördüm ben hattta benim içime hep erkek doğuyoo bakalım hayırlısı nolcakk :)

kız kuru kuru çağırırmıyım aşk olsun istanbula yolun düşerse beklerim :KK1: :KK9::KK9::KK9: ben istanb uldayım senin ankarada olduğunu bilidiğim için yarım ağız gibi oldu :KK9:

tamam canımcım şaka yaptım zati ben de beklerim inşllah:KK19:

aa evet rutin testler. bi nevi check-up sayılır. ben de kan pıhtılaşması çıkmıştı o testlerde. ardından da ileri tetkikler istendi. nerde yaptıracaksın tahlıllerını?

hastanemde 237tl istemişlerdi hepsini 92tlye yaptırdım özel bi labaratuarda canım.

kızlar ben gobus topıgımızı actım ama oldumu bılmem ılk resım benden hayırlısıla saglıkla gobuslerımızı cekıp koyucaz cok guzel oluyo :nazar:


2012 temuz annelerinin gobusleri bu ısımde actım kızlar

aa meleksen erken açmışın kız:KK76: linkini verirsen buraya o konuya da abone olalım

günaydın herkese hayırlı haftalar.bulantısız günler geçirmemiz dileğiyle

dünde çok kötüydüm koca gün yattım.bugünde bulantım var ama zorla bişiler yemeye çalışıyorum.yanlız bulantı olup istifrar edememek çok daha kötüymüş .istifrar ettiğinde en azından rahatlıyorsun.

aynen canım ya sana katılıyorum en fazla öğürüyorum sokakta işte evde nerde olursa fark etmiyor illaki etkilenecek bir koku çıkıyor

Ye ekşiyi ... devamı neydi bakalım bizde tutacak mı ?:) ben en cok cin takvımını merak edıyorum tutacak mı bende dıe:) annemde tuttu tum kardeslerım ve ben teyzemde de bakalım:)

ya tatlıyı doğur atlıyı ye ekşiyi doğur ayşeyi diye söylerlr hayırlısı:KK24:
Öyle şeyler çok ya :) bakalım benım 3.5 yaşında erkek kardeşım var cınsıyetı 2.5 aylıkken bellı olmustu bakalım benım bebek ne zaman gostercek sağlıklı olsun da zaten ılk cocugum :) hıc farketmez tek sıkıntım dogu gorevınde hamıle kalmak ıstemıyordum o oldu napallım allah boyle nasıp gordu demekkı..

aa beksu ne ilginç kardeşinle çocuğun arasında 4 yaş olcak:KK53:Bizim durumumuz da enteresan dayımın eşi yengem de hamile benim 11yıldır olmuyordu bebekleri 11. yılda tuttu çok şükür ve haftalarımız bile aynı. Kuzenimle bebeğim aynı yaşta olcaklar Allah kısmet ederse:KK49:

kızlar sıze doktorumun bana anlattıgı bır hastasının hıkayesını anlatayım. benım bulantılarım gecen hafta cok kotuydu kusamıyordum ama bırseyde yemıyordum bulantı yuzunden idrar tehlılı yapstı ve orda aseton dıye bır madde ye baktı o madde yuksek cıksaydı senı hastaneye yaırıp serum taktıracaktım dedı. benım psikolojıkmıs bır yerden sonra dıye ekleyım anlatmaya basladı hastası durmadan kusuyormus hastaneye yatırmıslar serum verılmsıne rahmen ıdaradakı asetonu dusurememısler artık bebegı almaya karar vermek uzereyen doktorum kıtapları karıstırıken bırsey bulmus şekerssiz suyun içinde kakoyu pişiriyorsun sonra dondurucuya koyuyosun donuyo bulantıyı hıssetıgın anda ondan yıyormussun o hamıle bayan bunu denemıs ve sonuc bebegını doğurmus sureklı kusan arkadaslar bunu deneyebılır.

aa canım ya kusmayan ve midesi bulananlara da iyi gelir mi dersin?

