- 26 Haziran 2012
- 180
- 0
- Konu Sahibi yellowdaisyy
- #32.081
Hayırlı sabahlar doğuramayanlar.. Bende daha doğuramadım.. Artık kafayı yemek üzereyim yalancı kasılmalar ve sıcak yüzünden... Dün gece oturup ağladım resmen sıcaktan uyuyamıyorum üstüme giyecek ince bişeyim yok diye.. (hiç bişey üstüme olmadığı için..) En sonunda kocamın Atletini giydim.. Hani kızlar erken geliyordu... Nerde benim kızım....:26: İstanbul trafiğine takıldı heralde...
Ben de sabaha kadar ağla ağla helak oldum, eski hayatımı cok özledim,sakın sessiz isime gidip geliyordum,sonra oh ne güzel dogum iznimde dinlenicem dedim, o da elimde patladı. Kayınvalidem 2 hafta erkenden damladi,sonra alemler geldi sırf o beni cok üzmesin diye,herseye karıştığı için sabıkalı çünkü. 2 haftadır ev curcuna resmen,hic dinlenmesinin gibi evimde rahat değilim,efil efil giyinmek bile lüks oldu su an. Bebeğim için heyecanlanmak ne güzeldi,artık o bile teselli değil,o kadar bunaldım ki. Hic uyumadım bu gece. Gözlerim davul gibi şişti ağlamaktan. Zaten düğün zamaninda da herseye müdahale ederek hayatımı zehir etmişti ,yine o kazandı gelse artık minik kızım,gelişede rahatlasam ...herkes dağılsa ...