- Konu Sahibi yellowdaisyy
- #32.021
kaderimiz aynıymış evet :)
sezeryan olacak doktorum genel anesteziden yana ama benim karaciğerimde geçen seneden bir sıkıtn ıvardı işte tahlil yapılacak normalse değerlerim genel ama sıkıntı varsa epidural olacakmış karaciğere bağlı yani :)
benim doktorum geneli önerdi çünkü diğerinde hasta ister istemez kendi kasıyor bizimde bebeği almamız güç oluyor bana göre epidural bir sezreyan yöntemi değil dedi
ben kararsızdım doktorum nası yönlendirirse diye düşünüyordum çünkü canlı canlı kesildiğini bilmek garip heyecanlanırım tansiyonum oynar fln diye :)
hangi hastanede doğum yapacaksın ?
ben sakaryada yaşıyorum canım burda özel bir hastanede doğum yapıcam bende biraz araştırdım genelin iyi olmadığını ve memnun kalmayan çok kişi duydum spinal daha iyi diyolar bi de bende bebeğimi ilk gören olmak istiyorum bakalım uygun görürlerse spinal olamk istiyorum bende de ayakta çok kalınca ve iş yapınca felaket bi r bel ağrısı oluyo özellikle belimin sol tarafına giriyo bu acaba spinal veya epidurale engel olur mu ? sen neden sezeryan oluyosun cnm benim aslında hiç bi problemim yok sadece benim bebeğim tüp bebekle old için riske atmayalım dedi dr