valla dün üye oldum temmuz annelerine,ama dünden beri yazdıklarınızı oku oku şimdi bitirdim valla,bu arada herkese günaydın,ben 1 haftadır raporluydum ,dr um 2 damla kahverengi lekeden dolayı bu hafta yat dedı,bende resmen bı haftadır yatıorum.ama yarın başlıyor .allahtan bugunde dersim yoktu. yol baya uzun.nerdeyse 1 saat sürüyor,sizce bi zararı olurmu? günde gidiş geliş 2 saat.inanın insan hamileliğini sadece onu beklerken geçirmek istiyor ,içimden hiç çalışmak gelmiyor bile :)) :KK49: :KK49:

aynen ilknur sana katılıyorum ben de çarşambaya kadar raporluyum bulantımdan dolayı ve evde olmak çoook güzel
 
Merhaba Kızlar;

Bulantısı olan arkadaşların Allah yardımcısı olsun demek istiyorum. Benim şükürler olsun ki böyle bir problemim yok.

Ama yakın zamanda bire bir şahit olduğum bir hamilelik süreci anlatmak istiyorum sizlere belki içiniz rahatlar biraz.
Hamilelik süreci görümceme ait kendisi 37 yaşında ekim 2011'de 3,5 kg bir erkek bebek doğurdu. (İlk bebeği)
Hamileliğini öğrendiği gün bulantı ve kusma şikayeti başladı. Yaklaşık 5. haftasında işinden ayrılmak zorunda kaldı ve o saatten sonra hemen hemen 4. ayına kadar serum+emedur iğne ile beslendi. Takip edebildiğimiz kadarıyla 7 kg kaybetti ilk dört ayda. Her türlü test ve kontroller yapıldı ama yine olmadı. Hamileliğinin 4. ayında fakülte hastanesine yattırdık (malum her türlü deneme yapıldı.) bu süre boyunca su bile içmedi ve damardan mama ile beslendi yanında da serum tabiki. Sonuca gelecek olursak hastane çıkışında Gaviscon şurup reçete ettiler ve gündü 1 şişe içti. O şurup kurtuluşu oldu diyebilirim en azından yataktan kalktı işini yapabilecek hale geldi. Bulantı ve kusmalar devam etti ama hiçbir zaman ilk dönemlerdeki gibi şiddetli olmadı. Doğuma gitmeden önce bile adetini yerine getirerek (kusarak) gitti hastaneye bebek geldi ve tüm şikayetler bitti...

Şurup bildiğim kadarıyla hamilelerde hiçbir yan etkiye sahip değil. Ama kullanmak isterseniz lütfen önce doktorunuza danışın.

Sağlıklı ve mutlu bir 9 ay diliyorum herkese
 
selam kızlarr

nasılsınızz :emir_bebek:

Canım bebegımı kıpırtılarını hısedıyorum kızımı 13 haftada hısetım 2 bebegı daha erken hısedıcen derlerdı cok dogrumus kızımdan bebek hareketı nasıl oldugunu bıldıgıme gazla galan karıstırılacak bısı dıl dun hazıran annelerılede konusmusum 2 bebeklerı olanlarla onlarda 10 haftaya yakın baslamıslar hısetmeye cok guzell

ay ne güzel darısı başımıza :)

8 haftada duymamışsın.bende henüz duymadım ve görmedim kalp atışlarını.kesesi kaç mm seninkinin:44:

doktora gittimde 6+6 idi duymadık canım
kesemi 22mm idi

Bugün o kadar değişik bir gün yaşadım ki...

gitmesen iyi olurmuş ama artık geçmiş olan olmuş
bende 2008 yılında ablamın sancı odasına girmiştim ara ara o günden sonra asla normal doğum yapamayacağımı anladım :KK17:

ya kızlar iki gndür midem bulanıyor şuan sata göre 7+5 doktora göre 8+3
cumartesibalık yerken boğazıma kaçtı kılçık
binbir şeyle uğraştık çıkartmaya yok çıkmıo iki kezde kustum :26:
o zamndan sonra midem bulanıo hep :KK25:
 
Tünaydın annişler takılamıyorum bayadır grıp oldum kızlar cok korkuyorum bebeişe bışe olcak dıe neler yapmak lazım acaba tecrubesı olanlar varmı bu konuda..
 
X