2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Merhaba arkadaşlar;

Bende 4+6 günlük hamileyim.SAT 7 Ekimdi. Benim gibi SAT 7 Ekim olan birçok arkadaşa rastladım topiği okurken. Bir sorun olmazsa doğum tarihi 13 temmuz gibi gözüküyor. Dün keseyi gördük iki hafta sonra kalp atışlarını duyabilmek için kontrole gideceğiz. Kese 4,4 mm yani daha çok küçük. Doktorumuz şimdilik herşeyin yolunda olduğunu söyledi. Geçen sene haziran ayında bir kimyasal gebelik yaşamıştım. O günden beri yeniden hamile kalmaya cesaret edememiştim. Umarım bu sefer herşey yolunda gider. 2 hafta nasıl geçecek hiç bilmiyorum. Bütün hamile arkadaşları tebrik ediyorum. Umarım isteyen herkes bu duyguyu tadar. Hepinize sorunsuz hamilelikler diliyorum.
 

cnm nasil kimyasal gebelik gecirdin yani nasil anladin biraz anlatirmisin bende pazartesi ve carsamba silim cizgiyi gordum fakat lekelenmeler basladi bendede
bugun test yaptim tek cizgi ciktiiiii bende dedim acaba kimyasal geblik mi oldu agri sanci hic birsey yok yaniii
 

hayırlı olsun. benimde sat 7 ekim. p.tesi gideceğim doktora. inşalah bebek bekleyen herkes sağlıklı bir şkilde kucağına alır.
 

sat 3 ekim ise usg de görünmeme ihtimali var. sağlık ocakalrı bile yapıyor kan ve idrar testi yada herhangi bir tıp merkezine gitsen direk kan testi yaptırsan sonucu en geç 2 saat içinde alırsın. birde usgden vaginal mı baktı karından mı. karından zaten görünmesi daah zor bu dönemde.
 
Son düzenleme:

keşke başka bir test daha yapsaydın yada doktora gitseydin, birde lekelenmen olmuş öyle kanamanda olmamış. bana hala hamile gibi geliyorsun.
 

İdrar testinde çift çizgiyi gördüğümde kan testi yaptırmıştım. Değer hamile olduğumu gösteriyordu ama adetim bir hafta geçmiş olmasına rağmen çıkan değer çok düşüktü. Doktorum geç döllenme olmuştur belki iki gün sonra tekrarla dedi.İki katına çıkarsa problem yok demektir demişti. İki gün sonra iki katını bile geçmişti çok rahatlamıştım. İkinci kan testini yaptırdıktan 3 gün sonra müthiş bir sancı ve ardından kanama başladı.Doktora gittim düşüyor dedi. Kediliğinden adet olur gibi ama çok sancılı bir süreç sonucu düştü. Kimyasal gebelik test sonuçlarının pozitif olması ama fiziksel olarak hamileliğin tam anlamıyla oluşamaması gibi tanımlanıyor.Bu arada doktorum kadınların %60'ının bu tarz kimyasal gebelikleri yaşadığını fakat farkına bile varmadığını söylemişti. Adeti geç oldu zannediyorlar ama aslında döllenme gerçekleştiğinden kimyasal gebelik ve düşük yaşıyorlar. Bu arada kimyasal gebelik bile yaşıyorsan endişelenme çünkü doktorlar düşük olarak bile kabul etmiyorlar. Çok normal karşılıyorlar anlayacağın. İnşallah hayırlısı olur kendini üzme.
 
slm arkadaşlar bende bugün öğrendim hamiş olduğumu SAT 18 ama Ben adetime 3 gün olmasına rağmen yaşadığım belirtilerden dolayı bugün kan testi yaptırdım BHCG 28,97 Çıktı keseyi göremedik ama şimdiyse çok heyecanlıyım ...keseyi ne zaman göreceyim yada görebilecekmiyim((aranızda bnm gibi olan varmı acaba??
 
merhabalar bende çift çizgiyi yeni gördüm.

beklenen doğum tarihi 5 temmuz gösteriyor hesaplayıcı.

ama mide bulantım ve kusmalarım yok.bulantıları başlayanlar varmı?

Dilanaz canım benim de doğum tarihi 5 temmuz
ama ben bulantıdan ölmek üzereyim inş. senin olmaz
çok zormuş valla
 

canım benim sat 29 eylül bat 26 ekim
ona rağmen kesemi daha dün görebildim yani hcg nin 1000 civarı olması gerekiyor keseyi görmen için
 

Hayırlı olsun tebrik ederim. Bende senin gibi çok erken öğrendim.Günler geçmek bilmedi. Dün doktora gittim 4+5 günlüktü keseyi gördük. Darısı senin başına.Benim tahminime göre en erken 18-19 kasım gibi görebilirsin ama garanti olsun dersen 21'i gibi doktora gitmen daha uygun olur.
 
herkese iyi akşamlar dünde yazmıştım silik çizgi çıktı diye bugün doktora gittim ve hamile olduğumu öğrendim:)daha regl 1 gün geçti hcg 68.47 pazartesi tekrar gidip test yaptırcam sorun varmı dıye yukselmesı lazımmıs umarım yukselır...
 
canım benim sat 29 eylül bat 26 ekim
ona rağmen kesemi daha dün görebildim yani hcg nin 1000 civarı olması gerekiyor keseyi görmen için

anladımmm allahhh sağlıklı hayırlı bebişler nasip etsinde gerisi önemli değil azıcık heyacanlanıcaz sabırsızlanıcaz ama önemli değil
 

Çok teşekkür ederim bende tebrik ederim hayırlı sağlıklı olur inşllahh bebişlerimiz darısı bekleyen herkesin başına dr'um 10 gün sonrasına randevu verdi bakalım heyecanla bekliyorum:))))
 
Canım, benim de geçen yıl SAT ım 18 ekimdi, çok duygulandım. Biz dr a 22 kasımda gitmiştik. İki hafta sonrasında da kalp atışlarını duymuştuk :)) Doktorumuz muhtemel doğum tarihime 25 temmuz demşiti :)) Bugünlerin tadını çok iyi çıkarın kızlar. Şİmdi keşke daha çok tadını çıkarsaydım diyorum :)))
 
satım 10 ekim dün batımdı ama battıben de dün gece test yaptım silik çizgi çıktı bugün kan testi bhcg 110 çıktı salı günü tekrar yaptırmayı planlıyorum ya da pzt herkese hayırlı uğrlu olsun temmuz anneleri benim hesabıma göre temmizun 15inden sonra doğumum. 10 aydır istiyorduk bebek bu aya kısmetmiş
 

hayırlı olsun hoşgeldin sen de:)
bu mıde bulantıları bır bende yok sanırım,ama ben olmasını ıstıyorum artık
 

böyle tup bebekti aşılamaydı dıye ugraşanların kendılıgınden hamıle kaldıklerını duyunca cok sevınıyorum:) arkadaşım inşallah sorunsuz bır gebelık yaşar ve bebeni kucagına alırsın:)
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…