- 25 Haziran 2012
- 1.859
- 100
- Konu Sahibi yellowdaisyy
- #32.461
ah bende bilsem her saniyesi bir olay doğumdan sonra gelecek olan görümcede geliyor ve bundan ne benm nede eşimin haberi var kendince ayarlıyor herşeyi odanın önünden geçerken duydum sok oldum ya hani ev müsait mi demek de yok kafasında annemn yatağınıda ona veriyor bana bakacak olan annem nerde kalacak merak ediyorum k.valide bize ne zaman söyleyecek bakalım yoksa yarın çat kapı mı gelecek çünkü o annesi söylemiştr diye düşünüyordr arkamdan iş çevirme konusunda üstüne yok eğer eşimden yüz bulsa bu yaptıkları hiç kalır eşimede birşey diyemiyorum doğumdan sonra izne ayrılacak herişini bitrmeye çalışıyor zavallım sus diyorum kendime Ramazan mübarek gün kavga çıkıp ortalık karışmasın
bide k.v beni seviyor şimdiye kadar ne tartıştım nede hatalarını yüzüne geldim bu nasıl sevgi anlamadım bide bilgisayar kursuna gidecekmiş her özlediğinde torununu görebilecekmiş
çok teknolojik kayınvaliden var daha ne istiyosun :) gerçekten Allah yardımcın olsun canım yaa gerçekten çok zor kendimi yerine koyuyorum büyük sabır gerektiriyo Rabbim mükafatını kat kat versin inş ve çocugunu tez zamanda kucağına alıp rahat eski hayatına geri dönersin inş..