- Konu Sahibi yellowdaisyy
- #3.821
8 hafta oldu canım bugunden sonra ayda bır gıdeceyım kontrollere
Bende 2 aydir ayda bir gidiyorum cnm. Tahlil falan yaptirmismiydin sen. Bnm tahlillerimi 8. Haftada yaptirdi dr
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
8 hafta oldu canım bugunden sonra ayda bır gıdeceyım kontrollere
ben 2 hafta once hepsını yaptım cok sukur temiz cıktı hepsi tekrar ıstermı bu ay bılmıyorum amaBende 2 aydir ayda bir gidiyorum cnm. Tahlil falan yaptirmismiydin sen. Bnm tahlillerimi 8. Haftada yaptirdi dr
saat 5 te randevum canım aksama gırer yazarım cunku ordan cıkınca ne yaparız esımle bılemıyorum ama eve doner donmez yazarım
evet canım heycan dorukta ama valla heycandan mıdem sıktı gıbı bıraz ay baslamasa yıne cok ıyı olucak :)tmm canim heyecan doruktadir tabiii..güzel haberlerini bekliyoruz insallah
doktora gittik bugün folik asitim bitmşti hem ona devam edecekmiyim diye hemde idrarda yanma oluyor biraz onun için
neyse bebişimi gördüm 13mm olmuş orda masum masum yatıyor
doktora gittik bugün folik asitim bitmşti hem ona devam edecekmiyim diye hemde idrarda yanma oluyor biraz onun için
neyse bebişimi gördüm 13mm olmuş orda masum masum yatıyor
ben 2 hafta once hepsını yaptım cok sukur temiz cıktı hepsi tekrar ıstermı bu ay bılmıyorum ama
Benden sadece kan ve idrar testi istedi. Ya senin?
bnde rüyamda hep bebek emzirdiğimi ve hatta sütümün çok geldiğini emzirirkenn bebeğin yüzüne falan dağılıyodu böyle bu rüyadan 4-5 kez gördüm ama en son gördüğüm hamile olduğumu öğrenmeeden 1 hafta falan önce görmüştüm erkek bebek çok tatlıydıı çooook geneldede erkek gördüm ben hattta benim içime hep erkek doğuyoo bakalım hayırlısı nolcakk :)
kız kuru kuru çağırırmıyım aşk olsun istanbula yolun düşerse beklerim ben istanb uldayım senin ankarada olduğunu bilidiğim için yarım ağız gibi oldu
aa evet rutin testler. bi nevi check-up sayılır. ben de kan pıhtılaşması çıkmıştı o testlerde. ardından da ileri tetkikler istendi. nerde yaptıracaksın tahlıllerını?
kızlar ben gobus topıgımızı actım ama oldumu bılmem ılk resım benden hayırlısıla saglıkla gobuslerımızı cekıp koyucaz cok guzel oluyo
2012 temuz annelerinin gobusleri bu ısımde actım kızlar
günaydın herkese hayırlı haftalar.bulantısız günler geçirmemiz dileğiyle
dünde çok kötüydüm koca gün yattım.bugünde bulantım var ama zorla bişiler yemeye çalışıyorum.yanlız bulantı olup istifrar edememek çok daha kötüymüş .istifrar ettiğinde en azından rahatlıyorsun.
Ye ekşiyi ... devamı neydi bakalım bizde tutacak mı ?:) ben en cok cin takvımını merak edıyorum tutacak mı bende dıe:) annemde tuttu tum kardeslerım ve ben teyzemde de bakalım:)
Öyle şeyler çok ya :) bakalım benım 3.5 yaşında erkek kardeşım var cınsıyetı 2.5 aylıkken bellı olmustu bakalım benım bebek ne zaman gostercek sağlıklı olsun da zaten ılk cocugum :) hıc farketmez tek sıkıntım dogu gorevınde hamıle kalmak ıstemıyordum o oldu napallım allah boyle nasıp gordu demekkı..
kızlar sıze doktorumun bana anlattıgı bır hastasının hıkayesını anlatayım. benım bulantılarım gecen hafta cok kotuydu kusamıyordum ama bırseyde yemıyordum bulantı yuzunden idrar tehlılı yapstı ve orda aseton dıye bır madde ye baktı o madde yuksek cıksaydı senı hastaneye yaırıp serum taktıracaktım dedı. benım psikolojıkmıs bır yerden sonra dıye ekleyım anlatmaya basladı hastası durmadan kusuyormus hastaneye yatırmıslar serum verılmsıne rahmen ıdaradakı asetonu dusurememısler artık bebegı almaya karar vermek uzereyen doktorum kıtapları karıstırıken bırsey bulmus şekerssiz suyun içinde kakoyu pişiriyorsun sonra dondurucuya koyuyosun donuyo bulantıyı hıssetıgın anda ondan yıyormussun o hamıle bayan bunu denemıs ve sonuc bebegını doğurmus sureklı kusan arkadaslar bunu deneyebılır.
valla dün üye oldum temmuz annelerine,ama dünden beri yazdıklarınızı oku oku şimdi bitirdim valla,bu arada herkese günaydın,ben 1 haftadır raporluydum ,dr um 2 damla kahverengi lekeden dolayı bu hafta yat dedı,bende resmen bı haftadır yatıorum.ama yarın başlıyor .allahtan bugunde dersim yoktu. yol baya uzun.nerdeyse 1 saat sürüyor,sizce bi zararı olurmu? günde gidiş geliş 2 saat.inanın insan hamileliğini sadece onu beklerken geçirmek istiyor ,içimden hiç çalışmak gelmiyor bile :))
hareketlerini göremedim ne yazıkkicanımya buyumus maşallah 8 haftada hareketlenmeye baslıyomus harektlerını gordun mu yoksa uykudamıydı senın ufaklık ?
aynen canım kan testı ve idrar testı yaptık zaten dıger testler 12 haftada baslıyor galıba.
umarım en fazla 1 ayımız kalmıştır bulantıların bitmesi için
Tamam cnm sagol. Kimleri bir suru test soyluyolarda bnde anlamadim. Her an hersey bi acemilik insana :))
Canım bebegımı kıpırtılarını hısedıyorum kızımı 13 haftada hısetım 2 bebegı daha erken hısedıcen derlerdı cok dogrumus kızımdan bebek hareketı nasıl oldugunu bıldıgıme gazla galan karıstırılacak bısı dıl dun hazıran annelerılede konusmusum 2 bebeklerı olanlarla onlarda 10 haftaya yakın baslamıslar hısetmeye cok guzell
8 haftada duymamışsın.bende henüz duymadım ve görmedim kalp atışlarını.kesesi kaç mm seninkinin:44:
Bugün o kadar değişik bir gün yaşadım ki...