Günaydın herkese dün bahsetmiştim bebeğimin pıtpıtlarını yok diye dün yeniden başka bir doktora gittik bebeğmi 6+3 çıkardı, biraz umuatlarımız arttı çünkü cumartesi diğer doktor 6 haftalık demişti tam demekki 3 günde büyümüş bebeğim, kalp atışı alamadı ancak geç döllenme olabilir dedi beta hcg istedi eğer 6 hafta ile uyumlu olursa umut var dedi ve şükür beta hcg 6 hafta ile uyumlu çıktı ancak bu tek başına bir şey ifade etmez dedi çarşamba beta hcg ye bakalım artış varsa her şey normal dedi ancak bu değer süşerse umutlar biter dedi rapor verdi ve dinlenmemi tavsiye etti, belirsizlik içinde bir umut bir umutsuzluk çizgisindeyiz ailecek, bilmiyorum çok tuaf şeyler hissediyorum rüyamda bir kız çocuğu görüyorum, oğlum ise pepeden öğrendiği ve durumu bilmediği halde kardeşm bir gün bunu başaracak deyip duruyor, eşimle her söylediğinde göz göze geliyoruz sadece, rabbim hakkımızda hayırlısını versin Rabbim e tevekkülr ettm, en güzelini eyleyeceğine eminim, dularınızı bekliyorum, görüşmek üzere...