- 29 Eylül 2011
- 26
- 0
- Konu Sahibi yellowdaisyy
- #3.521
off bugün çok zor geldim işe hiç canım istemedi ve kahvaltı yaparken dedim ki eşime çalışmayan bayanlar ne şanslı valla bikaç gündür öle diyorum kıymetiini bilin valla ohh ne güzel .... 3 gündür boşu boşuna gerildim öle çok sinirlendim ki anlatamam milletin derdinin yüzüne... istifa mı etsem ne yapsam çok zor geliyor işyerine gelmek son günlerde....
valla çalışırken gerçekten zor oluyor kim ne derse desin bana düşük riski için progestan verdi oda bir sersemlik yapıyor kafamı kaldırmak istemiyorum sabah 6,30 da kalkıyorum gözümü açıyorum beynime bir sinyal gidiyor sen hamilesin diye ordanda mideme haydiiii bulan bulan bulan bulannnn ::))) tam açıldım derken servis kısmı başlıyor günün bulan bulannn ::))) bide fabrikaya geldikten sonraki kısmııı yemek firmasında çalışıyorum anlatamam kokuları haydaaa bulannnn hiç istifra etmedim daha ama sürekli kendimi arabanın ön koltuğunda oturuyor ve arka koltuğa dönmüş biriyle konuşuyor gibi hissediyorum işin kötüsü yolda uzun::))) evde olsan yatarsın biraz geçer Allah yardımcımız olsun ne diyim inşallah biran önce geçer